اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    Banned
    • May 2017
    • 3291

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
    تکبیر
    تیمسار دور از شوخی راست شوبگو به عمرما میرسه
    اخرعمری وکیلی وزیری ... بشیم
    این اینترنت رو کی باز میکنن؟
    شما که وصلی یه آمار بگیر.
    نامردا اینترنت رو بستن چند وقتیه نتونستیم کپی پیست بزنیم.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1813

هنوز خون بچه هاکف خیابون خشک نشده لوده بازی ومسخرگی وامید واهی شروع شد...ترامپ به قول خودش دفعه قبلی نگذاشت یارو رو بکشند...که اگه کشته بود..دیگه بازی به اینجاها نمیرسید....به کی امیدبستین؟...دوباره یه فیلم حماسی اینبار با هنرپیشگی ترامپ درست کنید...دوباره یه عده دیگه رو بفرستین جلوی گلوله....یارو...دقیقا جمعه صبح...آزادانه سخنرانی کرد ودستور قتل عام را صادر کرد....امآ نه موساد نه ترامپ...هیچ کاری نکردند...توسوراخ بود که گیرش نیاوردن؟؟....داستانهای خیالی...امیدهای واهی...بچه های ناآگاه....وتکرار مکررات...

نظر

• بیت کوین
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 446

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        هنوز خون بچه هاکف خیابون خشک نشده لوده بازی ومسخرگی وامید واهی شروع شد...ترامپ به قول خودش دفعه قبلی نگذاشت یارو رو بکشند...که اگه کشته بود..دیگه بازی به اینجاها نمیرسید....به کی امیدبستین؟...دوباره یه فیلم حماسی اینبار با هنرپیشگی ترامپ درست کنید...دوباره یه عده دیگه رو بفرستین جلوی گلوله....یارو...دقیقا جمعه صبح...آزادانه سخنرانی کرد ودستور قتل عام را صادر کرد....امآ نه موساد نه ترامپ...هیچ کاری نکردند...توسوراخ بود که گیرش نیاوردن؟؟....داستانهای خیالی...امیدهای واهی...بچه های ناآگاه....وتکرار مکررات...
        به نظر من مشکل تحلیل های اینجا اینه که ج.ا را یه نظام مستقل می دونند که داره با غرب میجنگه === زمان جنگ 12 روزه ، خبرنگار اسکای نیوز استرالیا از دیمیتری پسکوف مشاور عالیجناب پوتین پرسید نظرتان درمورد تهدید کشته شدن آیت الله چیه === پاسخ داد اگر این اتفاق بیفته جعبه پاندورا در منظقه باز خواهد شد ==== یعنی روسیه مخالفه === الان هم اگر ج.ا سفت به ترامپ فحش بده و از انطرف قیمت دلار و بحران اقتصادی را بتونه کنترل کنه === به نظر من یعنی پشتش به حمایت چین برای دسترسی به ارز گرم شده و به عنوان نیروی نیابتی چین و روسیه به کارکردش ادامه خواهد داد === الان با دلار 160 هزار تومنی با 10 میلیارد دلار میشه اقتصاد ایران را نجات داد این رقم برای چین که سالهاست نفت و منابع ایران را چاپیده رقمی بحساب نمیاد ==== از آنطرف بسیار به نفع چین و روسیه است که امریکا طولانی مدت درگیر ایران باشد === ج.ا هم امید داره بالاخره جنگ چین و تایوان یا اتفاق دیگری در دنیا رخ بده و تمرکز امریکا از ایران برداشته بشه و از زیر فشار بیرون بیاد ===

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3872

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          من که شخصا نظر مثبتی نسبت به صحبت ها وسیاست های ترامپ در این مورد ندارم وصحبتاش رو جدی نمی گیرم ..ولی منتظر می مونیم تا ببینیم این بار چی میشه ...
          حدس خودم اینه ترامپ این بارم فقط یه سری تصمیم نمایشی رو اعلام می کنه و خودشم ازین تصمیماش ذوقمرگ میشه ...والبته نظام هم بساط پروپاگانداش ردیف میشه ...

نظر

• Lotuus
            عضو عادی
            • Oct 2025
            • 60

یه سری کار دیگه هم هست با وسایل امت عرزشی و هم فکران شما می کنم.....................بعدا که حکومت عوض شد میام می نویسم بخونی بسوزی.................جر بخوری از فشار عصبی..............
            الان نمی شه نوشت
            بد بخت های چند سال بعد هم که ار از کار گذششته تازه می فهمند چی شده...................

خیلی لذت می ده اسیب زدن به هم فکران شما...................
            و من خوب بلدم این کار را..................
            اینقدر سرشون کلاه گذاشتم که روش هایی که دستشون به هیچ جا نتونسته قانونی بند شه..... چه به لحاظ قانونی چه حتی به لحاظ زوری.............که جات خالی........پول هاشون هم از طرف خودشون سرمایه گذاری کردم سود کردم جات خالی...................
            آخرین ویرایش توسط Lotuus؛ 2026/01/14, 21:54.

نظر

• shahin
              عضو فعال
              • May 2011
              • 2378

این جنایت کم سابقه ای که یک تعداد لباس شخصی انجام دادند ، جنسش از نوع همان جنایت زدن هواپیمای اوکراینی است.
              پس عوامل اصلیش هم احتمالا همون جنایتکارانی باشند که در زدن هواپیمای اکراینی دست داشته اند.
              بعید است مسئولان ایرانی در کمیت و کیفیت این جنایت حساب شده و غافلگیرانه نقش تعیین کننده ای داشته باشد.

نکته جالب تر، اس ام اس های انبوه تشکر آمیزی بود که بعد از آشکار شدن ابعاد جنایت از طرف یک شخص برای مردم ارسال کردند.
              و چقدر ساده با ارسال آن اس ام اس های انبوه ، همه این جنایت ها را یکجا انداختند به گردن یک پیرمرد 86 ساله ، که اصلا معلوم نیست در چه اوضاع و شرایطی به سر می برد.
              شعارها هم که هماهنگ ، فقط و فقط علیه همین یک شخص تنظیم شده بود !!!

........................................

خاطرتان هست آن عرب پیشگوی ( از عمله های ک گ ب و یا ام آی سیکس ) چقدر دقیق حادثه بندرعباس را پیشگویی کرد ؟
              پس حتما این را هم به خاطر دارید ، چطور بی وقفه مقامات ایران را تشوق می کرد به موشک باران اسرائیل و یکسان کردنش با خاک .

هدفشان به وضوح به راه انداختن یک جنگ بزرگ در خلیج فارس بود و به نظر می رسد با این جنایتی که علیه بشریت انجام دادند ، به خوبی موفق شدند.

در هر صورت ، با بهتر شدن اوضاع آب و هوا ، طی دو سه ماه آینده به خوبی مشخص خواهد شد.
              دفعه قبل ترامپ کوتاه آمد چون احتمال می داد انتخابات پیش رویش را ببازد که البته با تقلبی که عوامل انگلیس در انتخابات آمریکا کردند ، در نهایت انتخابات آن دوره را باخت.

این بار ترامپ تک دوره ای است و بعید است کوتاه بیاید. هزاران جنگنده اعراب هم احتمالا به فرماننش خواهند بود.
              حتی ترامپ کوتاه بیاید ، این بار قوم یهود کوتاه نخواهد آمد.
              ...........................

با این تعرفه جدید 25 درصدی ، ترامپ نشان داد هزینه های این جنگ را چند برابر را از ایران خواهد گرفت.
              هزینه این جنگ باید از آن هایی گرفته بشود که به تماشای جنایتهای یک تعداد تروریست بیگانه ایستادند ، اجازه دادند ایران در مسیر جنگ بیافتد.
              آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2026/01/14, 22:29.

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1693

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

دوست عزیز شما خیلی عجله داری؟
                شما دو روز اعتراض کردی توقع داری همین فردا عملیات انجام بده
                این عجله منجر به یاس و ناامیدی میشه که شده
                به نظر من این داستان تا اسفند و فروردین طول خواهد کشید
                تازه زمان رجز خونی رسیده هنوزهیچ قطعنامه محکومیتی از طرف سازمان ملل صادر نشده
                هنوز امنیت پایگاههای امریکایی در اطراف ایران تامین نشده و این زمان بر خواهد بود
                در این مدت فشارهای بین المللی نیز بیشتر خواهد شد
                این مدت به تعداد معترضین داخلی هم اضافه خواهد کرد
                از روزی که امریکا ناوگانش رو در اطراف ونزوئلا مستقر کرد تا زمانی که بخواد عملیاتی انجام بده چند ماه زمان برد.
                از طرفی وقتی تحلیل میکنی که امریکا با اینا کنار میاد باید چند تا دلیل هم بیاری
                اگه امریکا میخواست با اینا کنار بیاد که نظام مقدس همه جوره چربش کرده بود
                فراموش کردید که بعد از جنگ 12 روزه تمامی سران نظام با هر زبونی میگفتند که ما آماده مذاکره هستیم ولی امریکا به دنبال مذاکره نیست به دنبال تحکیم خواسته های خودش هست؟ اگه قرار بود مذاکره ای انجام بشه تا حالا شده بود.
                امریکا نه دنبال نفت نه چیز دیگه امریکا توی این منطقه متحد و آرامش و امنیت برای اسرائیل میخواد
                نطفه نظام مقدس در مخالفت با اسرائیل بسته شده امکان هیچ سازشی بین اینها نیست.
                تیمسارداور

امریکا اشتباه بزرگی کرد هژومونی خودش رو باتمام ناوهای جنگی واف 35 وبی تو و هاگ و ارکیو170 ووووزیرسئوال برد وبه وجهه خودش دردنیا صدمه جبران ناپذیری زد

امریکا وترامپ با ان همه ادعا وتجهیزات وامکانات با

کپی شاهد 136 ایران همه ابرقدرتی شو ازدست داد

تیمسار دراینجمله من دنیایی تحلیل و بحث ووو درونش خوابیده اگرکمی تعقل کنید

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1693

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  این اینترنت رو کی باز میکنن؟
                  شما که وصلی یه آمار بگیر.
                  نامردا اینترنت رو بستن چند وقتیه نتونستیم کپی پیست بزنیم.
                  تیمسارداور

مگه 47 سال پیش اینترنت بود که انقلاب شد؟

ازدل ملت انقلاب شد

عقل و خدا داده ازش استفاده کنیم بااینترنت ودستورات دیگران ازخارج ازکشور نمیتوان انقلاب کرد تیمسار

نظر

• b4city
                    Banned
                    • Nov 2020
                    • 4256

پیر مرد ولگرد لمپن میشه کم زر بزنی ؟ کامنت قبلی

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1693

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post

به نظر من مشکل تحلیل های اینجا اینه که ج.ا را یه نظام مستقل می دونند که داره با غرب میجنگه === زمان جنگ 12 روزه ، خبرنگار اسکای نیوز استرالیا از دیمیتری پسکوف مشاور عالیجناب پوتین پرسید نظرتان درمورد تهدید کشته شدن آیت الله چیه === پاسخ داد اگر این اتفاق بیفته جعبه پاندورا در منظقه باز خواهد شد ==== یعنی روسیه مخالفه === الان هم اگر ج.ا سفت به ترامپ فحش بده و از انطرف قیمت دلار و بحران اقتصادی را بتونه کنترل کنه === به نظر من یعنی پشتش به حمایت چین برای دسترسی به ارز گرم شده و به عنوان نیروی نیابتی چین و روسیه به کارکردش ادامه خواهد داد === الان با دلار 160 هزار تومنی با 10 میلیارد دلار میشه اقتصاد ایران را نجات داد این رقم برای چین که سالهاست نفت و منابع ایران را چاپیده رقمی بحساب نمیاد ==== از آنطرف بسیار به نفع چین و روسیه است که امریکا طولانی مدت درگیر ایران باشد === ج.ا هم امید داره بالاخره جنگ چین و تایوان یا اتفاق دیگری در دنیا رخ بده و تمرکز امریکا از ایران برداشته بشه و از زیر فشار بیرون بیاد ===
                      مبینم داری بعقل میایی

کپی شاهد136 ترامپ ونابود کرد

این یعنی امریکا شد زرشک

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1631

یادش اصلا نه بخیر. اما زمستان پارسال سنگین بوعلی خریده بودم که ناگهان و بدون اطلاع قبلی همه ی پتروشیمی های عسلویه رو به خاطر اختلاف فجر و زاگرس سر نرخ یوتیلیتی بستند. واقعا داشتم دیوونه می شدم. به هر دری زدم و از هر جا که می تونستم پیگیری کردم. نهایت چیزی که بهم می گفتن این بود که برو سواد بورسی ت رو بیشتر کن و این که این ریسک بازاره. می خواستی اصلا سهام نخری. حالا من چطور می تونستم ثابت کنم که چند ساله فعال بازار سهام هستم اما اخه مگه می شه یه نفر توی سازمان بورس هر وقت عشقش بکشه سهمی رو ببنده و به هیچ جا هم پاسخگو نباشه. اما خب . وقتی دستور العمل ها رو خوندم دیدم سازمان بورس برای خودش این قانون رو نوشته که هر وقت دلش بخواد هر سهمی رو تا هر وقت که دوست داشت می تونه ببنده و سهامدار حق اعتراض نداره.
                        حالا بعد از یک سال رسیدیم به قطع اینترنت و همون آش و همون کاسه. حالا خوشبختانه من دیگه کار خاصی توی بازار سهام ندارم و به محضی که بوعلی باز شد کلا سیو سود کردم و از بازار بورس خارج شدم و می بینم که کار اشتباهی هم نکردم. چون کلیت بازار هنوز هم فرسنگ ها از تورم عقبه و به احتمال زیاد همچنان عقب می مونه. اما خیلی خنده داره که یه نفر توی یک نهاد امنیتی هر کاری که دلش می خواد با وقت و اعصاب ملت می کنه و اینترنت رو توی دهه ی سوم از هزاره ی سوم می بنده و هیچ کس هم ازش نمی پرسه که اخه کی به تو این مجوز رو داده؟ طالبان با اون همه چیزهایی که راجع بهش می گن فقط دو روز اینترنت رو بست. اما شما واقعا از کدوم طایفه هستید که خودتون رو مالک و صاحب 90 میلیون ایرانی می دونید و هر کاری که دلتون بخواد باهاشون می کنید؟

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1693

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          پیر مرد ولگرد لمپن میشه کم زر بزنی ؟ کامنت قبلی
                          سلام فورسیتی عزیز

اگربامنی حقیقت تلخه ونمیشه انکارش کرد

نظر

• بیت کوین
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 446

دوورنا دوباره دور برداشتی با دوپینگ روسیه

مسکو: اروپا به جای اظهارنظر درباره ایران، دنبال نجات گرینلند باشد

آیا اروپایی‌ها نمی‌خواهند از خود بپرسند که چرا در مورد وضعیت ایران که در نقطه‌ای کمی متفاوت از جهان واقع شده است، تا حدودی دورتر از گرینلند، اظهار نظر می‌کنند؟ چرا اتحادیه اروپا این‌قدر به ایران توجه می‌کند و این‌قدر کم به گرینلند؟

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: مقامات اتحادیه اروپا بهتر است به جای اظهار نظر در مورد وضعیت ایران، بر گرینلند تمرکز کنند که امروز آمریکا در تلاش برای تصاحب آن است.

نظر

• خوش بین
                              عضو فعال
                              • Jul 2022
                              • 371

خبر فوری مهم
                              آغاز عملیات نیروهای دلتا
                              منابع خبری اعلام کردند نیروهای دلتا با هلی برد موفق کماندوهای آمریکایی در خاک ایران موفق به روبایش یک بچه گربه و انتقال آن به خاک امریکا شدند.

نظر

• b4city
                                Banned
                                • Nov 2020
                                • 4256

جناب مگنوس منم مثل تو کم حوصله بودم تا همین 2 شب پیش و زمانی چپکی فکر میکردم تا چند ماه پیش . چپکی را گذاشتم کنار چون ادم را چپ میکنه . شاید هم واژگون کنه و رو سقف بیای پائین و دیگه هیچی باقی نمونه
                                حوصله کن
                                کسی فکرش را نمیکرد جیمی کارتر پفیوزی که شب ژانویه سال 56 ایران بود و عذر میخوام داشاق های شاه را میبوسید و میلیسید ، سال بعد چنین به شاه پشت کند
                                کسی فکر نمیکرد حسین اوباما که در اولین سفرهای ریاست جمهوریش به مصر از حسنی مبارک چننین تعریف کرد و رفت تو بغلش ، 2 سال بعد از انقلاب مصر حمایت کنه
                                سیاست عالم عجیب و غریبی دارد
                                کمی حوصله کن . چپکی فکر کردن خوب نیست . البته من نمیگم چطور فکر کن ولی خب میگم منم زمانی مثل تو بودم و زیان روحی روانی دیدم خود دانی

نظر

در حال کار...
                                X