در اصل توسط djdream پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
معجزه صندوق های کثافت کاری در اقتصاد تروریستهایی امثال عشقی و خان دوزی را شاهد هستید؟
هم در بالا رفتن بازار شرکتهای غیر رانتی را می کوبند و هم در ریزش احمقانه بازار
به جز صندوقها چه کسانی احمقانه و با این حجم می فروشند ؟
هم اکنون کل ارزش فرابورس به زیر 16 میلیارد دلار رسیده ، میانگین ارزش بازار آن همه شرکت در فرابورس تروریستی ایران ، الان به زیر 5 میلیون دلار کاهش پیدا کرده
اولین مدیرانی که به زودی باید محاکمه بشوند همین سوسکهای فاضلابی انتصاب شده روی صندلی های مدیریتی فرابورس ، به ویژه از دولت کثیف رئیسی هستند.
....
👍 2نظر
-
همینطوریم.........( ایم ) اخرش یعنی چی ؟؟؟؟در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
خداروشکر انشالله ههممون همینطوریم
لا اقل بگو همین طور اند...........( اند ) بزار اخر کلمه ...........
خودتو چرا با ما یکسان میدونی ؟؟؟
داری به ما توهین می کنی ها............حواست هست ؟ برادر من............
👏 1نظر
-
بهت گفته بودم کاربران با حیا و محجوبی هستند که به خودشون اجازه نمیدهند با افرادی مثل تو هم کلام بشوند و باید ادب رو رعایت کنی وگرنه همین افراد میزان انزجار خودشون از جنابعالی و طیف هم فکر شما رو بروز خواهند داد...حالا خوب گذاشت کاسه آت!!!؟در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
توکه خودت لوتوسی حیف که یکمی لوسی
ناقلا توکه دلاری حقوق میگیری من ریالی
دفعه دیگه از سن و سالی که داری حداقل خجالت بکش و سعی کن مثل یک انسان فهیم و با شخصیت رفتار کنی
البته بعیده در این سن و سال اصلاحی صورت بگیره...اما شما نهایت سعی و تلاش آت رو بکن
👍 4👎 1نظر
-
-
اورژانس 123در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
بهت گفته بودم کاربران با حیا و محجوبی هستند که به خودشون اجازه نمیدهند با افرادی مثل تو هم کلام بشوند و باید ادب رو رعایت کنی وگرنه همین افراد میزان انزجار خودشون از جنابعالی و طیف هم فکر شما رو بروز خواهند داد...حالا خوب گذاشت کاسه آت!!!؟
دفعه دیگه از سن و سالی که داری حداقل خجالت بکش و سعی کن مثل یک انسان فهیم و با شخصیت رفتار کنی
البته بعیده در این سن و سال اصلاحی صورت بگیره...اما شما نهایت سعی و تلاش آت رو بکن
عوض اینکه بیایی اتیش خاموش کنی
امدی اتیش بپا میکنی لوتوس به من گفت برادر ومن هم قبول کردم توحسودیت میشه ؟
نظر
-
درود. مادری 101ساله یک ماه در حالت احتضاره 85 سال پیش اوایل ازدواجش دختر 2 سالش بیمار شده فوت کرده بنام ایلیا بخدا قسم داره اسمشو صدا میکنه میگه بیا ببوسمت از 2 ماه پیش همش صحبت های زیادی ازش میکرد میگفت میومد بغلش میکردم هم خودمو بوس میکرد هم گل های پیراهنمو عزیزان محتاج داعاتون هست دعای پارسی خودمون خدایا چی میکشن این روزها این پدر و مادرا ای خدااااااا
🙏 13نظر
-
مالزی: توقیف دو نفتکش مظنون به انتقال غیر قانونی نفت/ حدود ۱۲۹.۹ میلیون دلار نفت خام ضبط شد/ منشأ این نفتها مشخص نیست
آژانس اجرای قوانین دریایی مالزی روز شنبه اعلام کرد که هفته گذشته دو نفتکش مظنون به انتقال غیرقانونی نفت بهصورت کشتیبهکشتی توقیف شدهاند و بیش از ۵۱۲ میلیون رینگیت (حدود ۱۲۹.۹ میلیون دلار) نفت خام، در فاصله ۲۴ مایل دریایی در غرب «موکا هد» در ایالت پنانگ، ضبط شده است
منشأ جیب مردم ایران هست...یک حکومت دزد و بی آبرو اینطور جیب مردم مملکت خودش رو میزنه
👍 9🤔 1نظر
-
«گرایش من وطنم است. گرایش من رای مردم است. گرایش من تمام اتفاقی است که مردم جانشان را کف دستشان میگذارند و فریاد میزنند. هر زمان مردم هر چیزی را انتخاب کنند من هم به عنوان یک صدا پشت سر مردمم میایستم»
علی شریفی زارچی، استاد ممتاز دانشگاه شریف تهران در برنامه شصت دقیقه بیبیسی فارسی از «اعتبارزدایی» از رهبر جمهوری اسلامی ایران میگوید: «خامنهای رهبر من نیست».
👏 5نظر
-
لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ === چه میکنه این سمبه پر زور === از آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند === رسیدن به اینکه حاضریم 400 کیلو را تحویل بدیم و تعهد بدیم غنی سازی با غنای بالا نداشته باشیم === چین و روسیه هم پای تضمینی که امریکا میده که کاری به ما نداشته باشه را امضا کنند === خلاصه میگن شما اونور جوب ما اینور جوب == لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ
مرجع: مصاحبه عضو کمسیون امنیت ملی مجلس
👍 2نظر

نظر