در اصل توسط رحیم استرلینگ پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: «ما در مذاکرات جدی هستیم اما هربار که اقدامی دیپلماتیک انجام شده، اسرائیل با مداخلات مخربش مانع برقراری گفتوگو میشود.»
او افزود: «برای آمریکا بهتر است وارد ماجراجویی علیه جمهوری اسلامی نشود.»
رضایی اضافه کرد: «اگر آمریکا این اشتباه مهلک را مرتکب شود ما تا آخرین قطره خون برای دفاع از کیان ایران آمادهایم.»
دوباره حاج محسن حرف از آخرین قطره خونش زده!!!
اصلا در اون ۸ سال جنگ یک قطره خون دادی؟ یا فقط فوج فوج جوان و نوجوان رو در عملیاتهای فریب خودت قربانی میکردی؟
🔥 4👍 2👏 1نظر
-
-
خیلی با حال بود .. من خودم همیشه برنامه های پاورقی محمد رضا شهبازی رو دنبال میکنم. اینم جالب بود البته.در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
نظر
-
یعنی شما میفرمایید پدرومادران همه ما نفهم ونادان بودند؟در اصل توسط Davar پست شده است View Post
درود
چه اتفاق شومی مد نظر شماست؟ هزاران کشته بدیم که حکومت برسه به پهلوی بعد دوباره برزیم توی خیابان که پهلوی نمی خواهیم!!! متوجه نمیشم.
در ضمن
شما دنیای الان رو با 50 سال پیش یکی می بینید؟!
آگاهی مردم فعلی با مردم شب زده سال 57 یکی هست؟
در حداقلترین حالت ممکن مردم فعلی هم میدونن چی میخوان و هم میدونن چی نمیخوان.
ولی سال 57 نه می دونستند چی میخوان!! و نه می دونستند چی نمیخوان!! فقط گله وار ریختند بیرون که ببینند چه خبره!!!!!
چه تضمینی وجودداره بچه ها ونوه های کسایی که الان میریزن توخیابون همین حرف شمارو درباره انها تکرارنکند؟
نظر
-
عرض سلام و ادب و احترام محضر حضار گرامی و دوستان فهیم…در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
سلام استاد
شما شاگرد هم میگیرید؟
بنده حقیقتاً در این محفل نورانی، خود را نه در مقام سخن، بلکه در مقام تلمذ میدانم و به معنای واقعی کلمه درس پس میدهم. چرا که جملگی سروران از بنده فاضلتر و باسوادترند.
خاطرم هست چند سال پیش در کنفرانسی علمی در فرانسه شرکت کرده بودم. یکی از آشنایان با تعجب گفت استاد، با این لباس ساده در کنفرانس حضور یافتهاید؟ عرض کردم چه اهمیتی دارد، اینجا که احدی بنده را نمیشناسد.
مدتی بعد همان شخص، بنده را در روستای خودمان اختیارآباد دید و گفت استاد، اینجا نیز با همین لباس ساده؟ عرض کردم چه اهمیتی دارد، اینجا که همه بنده را میشناسند.
فلذا نتیجه اینکه
درس اول، فروتنی است… و افتادگی.
😂 1👍 1نظر
-
اثبات شیطان پرست بودن هواداران رژیم
بعد از قتل عام زیباترین و شجاع ترین کودکان و جوانان ایران زمین توسط وحوش شیطان پرست اسلامی اینک اجرای مراسم شیطان پرستی به صورت آشکار و همزمان در چند شهر بزرگ در راهپیمایی شیطان پرستان و قاتلان فرزندان ایران در 22 بهمن به نمایش علنی درآمد!
همزمان با راهپیمایی و لگدمال کردن خون جوانان وطن روی سنگفرش و آسفالتهای شهرهای ایران توسط همان قاتلان و هوادارانشان و جشن و پایکوبی آنها سرمست از پیروزی بعد از کشتار طی آیینی شیطانی بت بعل را درست طبق آیین شیطانی پس از قربانی کردن قربانیان به آتش کشیدند تا خدای شیطانی خود را از اعمال پلید و شنیع خوشنود سازند.

در عهد عتیق، پرستندگان در معابد بعل، برای آن ظروفی در معابد مینهادهاند و علاوه بر قراردادن میوههای نوبر و گوسفندان نوزاد در مذابح ، در برابر تمثال او زانو زده، آن را میبوسیدند و برای نکوداشت بعل در این قربانگاهها نخستین زادۀ انسانی و کودکان را قربانی و با تمثال بعل به آتش میسپردند.

ویدئو اجرای مناسک شیطان پرستی در 22 بهمن
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
🙏 1نظر

نظر