اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 2298

زمانی که گفتیم بی شرفها سرمایه ای مملکت رو غارت نکنید و بیت المال را غارت نکنید و نروید در خارج خوشگذرانی و عیاشی و سرمایه گذاری نکنید که همون خارج یها با سرمایه خود شما پیشرفت کردند و بمب و موشک و چنگنده ساختند و خود شما را نابود کردند بی شرفها زمین گرده سرمایه مردم را غارت کردید اما به درک واصل شدید
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1724

فردا روز قدسه و عملا حکومت اخرین زورش رو برای حضور طرفدارانش در خیابون می زنه. بعدش نوبت ملته با حضور در مراسم مردمی به خصوص چهارشنبه سوری. البته حکومت هنوز مراسم تشییع جنازه ی اقا رو هم گذاشته برای روز مبادا.
      عجب حکایتی شده این خیابون.
      وقتی صندوق رای رو می ذاری کنار مجبوری صدها برابرش رو هزینه کنی تا نشون بدی اکثریت رو داری.

نظر

• Sadeghi
        Banned
        • Jan 2022
        • 171

اظهارات مقام ارشد آمریکا درباره اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز

وزیر انرژی آمریکا به صورت رسمی از ادعاهای قبلی واشنگتن برای اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز عقب‌نشینی کرد.

کریس رایت، وزیر انرژی ایالات متحده، اعلام کرد که واشنگتن در حال حاضر برای آغاز عملیات اسکورت نفتکش‌ها در آبراه حیاتی تنگه هرمز آمادگی ندارد.

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3662

600 سال قبل از میلاد مسیح یک فیلسوف در چین بوده به اسم لائوتسه تو کتاب دائودچینگ نوشته شده که:
          وقتی کشوری دچار آشوب و جنگ می شود میهن پرستی مد روز میشود.

نظر

• Sadeghi
            Banned
            • Jan 2022
            • 171

یک عده که عمری کارشان خود تحقیری و عقده خاک بر سری داشتند مدام در فضای مجازی می گفتند ایران توانایی بستن تنگه هرمز را ندارد ولی امروز این امر محقق شده صد البته فرا تر از بستن تنگه هرمز در این مقطع مدیریت آبراهه هرمز هست به نحوی که ایران عزیز تعیین می کند چه کشتی در چه ساعتی از شبانه روز عبور کند هر زمان هم لازم باشد هیچ کشتی توان عبور نخواهد داشت.
            بماند اینکه همین وطن فروش های حقیر بی مقدار نسبت به نظرات قبلی شان خفه خون گرفته اند این بی وجودهای فضای مجازی همان هایی هستند که موشک و توانایی های ایران عزیز را فتوشاپ وتوهمات و... القا می کردند.
            هیچ ملت و کشوری دوستدار جنگ نیست
            اما یک عده که دل خوش به وعده های ترامپ و نتانیاهو بودند
            فعلا در قلب واقعیت میدانی و فانتزی های فتوشاپی پسا ذهنشان خوش باشند.
            آخرین ویرایش توسط Sadeghi؛ 2026/03/12, 23:03.

نظر

• Lotuus
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 166

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
              اینجا و خیلی از جاهای دیگه، یه سری افراد میان از وطن دوستی، میهن دوستی و یا حتی میهن پرستی حرف میزنند و با این کلمات میخوان طرف مقابل را محکوم کنند. اصلا هم مهم نیست که گرایش سیاسی شون چیه، چه طرفدار جمهوری اسلامی، چه مخالف جمهوری اسلامی، چه طرفدار یا مخالف آمریکا یا اسراییل یا هر چیز دیگه!
              اما اگر انصاف داشته باشند و بخوان به حقیقت برسن و اگر فکر و بررسی کنند، خواهند فهمید که پشت حسی که بهش میگن میهن دوستی یا حتی بدتر میهن پرستی، چی خوابیده و چه امیال پست انسانی نهفته! و بنابراین شاید دیگه راضی نشوند از ابزار میهن دوستی و هم میهنی برای حمله به دیگران استفاده کنند!
              خیلی خلاصه و ساده: پشت و مبنای میهن دوستی یا پرستی، حس خودخواهی و خودشیفتگی است یعنی یک ضد ارزش!
              دقت کنید که من اصلا حرفی از ایران نزدم! این بحث برای هر کسی و هر کشوری درسته!
              اگر حوصله و وقت شد، بعدا بیشتر و جزیی تر درباره اش می نویسم!
              شما چرا طفره رفتی و می پیچونی و جواب ندادی
              که میای هم حرف از بمب اتم زدن به مملکت می زنی
              هم حرف از تجزیه ایران می زنی بعد از اونور ادای وطن دوستیت می شه ؟
              فکر می کنی مردم پست های شما رو دنبال نمی کنن جواب هم نمی دی که چرا این همه حرف هات ضد و نقیضه برادر من

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 2298

زمانی که گفتیم بی شرفها سرمایه ای مملکت رو غارت نکنید و بیت المال را غارت نکنید و نروید در خارج خوشگذرانی و عیاشی و سرمایه گذاری نکنید که همون خارج یها با سرمایه خود شما پیشرفت کردند و بمب و موشک و چنگنده ساختند و خود شما را نابود کردند بی شرفها زمین گرده سرمایه مردم را غارت کردید اما به درک واصل شدید

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 2298

بله پولی که از ایران و ایرانی دزدیدن و غارت کردن بردن فرنگ تا با هاش سرمایه گذاری خوشگذرانی و عیاشی کنند اون کشورها هم اومدن با پول غارت شده پیشرفت کردن خوشان را ساختند و بمب و موشک و جنگنده ساختند تا بیان اینها را نابود کنند و این شد که شد چنان که می بینیم که می بینیم

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 2298

خوب امیدوارم آمریکا و دشمنان هر چه زودتر تصمیم بگیرن سرمایه های دزدیده شده از ایران رو هر چه زودتر بلوکه کنند و بچه های اینها رو .............

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 2298

آخ خدا بزنه ترامپ پول بچه هاز اینها رو تو آمریکا بگیره و همشون یا بکشه یا بفرسته زندان و کار اجباری ای خدا

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 2298

آخ خدا بزنه ترامپ پول بچه هاز اینها رو تو آمریکا بگیره و همشون یا بکشه یا بفرسته زندان و کار اجباری ای خدا

نظر

• hamed cici 2
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 79

متن محسن چاوشی درباره آهنگ جدیدش
                          به نام خدا

از اول اعتراضات و نزدیک به دو ماه است فکر می‌کنم و رصد می‌کنم تا نکته‌ای را در آنسوی مرزها بیابم که جذبم کند و حرف حق باشد اما به وجدانم قسم که هرچه گشتم ناامیدتر شدم، پس سکوت کردم!
                          و در این سکوت دیدم حق با بعضی از شماست: من «وسطم»
                          «وسط» مثل عابری که دی ماه در خیابان به گران شدن گوشت فکر می‌کرد و از پشت تیر به سرش خورده بود
                          وسط مثل پیرزنی روستایی که نه تلویزیون دارد و نه گوشی موبایل؛ فقط آلزایمر دارد و پسری که بیکار شده و چند ماه است قرص‌هایش را به موقع نمی‌رساند…
                          و این «وسط»خیلی جای بزرگی است و خیلی‌ها در آن جا می‌شوند
                          اصلا جریانی که این «وسط» را ندارد نمی‌تواند انقلابی را رقم بزند یا حکومتش را حفظ کند!

در این دو ماه قلبم سوخت برای کشته‌شدگان…
                          اما دست خودم نبود!
                          من به عنوان کسی در وسط، قلبم برای پلیس و معترض و عابر با هم می‌سوخت و برای هر هموطنی که ناچار به خیابان آمده بود و دیگر به خانه برنگشت…

در خانه‌ی من نه صدا وسیما یک‌ریز جمهوری اسلامی را تبیین می‌کند نه اینترنشنال و منو تو مجال حضور دارند
                          در خانه من اما هنوز چراغ منطق روشن است و ذهن جستجوگرم آزاد است به هر مباحثه‌ای وارد شود و هر حرف حقی، مهر تایید دریافت کند و مهم نباشد که این حرف از دهان چه کسی خارج شده است.
                          در این دو ماه خیلی فکر کردم و کسانی را دیدم که حتی یک دقیقه فرصت آزادانه و در خلوت فکر کردن را نداشته‌اند و هرچه از رسانه به خوردشان داده بودند را پشت هم تکرار می‌کردند ؛ آنچنان مسخ و مسحور که از کینه‌ی حاکمیت حاضرند شب را روز بنامند و روز را شب…
                          و ایران امروز ما چقدر در فضای رسانه باخته است.
                          به این فکر کردم که اگر برای هر کشوری حتی سوییس هم ده‌ها شبکه اپوزیسیون به زبان خودشان سال‌ها و شبانه روز محتوا تولید می‌کردند که “سوییس کشور خوبی نیست” اکنون درصدی از همین کسانی که در رفاه مطلق هستند نیز به دنبال براندازی بودند…
                          آری همین رسانه کاری با کشور ِسامورایی‌های متعصب کرد که در خیابان‌ها به سربازان آمریکایی لبخند گرم بزنند بی‌آنکه یادشان بیاید در هیروشیما و ناکازاکی چه بلایی به سرشان آورده‌اند…
                          به هر حال هر چه فکر کردم دیدم نمی‌توانم از بیگانه بخواهم به کشورم حمله کند!
                          دیدم نمی‌توانم کنار سلبریتی‌هایی باشم که به اعتقادات لااقل نیمی از مردم کشورم ناسزا می‌گویند و تهدید به قرآن‌سوزی می‌کنند و بدون اینکه خنده‌شان بگیرد، بشارت آزادی می‌دهند!
                          دیدم حتی نمی‌توانم از اهالی جزیره‌ی اپستین بخواهم به جان کودکان و دختران بی‌گناه وطنم کاری نداشته باشند!!
                          تا اینکه جنگ شروع شد و کمک‌ها رسیدند،همچنان که قبل از ما کمک‌ها به ویتنام و افغانستان و عراق و لیبی و… رسیده‌ بودند

دیدم جنگ است و فقط می‌توانم بخوانم!
                          که اگر در زمان پهلوی و قاجار هم بودم و بیگانه‌ای به کشورم یورش می‌برد همین کار را می‌کردم…
                          برای دلگرمی مردم و کسانی که از مردمم دفاع می‌کنند خواندم…
                          «حسبی الله» گفتگوی من با مولایم علی (ع) است
                          و براستی خدا برای ما بس است…
                          اکنون به عنوان کسی در وسط، حاضرم ۴۷ سال دیگر به جمهوری اسلامی فرصت بدهم نقایص خود را برطرف کند تا اینکه با عده‌ای همصدا شوم و پوریم دیگری را در تقویم اسراییل رقم بزنم که در فردای به اصطلاح آزادی با چکمه روی سنگ قبر هموطنانم سرود شادی بخوانند!
                          و آن عده!
                          آن عده خیلی دیر می‌فهمند که در جهان هیچ کشوری جز به منافع خودش فکر نمی‌کند و علاج واقعی در وطن‌هاست!
                          این را هم به آن عده‌ای که سمت درست تاریخ را به من گوشزد می‌کنند می‌گویم:
                          اصلا سمت درست تاریخ و هرچه می‌بافید ارزانی خودتان…
                          من ترجیحم این است که
                          در همین وسط بایستم و بمیرم
                          وسط مدرسه میناب
                          وسط خانه‌هایی که سفره‌‌هایشان کوچک شد
                          وسط صدای اذان در حیاط مسجدی فرو ریخته…
                          وسط خیابان‌های شهرم…

محسن چاوشی/ اسفند ۱۴۰۴

LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
                          *** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5318

در اصل توسط hamed cici 2 پست شده است View Post
                            به نام خدا

از اول اعتراضات و نزدیک به دو ماه است فکر می‌کنم و رصد می‌کنم تا نکته‌ای را در آنسوی مرزها بیابم که جذبم کند و حرف حق باشد اما به وجدانم قسم که هرچه گشتم ناامیدتر شدم، پس سکوت کردم!
                            «وسط» مثل عابری که دی ماه در خیابان به گران شدن گوشت فکر می‌کرد و از پشت تیر به سرش خورده بود
                            وسط مثل پیرزنی روستایی که نه تلویزیون دارد و نه گوشی موبایل؛ فقط آلزایمر دارد و پسری که بیکار شده و چند ماه است قرص‌هایش را به موقع نمی‌رساند…
                            اصلا جریانی که این «وسط» را ندارد نمی‌تواند انقلابی را رقم بزند یا حکومتش را حفظ کند!

اما دست خودم نبود!
                            من به عنوان کسی در وسط، قلبم برای پلیس و معترض و عابر با هم می‌سوخت و برای هر هموطنی که ناچار به خیابان آمده بود و دیگر به خانه برنگشت…

در خانه‌ی من نه صدا وسیما یک‌ریز جمهوری اسلامی را تبیین می‌کند نه اینترنشنال و منو تو مجال حضور دارند
                            در خانه من اما هنوز چراغ منطق روشن است و ذهن جستجوگرم آزاد است به هر مباحثه‌ای وارد شود و هر حرف حقی، مهر تایید دریافت کند و مهم نباشد که این حرف از دهان چه کسی خارج شده است.
                            در این دو ماه خیلی فکر کردم و کسانی را دیدم که حتی یک دقیقه فرصت آزادانه و در خلوت فکر کردن را نداشته‌اند و هرچه از رسانه به خوردشان داده بودند را پشت هم تکرار می‌کردند ؛ آنچنان مسخ و مسحور که از کینه‌ی حاکمیت حاضرند شب را روز بنامند و روز را شب…
                            به این فکر کردم که اگر برای هر کشوری حتی سوییس هم ده‌ها شبکه اپوزیسیون به زبان خودشان سال‌ها و شبانه روز محتوا تولید می‌کردند که “سوییس کشور خوبی نیست” اکنون درصدی از همین کسانی که در رفاه مطلق هستند نیز به دنبال براندازی بودند…
                            آری همین رسانه کاری با کشور ِسامورایی‌های متعصب کرد که در خیابان‌ها به سربازان آمریکایی لبخند گرم بزنند بی‌آنکه یادشان بیاید در هیروشیما و ناکازاکی چه بلایی به سرشان آورده‌اند…
                            دیدم نمی‌توانم کنار سلبریتی‌هایی باشم که به اعتقادات لااقل نیمی از مردم کشورم ناسزا می‌گویند و تهدید به قرآن‌سوزی می‌کنند و بدون اینکه خنده‌شان بگیرد، بشارت آزادی می‌دهند!
                            دیدم حتی نمی‌توانم از اهالی جزیره‌ی اپستین بخواهم به جان کودکان و دختران بی‌گناه وطنم کاری نداشته باشند!!
                            تا اینکه جنگ شروع شد و کمک‌ها رسیدند،همچنان که قبل از ما کمک‌ها به ویتنام و افغانستان و عراق و لیبی و… رسیده‌ بودند

که اگر در زمان پهلوی و قاجار هم بودم و بیگانه‌ای به کشورم یورش می‌برد همین کار را می‌کردم…
                            اکنون به عنوان کسی در وسط، حاضرم ۴۷ سال دیگر به جمهوری اسلامی فرصت بدهم نقایص خود را برطرف کند تا اینکه با عده‌ای همصدا شوم و پوریم دیگری را در تقویم اسراییل رقم بزنم که در فردای به اصطلاح آزادی با چکمه روی سنگ قبر هموطنانم سرود شادی بخوانند!
                            و آن عده!
                            آن عده خیلی دیر می‌فهمند که در جهان هیچ کشوری جز به منافع خودش فکر نمی‌کند و علاج واقعی در وطن‌هاست!
                            من ترجیحم این است که
                            وسط مدرسه میناب
                            وسط خیابان‌های شهرم…

محسن چاوشی/ اسفند ۱۴۰۴
                            ساعاتی پیش تصادفا این متن چاوشی را در لابلای خبرگزاری های داخلی دیدم و خواستم آنرا همینجا به نقد بکشم اما حوصله ام نکشید که دیدم این مطلب در اینجا درج شد پس حرفم را میزنم

این متن چاوشی مصداق بارز این سخن است که وسط باز و بیطرف همان بی شرف است ،
                            درست در زمانیکه مهاجرانی سخنگوی دولت فشل رسما و وقیحانه اعلام میکند که اینترنت آزاد فقط برای کسانی تعلق میگیرد که صدای حکومت باشند این آقا که به وسط بودن خودش فخر میورزد میتواند در همان اینترنت آزادانه بچرخد و حرف بزند ولی میگوید در وسط ایستاده!

چاوشی که همواره در شعر و کلام و پیج خودش ترجیح به استفاده از کلمات عربی مذهبی دارد تا پارسی، بارها و بارها در مقاطع و رخدادهای اجتماعی گوناگون مطالبی دو پهلو درج میکرد و وقتی مورد حمله و انتقاد مستقیم مردم قرار میگرفت همچنان تلاش میکرد خود را پشت نقاب وطن پرستی قایم کند و خود را طرف مردم و با مردم میخواند ،
                            اما اینک با نزدیک شدن به خط پایان تقریبا دیگر هیچ نقابی روی صورتها نمانده و همه در حال معرفی هویت واقعی خود هستند!

گفتار و رفتار او همانند همه سایبری های حکومتی و بر طبق یک دستور از پیش نوشته شده است ،
                            او در حالی از اصابت تیر از پشت سر با عابران میگوید که دغدغه آنها را صرفا اقتصادی عنوان و از آمر و عامل جنایت سخنی نمی گوید.

او از عبارت " پلیس و معترض و عابر" استفاده میکند ، دقیقا همان تقسیم بندی که رهبرش کرده بود ولی فراموش کرد که رهبرش در ادامه گفته عابر بوسیله تیری که از هرکجای ممکن شلیک شده کشته شد ، معترض ها هم به درک !!
                            پس او فقط پلیس های قاتل مردم برایش اهمیت داشتند.

به اعتراف خودش در خانه اش ماهواره ای مجال حضور ندارد که اصلا با آن اخبار را آگاه شود ولی صدا و سیمایش به راه است ولی همیشه روی اخبار نیست ، گاهی هم روی برنامه کودک میرود!
                            صدا و سیمای داعشی شیعه که بسیار از او خوشش میاد و در هر برنامه ای ، از دهان هر مجری بیمصرف و هر راس سپاهی در هر شبکه اش نام چاوشی عزیز نیست که بر زبان نیاورند و از او تعریف و تمجید نکنند!

مردک بیشرف با وقاحت تمام میگوید کینه مردم از حکومت بابت خوراک رسانه ها به آنهاست و مردم به اشتباه روشنایی روز این نظام شیطانی را تاریک و شب میبینند!

واقعا؟ یعنی مردم برای فهمیدن عذاب و درد و رنجی که 47 سال طول کشیده و در آن جانها و مالها از دست داده اند به رسانه نیاز دارند یا خودشان آنرا زندگی کرده اند؟؟

این تفاله هم همانند همه همپالکی های بی وطنش حمله به رژیمی که چنان کشتاری را علیه مردم غیر نظامی اش راه انداخته با حمله به کشور مغالطه میکند بلکه یارگیری کند،
                            سپاهی که حملات کور موشکی به مناطق مسکونی تمام کشورهای همسایه کرده ، پالایشگاه آنها را زده ، آب شیرین کن آنها را زده را مقایسه کنیم با آمریکا و اسرائیلی که تاکنون با خویشتنداری تنها به اهداف نظامی حمله کردند و حتی بعد از حمله سپاه به پالایشگاه پاسخشان حمله به انبار نفت بود نه پالایشگاه، کدامشان حمله به کشور محسوب میشود و کدام حمله به رژیم ؟

استفاده از عبارت جزیره‌ی اپستین که هیچ ربط و ضبطی به ما ایرانیان و درخواست کمک آنها برای نجات کشورشان از شر آفاتی از جنس همین چاوشی ها ندارد خوراک ثابت سایبری ها بود که بیرون آمدنش از دهان این نانجیب شاید عجیب نبود.

چاوشی همان وسط بازی هست که خود اعتراف میکند ،
                            همان مزدور و سایبری هست که میگوید منهم مثل شما معترض هستم ولی در کنار جمهوری اسلامی میمانم!

و او به صراحت گفت : " حاضرم ۴۷ سال دیگر به جمهوری اسلامی فرصت بدهم نقایص خود را برطرف کند "

این یعنی وسط باز یا بی طرف در نهایت همان سرکوبگر و همراه رژیم است ،

اگر روزی در خانه چاوشی اسلحه ای با خشابهای شلیک شده و پوتینی خونین کشف شود تعجب نمیکنم

پس ما یا مردم هستیم یا جمهوری اسلامی دشمن مردم
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/13, 02:48.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 3160

در اصل توسط hamed cici 2 پست شده است View Post
                              به نام خدا

اما دست خودم نبود!

و آن عده!
                              من ترجیحم این است که
                              وسط مدرسه میناب
                              وسط خیابان‌های شهرم…

محسن چاوشی/ اسفند ۱۴۰۴
                              درود
                              ۴۷ سال دیگه وقت بدین به جمهوری اسلامی!!!!! در مملکتی که هر دو سه سال یک انفجار خشم از توده ها شاهد هستیم و این همه قربانی نشنیدن صدای مردم بی گناه توسط حاکمیتی ناکارآمد و بی تدبیر!!!!
                              یک مشت جزعبلات رو رنگ و لعاب زده و گفته
                              وسط ما بین چی هست...ما بین حکومت و مردم...چرا باید قائل به چنین فاصله ای بود اصلا...مگر قرار هست مردمی که ۱۲۰ سال پیش انقلاب مشروطه داشتند شاهد چنین فاصله ای باشند
                              جمهوری اسلامی افرادی رو در آستین خودش پرورش داده...که چنین مواقعی برای مدیریت اذهان توده های مردم به میدان بیاره...یک نمونه اش همین آقا...تازه یادش افتاده وسط بازه
                              اصلا جامعه ژاپن به این شکلی که این آقا میگه کلا نبوده...این اصلا هیچی نمیدونه در مورد ژاپن در آن سالها...بحثش خیلی طولانی میشه...اما اوج غنای فرهنگی و اجتماعی ژاپن گذر از اون بحران و ساختن دوباره جامعه و برخاستن از خاکستر آن جنگ هست...بعد اومده چنین ارزشی رو ضد ارزش معرفی می‌کنه...و رسانه های ژاپن رو خائن معرفی می‌کنه
                              میگه داریم پوریم دیگری به تقویم اسرائیل اضافه میکنیم..کلا یهودی ها در مورد تاریخشان به شدت اغراق می‌کنند...حتی در مورد دین اینها هم این مشهود هست...خود فروید که یهودی بوده در چند سال آخر عمرش در کتابی شرح میده و ریشه اون رو گناهی می‌دونه که در قتل موسی رخ داده و این عقده شده
                              در مورد پوریم گفته میشه یا چنین چیزی نبوده و یا حداقل در این ابعاد که این همه کشته شده باشند نبوده

شما بیا طرف مطالبات مردم آت بایست...چیکار داری اسراییل چه هدفی دنبال می‌کنه...اینها چند هزار نفر انسان بیگناه رو قربانی خشونت خودشون کردند در دی‌ماه...بیا پشت سر آزادی بیان بایست نه اینکه به شعاع خشونت این حاکمیت از مطالبات این مردم فاصله بگیری و بگی موضعم وسط هست...اصلا این چه معنی میده!!!؛
                              خیلی حرف هست که میشه در این مورد این اظهار نظر چاوشی زد ...اما کلا باید بگم حرف مفت زده...در این شرایط هم وسط یعنی طرفداری از حکومت...اما از این مسائل هم که بگذریم...بی سوادی و بی اطلاعی مشهود هست در این اظهار نظر

نظر

• Auschwitz
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 473

متنی که چاوشی بیرون داده بیان مجموعه ای از احساسات است که عمدتا در کارهاش دیده میشه.
                                جدای از اشکالات پایه ای و اساسی که دکترین حکومت آخوندی بر آن استوار است، که لازم نمیدونم به آن اشاره کنم ؛ در سطوح بسیار ساده و اولیه ایشان به افرادی مثل رادان و قالیباف و لاریجانیها و احمدینژادها و مجریهای بی بته ای که کشور را از آن خودشان میدانند و در پیشگاه ملت آنها رو به بالاتر از مصادره اموال و به عزا نشاندن مادران تهدید میکنند، فرصت دوباره 47 ساله اصلاح میدهد. به روضه خونا و منبریهایی که فتوای قتل میدهند. به انصاریهای بانک آینده به آخوندیها به بابک زنجانیها به روحانیها به خلخالیها به محسن رضاییها ،به لاجوردیها و به نوحه خوانهایی که مردم را تهییج میکنند هزینه های هنگفت رو دست ملت میگذارند و هزاران به های دیگر( گرچه در این لا به لا افراد مثبت و مفید هم کم نبوده اند) فرصت اصلاح که نه آزادی عمل در قتل و تاییدیه ظلم بیشتر میدهد.
                                من نه از قرآن سوزی حمایت میکنم و نه از حمله به مدرسه میناب نه از پورین و نه برزن و آشویتس نه از حلبچه و ابستین
                                اما بعضیها از قتل عام چند هزار نفر جان به لب آمده معترض در کف خیابان در دو شب حمایت میکنن. حمایت از تبعیضها و ظلمها و اعدامها ، تجاوزات و اشتباهات محاسباتی در ادامه جنگ هشت ساله ووو

نظر

در حال کار...
                                X