در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
اینجوری ها هم نیس ...طبقه ضعیف آسیب بیشتری می بینه ..حالا شاید دیدن اینکه بالایی ها هم دچار مشکل اقتصادی شدن تسکین دهنده باشه ولی واقعیت اینه ..آسیب و رنجی که طبقه محروم و کم برخوردار ازین وضعیت دچارش میشن ...خیلی بیشتر از طبقه مرفه و متوسطی که اگه دیگه وجود واقعی داشته باشن !!!خواهد بود...
👏 2👍 1 -
این مادر فلان کله زرد روهم خودم ترتیبشو می دم بی فانوس شل کن و سفت کن راه انداختهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
😂 1نظر
-
یعنی فولاد مبارکه شش میلیارد دلار بله ۶ میلبارد دلار ارزش مارکت داشته اونوقت اینها اجازه ندادن ارزشش تو بورس یه یک میلیارد دلار هم برسه چرا چون اینها فقط دزدی و ایجاد تورم و گرانی رو بلد هستندیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 1نظر
-
از فردا دیگه پست نخواهم گذاشت کارفرما گیر داده می گه چه جوری با آجر تو دستت داری تایپ می کنه از فردا موبایل تو دست ممنوع خواهد بودیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
.تو همین ارزیابی خسارت هم آب کردن توش....به بهانه بازسازی پول یه فولاد دیگه هم به جیب بزنندر اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postیعنی فولاد مبارکه شش میلیارد دلار بله ۶ میلبارد دلار ارزش مارکت داشته اونوقت اینها اجازه ندادن ارزشش تو بورس یه یک میلیارد دلار هم برسه چرا چون اینها فقط دزدی و ایجاد تورم و گرانی رو بلد هستند
👏 4🙏 1👍 1نظر
-
خدا کنه مثل ورزشگاه آزادی بازسازی نشه ۳ هزار میلیارد تومان خرج استادیوم آزادی کرده بودن جالبه که خرابتر شده بود اینها استاد دلالی و دزدی و هی شرکت زدن و یک کار رو بین ۲۰ تا شرکت پاس دادن برای پر کردن جیبها هستند بله می سازن اما چند برابر میانگین قیمت جهانی چرا چون پاک دست هستند اما با فکری معیوب و مغزی منحرف و کجدر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
.تو همین ارزیابی خسارت هم آب کردن توش....به بهانه بازسازی پول یه فولاد دیگه هم به جیب بزننیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 2نظر
-
به دلیل جنگ و بیکاری و مشکلات متعدد و مسائل اجتماعی و روانی و هزار و یک دلیل دیگه که بنده ازش بیخبرم با کمال تاسف دیروز یک پسر نوجوان 15 ساله تو ساختمان ما خودش را دار زد!! صحنه بسیار غم انگیز و تلخی بود که شخصآ شاهدش بودم. حال و روز عمومی مردمان و مملکت ما خیلی شبیه به حال و روز این پسر نوجوان شده که اقدام به خودکشی کرده... خدا ازشون نگذرد
😢 7نظر
-
خبرهای سی ان ان دروغ پردازی دمکرات ها است !
باید منتظر بود و دید ازطرف آمریکا آیا ونس معاون اول رئیسجمهور به اسلام آباد می رود یاخیر؟
اگر ونس نباشد ، قالیباف هم نمی رود.
و سطح مذاکرات پایین،به معنی این است که از دل این دور دوم مذاکرات هیچ چیزی بدست نمی آید.!
یا تمدید آتشبس است یا شکست مذاکرات و آغاز جنگ !
تا این لحظه احتمال دوم بیشتر است!
👏 3👍 1نظر
-
-
بله اندیکاتور شاخص همینو میگهدر اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
چه ۶۰ روز چه ۶۰ سال دیگه جنگ نمی شه هر چی تو بورس دارید نگه دارید تو یک بازه ۲ ساله زیر صد برابر رشد نداریم
اما اول که بورس باز شد چند روزی زهر فروشندگان باید گرفته بشه قیمت ها که معقول شد صندوق حمایت از بازار وارد میشه صف فروش ها رو جمع میکنه
تو این چند سال اخیر اینجوری بوده و من تو کف Rsi هرچی خریدم سود کردم
👏 1نظر
-
اگر رژیم جمهوری اسلامی باقی بماند، ۱۰ سال دیگر هم رشدبورس نخواهیم داشت!!در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
چه ۶۰ روز چه ۶۰ سال دیگه جنگ نمی شه هر چی تو بورس دارید نگه دارید تو یک بازه ۲ ساله زیر صد برابر رشد نداریم
برای اینکه ترامپ یک دلار هم به این رژیم پول پرداخت نخواهد کرد، ایران می شود عراق دهه ۹۰ میلادی.!
👍 8🙏 1نظر
-
حالا اومدیم نشد میان منو ترور می کنن که یه حسی بهم می گم چند سال دیگه دو تا ایران داریم ایران شمالی ایران جنوبی شاید هم سه تا ایران وسطی هم شاید داشته باشیم کار نشد نداره کهدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
بله اندیکاتور شاخص همینو میگه
اما اول که بورس باز شد چند روزی زهر فروشندگان باید گرفته بشه قیمت ها که معقول شد صندوق حمایت از بازار وارد میشه صف فروش ها رو جمع میکنه
تو این چند سال اخیر اینجوری بوده و من تو کف Rsi هرچی خریدم سود کردمیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر

نظر