اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 3190

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

داروی قلب نیتروگلیسیرین که زمستون برای مادرم میگرفتم 100 الان شده 320
    برادرم داروساز هست...دو شب پیش باهاش حرف میزدم می‌گفت..اضافه قیمت ها هیچ‌کدام شامل بیمه نمیشه....بیمه پول نداره ..تقبل هم نمیکنه. ..یعنی این ۲۲۰ هزار تومان که شما میگید شامل بیمه نمیشه...فرضا بیست درصد اون ۱۰۰ هزار تومان رو بیمه تقبل می‌کنه...در مقایسه با ۳۲۰ هزار تومان..یعنی هیچ!!!
    نسخه زیر یک میلیون تومان هم به ندرت در میاد!!!!
    حالا حساب کن یک خانواده چهار نفره سرما بخورند.....‌زیر ۶ تومن هزینه ندارند

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3665

ویکی پدیا رو هم باز نکردن آمار تلفات جنگ رو توش نوشته بخونیم چقدر بوده

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1927

۳۳۰۰نفر به گفته پزشکی قانونی

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 3190

♦️ خانه کارگر: ۱۳۰ هزار کارگر مستقیم و ۶۰۰ هزار به طور غیرمستقیم با بمباران واحدها بیکار شدند

🔹️دبیرکل خانه کارگر گفت: در جنگ رمضان ۱۳۰ هزار فرصت شغلی مستقیم از طریق بمباران و ۶۰۰ هزار فرصت شغلی به صورت غیرمستقیم از بین رفته است. البته تبعات بیکاری ناشی از بحران اقتصادی پس از جنگ، ارقامی بسیار بیش از این ۶۰۰ هزار نفر خواهد بود.

نظر

• abdolhossein
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 1724

یه حسی به من می گه موج اعتراضی بعدی مردم به خاطر اینترنت باشه. انگار یه عده نفوذی در بدنه ی رژیم دارن از عمد روی اعصاب مردم راه می رن برای تحقق این موضوع و گرنه این همه توهین به شعور مردم اصلا طبیعی به نظر نمی رسه.

نظر

• reza@bourse2024
              عضو عادی
              • May 2024
              • 267

یه حسی به من میگه این مردم، با قرار گرفتن در هر شرایطی سریعا آداپته میشن. البته ناگفته نماند یکی از ناراضایتی هاشون اغلب مربوط به کیفیت و کمیت مشکلات هست!

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 508

چند روز پیش بخاطر خرابی ال سی دی گوشیم دنبال گوشی دست دوم در دیوار بودم
                یک گوشی دزدی آگهی شده بود با قیمت مناسب
                البته یبار باهاش تماس گرفتم و از جواباش معلوم بود دزدیه و وقتی فهمیدم قطع کردم
                هر چی با خودم کلنجار رفتم گوشی بگیرم و ازدردسر بزرگی که برام پیش اومده خلاص بشم راضی نشدم و بیخیال شدم.کافی بود ال سی دی اونو مینداختم رو گوشیم و بقیش هم دور می انداختم!!بی دردسر!
                دیروز از سرکنجکاوی دوباره تماس گرفتم دیدم گفت فروش رفته!!!
                خلاصه ما یبار از ظلم و فساد صدمه میخوریم یبار هم بخاطر شرافتمون دو سر ضرر میشیم!!!
                اینو گفتم بگم خیلیا همه چی زیر پا گذاشتن!
                آداپته شدن یعنی این.متاسفانه به سمت سقوط میریم.چیزایی از دست میدیم که خیلی با ارزش تر از چیزاییه که بدست میاریم!!!
                چند بار بهم پیشنهاد کانفیگ و اینترنت سفید شد ولی قبول نکردم نه بخاطر پولش بخاطر اینکه شرافتم نمیذاره من چون پول دارم اینترنت داشته باشم ولی بقیه نه!!!
                ولی خیلیا اینا براشون مهم نیست
                پ ن:خواننده محترم اگه این متن رد میکنی جزو همونا هستی!!!

نظر

• Ali5559
                  عضو فعال
                  • Apr 2025
                  • 347

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                  چند روز پیش بخاطر خرابی ال سی دی گوشیم دنبال گوشی دست دوم در دیوار بودم
                  یک گوشی دزدی آگهی شده بود با قیمت مناسب
                  البته یبار باهاش تماس گرفتم و از جواباش معلوم بود دزدیه و وقتی فهمیدم قطع کردم
                  هر چی با خودم کلنجار رفتم گوشی بگیرم و ازدردسر بزرگی که برام پیش اومده خلاص بشم راضی نشدم و بیخیال شدم.کافی بود ال سی دی اونو مینداختم رو گوشیم و بقیش هم دور می انداختم!!بی دردسر!
                  خلاصه ما یبار از ظلم و فساد صدمه میخوریم یبار هم بخاطر شرافتمون دو سر ضرر میشیم!!!
                  اینو گفتم بگم خیلیا همه چی زیر پا گذاشتن!
                  آداپته شدن یعنی این.متاسفانه به سمت سقوط میریم.چیزایی از دست میدیم که خیلی با ارزش تر از چیزاییه که بدست میاریم!!!
                  چند بار بهم پیشنهاد کانفیگ و اینترنت سفید شد ولی قبول نکردم نه بخاطر پولش بخاطر اینکه شرافتم نمیذاره من چون پول دارم اینترنت داشته باشم ولی بقیه نه!!!
                  ولی خیلیا اینا براشون مهم نیست
                  پ ن:خواننده محترم اگه این متن رد میکنی جزو همونا هستی!!!
                  الان یعنی اینا رو با اینترنت ایلان ماسک زدی، خب اینم اینتر نت ج ا هست دیگه

نظر

• Lotuus
                    عضو عادی
                    • Oct 2025
                    • 166

!
                    غصه بابا جون نخور.............همین که ادمی اون هم بین یه مشت جماعت شیطان پرست........یه مشت نذری خوار......خودش بالاترین سوده..............

غصه چی ؟؟؟؟؟ نخور...................تو مملکتی که بلا نسبت آدم خوب ها شده چاه فاضلابی که گرفته همه چیش زده بالا................... همین که آدم موندی خودش بالاترین سوده..............
                    این سهام (( آدمیت )) رو نفروش به موقعش...................صف خرید میشه..................

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3665

مقصر آیفون بود که کلمه پرو و پرومکس انداخت تو دهن اینا
                      بعدش رفتن چری از چین آوردن با اسم تیگو7و 8 پرو و پرومکس
                      الیگارش یادگرفتن کلمات پرو و پرومکس انداختن رو اینترنت

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 508

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

غصه بابا جون نخور.............همین که ادمی اون هم بین یه مشت جماعت شیطان پرست........یه مشت نذری خوار......خودش بالاترین سوده..............

غصه چی ؟؟؟؟؟ نخور...................تو مملکتی که بلا نسبت آدم خوب ها شده چاه فاضلابی که گرفته همه چیش زده بالا................... همین که آدم موندی خودش بالاترین سوده..............
                        این سهام (( آدمیت )) رو نفروش به موقعش...................صف خرید میشه..................
                        بهمن ۹۸ با ماشینم به قشم مسافرت کردیم
                        ۱۷ ساعت رانندگی کردیم تا رسیدیم بندر پل.اوناییکه رفتن اونجا میدونن چی میگم
                        ۷ ساعت توی ترافیک لندکرافت از ۷ شب تا ۳ نصف شب موندیم .مردم از جاده خاکی کنارش میومدن و میرفتن و از ماجلو میزدن!!!دعوا کردیم پلیس اومد ولی با وقاحت یکعده حتی با پلیس و ما درگیر شد چون نمیخواستن مثل ما ۷ ساعت توی ترافیک بمونن!!!و اگر جاده خاکی مسدود بود نهایت ۲-۳ساعت تموم میشد!!!ما ۴ ساعت اضافه هم بخاطر اونا اضافه وایسادیم وقتی رسیدیم قشم ماشینم جوش آورد و چون اونجا مکانیک ماهر نبود فرداش بلافاصله برگشتیم.مسافرتم خراب شد!!کلی خرج تعمیر ماشین فقط چون نمیخواستم و نمیتونستم مثل بقیه حق کسی ضایع کنم
                        ولی اینقدر سرخورده شدم چون بدترین مسافرتم شد!!!

نظر

• کاوه آهنگر
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 508

در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post

الان یعنی اینا رو با اینترنت ایلان ماسک زدی، خب اینم اینتر نت ج ا هست دیگه
                          من کارم استارتاپه
                          از دی تا الان آنتی ویروسم بروز نشده!!
                          دو خط کد نمیتونم بزنم چون سایتهای راهنما بسته هستن!!
                          با یه نامه از طرف شرکت میتونستم سیمکارت سفید بگیرم ولی اینکارو نکردم!!
                          منت چی میذاری!!! ؟

نظر

• Lotuus
                            عضو عادی
                            • Oct 2025
                            • 166

بهمن ۹۸ با ماشینم به قشم مسافرت کردیم
                            ۱۷ ساعت رانندگی کردیم تا رسیدیم بندر پل.اوناییکه رفتن اونجا میدونن چی میگم
                            ۷ ساعت توی ترافیک لندکرافت از ۷ شب تا ۳ نصف شب موندیم .مردم از جاده خاکی کنارش میومدن و میرفتن و از ماجلو میزدن!!!دعوا کردیم پلیس اومد ولی با وقاحت یکعده حتی با پلیس و ما درگیر شد چون نمیخواستن مثل ما ۷ ساعت توی ترافیک بمونن!!!و اگر جاده خاکی مسدود بود نهایت ۲-۳ساعت تموم میشد!!!ما ۴ ساعت اضافه هم بخاطر اونا اضافه وایسادیم وقتی رسیدیم قشم ماشینم جوش آورد و چون اونجا مکانیک ماهر نبود فرداش بلافاصله برگشتیم.مسافرتم خراب شد!!کلی خرج تعمیر ماشین فقط چون نمیخواستم و نمیتونستم مثل بقیه حق کسی ضایع کنم
                            ولی اینقدر سرخورده شدم چون بدترین مسافرتم شد!!!
                            تو خراب شده ایی به نام خاور میانه زیاد دنبال آدم نگرد................اذیت می شی................اعصابت نابود میشه..............روانی میشی..............
                            کلا تو این دنیا نگرد ها..............اون جهان اولی ها هم که می بینی به ظاهر متمدن اند ..............و ادم و با فرهنگ اون ها هم حیواناتی اند چون سیر اند شما رو پاره نمی کنن
                            اون ها هم گشتشون شه تو شرایط ما قرار بگیرند اونها هم ای بسا از ما بد تر شن.............

کلا دنبال ادم اینجا در جهان مادی و در داخل ماتریکس زیاد نگرد..............
                            یه بیت شعر هم می خواستم بزارم در این رابطه سایت گنجور هم باز نمی شه
                            گند زدن تو اینترنت نطفه خرابان

راستی بهمن 98 من در بیایان های قشم بر خورد کردم به یه هایلوکس که جوش آورده بود و یکی از شلنگ های اب رادیاتش ترکیده بود
                            با نوار تفلون و چسب برق ردیفش کردم براش احیاناً شما نبودی که ؟؟؟؟ یه لحظه گفتم نکنه خودت بودی و اینجا دوباره رسیدیم به هم دیگه..............

نظر

• کاوه آهنگر
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 508

چه جالب!نه من نبودم
                              ولی باعث شد دفعه بعد با قطار بریم

نظر

• hamed cici 2
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 79

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

داروی قلب نیتروگلیسیرین که زمستون برای مادرم میگرفتم 100 الان شده 320
                                درود

سونوگرافی که پارسال 700 بوده امسال شده 1700ت!!!

و سال قبل‌تر هم (اگه اشتباه نکنم) 200-300 تومن میشد!!
                                LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
                                *** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند

نظر

در حال کار...
                                X