در اصل توسط Arian02 پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
خدا رو شکر که اینجوریه ، بعد از موشک پراکنی دیوانه وار به کشورهای عربی فعلا امارات علنا متحد اسراییل شده اونم بیخ گوش جمهوری اسلامی ، امارات کشوری بود که احتمالا به خاطر سیاستهای اقتصادیش برای جمهوری اسلامی از نظر اقتصادی طناب می انداخت ولی بعد این جنگ متوجه شد که با چه موجود عجیبی مماشات کرده و دیر یا زود همه دنیا این را خواهند فهمید که مماشات با جمهوری اسلامی یعنی چه .
👍 7👎 1 -
مدتی هست که سوالی ذهنم را درگیر کرده در رابطه با بازار سرمایه ایران
اگر نمادی تحت عنوان باد هوا ! عرضه بشه ، ایا خرید و فروش و معامله و نوسان میده یا نه ؟🤔
مخصوصا اگر بقیه بازار بنحوی بسته باشه یا در ساعات خاص این نماد باد هوا ! معامله بشه ، مثلا ۴ عصر تا ۸ شب
======
سوال دوم هم این هست که اگر این نماد معامله بشه ! و چه بسا تعدادی تحلیلگر هم روش فعال بشن و روایت سازی کنند براش !
آیا نماد ، خودرو ربطی به ایران خودرو داره واقعا ؟ یا صرفا یک تشابه اسمی هست ؟
مثلا ممکنه ایرانخودرو واقعی سود ده باشه ، اما ایران خودرو بورسی ، زیان ده ؟! جنگ روایت ها هست دیگه ، کی ب کیه
========
سوال سوم
اگر یک دسته چک با بی نهایت برگ داشته باشیم ، همون باد هوا، با یکسری ژانگولر بازی ، جای ارزش واقعی بدیم دست بقیه ، چندنفر هم بیان تحلیل ارایه بدن که ارزش امضای گنجشک که روی چک ها هست از مبلغ خود چک ها بیشتر می ارزه ، یک بازار ثانویه تشکیل بشه و مردم چک ها را با هم معامله کنند ! از ان طرف هم من تند تند چک امضا کنم بریزم تو بازار !
و شما یکی از افرادی باشید که حاصل یک عمر تلاشتان را تبدیل کرده باشین به این چک های باد هوایی ! و یک لحظه به خودتان بیاین و متوجه بشین که باد هواس! به معنای واقعی کلمه
آیا صداش را در میارید و حاصل یک عمر زندگی خودتان را بر باد می دین ، یا سعی می کنید نسل اینده را هم به حماقت دعوت کنید و انها هم روی باد هوا سرمایه گذاری کنند تا چک ای ک دست خودتان هست از ارزش نیوفته ؟!
👍 5🥰 1👎 1نظر
-
گنجشگ خان این در مورد سکه هم بشدت صدق میکنه
سهام
پول و چک پول ایرانی
حتی ملک
کلا همه چیز خرید و فروختنی در ایران باد هواست منتهی مراتب بعضیا مثل سکه تمام که اونم انواع درست کردن براش 🤣 بانکی و غیر بانکی یا جدید قدیم بادش بقدری هست که بفروشی میتونی میلیونها باد بورس بخری
یا ماشین رو نگاه کن صد مدل ساینا صد مدل ۲۰۷ قالپاق چی و سقف چی و ....
کلا زندگی تو ایران زندگی تو بادهایت حباب هاست هیچ چیز واقعی نیست، تو تهران بالا شهر متری ۵۰۰ میلیون تو برج با کلی وسیله و عتیقه خوابیده طرف پارکینگش هم بنز، یهو یه موشک میخوره همه حباب ها میترکه
🙏 2👍 2نظر
-
دارایی فیزیکی ...یه چیز دیگه اس ...تهش یه چیزی دستتو می گیره ..همین بنز کذایی رو میشه ضایعاتشو کیلیویی فروخت .برگه سهام رو خود ناشر و شرکتشم قبول نداره ..چند سال قبل میخواستم یه وام از بانک ملت بگیرم ..دو برابر مبلغ وام ...سهم وبملت داشتم ...خود بانک به عنوان وثیقه قبولش نکرد 😁در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Postگنجشگ خان این در مورد سکه هم بشدت صدق میکنه
سهام
پول و چک پول ایرانی
حتی ملک
کلا همه چیز خرید و فروختنی در ایران باد هواست منتهی مراتب بعضیا مثل سکه تمام که اونم انواع درست کردن براش 🤣 بانکی و غیر بانکی یا جدید قدیم بادش بقدری هست که بفروشی میتونی میلیونها باد بورس بخری
یا ماشین رو نگاه کن صد مدل ساینا صد مدل ۲۰۷ قالپاق چی و سقف چی و ....
کلا زندگی تو ایران زندگی تو بادهایت حباب هاست هیچ چیز واقعی نیست، تو تهران بالا شهر متری ۵۰۰ میلیون تو برج با کلی وسیله و عتیقه خوابیده طرف پارکینگش هم بنز، یهو یه موشک میخوره همه حباب ها میترکه
😀 6👍 1نظر
-
دقیقاً.....دیر یا زود همه دنیا این را خواهند فهمید که مماشات با جمهوری اسلامی یعنی چه
هر کسی که با این ها مخالف نباشه یا نطفه اش مشکل داشته یا لقمه حرام این ها رو زیاد خورده یا هر دو با هم
و هر احد البشری که غیر از این فکر کند خودش هم مشکل دارد
👏 4🔥 2🤔 1👎 1نظر
-
مگنوس جان پست های بنده را برا چی لایک می کنی دیگه ؟
من که می شناسم شما رو برادر من.........
برا هر کسی که می خایی فیلم بازی کنی که شما هم مخالفی و فلان و این ها .......... بر من یه نفر نکن................
هر چی هم می خواهی بگی بگو...........من اصلا نمی خونم چی می نویسی...............
فقط خواستم بگم برا من یه نفر فیلم بازی نکن که بنده شما را کاملا می شناسم............
🤔 3🤢 1نظر
-
خدایه پولی به من بده یه چیزیم که شما نداری به شما.....توکی هستی که من بخوام برات فیلم بازی کنم...حیف لایک ارزشمندمن...زیرپست بی ارزشت....چشم...حالا که ناراحت شدی درش میارم راحت بشی...نمیدونستم لایک من اینقدر واست دردناکه....در اصل توسط Lotuus پست شده است View Postمگنوس جان پست های بنده را برا چی لایک می کنی دیگه ؟
من که می شناسم شما رو برادر من.........
برا هر کسی که می خایی فیلم بازی کنی که شما هم مخالفی و فلان و این ها .......... بر من یه نفر نکن................
هر چی هم می خواهی بگی بگو...........من اصلا نمی خونم چی می نویسی...............
فقط خواستم بگم برا من یه نفر فیلم بازی نکن که بنده شما را کاملا می شناسم............
😀 1نظر
-
کسی میدونه ثبت نام کاندیدای نمایندگان مجلس خبرگان کِیه ؟
یکی از فانتزیام اینه که عضو مجلس خبرگان باشم !
فکر کن... 37 سال بودجه گرفته ، خورده و خوابیده
بعد از ترور رهبری تازه به تکاپو افتادند که
جلسه بذارند و رهبر پیدا کنند...
یعنی این همه سال پیشبینی نکرده بودن که
یک شخص 86 ساله ممکنه به هر دلیلی فوت کنه
که چهارتا گزینه زیر سر داشته باشند برای جانشینی ؟!
جایی خوندم ملکه انگلیس از سن 70 سالگی به بعد
برای مراسم ارتحال خودش ، یک تیم تشکیل داده بود
بعد اینها هرسال دستورالعملها و پروتکلها رو آپدیت میکردند!
عجیب نیست که یک پیرزن 70 ساله
پیشبینی کنه که نهایتاً روزی خواهد مرد !نگرش ، همه چیز است .
🥰 3👍 1👎 1نظر
-
چطوریه که کل اینترنت ایران رفته روی فایروال و فقط میگن با کانفیگ های خود همراه اول باز میشه
در صورتیکه یاشار سلطانی میگه علت بستن اینترنت مدیرعامل همراه اول هست در صورتیکه تمام اپراتورها حتی ایرانسل و رایتل فایروال دارن که مردم به اینترنت وصل نشنآخرین ویرایش توسط linux_linda؛ 2026/05/01, 23:45.
👍 2نظر
-
ترامپ:
نیازی به مجوز کنگره ندارم
. اما با کنگره درتماس هستم!
🔴ترامپ: ما با کنگره در تماس هستیم، اما هیچکس تا به حال برای جنگ، مجوز کنگره را درخواست نکرده و آن را دریافت نکرده است | مهلت ۶۰ روزه برای پایان دادن به خصومتها خلاف قانون اساسی است
@Akhbare_Fouri
نظر
-
همراه اول ، اینترنت مخابرات ، یکی هستن ، جفتشون ایمیج سرچ گوگل را باز نمی کنن ، ایرانسل باز میکنهدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Postچطوریه که کل اینترنت ایران رفته روی فایروال و فقط میگن با کانفیگ های خود همراه اول باز میشه
در صورتیکه یاشار سلطانی میگه علت بستن اینترنت مدیرعامل همراه اول هست در صورتیکه تمام اپراتورها حتی ایرانسل و رایتل فایروال دارن که مردم به اینترنت وصل نشن
البته کپچای ورود دیپسیک هم فقط با نت همراه اول میاد ، با ایرانسل نمیشد وارد شد
بزودی اینترنت بطور کامل باز میشه ، قبلا ملت تو اینستا کلی حجم مصرف می کردن ، الان بله و روبیکا هم دیگه کسی نمیره،
اینترنت باز میشه مخصوصا اینستا و شاید حتی یوتوب ، ولی تلگرام و... که حجم مصرفی کمی دارند فقط روی نت پرو باز خواهند شد.
🙏 2نظر
-
یعنی میگی اون مدیرعامل همراه اول که یاشار سلطانی گفته رئیس کل اینترنت ایران در وزارت ارتباطات هست؟در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
همراه اول ، اینترنت مخابرات ، یکی هستن ، جفتشون ایمیج سرچ گوگل را باز نمی کنن ، ایرانسل باز میکنه
البته کپچای ورود دیپسیک هم فقط با نت همراه اول میاد ، با ایرانسل نمیشد وارد شد
بزودی اینترنت بطور کامل باز میشه ، قبلا ملت تو اینستا کلی حجم مصرف می کردن ، الان بله و روبیکا هم دیگه کسی نمیره،
اینترنت باز میشه مخصوصا اینستا و شاید حتی یوتوب ، ولی تلگرام و... که حجم مصرفی کمی دارند فقط روی نت پرو باز خواهند شد.
پس وزیر ارتباطات رو مگه رئیس جمهور انتخاب نمیکنه؟
اگر اینجوری باشه نامه قطع اینترنت رو وزیر ارتباطات به مخابرات داده
😢 1نظر
-
درود بزرگواردر اصل توسط Ali5559 پست شده است View Postگنجشگ خان این در مورد سکه هم بشدت صدق میکنه
با نظر جناب امید موافقم
ولی چون فرمودید « به شدت » مجبور شدم پاسخ بدم
شما دارایی فیزیکی رو میخرید میارید خونه
به محض تسویه وجه و تحویل مال ، معامله تمام است
مال تسلیم شماست حتی اگه گرون انداخته باشند...
الان دیگه شما مالک هستید و شخص دیگری در کار نیست
شما 100% از منافع مال بهرهمند خواهید شد
ولی در مورد اوراق بهادار
شما صرفاً یک کاغذ در دست دارید که نشون میده
شما مالک این مقدار از یک مال فیزیکی هستید
ولی اصل مال ، تحویل شما نمیشه
حتماً تا حالا متوجه شدید که چرا نگهبان شرکت ،
هیچ سهامداری رو داخل شرکت راه نمیده !
اصل مال یعنی کارخونه و شرکت
هنوز در دست مالک اولیه سهامدار عمده مدیریتی است
همون که مدیرعامل و ... رو تعیین میکنه
و این مدیران شرکت هستند که تعیین میکنند که
شما به چه میزان از منافع مال خود بهرهمند شوید
اینجاست که آدم از خواب غفلت بیدار میشه
و میفهمه کجای کاره
دوستان توی فروم شاکی هستند که چرا
مدیران شرکت ریخت و پاش میکنند
ولی دو زار سود به سهامدار نمیدهند
و سال بعد باز همون مدیران ابقاء میشوند...
سهامدار اگه ناراحته ، فقط میتونه بفروشه
و از این بازی خارج بشهنگرش ، همه چیز است .
👏 5نظر
-
من بیرون از این انجمن می شناسم شما رو برادر...........در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
خدایه پولی به من بده یه چیزیم که شما نداری به شما.....توکی هستی که من بخوام برات فیلم بازی کنم...حیف لایک ارزشمندمن...زیرپست بی ارزشت....چشم...حالا که ناراحت شدی درش میارم راحت بشی...نمیدونستم لایک من اینقدر واست دردناکه....
حنات پیش ما رنگی نداره...........
😮 1🤔 1نظر

نظر