در اصل توسط کریشنا پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
حالا همه با هم
با صدای بلند
قالیباف...عراقچی....پس خون رهبرم چی!!!؟
خوشم میاد هر آنچه حضرات تحلیل داشتند...صد در صد بر عکس اتفاق افتاده تا اینجا
زمستان سخت اروپا تبدیل به تابستان جانکاه ایران شد.
بازدارندگی که به گند کشیده شد و ترامپ حمله کرده
تحلیلشون ابتدای ریاست جمهوری ترامپ این بود که تهاجمی از سوی آمریکا به ایران اتفاق نخواهد افتاد..دو بار حمله کرد...قرار به نه جنگ و نه صلح بود
نیابتی که دیگه تمام...عراق که داره جمع میشه...هفته قبل یک گروه اصلی شیعی فکر کنم النجبا بود سلاح تحویل داد...آمریکا هم این هفته تهدید کرد اگر بقیه گروهها خلع سلاح نشوند از دولت عراق حمایت نمیکنه
حزب الله هم تمام میشه...۸۰ درصد کار تمام شده...تا خلع سلاح نشوند اسرائیل گلوی اینها را رها نمیکنه
خواهیم دید چه خواهد شد!!!!!
👍 7نظر
-
خیلی چیزا دست من و تو نیست و قرار هم نیست کاری بکنیم . داریم نظر میدیمدر اصل توسط Arian02 پست شده است View Postالان نتیجه یا خوبه یا بد یا ترامپ شناخته بود یا نشناخته بود یا فشار به مردم اومده یا نیومده
الان میگی چیکار کنیم ؟؟؟
دست من و توعه؟؟!!!!
همینکه چندتاشون کشته شدن حداقل حساب کار دستشون شاید اومده باشه
امیدوارم حساب کار دستشون اومده باشه چون یکی از مهم ترین دستاوردها در این جنگها تا حدی همین مورد استآخرین ویرایش توسط b4city؛ 2026/06/14, 09:34.
😂 3نظر
-
سلام علیکم. خوبید قربان... مدتی به دلیل حضور در کنفرانس علمی در کشور فرانسه، فرصت ارائه تحلیل نداشتم. از لطف و محبت همه سرورانی که جویای احوال این بنده حقیر بودند صمیمانه سپاسگزارم.
از این پس مجدداً در خدمت شما هستم و به تحلیل گری خو اهیم پرداخت.
😂 3👏 1نظر
-
اساتید هرچه دوست دارید تحلیل بکنید.
اما هنوز انگشت های لندن و مسکو از ته یک عده کامل بیرون کشیده نشده . حمله نظامی قطعی است.
اون همه بمب و هزینه رو زیر ساختهای نظامی نریختند این سرمایه گذاری فوق العاده قرن را در نقطه ثقل و کنترل تعادل کره زمین ( ایران تا کرانه باختری ) نیمه کاره رها بکنند.
این بار با هزینه ای کمتر از جنگ قبلی که از محل مصادره نفت حضرات در شناورهای روی دریا تامین کردند ، محصولات محبوس شده در خلیج فارس و جزیره خارک را مصادره و جنگ بعدی را به راه خواهند انداخت .
البته این بار احتمالا از نوع زمینی و ترکیبی.
به زودی روی زمین هم مشخص خواهد شد ، این اسباب بازی ها از دست یک گروه کوچک گرفته بشود ، جمهوری ا.ا.ا در این 50 سال گذشته ، یک فاحشه حلقه به گوش کریه المنظر در روی رینگ کشتی کج و قمار و کاسبی شرق و غرب بیشتر نبوده.
............................................
با صرف هزینه 30 میلیارد دلار ، چند میلیون آدم خوار و زامبی به مراتب وحشی تر از خودشون میشه از زندانها و از سراسر دنیا جمع کرد انداخت تو خشتکشون ؟
شکارچی انسان کم نیستند حاضر باشند مجانی بیان حتی یک پولی هم برا تفریح خرج بکنند.
چپول بودن و بیشعوری بد دردیه .
اینها فکر می کنند واقعیت فقط آن اعتقاداتیه که در مغزهای چپول و داغان توهمیشان تپانده شده.
قدرت درک واقعیتها را ندارند.
امثال هنیه و سنوار ، حقارت آمیز ترین شکستها را می خورند ، نوامیسشان را در سراسر دنیا به آوارگی و حراج می گذارند ، باز حس پیروزی دارند.
👍 6👎 2نظر
-
آغایون خانوما بنده سوات و موات درست و حسابی ندارم اگه کسی دستش تو کاره پیگیری کنه عزت خدشه دار نشه خلاصه توافق ما رو نزنید و تغییر رژیم ندهید هر کاری بخواهید در خدمتیم عجب عظطییَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
ازط مندان نا گرامی اسراییل در حال شخم زدن بیروت هست نباس پاصخ بدهیم آیایَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
گزارش تابناک؛ برخی اکانتهای توئیتری نزدیک به مقاومت لبنان از شهادت علی موسی دقدوق، یکی از فرماندهان حزب الله، خبر دادهاند. تاکنون حزب الله بهطور رسمی این خبر را تأیید نکرده و هنوز گزارشی مبنی بر اینکه شهادت وی در ضاحیه جنوبی بیروت صورت گرفته یا در جنوب لبنان، منتشر نشده است.
در نوامبر ۲۰۲۴، رژیم صهیونیستی تلاش کرد دقدوق را در دمشق، پایتخت سوریه، ترور کند. از آن زمان تاکنون سرنوشت او بهطور دقیق مشخص نبوده است.
پیش از این، یک مقام ارشد آمریکایی مدعی ترور علی موسی دقدوق در سوریه شده بود. آمریکا دقدوق را تحت تعقیب داشت و او را مسئول کشته شدن یک تیم امنیتی پنج نفره آمریکایی میدانست. این حمله پیچیده که دقدوق در طراحی و رهبری آن نقش داشت، در ۲۰ ژانویه ۲۰۰۷ و علیه یک مجتمع نظامی آمریکایی در کربلا انجام شد.
👍 2نظر
-
توجه داشته باشید ج ا دوراه بیشتر پیش رو نداره. ادامه شرایط حاضر که با ادامه محاصره دریایی و نفروختن نفت و مشکلات ارزی و هزار تا چیز دیگه به سمت فروپاشی اقتصادی و اجتماعی بره و در نهایت با شورش مردم و گروههای جداییطلب سقوط کنه و کشور هم تجزیه بشه یا تن به سازش و تسلیم بده.در مورد دوم باید این را هم اضافه کنم که اراده واختیار مملکت میفته دست آمریکا که آنهم از خجالت جنایتکارها و غارتگرها در میاد.
یا مردم حساب اینهارو میرسن یا دولت فخیمه ترامپ.انتخاب با ج ا .
👎 1نظر
-
جایی خوندم یک ظریفی میگفت مگه لبنان عروس خاورمیانه نیست، خوب اسراییل هم داماد خاورمیانه است. اگر داماد بخواد با عروس .....
اصلاً به من چه من تو دعوای زن و شوهری دخالت نمیکنم!!!
👎 1نظر
-
منتظر یه پست 40پاراگرافی منتخب شبکه خبرو فارس باشید خواهشا خلاصه بگو شاید بخونندر اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post
سلام علیکم. خوبید قربان... مدتی به دلیل حضور در کنفرانس علمی در کشور فرانسه، فرصت ارائه تحلیل نداشتم. از لطف و محبت همه سرورانی که جویای احوال این بنده حقیر بودند صمیمانه سپاسگزارم.
از این پس مجدداً در خدمت شما هستم و به تحلیل گری خو اهیم پرداخت.
نظر
-
من چند سال پیش چند کشور رو تورمشونو بررسی کردم فکر کنم سال 1400 بوددر اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postتاب آوری نه دزد پروری در هیج جای دنیا تکرار می کنم در هیج جای دنیا چنین تورمی آنهم برای نیم قرن و به صورت مداوم و پیوسته نداریم تکرار می کنم در هیج جای دنیا
ترکیه / آرژانتین / ونزوئلا / لبنان / ایران
از سال 1980 تا همون سال که می شد 2021
تو اون بازه زمانی 41 ساله باز وضع ایران از بقیه بهتر بود
در اون بازه ترکیه 6 صفر و آرژانتین و ونزوئلا هر کدام 11 تا صفر از پولهاشون بر داشته بودن لبنان رو یادم نیست
نظر
-
سلام علیکم. خوبید قربان.
دوستی سوال پرسیده بود که چطور سال ها پیش اون هم در شرایط اوج قدرت آمریکا، نظریه فروپاشی آمریکا رو مطرح کردیم.
خوب ببینید شما زمانی که پازل رو شروع میکنید به ساختن، برخی افراد ده درصد پازل تکمیل بشه، میتونن حدس بزنن پازل چیه. درخته، ساختمونه آدمه . برخی افراد باید 50 درصد پازل تکمیل بشه تا بفهمن. برخی افراد هم تا اواخر پازل طول میکشه. خب الان پازل فروپاشی آمریکا رسیده به 90 درصد تکمیل شده.
ببینید کار من مثل کار مندلیف بود زمانی که جدول عناصر تناوبی رو طراحی میکرد جای یک سری عناصر رو خالی گذاشت و آیندگان اون رو کامل کردند.
فلذا من خرده نمیگیرم اگر کاربری حتی امروز بیاید و انتقادی نسبت به نظریه ما وارد کند چه آنکه داروین. نظریه ی تکامل را زمانی مطرح کرد اما سال ها بعد از مرگ او کشف فسیل ها و آزمایش های متعدد، نطریه او را تایید کرد.
😎 1نظر
-
الان جمهوری اسلامی چند درصد پازل کامل شده جنابدر اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Postسلام علیکم. خوبید قربان.
دوستی سوال پرسیده بود که چطور سال ها پیش اون هم در شرایط اوج قدرت آمریکا، نظریه فروپاشی آمریکا رو مطرح کردیم.
خوب ببینید شما زمانی که پازل رو شروع میکنید به ساختن، برخی افراد ده درصد پازل تکمیل بشه، میتونن حدس بزنن پازل چیه. درخته، ساختمونه آدمه . برخی افراد باید 50 درصد پازل تکمیل بشه تا بفهمن. برخی افراد هم تا اواخر پازل طول میکشه. خب الان پازل فروپاشی آمریکا رسیده به 90 درصد تکمیل شده.
ببینید کار من مثل کار مندلیف بود زمانی که جدول عناصر تناوبی رو طراحی میکرد جای یک سری عناصر رو خالی گذاشت و آیندگان اون رو کامل کردند.
فلذا من خرده نمیگیرم اگر کاربری حتی امروز بیاید و انتقادی نسبت به نظریه ما وارد کند چه آنکه داروین. نظریه ی تکامل را زمانی مطرح کرد اما سال ها بعد از مرگ او کشف فسیل ها و آزمایش های متعدد، نطریه او را تایید کرد.
نظر

نظر