بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

قسمتی از بزرگترین ضررهای من مربوط به پیروی از مثلا بزرگان و مدعیان بورس بوده است در سال ها قبل

الان دیگه عناوین برام مهم نیستند مطلقا و دنباله روی نمی کنم

الان وقتی در همین سایت می بینم فلان کاربر مثلا مطرح امروز سهم می خره و فرت فرت نمودار می ذاره که مثلا از ۱۲۰
    تومن میشه ۴۰۰ تومن خنده ام می گیره چون می دونم دو روز دیگه می فروشه با ضرر و صداش رو نیز در نمیاره و اگر از هر ۵ مورد خریدش یکی بگیره همان را بولد می کند و باقی ضررها هیچی صداش رو درنمیاره مثلا شسینا که از ۲۲۷ معرفی ایشون ریخت تا ۱۵۵ و من هر روز منفی هاش رو بولد می کردم

آخرین مورد لکما بود که قرار بود از ۸۰ تومن بشه ۲۵۰ تومن و طرف یادش رفته بود قبلا رو ۱۴۰ تومن بوقش رو زده بود برای تارگت ۲۵۰ بعد که ریخت تا ۷۵ تومن صداش رو در نیاورد

یا مورد دیگه کاربر دیگه ای تو همین سایت که البته کارنامه بهتری داره از قبلی.
    تو تاپیک قبلی اش گفت تا از ضرر سودش بیرون نیاد دیگه نمی نویسد ولی بی سر و صدا در تاپیکی دیگر با نام جدید در عین بودن در ضرر شروع کرد

میگه من سهم رو برای ۸ سال دیگه می خرم و دو روز دیگه با دو تا مثبت ۵ میده بره و کسانی که دنباله روش هستند هاج و واج

قبلا شرانول تو سبد ۸ ساله اش بود مدتی کزغال مدتی دتماد و فعلا دشیمی و غمینو و لاجرم تا ۸ سال بعد ۸۰۰ تا سهم دیگه

شنونده باید عاقل باشد تقصیر اینها نیست. اینها مسوول سبد خودشان هستند و لا غیر. هر چند از نظر اخلاقی کارشان درست نیست

افراد باید یاد بگیرند هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیره و پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه
    آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/07/13, 12:40.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

درس بعدی من ضررهای متعدد سال ۸۷ بود در بازار ریزشی و نزولی

سال سختی بود در پی بحران جهانی که از آمریکا شروع شد فلزات و نفت بشدت ریخت و بورس نیز ریزش سختی رو تجربه کرد بجای نقد شدن و کنار نشستن مدام خرید و فروش می کردم و ضرر پشت ضرر تجربه خیلی تلخی شد با ضرر بسیار بالا حدود ۴۰ درصد سرمایه ام در ۶ ماه رفت

درس مهم : در بازار اکیدا نزولی هر گونه خرید و فروش ممنوع و ترجیحا درصد بالا نقد بودن

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
        ستاره‌دار(2)
        • Jan 2022
        • 1030

سال ۸۴ که دیگه هیچی

ضررها وحشتناک

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1544

سلام و درود
          خيلي عالي است.
          يك كلاس درس مجاني عالي با تجربه هاي ارزشمند كسانيكه صادقانه در اختيار مي گذارند.
          من با خواندن مطالب اين تايپيك ، كمي در حال آرامش گرفتن هستم /:.smilingsmiley.:/
          نه اينكه از ضرر دوستان خوشحال بشوم نه ، بلكه كمي از پيله تنهايي اشتباهاتم در حال بيرون آمدن هستم.
          گاها در مسير ناهموار زندگي همه مجبور بوديم تا گاها اقداماتي پرريسك انجام بدهيم.
          شايد اگر اين فشارهاي اقتصادي و امواج متلاطم تصميمات اقتصادي در ايران نبود ، با ريسك كمتري رفتار مي كرديم.
          سال 86 بود و من در حال تغيير دادن منزل بودم.به اندازه 3 ماه 100 ميليون پول دستم ماند كه بايستي بعد از 3 ماه حتما پرداخت مي كردم.
          وسوسه بورس امانم نداد و ونيكي خريدم.دو هفته بعد ونيكي بست بابت شناسايي سود فروش بلوك خودرو و من ماندم و چشمان منتظر بازكردن ونيكي.
          خلاصه كنم ، آخرش در آنزمان 3 ماهه باز نشد و من روزهاي آخر مجبور شدم رفتم دفتر عسگري ماراني و با ايشان جلسه اي گذاشتيم و ايشان قول باز شدن داد و بعد از يك ماه تاخير آخرش با 15 درصد بالاتر باز شد و ما هم سراسيمه فروختيم و قرضمان را پرداخت كرديم.

تجربه : با پول خانه خواهشا هيچ وقت هيچ كار اقتصادي نكنيد.

لطفا دوستان در انتهاي متن خودشان خلاصه تجربه اشان را در يك خط بنويسند(پررنگ)
          آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2022/07/13, 13:51.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• siwan
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 520

بدترین ضرر من مال بانک دی بود که فکر کنم سال نود پنج از رو دست اقا میثم گل که همیشه تایپیکش رو میخونم خریدم
            اون وقتا خیلی به تحلیل های خودم اطمینان نداشتم و نگاه به سخنان موی عاقل و میثم میکردم
            نتیجه خرید بانک دی هم شد دو سال بسته بودن سهم !!!! به علت دزدی و ارتشا اقایون
            و بعدشم باز شدن با یک چهارم قیمت خرید من!!!
            تقریبا از سال ۹۷ هم که با تکیه بر آموخته های خودم و تحلیل بنیادی سهام در بازار سرمایه فعال هستم به لطف خدا ضرر سنگینی که قابل عرض باشه نکردم..
            البته یه ضرر بد دیگه هم سال ۹۲ تو گل بازار اون موقع کردم
            اقا همینطور شانسی چشمم به سهم پسهند افتاد که پی بر ای دو داشت
            برام جالب بود و خریدم
            چند روز بعد بسته شد و تقریبا با سه برابر قیمت خرید من باز شد
            یادش بخیر بازار اون سال ها خیلی شخمی بود و البته شیرین…
            هیچی دیگه ما این پسهند رو آنقدر نفروختیم که در آخر با پنجاه درصد سود دادیمش رفت و همه سود ما پرید و از فردای فروش ما روند سهم تغییر کرد و دوباره مثبت شد
            سجاد محمدی
            علاقه مند به دانش اقتصاد
            تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

ضررهای سنگین زیادی از توجه به خبرهای فیک یا سوخته یا تکراری یا مثلا رانتی داشتم در این همه سال

مثلا دوستان قدیمی تر بارها سریال تکراری فروش ملک چاتونگای وملت رو تو این ۲۰ سال دیدن و دوشیدن افراد کم اطلاع و تازه وارد رو از پروژه کردن وملت با این خبر فیک بارها شاهد بودند

یا سریال فروش بلوک پارسیان ایران خودرو نخ نما شده تو این سال ها

یا فروش زمین های لپارس

یا فروش زمین اهواز شکربن

و امثالهم

و یا مثلا ورود یک گروه قوی به سهم ایکس که واقعا تهشه دیگه

نتیجه : یاد گرفتم این اخبار سوخته هستند یا فیک و نهایتا نتیجه آنها در قیمت سهم قبلا پیشخور شدند
              آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/07/13, 22:12.

نظر

• فرهنگ سازان
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2014
                • 692

به به چه تاپیک عالی و خوبی

اکثر مطالب عالی.

فقط کاش اون درصد کم مطالبی که به افراد می پردازه هم نباشه...

خود موضوع انقدر جالب و موثر هست که نیاز به هرگونه صفحه و صفحه گذاری، به حق یا ناحق ، نباشه....

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                  عضو فعال
                  • Mar 2020
                  • 1075

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                  بدترین ضرر من مال بانک دی بود که فکر کنم سال نود پنج از رو دست اقا میثم گل که همیشه تایپیکش رو میخونم خریدم
                  اون وقتا خیلی به تحلیل های خودم اطمینان نداشتم و نگاه به سخنان موی عاقل و میثم میکردم
                  نتیجه خرید بانک دی هم شد دو سال بسته بودن سهم !!!! به علت دزدی و ارتشا اقایون
                  و بعدشم باز شدن با یک چهارم قیمت خرید من!!!
                  تقریبا از سال ۹۷ هم که با تکیه بر آموخته های خودم و تحلیل بنیادی سهام در بازار سرمایه فعال هستم به لطف خدا ضرر سنگینی که قابل عرض باشه نکردم..
                  البته یه ضرر بد دیگه هم سال ۹۲ تو گل بازار اون موقع کردم
                  اقا همینطور شانسی چشمم به سهم پسهند افتاد که پی بر ای دو داشت
                  برام جالب بود و خریدم
                  چند روز بعد بسته شد و تقریبا با سه برابر قیمت خرید من باز شد
                  یادش بخیر بازار اون سال ها خیلی شخمی بود و البته شیرین…
                  هیچی دیگه ما این پسهند رو آنقدر نفروختیم که در آخر با پنجاه درصد سود دادیمش رفت و همه سود ما پرید و از فردای فروش ما روند سهم تغییر کرد و دوباره مثبت شد
                  میثم قراره تا 1408با بانک دی بمونه:D
                  ادرس کانال تلگرامی ام:
                  https://t.me/afkarboursei

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1711

منم سود خوبی کرده بودم نسبت به پولی که اورده بودم تو بورس ولی بدبختانه بیشترین ضرر به لحاظ ارزش ریالی رو تو سهم ثشاهد دیدم
                    بعد از افت بازار از مرداد تا برج 10 سال 99 وقتی دیدم ضرری نکردم و حتی سود هم کردم با خودم گفتم برم سهمی رو بخرم که جزو بیشترین افتهای بازار بوده با اینکه میدونستم بازار برای چند ماه یا حتی چند سال وارد دوره نزولی شده متاسفانه با شرایطی که داشتم رفتم و با قیمت 2500 تک سهم ثشاهد شدم با فرض اینکه این سهم افت زیادی از 8500 داشته و حداقل مقداریش رو جبران میکنه
                    البته مطالعه در موردشم داشتم و ارزش بازارش رو مناسب میدونستم با توجه به اون همه دارایی که داره و 20تا شرکت زیر مجموعه و....
                    اخر سر مجبور شدم روی قیمت 1500 -1450 بفروشمش که البته بازم با این افت وحشتناکش به نظر میرسه کار خوبی کردم!!!!
                    .
                    یه ایراد و مشکل دیگه کارم این بود که برای خودم یه هدف تعیین کرده بودم تا بهش برسم (100 برابر شدن سبد از سال 97 تا 1400)
                    وقتی بازار نزولی بود و خودمم بهتر از خیلیا میدونستم بازم اون هدف نمیذاشت کار درست رو بکنم و خارج شم
                    مثلا با اولین افت با خودم میگفتم مثلا 100 درصد دیگه از اینجا بتونم بگیرم به هدف میرسم وقتی بازم افت میکرد میگفتم 150 درصد بگیرم حله و خورد به بازار 2 درصدی و قفل شدن بازار تا نهایتش این شد که با پولی که خودم خارج کردم ارزش سبد تا یک پنجم اومد پایین
                    همین الان باید 450 درصد بگیرم تا برسم به اوج پرتفو برج 10 سال 99 تازه افزایش قیمت بازارای موازی به کنار /:.sadsmiley.:/

.
                    ولی تجربه ای که تا اخر عمرم یادم میمونه اینه که وقتی تایم هقتگی بازار نزولی شد نمیشه تو بازار بورس ایران سود کرد مگر با شانس زیاد چون تقریبا تمام سهام باهم بالا پایین میشن
                    بنابراین کلا نقد میشم و وارد صندوق میکنم

نظر

• azad.60
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 347

واقعا جای این تاپیک تو این تالار خالی بود، تبریک میگم به جناب مالی میلیاردر بورسی

ممنون که دوستان با سابقه ای مثل شما، تجربیاتشون رو با ما به اشتراک میذارن و چقدر حقیقتا ارزشمنده.

ارادت

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

همین بانک دی هم ک زمانی ما معرفی کردیم کسی باهاش میموند پرواز میکرد...ما وسط راه یا اول راه فروختیم رفتیم بهترشو خریدیم!

واقعا بگیرید بیارید زمان‌معرفی دی رو...اگر بعد معرفی ما قبل سال های ۹۷ این سهم کمتر از ۲۰ برابر شده بود:) و اون اینده ای ما ازش زمان معرفی گفتیم رخ نداد قضاوت شما درسته

ما اول یا وسط راه فروختیم شما هم مطمینا یه سال دو سال نگه نداشتید و فروختید...همین اشغال سهمم ب سهامدار بلند مدت وفادارش کم نون نرسونده...

یا یکی دیگه گفته فلانی شرانل رو معرفی کرد و خودش فروخت..بله شزانل الان دو ساله بالای ۱۰۰ درصد داده در همین دو سال بازاری ک من خودم دوبل نکردم پولمو...:D
                        یا مثلا کزغال رو‌گفته تا ۱۴۰۸...بله گفتیم

بعد میگن تو‌ب ما ضرر زدی...معرفی شرانل ک همش سود بود چطور ما ضرر زدیم...

بعدم اون زمانی ک شما از رو دست ما خرید میکردید در همان دوره ...ما هم داشتیم ازمون و‌خطا میکردیم...فک‌کردید من چند سالم بوده! و تو همون دوره از بین مثلا ۳۰۰ _۴۰۰تا شرکت خودم ۲۰۰ تاش رو بررسی میکردم...و‌ورود وخروج داشتم ب هر کودموشون! ما هم در حال کسب تجربه بودیم:D حالا تو هر ده تا ۳ تاشم بد در میومد ...

میگن از هر ۱۰ خرید...۷ تاش هم درست در بیاد اون تریدر تریدر خوبیه...

ولی خوب کسی اگه بلده و انرژی مارو داره بسم الله :D سکان رو در دست بگیره

بیاد یه روشی رو بگه که هم کوناه مدت باشه هم بلند مدت! و همه هم همیشه سود کنن...

من خودم از یکی دو سال قبل دارم میگم ۳۰ درصد سهام خوب بازار بازدهی مشابهی میدن در بلند مدت و همشون خوبن...بلا استثنا....تو این سهامی ما معرفی کردیم از دو سال قبل تا ۱۴۰۸ اگه یه مورد پیدا شد ک چند برابر تورم اون سال جواب نداد بیاد انتقاد کنید...
                        یک بار دیگه میگم اکثر سهامی ک peزیر ۷ دارن و این peرو هر سال میتونن حفظ کنن در بلند مدت کسیو پشیمون نمیکنن......تجربه ده سال ما میگه نیاز نیست هر روز دنبال یه سهم گشت...و عین ۲۰۰ تا شرکتو برسی کرد...

الان بنده خیلی از گروه ها رو بوسیدم گذاشتم کنار..در خالی ک قبلا به هر گروهی سرکی میکشیدم!!!

گروه قند و ساختمان رو ک دو ساله اصلا نگاهشم نکردم..در خالی که ۱۰ سال قبل این گروه ها وقت مارو هم میگرفتن:D مخصوصا ساختمان و بازدهی خوبی هم نمیدادن....یا گروه ارتباطات و انفورماتیک...اصلا من اینا رو نگاهم نمیکنم دیگه

چون تجربه گذشته میگه بعضی گروه ها وقت تلف کردنه..

حالا معرفی سهام هیچی/:.grlim:./ ما اقا سهم شناس نیستیم

ولی از تیر ۹۹ تا شهریور ۹۹ ما رگباری پست میزدیم سهامو دارن میندازن ب ملت
                        یه نفر نیومد بگه دمت گرم دو سال قبل هشدار دادی ک دولت ذاره جیب ملتو میزنه.../:.tonguesmiley:./

بعد ازتیرو مرداد ۹۹ ب بعد ما هی اومدیم گفتیم اوراق اخزا ...الان کسی ب حرفمون کرده بود ۵۵_۶۰ درصد سود اوراقم میگرفت در این دو سال...در حالی ک سهام تاپ بازار مثل فملی هنوز درگیر حبابین ک توش بودن...و مهم تر از اون خسته نمیشدید درراین مدت...

الان ک شما ذو ساله انرژیتون رو از دست دادید و خسته شدید..ما استراحتمانو کردیم..وفتی مینوشتیم سیستم خاموش:D

و انرژی رو ذخیره کردیم...برای همین روزهای ناامیدی:D

شب خوش
                        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/14, 00:46.

نظر

• مرشد
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 682

توجه به فرمایشات عستادهایی همچون شهناز ومهناز دودمانم را برانداخت.X-(

نظر

• kh25
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 693

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                            توجه به فرمایشات عستادهایی همچون شهناز ومهناز دودمانم را برانداخت.X-(
                            شما که قدیمی هستی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1587

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
                              همین بانک دی هم ک زمانی ما معرفی کردیم کسی باهاش میموند پرواز میکرد...ما وسط راه یا اول راه فروختیم رفتیم بهترشو خریدیم!

واقعا بگیرید بیارید زمان‌معرفی دی رو...اگر بعد معرفی ما قبل سال های ۹۷ این سهم کمتر از ۲۰ برابر شده بود:) و اون اینده ای ما ازش زمان معرفی گفتیم رخ نداد قضاوت شما درسته

ما اول یا وسط راه فروختیم شما هم مطمینا یه سال دو سال نگه نداشتید و فروختید...همین اشغال سهمم ب سهامدار بلند مدت وفادارش کم نون نرسونده...

یا یکی دیگه گفته فلانی شرانل رو معرفی کرد و خودش فروخت..بله شزانل الان دو ساله بالای ۱۰۰ درصد داده در همین دو سال بازاری ک من خودم دوبل نکردم پولمو...:D
                              یا مثلا کزغال رو‌گفته تا ۱۴۰۸...بله گفتیم

بعد میگن تو‌ب ما ضرر زدی...معرفی شرانل ک همش سود بود چطور ما ضرر زدیم...

بعدم اون زمانی ک شما از رو دست ما خرید میکردید در همان دوره ...ما هم داشتیم ازمون و‌خطا میکردیم...فک‌کردید من چند سالم بوده! و تو همون دوره از بین مثلا ۳۰۰ _۴۰۰تا شرکت خودم ۲۰۰ تاش رو بررسی میکردم...و‌ورود وخروج داشتم ب هر کودموشون! ما هم در حال کسب تجربه بودیم:D حالا تو هر ده تا ۳ تاشم بد در میومد ...

میگن از هر ۱۰ خرید...۷ تاش هم درست در بیاد اون تریدر تریدر خوبیه...

ولی خوب کسی اگه بلده و انرژی مارو داره بسم الله :D سکان رو در دست بگیره

بیاد یه روشی رو بگه که هم کوناه مدت باشه هم بلند مدت! و همه هم همیشه سود کنن...

من خودم از یکی دو سال قبل دارم میگم ۳۰ درصد سهام خوب بازار بازدهی مشابهی میدن در بلند مدت و همشون خوبن...بلا استثنا....تو این سهامی ما معرفی کردیم از دو سال قبل تا ۱۴۰۸ اگه یه مورد پیدا شد ک چند برابر تورم اون سال جواب نداد بیاد انتقاد کنید...
                              یک بار دیگه میگم اکثر سهامی ک peزیر ۷ دارن و این peرو هر سال میتونن حفظ کنن در بلند مدت کسیو پشیمون نمیکنن......تجربه ده سال ما میگه نیاز نیست هر روز دنبال یه سهم گشت...و عین ۲۰۰ تا شرکتو برسی کرد...

الان بنده خیلی از گروه ها رو بوسیدم گذاشتم کنار..در خالی ک قبلا به هر گروهی سرکی میکشیدم!!!

گروه قند و ساختمان رو ک دو ساله اصلا نگاهشم نکردم..در خالی که ۱۰ سال قبل این گروه ها وقت مارو هم میگرفتن:D مخصوصا ساختمان و بازدهی خوبی هم نمیدادن....یا گروه ارتباطات و انفورماتیک...اصلا من اینا رو نگاهم نمیکنم دیگه

چون تجربه گذشته میگه بعضی گروه ها وقت تلف کردنه..

حالا معرفی سهام هیچی/:.grlim:./ ما اقا سهم شناس نیستیم

ولی از تیر ۹۹ تا شهریور ۹۹ ما رگباری پست میزدیم سهامو دارن میندازن ب ملت
                              یه نفر نیومد بگه دمت گرم دو سال قبل هشدار دادی ک دولت ذاره جیب ملتو میزنه.../:.tonguesmiley:./

بعد ازتیرو مرداد ۹۹ ب بعد ما هی اومدیم گفتیم اوراق اخزا ...الان کسی ب حرفمون کرده بود ۵۵_۶۰ درصد سود اوراقم میگرفت در این دو سال...در حالی ک سهام تاپ بازار مثل فملی هنوز درگیر حبابین ک توش بودن...و مهم تر از اون خسته نمیشدید درراین مدت...

الان ک شما ذو ساله انرژیتون رو از دست دادید و خسته شدید..ما استراحتمانو کردیم..وفتی مینوشتیم سیستم خاموش:D

و انرژی رو ذخیره کردیم...برای همین روزهای ناامیدی:D

شب خوش
                              قرار شده توی این تایپیک از ضررها و اشتباهات بگیم.

نظر

• آگراداد
                                عضو فعال
                                • Dec 2017
                                • 424

یک عمره که میبازیم یک برد نداریم

نظر

در حال کار...
                                X