بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : بیشترین ضررها و اشتباهات بورسی من

یک نکته ای هم گفتنش خالی از لطف نیست!

بسیاری از فعالان قدیمی و حتی خیلی خبره و کار درست! در سال 98 و یا همون اوایل 99 از بازار خارج شدند با این توجیه که قیمتها به شدت حبابی است!

یعنی بسیاری از تحلیل گران کار درست! و حتی به درستی! دیگه اکثرا از شاخص 600هزار به بالا را حباب محض تشخیص دادند!(درست هم میگفتن خدایی!!!)

بازم تکرار کنم! اینا از بازار خارج شدند با این توجیه تحلیلی علمی که قیمتها حبابی است! حرفشون هم واقعا درست بود!

اینها جماعتی بودند که آن سود رویایی را از دست دادند!

خواستم بگم وزن تحلیل و پیش بینی ( ولو درستش ) ببینید در معامله گری چقدر است!!

دست کم دقت کنیم حرف تحلیل گرانی که مثلا قیمتهای فعلی را مفت میدانند (راست هم میگن که مفته!!) چه وزنی باید در معامله گری داشته باشه!!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8517

در آلمان یک ضرب المثل هست که میگه: احمقترین کشاورزان بزرگترین سیبزمینی ها را کشت و بار میاورند.

به کرات دیدم تازه واردها بهتر از حرفه ای ها عمل کردند.

البته آنهایی که پشتشان یه جورایی به میدیران دولتی ارشد یا به اطلاعاتی جایی وصل است.

اسم رمز گشایش

نظر

• miravam
        Banned
        • Jan 2014
        • 78

بیشترین ضررهای من برمیگرده به سال ۹۲ که تازه وارد بورس شده بودم و خیلی اطالاعاتی نداشتم، اونموقع نیما آزادی تو فروم تالار بورس تاپیک داشت، بانک صادرات میخواست افزایش سرمایه بده و ایشون هم به شدت تشویق میکرد که بخرید و شرکت کنید و از این حرفا ...
        خلاصه منم خریدم و یه ضرر بهمون زد. سهم رو با ضرر فروختم ...
        دوباره با بخر بخر نیما آزادی laughingsmiley یه سهم روغنی ( احتمالا غمارگ ) خریدم و اون رو هم با ضرر فروختم :.thumbsupsmileyanim

یه ضرر هم اواخر همون سال ۹۲ همین جواد۲۷۷ خودمون بهم زد، شدیدا روی کاذر مانور میداد و تبلیغ میکرد، هیچ یادم نمیره سهم از مجمع اومد روی مثبت ۵ درصد (۸۰۰ تومن) ۱۰ میلیون حجم خورد و منم خریدم، فرداش یه نامه زد رو کدال سهم بسته شد، ۳روز بعد رو منفی ۵۰ درصد ( ۴۰۰ تومن ) باز شد/:.grlim:./

خلاصه که ما اون سال ۵۰ میلیون رو کردیم ۸ میلیون /:.negaran.:/
        که البته بعدش فاهواز ۲۵ تومنی خریدم ( بازم با تبلیغ جواد۲۷۷ /.:biggrinsmiley.:/ ) و بعد چند سال ضررهام جبران شد.

البته اونموقع سنم کم بود و دست گرمی وارد شده بودم، دیگه بعد از چند سال کسب تجربه و مطالعه از سال ۹۶ دوباره پول وارد بازار کردم و دیگه به حرف هیچکس گوش ندادم و نمیدم :.thumbsupsmileyanim با تجربه و سواد بورسی کم خودم ترید میکنم. (البته که از پیشنهادات و تجربه دوستان استفاده میکنیم ولی با بررسی و تصمیم شخصی )

نظر

• سهم دوست
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 161

سلام
          من هم بدترین ضررهام مربوط به خرید سهام با توصیه این و اونه، سال ۹۲ یک کاربر بود به نام پرریسک ، یک تعداد از حرفاش هم درست دراومده بود، خیلی روی شپارس توصیه می کرد و من هم سنگین خریدم. نگو خودش و تیمش داشتند خالی می کردند. خلاصه سهم برای شفاف سازی بست و بعد از حدود ۲ ماه فکر کنم یک چهارم قیمت باز شد و اون سال سرمایه ما را به باد داد. هنوز هم ضرر می کنم توی خرید و فروشهام ولی نه با حرف این و اون و خودم پای ضررهایم هستم.
          [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

بازار بورس را می توان بازار حسرت هم نام نهاد. غیر از ضرر شاید حسرتها مهمتر و عبرت آموزتر باشند. زمستان 91 و بهار 92 پس از 10 سال تجربه بورسی چندماه وقت گذاشتم و اکثر شرکتهای بورسی را از لحاظ بنیادی بررسی کردم.( بازار مثل الان یا حتی بدتر از زمان حال بود ). به دو سهم کوچک و بسیار ارزان رسیدم. خاذین و کرمان. خاذین با 100 میلیون سهم و قیمت بین 39 تا 45 تومان با ارزش بازار حدود 4 میلیارد تومان ( حدود 6 آپارتمان سه خوابه در غرب تهران یا یک ساختمان سه طبقه در شهرک غرب) بود. کرمان هم با چندین شرکت و داشتن یک نیروگاه ارزش بازار حدود 16 تا 18 میلیارد تومان داشت.( 200 میلیون سهم با قیمت حدود 80 تا 90 تومان). البته خاذین در آن موقع زیانده بود و به ازای هر سهم بیش از 100 تومان ضرر داشت ولی کرمان سود چند تومانی داشت. 120 میلیون تومان داشتم و تصمیم گرفتم دو 60 میلیون از این دو سهم بخرم و تا 10 سال نگه دارم. متاسفانه در آخرین لحظه مشورت از یک دوست با تجربه مرا از خرید این دو سهم منصرف کرد . این دو سهم با احتساب افزایش سرمایه ها از آن سال تا به حال حدود 200 برابر ( با قیمت فعلی ) و حدود 700 تا 800 برابر ( در اوج 99 ) شده اند و البته هنوز یک سال از 10 سال باقی است. در این 9 سال دلار حدود 9 برابر و ملک (آپارتمان تهران) حدود 11 برابر شده اند. نکته اول : اگر در تحلیل بنیادی به مفت بودن یک سهم رسیدید به تحلیل خود ایمان داشته باشید. نکته دوم : سایت یا لینکی می شناسید که ارزش بازار تمام شرکتهای بازار ( بورس و فرابورس ) را به صورت sort شده داشته باشد؟

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 629

بزرگترین اشتباه بنده که سبب اضرار بیشمار شد که در تاریخ عالم هستی بی رقیب است
              اشنایی با این سایت بورسی و شناخت ناظران ومدیران ان است
              به دلیل تعصبهای بی جا و دخالتهای بی جا
              هرچه ادم باسواد حالا به ذکر اسم لازم نیست
              خودتون میدونید
              را مسدود وفراری دادند
              و سنگ رو بستن وسگ وازاد گذاشتن
              الان یه سری ادم کلک باز بورسی کوتاه فکر مثلا سهم معرفی میکنن
              دقیقا سهامی که خودشون مثل .......ستاره....... توش موندن
              الان نگاهی به گذشته این سایت بیندازید متوجه میشوید
              استاد بهزاد بهزادی روزی قلم میزد
              شاه ماهی بورس الان کجاست
              علیرضا این روزها را برایتان تعریف نکرد قدرش دانستید خیر هی مسدود در مسدود

هی روزگار
              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

سال 91 بود که در مجله ی دانستنیها در خصوص بیت کوین مقاله ای خوندم.
                تقریبا زیر و بم ارزهای دیجیتال رو در آورده بود و فکر کنم شیوه ی ماین کردن رو هم گفته بود و خیلی زیاد درخصوص اینده درخشان بیت کوین صحبت کرده بود.
                اون موقع ماین کردن خیلی ساده بود.
                ما که نکردیم و فکر کنم خود اعضای هیئت تحریریه ی مجله هم نکرده باشن.
                خلاصه این که انسان باید قدر فرصت های سرمایه گذاری رو بدونه و اگر به موردی برخورد کنه حتما تحقیق کنه و سرسری نگذره.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

بیشترین ضررهای من فکر کنم از این بابت بوده که به موقع نقد نبودم و یا نقد کردم نتونستم تا زمان ورود مناسب صبر کنم.
                  عجله در خرید بعد از نقد شدن

نظر

• خوش بین
                    عضو فعال
                    • Jul 2022
                    • 337

بزرگترین ضرر من سال 90 بود که حدودا 80 درصد سبدم رو که در اون زمان معادل یه واحد آپارتمان 70 متری بود تبدیل کردم به سهام بانک الکترونیکی آرین به امید این که میگفتن آینده درخشانی داره چشمتون روز بد نبینه همون سال بسته شد و بانک به کلی منحل شد.
                    از یک طرف پولم به نابود شد. از طرف دیگه رشد سال 92 رو به کل از دست دادم.

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1544

يه نكته اي كه گفتنش در اين جمع سوپر حرفه اي محترم اميدوارم به دوستان بر نخوره
                      اين نكته است كه گاها تجربيات ما در اشتباهاتمان و ضرر كردنمان عكس همديگر است.
                      از علتهاي بسيار مهمي كه باعث اين اتفاقه و خودم رو واقعا بيشتر از ديگران به اين موضوع توصيه مي كنم اصل مهمه :
                      حفظ سرمایه همیشه بايستي در اولویت اول باشد
                      دوستان در نوشته هاشون بدرستي اشاره كرده اند كه ما عموما عادت به نقد شدن و نگهداري پول در بازار نداريم.
                      مثلا خود من گاها وقتي نقد هستم و نيمچه سودي كردم ، اينقدر عجله در خريد مي كنم مثل اينكه الان نخرم هيچوقت ديگه نمي توانم بخرم!!!
                      عموم خريدهاي اينطوري هم خوب از آب در نمياد و همان نيمچه سودمون هم به باد ميره.
                      چرا من بايستي اينقدر عجله در خريد كنم؟؟
                      ايا در اين بازار لازم نيست گاها كمي به خودم و فكرم استراحت بدهم و با وسوسه هاي سود بيشتر ، در منجلاب ضررهاي ناجور نيفتم!
                      شايد من در مرحله حفظ سرمايه هستم و دوست ديگر در مرحله ديگري باشد.هر يك در موقعيتهايي مخصوص خودمان هستيم و نبايستي موقعيت خودمان را با موقعيت ديگري اشتباه بگيريم.وقتي ميبينيم جناب وارن بافت سالي فقط چند سهم خريدوفروش مي كرده آيا لازم نيست عجله نداشته باشيم.
                      اجتناب از ریسک به صورت جدی بايستي در اولويت قرار بگيرد.
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8517

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                        بزرگترین ضرر من سال 90 بود که حدودا 80 درصد سبدم رو که در اون زمان معادل یه واحد آپارتمان 70 متری بود تبدیل کردم به سهام بانک الکترونیکی آرین به امید این که میگفتن آینده درخشانی داره چشمتون روز بد نبینه همون سال بسته شد و بانک به کلی منحل شد.
                        از یک طرف پولم به نابود شد. از طرف دیگه رشد سال 92 رو به کل از دست دادم.
                        از همه ضربه ها سنگنیتر بود خوشبین جان

باید امیدوار بود.

نظر

• خوش بین
                          عضو فعال
                          • Jul 2022
                          • 337

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                          از همه ضربه ها سنگنیتر بود خوشبین جان

باید امیدوار بود.
                          دیگه به هرحال این ضرر ها یا بهتر بگیم این شکستها ،هزینه یادگیری بازار بورس هست که چه بخواهیم یا نخواهیم باید تمام و کمال پرداخت کنیم و راه دومی هم وجود نداره.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8517

ای کاش دریافتی هم داشت این بورس.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8517

یه محسن رضایی بود دکتر صداش میکردند

اومده بود تو بورس نیوز مصاحبه کرده بود که ما شاخص را به 1.5 و بعد 1.6 و بالاتر خواهیم رسوند.

جالبه این موقعه ها دیگه مصاحبه نمیدهند !!

یک مشت خالی بند

کجایی سردار در این بازار کربلا !!؟؟
                              دقیقاً کجایی الان !!؟؟

کارت اعباری ایران کیش
                              کارتن ایران
                              لامپ پارس شهاب
                              صنعتی مینو
                              جوشکاب یزد
                              شیمیایی سینا
                              سرخوارزمی
                              زشگزا
                              و....

تمامی نمودارها دارند در امتداد ریزشهای 99-1400 قرار میگیرند.
                              این چند تا را یک نگاهی بیاندازید.

سردارهای اقتصادی ما را باش !!!

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

من دوستی داشتم که بورسی نبود اما با مدیران عامل و معاونین مالی چندین شرکت رفیق بود،اواخر خرداد 99 به من گفت فلان کس به من گفته هر چی پول داری و می خوای ببری توی بورس ببر اما بعد از یک ماه یعنی اخر تیر کلا نقد شو!!!
                                بعد گفت به نظرت بورس وضعیتش چطور میشه؟منم گفتم بعیده ریزش خاصی در بازار داشته باشیم/:.wacsmiley.:/
                                این دوست ما پسر و دامادش هم توی بورس شدیدا فعال بودن. اما متاسفانه هیچ کدام از ما این حرف ایشون رو جدی نگرفتیم و نتیچه اش اون شد که شد.
                                البته من بر اساس این خبر آخر مرداد نقد شدم اما حدود 25% سودهام(که مبلغ زیادی هم بود) دود شد و رفت به آسمون/:.negaran.:/

نظر

در حال کار...
                                X