انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1732

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    شما فهمیدی؟
    جمعه برو رای بده
    آفرین
    من نظرمو گفتم قبلا
    مسئولیت رای ندادنم هر چی باشه میپذیرم اون دنیایی هم اگر باشه رو سفیدم.... ولی نمیتونم جلوی مردمو که بگیرم
    با اومدن جلیلی شخصا مطمئنم با این شرایط زندگی خودم نابود میشه.... شما فکر نکنم در این حد زندگیتون بهم بخوره

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1732

جناب داور میدونم رژیم داره با این شامورتی بازیا سواری میگیره ازمون .....از طرفی میدونم فرق بین پزشکیان و جلیلی نهایتا 10 درصده و ته دلم به خاطر همین 10 درصد امیدوارم رای بیاره ولی نتونستم خودمو راضی کنم به خاطر همین ده درصد برم رای بدم چون میدونم تغییر زیادی نمیکنه
      در هر حال اتوبوس پیشرفت راهی دره س
      روی اره ی بزرگی گیر کردیم

نظر

• سعید سعیدی
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 248

از خرداد ۱۳۷۶ به بعد، علی خامنه ای درست یک روز بعد از «هر» انتخابات ریاست جمهوری پیام داده بود تا از «حضور» مردم تشکر کند.

اما با گذشت ۴ روز از انتخابات ۱۴۰۳، رهبر جمهوری اسلامی پیامی صادر نکرده و تا این لحظه، در سکوت کامل به سر می‌برد. درواقع، به نظر می‌رسد بعد از شکسته‌شدن رکورد عدم مشارکت در تاریخ انتخابات ریاست جمهوری ایران، او هنوز حتی نتوانسته «وانمود» کند وضعیت عادی است و مانند همیشه رفتار می‌کند.

او لابد در روزهای آینده، قبل یا بعد از مرحله دوم انتخابات، سرانجام پیامی یا اظهارنظری را منتشر خواهد کرد و لابد خواهد کوشید -به نحوی- از آنچه پیش آمده «دستاورد» بسازد. اما در هر صورت، قاعدتا این تاخیر معنی‌دار، به عنوان نشانه‌ای از تاثیر پیام انتخاباتی اخیر مردم بر علی خامنه‌ای، در زندگی‌نامه او ثبت خواهد شد.

اما یه تعداد از بر و بچ سایت بورسی ظاهرا بیشتر از ایشون به خودشون مسلط هستن و کماکان بصورت خستگی ناپذیر به کار تبلیغاتیشون ادامه میدن!

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4725

به نظر من رهبر مسلمین جهان !خیلی واضح گفتند دوام و قوام نظام به مشارکت مردم بستگی دارد!!!

حالا تکلیف کاملا مشخصه ! واقعا جا برای هیچ بحثی وجود ندارد! اگر از عملکرد نظام راضی هستید و وضعیت موجود راضیتون میکند و احساس می کنید اوضاع زندگی اتان هرسال بهتر ازپارسال شده است حتما بروید و در انتخابات شرکت کنید .

اگر هم نه ! فکر می کنید با این ساختار به ته دره سقوط خواهیم کرد!پس همان بهتر که در انتخابات شرکت نکنید.

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2853

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
            دقیقا ، منهم کسانی که به خاطر دغدغه هایی به پزشکیان رای میدن رو درک میکنم اگرچه خودم مخالف رای دادن در این سیستم هستم ،

ولی به کسانی که به جلیلی رای میدن یا تبلیغ کنند به جز دشمن خدا و کشورم ، طور دیگه ای نمیتونم نگاه کنم ،

کشور ما ایران برای این فرقه اهمیتی نداره ، اونها از خاک و منابع ما برای گسترش فرقه شیعی خودشون استفاده میکنند ، هم و غم اونها جبهه مقاومت اسلام جاعشی و تفکرات قرون وسطایی آخرالزمانی هست نه ایران و ایرانی ،

آنها باطل شدگان هستند و بر پیشانی همه آنها مهر سیاه باطل شد حک شده ، درست مانند پیشانی جلیلی!
            این جماعت پایداری چی یک کلونی که بعد از انقلاب هم بوجود آمده باشه نیست...برمیگرده به زمان مشروطه و شیخ فضل الله نوری و حتی قبل از مشروطه ....هر نوع ندای آزادی خواهی و آزاد اندیشی رو اینها به خفقان و سرکوب تبدیل کردند...نظرات خمینی قبل از انقلاب موجوده...نظرات شیخ فضل الله موجود هست...اینها ریشه دارند در تاریخ معاصر

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1196

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              کار از آمادگی گذشته و ما دقیقا در وسط این دوگانگی قرار داریم .. احتمالا خیلی نباید به اینکه بتونن جلوی خودشون رو بگیرن امیدوار بود
              ...
              خب همونطور که میشد حدس زد .. عده‌ای از کسانی که دور اول شرکت نکردند .. در دور دوم شرکت خواهند کرد .. ولی از نظر من دور اول اهمیت خیلی بیشتری داشت

امروز با چند تا از جوون‌ها صحبت می‌کردم .. خیلی عصبانی بودند .. و می‌گفتند خیلی‌ها که دور اول رای ندادند، می‌خواهند رای بدهند .. بهشون گفتم .. از نظر من پیروزی مردم در دور اول به دست اومد .. و این اتفاقات دور دوم هم قابل پیش‌بینی بود .. پس بیاید به جای عصبانی بودن .. خوشحال باشیم /:.grlim:./

نظر

• مرشد
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 684

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3810

اگه اونجوری که گفته میشه ‌.جریان هلی کوپتر..ثبت نام و تایید صلاحیت پزشکیان جزیی از یه پلن بیت باشه ..امر امر آقاست ..
                  ما رای هم ندیم پزشکیان به عنوان رییس جمهور منصوب میشه .حالا با هر تعداد رایی ...اگر هم میل و نظر بیت سمت جلیلی باشه ..که رای دادن بازم بی فایده اس ..و ایشون میشه رییس جمهور ...
                  برا من که علی السویه نیست هرکدوم انتخاب بشه ..وقطعا تو یه سری جزییات با هم‌ فرق دارن ..ولی وقتی انتخاب شدن اینا خارج از اراده ..من یا میلیون ها ایرانی دیگه اس ..دیگه برا چی بیام بشم جزیی از یه نمایش مسخره که میخوان به غربی های احمق و دورو بفروشن ...
                  ..

نظر

• مرشد
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 684

نظر

• مرشد
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 684

غنی‌نژاد، اقتصاددان با اعلام حمایت از پزشکیان
                      در دور اول انتخابات رأی ندادم، اما در دور دوم صورت مسئله تغییر کرده
                      اقلیتی با تفکر آخرالزمانی و تمدن‌ستیز می‌خواهد ایران را تبدیل به آزمایشگاه ماجراجویی‌های خطرناک کند
                      از رای دادن و ندادن نباید تابو ساخت؛ آنچه مهم است رساندن پیام عقلانیت ملی مردم ایران است
                      موسی غنی نژاد، اقتصاددان با انتشار ویدیویی در خصوص دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، از مسعود پزشکیان حمایت کرد.
                      فیلم
                      https://www.entekhab.ir/fa/news/797002/%D8%BA%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A3%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%AF%D9%86%E2%80%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B2-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D9%86%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3810

•" اهل شوک درمانی نیستم و دروغ‌ بزرگ افزایش قیمت بنزین برای تخریب آرای سرنوشت‌ساز شما مردم عزیز طراحی شده است‌.

• در آموزش و بهداشت باور دارم باید همه از امکانات برابر و عادلانه برخوردار باشند.

خاک پای مردم ایران
                        مسعود پزشکیان"
                        کاری با راست و دروغ وعده وعیدهاش ندارم ..ولی این "خاک پای مردم ایران"خیلی رو اعصاب هست ..اینا مردمی بودن رو با مردم فریبی یکی میدونن ....ادم یاد تبلیغات شورای شهر می افته

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5108

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          اگه اونجوری که گفته میشه ‌.جریان هلی کوپتر..ثبت نام و تایید صلاحیت پزشکیان جزیی از یه پلن بیت باشه ..امر امر آقاست ..
                          ما رای هم ندیم پزشکیان به عنوان رییس جمهور منصوب میشه .حالا با هر تعداد رایی ...اگر هم میل و نظر بیت سمت جلیلی باشه ..که رای دادن بازم بی فایده اس ..و ایشون میشه رییس جمهور ...
                          برا من که علی السویه نیست هرکدوم انتخاب بشه ..وقطعا تو یه سری جزییات با هم‌ فرق دارن ..ولی وقتی انتخاب شدن اینا خارج از اراده ..من یا میلیون ها ایرانی دیگه اس ..دیگه برا چی بیام بشم جزیی از یه نمایش مسخره که میخوان به غربی های احمق و دورو بفروشن ...
                          ..
                          من اساسا اینطوری فکر میکنم چون شواهد و قرائن در کنار تجربه تلخ این 45 سال این فرض را برای من به اثبات رسونده که همه اینها پازل وار بهم متصل هستند و اینکه در دنیا هیچ چیزی تصادفی نیست ، چه برسه به اتفاقات در یک سیستم کاملا کنترل و سرکوب شده !
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• eco777
                            عضو فعال
                            • Sep 2014
                            • 686

ترس!

من سال 1384 رأی ندادم، چون از محمود احمدی‌نژاد نمی‌ترسیدم. سال 1400 رأی ندادم، چون از مرحوم سید ابراهیم رئیسی نمی‌ترسیدم. دور اول انتخابات 1403 رأی ندادم، چون از محمدباقر قالیباف نمی‌ترسیدم. واقعیت اما این است که الان از تیم سعید جلیلی می‌ترسم!
                            ترسم، ترس شخصی نیست، از آیندهٔ این کشور و جامعه است. ممکن است برخی بگویند؛ از چه می‌ترسی؟ مگر از این بدتر هم می‌شود؟ در جواب‌شان می‌گویم، من در این شش دهه عمری که از خدا گرفته‌ام، از تحولات روزگار یک درس بزرگ آموخته‌ام و آن درس این است که بدی و بدبختی و رنج و فلاکت ته ندارد! وضعی که در آن به سر می‌بریم بدترین نیست که گمان شود بدتر از آن امکان ندارد! هنوز چیزهای بسیاری برای از دست رفتن وجود دارد. آن چیزها تا وقتی هستند به چشم نمی‌آیند، وقتی از دست می‌روند رنج فقدان‌شان چون خاری در چشم می‌خلد!

نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5108

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                              ترس!

من سال 1384 رأی ندادم، چون از محمود احمدی‌نژاد نمی‌ترسیدم. سال 1400 رأی ندادم، چون از مرحوم سید ابراهیم رئیسی نمی‌ترسیدم. دور اول انتخابات 1403 رأی ندادم، چون از محمدباقر قالیباف نمی‌ترسیدم. واقعیت اما این است که الان از تیم سعید جلیلی می‌ترسم!
                              ترسم، ترس شخصی نیست، از آیندهٔ این کشور و جامعه است. ممکن است برخی بگویند؛ از چه می‌ترسی؟ مگر از این بدتر هم می‌شود؟ در جواب‌شان می‌گویم، من در این شش دهه عمری که از خدا گرفته‌ام، از تحولات روزگار یک درس بزرگ آموخته‌ام و آن درس این است که بدی و بدبختی و رنج و فلاکت ته ندارد! وضعی که در آن به سر می‌بریم بدترین نیست که گمان شود بدتر از آن امکان ندارد! هنوز چیزهای بسیاری برای از دست رفتن وجود دارد. آن چیزها تا وقتی هستند به چشم نمی‌آیند، وقتی از دست می‌روند رنج فقدان‌شان چون خاری در چشم می‌خلد!

نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
                              https://t.me/ahmadzeidabad
                              متاسفانه این فرد ، زیدآبادی اصلا فرد قابل اتکا و اعتمادی نیست که حرفهایش وزنی برای افراد جامعه داشته باشد ،
                              همین آقا بعد از نتایج دور اول به آن 40 درصد فیک رای داده استناد کرد و با ذوق نوشت که این یعنی براندازها کافی نیستند!

او هم درباره ترس هایش دروغ میگوید!

اینهم مانند اصلاح طلبها از سقوط خود و آنچه بنا نهادند وحشت دارد ، نه از رقیبی مانند جلیلی
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                •" اهل شوک درمانی نیستم و دروغ‌ بزرگ افزایش قیمت بنزین برای تخریب آرای سرنوشت‌ساز شما مردم عزیز طراحی شده است‌.

• در آموزش و بهداشت باور دارم باید همه از امکانات برابر و عادلانه برخوردار باشند.

خاک پای مردم ایران
                                مسعود پزشکیان"
                                کاری با راست و دروغ وعده وعیدهاش ندارم ..ولی این "خاک پای مردم ایران"خیلی رو اعصاب هست ..اینا مردمی بودن رو با مردم فریبی یکی میدونن ....ادم یاد تبلیغات شورای شهر می افته
                                امید ....

خاک پای مردم ایران ...

نگفته خاک پای غزه و لبنان !!

شجریان هم می گفت خاک پای مردم ایران ....

حساس شدی روی کلمات

پزشکیان بی خیال شو ...

تیم خوبی آماده کرده ....

بازی تیم مهمه ....

تیم برزیل داشته باشی ، مربی نباشه هم نتیجه می گیری ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X