انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
Collapse
X
-
پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
کیوان صمیمی، فعال سیاسی: در دور اول رأی ندادم اما در دور دوم به پزشکیان رأی خواهم داد.
نظر
-
در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post#فوری /رئیس ستاد مردمی کل کشور دکتر قالیباف به دکتر پزشکیان پیوستما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
سید محمد خاتمی : امیدورام که نظام حکمرانی کشور که قطعاً پیامهای معنادار مردم را در کنش انتخاباتی آنان دریافته است فرصت را مغتنم بشمارد و به مقتضای آن میدان را برای تفکر و رویکردی که خیر و پیشرفت و امنیت کشور را می خواهد و تأمین می کند بازتر کند و موانع را از سر راه تحول و اصلاح امور بردارد.من باز هم به دکتر پزشکیان که صداقتش را در گفتار و صراحتش را در رفتار بیش از پیش در این انتخابات نشان داد رأی می دهم، و برایش آرزوی توفیق هرچه بیشتر دارم. خدای بزرگ ایران عزیز و ملت بزرگوار را از این وضعیت خطیر و دشوار به سلامت بگذراند.
نظر
-
در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post#فوری /رئیس ستاد مردمی کل کشور دکتر قالیباف به دکتر پزشکیان پیوست
واگرنه خود قالیباف اومده از جلیلی حمایت کرده . بعد ستادش ی چیز دیگه میگه . غیر عادیه .
طرفدارای قالیباف سپاهی و نظامی هستن . نمیان سمت پزشکیان
نظر
-
در اصل توسط شاهان پست شده است View Postفکر کنم فیلم سازی باشه
واگرنه خود قالیباف اومده از جلیلی حمایت کرده . بعد ستادش ی چیز دیگه میگه . غیر عادیه .
طرفدارای قالیباف سپاهی و نظامی هستن . نمیان سمت پزشکیان
این اقا حمایت کرده
نوشتن رئیس ستاد مردمی قالیباف
نمیتونم فیلمو اپلود کنم فرمتش رو قبول نمیکنه
رئیس ستادش نیکزاد بود
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postبابای یسنا ...
یعنی بابک زنجانی ها و چای دبش ها و سکه های اهدایی از جیب دولت ، حلال بود ؟!
شما یک دزدی از دستگاه خاتمی پیدا کن ...
از اطرافیان پزشکیان پیدا کن ...
فقط یک تخم مرغ دزدی پیدا کن ، نه شتر دزدی !!
شد چقدر ساختمان وکاخ های چند صدملیون ملیون دلاری ساخته شد که پشیزی ارزش ندارن فقط هزینه و اشرافیت خاتمی دزد روح امید مردم شد
لعنت به همشون که مهره های یه شطرنجن صدبار بهتر میدونید درسیستم فاسد دزد و قاتل سالار محاله اجازه
ورود به ادم های سالم بدن به امید روزی که پرده ها کنار بره
نظر
-
? سوپرایز پزشکیان و طیب نیا برای کارمندان، حقوق بگیران و کسبه/ افزایش سقف معافیت مالیاتی
?طیب نیا گفت: در حوزه مشاغل باید معافیت مالیاتی را به ۳ برابر افزایش دهیم.
?معافیت حقوق بگیران نیز باید به ۲ برابر ارتقا یابدس و سالانه متناسب با تورم تعدیل یابد.
مثل اینکه تازه از خواب بیدار شدن و میخوان رای جمع کنن
کاش این این انتخابات یه هفته ده روز دیگه هم تمدید میشد!!
نظر
-
درود
کف انتظارات و آن همه تلاش و همگرایی و خشونتهای زیاد در داخل و خارج از کشور به اینجا رسید که نامزد ریاست جمهوری بنویسد
#تا_آنجا_که_بتوانم و در #اختیار م باشد، تلاش میکنم و تعلیق امر محال باشد و #مردم خوشحال باشند و راضی؟
ایضا اکثریت منتقدان بدون اینکه به فردای ریاست جمهور شدن احتمالی او هم بیاندیشند،
راضی و خوشحال در انتخابات ذیل ولایت مطلقه فقیه شرکت کنند؟
باید به آیتالله برای این تدبیر دقیق، سیاست بزرگ و هوشمندانه تبریک گفت.
نظر
نظر