انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2853

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

ما فکر می‌کردیم معنی انتخابات اینطوری هست که چهار تا کاندید برنامه میدهند...ما هم به یک کاندید رای میدیم
    نمیدونستیم جمهوری اسلامی تعریف جدیدی از انتخابات ارایه میده...همیشه بین « بد و بدتر» باید انتخاب کرد...باید بترسید و بعد رای بدهید
    پیرزن رو از ک ک میترسونید...شما باید بیشتر از مردم بترسید...از محاکمه باید بترسید...از زندان باید بترسید...از اینکه اولیای دم این همه جوان رضایت ندهند و اعدام بشید باید بترسید...ما نه مالی به جیب زدیم...نه رانت داشتیم...نه دستمون به خون کسی آغشته شده!!!!
    ترس رو باید گذاشت کنار..زمان اون رسیده که ملت با واقعیت ها روبرو بشند

نظر

• moh51mah29
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 206

دلیل اینهمه عصبانیت دوستان را درک نمی کنم. اینکه فکر کنیم ما عقل کل هستیم و طرف مقابل نمی فهمد برای من قابل درک نیست . من با خودم فکر می کنم اگر این طیفی که مخالف رای دادن هست ( به هر دلیل و قابل احترام ) به قدرت برسند چه اتفاقی رخ می دهد . الان که دستشان به جایی بند نیست با این ادبیات تهدید و تمسخر و ...... با طیف مقابل برخورد می کنند فردا روز چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟
      اینجا یک فضای مجازی است ، هر کسی می تواند راحت نظر خود را بیان کند بدون انکه به دیگران تهمتی بزند وتوهین کند . لطفا با هم مهربان باشیم و توهین نکنیم.
      [B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
      [/COLOR][/URL][/B]

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1810

همه رییس جمهور ها اومدن حداقل 4 سال اول تورم رو نگه داشتن . همون روحانی ک انقدر میکوبن مگه 5سال اول تورم رو نگه نداشت ؟
        این رییسی حتی تو دوره کمتر از 4 سال خودش با وجود صادرات کلی نفت و گرفتن بخشی از پول های بلوکه و بایدن پخمه باز تورم رو چند برابر کرد . از چی این دولت حروم زاده رییسی حمایت میکنید . بابا شرف داشته باشید .
        من نمیگم روحانی عالی بود . بحث من اینه پزشکیان شرف داره ب اون جلیلی آشغال

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3166

..........
          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/06/30, 11:19.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3166

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
            بحث من اینه پزشکیان شرف داره ب اون جلیلی آشغال
            بحث ما اینه که هردو یه گ.... اند

هیچ فرقی با هم ندارن فقط اصلاح طلب ها میکشن ماست مالی می کنن
            اصول گرا ها هم می کشن ولی پاش وای میستن که کشتیم
            هر دو قاتل هستند

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
              منکه رای میدم . هر کسی رو هم بتونم راضی میکنم
              خیلی فرق هست بین اصولگرا و اصلاح طلب .
              همیشه در تاریخ ریاست جمهوری اصلاح طلب ها خیلی بهتر بودن .
              اونایی ک دم از دوره روحانی میزنن مگه 5 سال اول بد بود ؟ کی اومد رید تو همه چی . جناب ترامپ .
              حالا بذارید باز ی اصولگرا بیاد با ترامپ . اون مردم هستن ک نابود میشن ن اینا
              این حرف های رای ندید تا جکومت سقوط کنه همش مال شبکه های اینترنشنال هست ک اون طرف نشسته و از 10 سال پیش هی داره همین حرف رو میزنه
              الان هم همون ترامپ داره میاد دیگه !

ترامپی که ظریف میگفت من با این ادم هیچ کاری ندارم ! و این دلقک هست و ....

ترامپ طبق قانون آمریکا فقط 4 سال دیگه میتونه رییس جمهور باشه !!

حالا این طیف مدعی ارتباط با غرب که همشون سال 57 از دیوار سفارت امریکا بالا رفتن ! و با دموکراتها قرارداد دارن ! الان بیان با ترامپ چه میکنن !

غیر از اینکه دوباره میزنن زیر دلار ! بعد میگن تقصیر ترامپ بود !

از این طرف هم مجلس تازه انتخابات شده و طیف مقابل اصلاحات تو مجلس هست !

حتی پزشکیان بشود رییس دولت ، در معرفی وزرا ! در بودجه ! در مسائل مختلف کشور اختلاف شدید خواهند داشت !

همین ظریف اگر معرفی بشود برای وزارت خارجه فرضا ، باید امثال ذوالنور به ایشون رای بدن دیگه !

به نظر وضعیت کاملا روشنه !

ولی یه عده هنوز دوست دارن فریب بخورن !

بعد از هر انتخاباتی که اصلاح طلبان در شور اون دمیدن ! نظام رایش رو گرفته ! اصلاح طلبان سر همون سفره نشستن دوباره حالا صف اول یا صف دوم !

مردم هم تو خیابونها کتک خوردن !

الانم چیزی غیر از این طراحی نشده !

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5108

در اصل توسط moh51mah29 پست شده است View Post
                دلیل اینهمه عصبانیت دوستان را درک نمی کنم. اینکه فکر کنیم ما عقل کل هستیم و طرف مقابل نمی فهمد برای من قابل درک نیست . من با خودم فکر می کنم اگر این طیفی که مخالف رای دادن هست ( به هر دلیل و قابل احترام ) به قدرت برسند چه اتفاقی رخ می دهد . الان که دستشان به جایی بند نیست با این ادبیات تهدید و تمسخر و ...... با طیف مقابل برخورد می کنند فردا روز چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟
                اینجا یک فضای مجازی است ، هر کسی می تواند راحت نظر خود را بیان کند بدون انکه به دیگران تهمتی بزند وتوهین کند . لطفا با هم مهربان باشیم و توهین نکنیم.
                فهمیدنش سخت نیست دوست عزیز

طیف مقابلی که می گویید سرجمع اصلاح طلب و اصول گرا اقلیتی 13 درصدی هستند با کارنامه ای سیاه و خونین ظرف 45 سال که به اکثریت 87 درصد مردم خشمگین و زخم خورده میگن شما شعورتون نمیرسه ! ماها با هم فرق داریم! ماها برنامه داریم براتون! ماها آدمهای باشعوری هستیم! ما ها خوب هستیم فقط اونا با چاقو سر میبرن ماها با پنبه!
                بیایید تو بغل ما که از 13 درصد اقلیت در بیاییم!
                اگر جزو این 87 درصد باشی فهمیدنش واقعا سخت نیست .
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• National
                  عضو فعال
                  • Nov 2018
                  • 630

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  دلخوش به این مقدار نباشید...پزشکیان بلیط اتوبوس راهم علاوه بر آب وبرق...رایگان میکند...حجاب اجباری را ریشه کن میکند...اقتصاد را رونق میدهد...
                  اگر به ایشان رای دهید فردا سکه هایتان را توی باغچه بکارید...درخت سکه می روید...
                  مردم =پینوکیو
                  گزیده شدن از یه سوراخ بارها وبارها نشونه به بلوغ نرسیدن است...
                  دل خوش به این مقدار نباشید...
                  به قول معروف یا رومی روم یا زنگی زنگ
                  اینا که دارن رای میدن فقط و فقط به فکر منافع خودشونن و بس نه به فکر ملت

نظر

• کاوه آهنگر
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 428

من با اینکه رای ندادم و نمیدم مطمین هستم پزشکیان رای میاره .خوبم میاره
                    چون اینبار فرزانه دیده با این فرمون ته دره است.نگید اینو همه میدونستن .نخیر مهم اینه که فرزانه چی درست میدونه
                    فعلا یه چند سالی کار دست همین ظریفه!!

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      بحث ما اینه که هردو یه گ.... اند

هیچ فرقی با هم ندارن فقط اصلاح طلب ها میکشن ماست مالی می کنن
                      اصول گرا ها هم می کشن ولی پاش وای میستن که کشتیم
                      هر دو قاتل هستند
                      پوینده اصلاح طلب بود ...
                      مختاری اصلاح طلب بود ...
                      پروانه‌ اسکندری اصلاح طلب بود ایضا ملی گرا
                      داریوش فروهر ...

خاتمی دست به جراحی غده ی سرطانی جلیلی چی ها درون وزارت اطلاعات زد ...

کار خوب پیش می رفت تا ۱۳۸۴ و خوابیدن مجدد ملت ...

هروقت این مردم میخوان بیدار بشن عده ای نمی گذارند

اما رای بالای پزشکیان در روستاها نوید بخش فردای روشن ایران است ...

.....................

هیچوقت فکر نمی کردم در بعضی روستاها رای جلیلی صفر بشه ... صفر !!

قطب نمای فرهنگی کشور از تهران ۱۳۸۸ به روستاها در ۱۴۰۳ تغییر کرده

و این برای ایران فردا مبارک هست و پربرکت ....
                      .

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5108

...
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1549

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          الان هم همون ترامپ داره میاد دیگه !

ترامپی که ظریف میگفت من با این ادم هیچ کاری ندارم ! و این دلقک هست و ....

ترامپ طبق قانون آمریکا فقط 4 سال دیگه میتونه رییس جمهور باشه !!

حالا این طیف مدعی ارتباط با غرب که همشون سال 57 از دیوار سفارت امریکا بالا رفتن ! و با دموکراتها قرارداد دارن ! الان بیان با ترامپ چه میکنن !

غیر از اینکه دوباره میزنن زیر دلار ! بعد میگن تقصیر ترامپ بود !

از این طرف هم مجلس تازه انتخابات شده و طیف مقابل اصلاحات تو مجلس هست !

حتی پزشکیان بشود رییس دولت ، در معرفی وزرا ! در بودجه ! در مسائل مختلف کشور اختلاف شدید خواهند داشت !

همین ظریف اگر معرفی بشود برای وزارت خارجه فرضا ، باید امثال ذوالنور به ایشون رای بدن دیگه !

به نظر وضعیت کاملا روشنه !

ولی یه عده هنوز دوست دارن فریب بخورن !

بعد از هر انتخاباتی که اصلاح طلبان در شور اون دمیدن ! نظام رایش رو گرفته ! اصلاح طلبان سر همون سفره نشستن دوباره حالا صف اول یا صف دوم !

مردم هم تو خیابونها کتک خوردن !

الانم چیزی غیر از این طراحی نشده !
                          ظریف وزیر خارجه پزشکیان نخواهد شد
                          فقط ماموریت داره دلقک بازی در بیار رای جمع کنه و ماله بکشه
                          روحانی با اون گردن کلفتی نتونست از تهمتهایی که به ظریف زدن دفاع کنه بعد انتظار دارید پزشکیان دفاع کنه

نظر

• شاهان
                            ستاره دار (1)
                            • Aug 2022
                            • 1810

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                            من با اینکه رای ندادم و نمیدم مطمین هستم پزشکیان رای میاره .خوبم میاره
                            چون اینبار فرزانه دیده با این فرمون ته دره است.نگید اینو همه میدونستن .نخیر مهم اینه که فرزانه چی درست میدونه
                            فعلا یه چند سالی کار دست همین ظریفه!!
                            قابل پیش بینی نیست .
                            خیلی ها نظرشون همون دور اول قالیباف یا نهایت دور دوم پزشکیان و قالیباف بود . ولی دیدید ک قالیباف کلا 3 میل رای داشت
                            تمام بدنه سپاه هم پشتش بود

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2263

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              پس با چنین فرضی .. شما با اطمینان میگید در دور دوم پزشکیان رای خواهد آورد .. چون در غیر اینصورت با فرضیه‌ی کشته شدن رئیسی، هم‌خوانی نخواهد داشت
                              احتراما
                              شاید هم کار کار خود روس ها باشه /:.smilingsmiley.:/

انتظار هر نوع کثافت کاری روسها در ایران کم نیست.
                              تا شقه شرقی را از ایران جدا نکنند دست بردار نخواهند بود.
                              قبلا افغانستان را اشغال کردند تا با جدا کردن سیستان و بلوچستان از محاصره دریای و زمینی در بیان .
                              الان که عملا مرز زمینی و ترانزیتی بدرد بخور نه با آسیا و نه با اروپا ندارند.

حتی بعید نیست سر دو شقه کردن ایران با غرب بسته باشند ( البته اگر غربی ها قبول بکنند )

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

برای دومین بار رفتم پای صندوق رای
                              دفعه قبل به رفسنجانی رای دادم ، احمدی نژاد از صندوق در نیاد.
                              خیلی از همین آدم هایی که الان پشت بازوی عدم مشارکت در انتخابات می گیرند ،حداقل یک دفعه فریب پروپا گاندای تیم احمدی نژاد خورده اند و بهش رای داده اند.

در هر صورت پیروزی تیم جلیلی برا من فقط از بالا رفتن یک احتمال قوی سیگنال می دهد :

تکرار ماجرای لیبی و سوریه و عراق و داعش ، این بار در ایران و عقب گرد برای حداقل بیست سال دیگر

حتی ده درصد این منطق درست باشد هفتاد میلیون ایرانی باید بروند پای صندوق رای. ضمنا از فردای انتخابات پشت پزشکیان بایستند و مطالبه گری بکنند.
                              راه دیگری وجود ندارد.
                              البته احتمال تقلب هم هست. که در اینصورت با یک رای 70 میلیونی هزینه تقلب کنندگان خیلی بالا خواهد رفت.

یک عده ساده لوح فکر می کنند انتخابات باید آزاد و رئیس جمهور کراواتی و صد درصد مخالف این جماعت باشد باشد ، دست این مافیای پنجاه ساله از قدرت کوتاه بشود .

یک عده هم مشخصا از مافیای کاندیداهای مقابل هستند تشویق به عدم مشارکت می کنند .
                              برخی هم آنقدر احمق هستند که فکر می کنند نفعشون در تداوم خر تو خری در اقتصاد است.

البته آدم زخم خورده هم کم نیست که به مرگ خودش و خر ملانصردین راضی باشد.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                پوینده اصلاح طلب بود ...
                                مختاری اصلاح طلب بود ...
                                پروانه‌ اسکندری اصلاح طلب بود ایضا ملی گرا
                                داریوش فروهر ...

خاتمی دست به جراحی غده ی سرطانی جلیلی چی ها درون وزارت اطلاعات زد ...

کار خوب پیش می رفت تا ۱۳۸۴ و خوابیدن مجدد ملت ...

هروقت این مردم میخوان بیدار بشن عده ای نمی گذارند

اما رای بالای پزشکیان در روستاها نوید بخش فردای روشن ایران است ...

داور ...

هیچوقت فکر نمی کردم در بعضی روستاها رای جلیلی صفر بشه ... صفر !!

قطب نمای فرهنگی کشور از تهران ۱۳۸۸ به روستاها در ۱۴۰۳ تغییر کرده

و این برای ایران فردا مبارک هست و پربرکت ....
                                انتخاباتی که در خارج از ایران پرشورتر از داخل ایران برگزار شده ! به آمارش چندان اعتمادی نیست !

در بعضی از روستاها و شعب حتی آدم نداشتن که حاضر باشه بشینه پشت میز ! رای بگیره از ملت !

از این جنس حرفها در دوم خرداد هم زیاد میزدن !

این روش نظام برای شورانگیزی در انتخاباتها که همیشه توسط اصلاح طلبان اجرا شده ! دیگه نخ نما شده ! حتی همون روستایی هم فهمیده !

اما امثال شما و اون اکبر اعلمی هنوز در خدمت حماسه سازی برای نظام هستید !

نظر

در حال کار...
                                X