انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عابد - زاهد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 338

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

بادرود به بزرگان .... طی یه سفر کاری به خوزستان رفتم یکی از اهالی منطقه از من سوال کرد مابا کشور کویت حدود70 کیلومتر وبا امارات حدود 50 کیلومتر فاصله داریم چرا آنها در رفاه وآسایش هستند وثبات اقتصادی حاکمه .ولی ما این وضع روزگار داریم .من که جوابی برای آنها نداشتم گفتم دولت ما با رای انتخاب میشه ولی حکومت آنها قبیله ای وپادشاهی است.. حکومت آنها سنی و ما شیعه

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1549

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      خیلی پیچیده فکر میکنی! یعنی جلیلیان بخاطر رای آوردن پزشکیان این خرابکاریها رو تو بورس می کنن! کلا مشکل اینه که شما فرض رو بر این گذاشتی حتما نظر حکومت رای آوردن پزشکیان هست فقط بخاطر اینکه به شمار آرا او نیاز داره. بهر این نظر شماست و محترم. حالا بنظرت خود جلیلیان خبر داره که داره بازی میخوره و قرار نیست اسمش دربیاد یا بهش خبر بدیم که اینقدر جلز و ولز نکنه برای جمع کردن رای!
      عزیز من دولت مشروعیت و رای گرفتن مهمه براش جلیلی نباشه یک گوسفند باشه پزشکیان نباشه بز باشه ساده گفتم این دو مهره بازیگر هستن هدف سزبلندی نظام در دنیاس حالا هر خری رییس جمهور شد مهم نیست

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2853

دم انتخابات که میشه...یادشون می افته تحریم با مملکت چیکار کرده...اونوقتی که موشک هوا میکنند و روی اون شعار مینویسند مشکلی ندارد...اونوقتی که ۳۵ میلیارد دلار پول بی زبونی که بعد از رفع تحریم اومد در مملکت و در دوره همین آقای روحانی ریختند به پای اسد تحریم بی معنی هست....پس چرا اون موقع خفه خون گرفته بودید...آقای روحانی تو که رئیس جمهور بودی با ۲۵ میلیون رای و سرمایه اجتماعی...آقای پزشکیان شما که نماینده مجلس بودی
        هر چی فکرش رو میکنم این دندان که تا ریشه پوسیده رو باید کشید و انداخت تو چاه خلا...با بزک کردن و مشروعیت دادن به اینها کار درست نمیشه

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

اصلاحات هرجا نظام نفس کم اورده اومده و کمکش کرده !

همیشه هم شیوش این بوده که بگه طرف مقابل لولو خورخوره ! هست و مردم بترسید !! و ...

ملت رو هیجانی کنه و بکشه پای صندوق و رای برای آقایون بگیره ! بعدشم مثل ظریف با پررویی برگرده بگه من در سیاست خارجی کاره ای نبودم !!

میگن طالبان میاد/ دیوار میکشن بین زن و مرد / اینترنت تعطیل میشه / بورس ها تعطیل میشن / تجارت متوقف میشه / جنگ میشه / بازارها بسته میشن و .....

زمان هاشمی و خاتمی همینارو گفتن بعدشم معلوم شد همشون باهم هستن !

زمان روحانی همینارو گفتن ، میگفتن اصولگرا بیاد دلار 3 هزاری میشه 10 هزار تومان !! خودشون اومدن کردن 30 هزار تومان !!

الانم همینارو میگن !

آذری جمهوری که اول و اخرش معلومه از کجا اومد تو سیاست و کی اوردش و قبلش چیکار میکرده !! نوشته اجازه نمیدیم طالبان حاکم بشه !!

جالبه که تو دولت روحانی هنوز دولت رسمی افغانستان سرکار بود ! همین ظریف ! که داره خودشو برای رای به نظام میکشه !!

رفت با طالبان سر یک میز نشست ! قرارداد و تفاهم نامه امضا کرد !

سازمان ملل به ایران هشدار داد که وقتی دولت رسمی سرکار هست ! این رفتار خلاف منشور هست !

یکماه بعد رفت در افغانستان با همین طالبان سر میز نشست ! طالبانی که در قدرت نبود !

بعد الان میگن نمیذاریم طالبان بیاد !!! شما خودت عامل رای گرفتن و به رسمیت شناسوندن طالبانی !

نظر

• hasan666
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1104

درود بر جلیلی
            رای ما دکتر جلیلی

با قاطعیت تمام رئیس جمهور ۴ سال آینده ایران خواهد شد

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3165

نظر

• جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4941

من فقط از گفته های جلیلی و پزشکیان یک چیز را متوجه شدم هر دو میخواهند همه سوبسیدها مثل برق و بنزین وگاز برداند پزشکیان گفته طوری بر میداریم که کمتر احساس کنید شاید منظورش ......بوده جلیلی مثل اینکه ....برمیدارد فقط این وسط تکلیف اکثریت مردم که همین الان هم در مخارج زندگی خودماننده اند معلوم نیست وکسی جوابگوی تورم بعد از ان نخواهد بود
                من با قاطعیت میگویم یکی چرب میکند و در دهانت را هم میگیرد تا صدا هم نزنی ودیگری خشک میکند و شاید اجازه داد زدن هم بدهد ولی هدف نابود کردن مردم است حال اختیار با خودتان است که اصلا رای بدهید یا نه

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3165

ای شمایان!

✍️ دکتر احمد بخارایی: بدون پیش‌درآمد

… دنباله‌رو مردم باشید. ملت به شما اعتنا و التفاتی ندارد! با شما هستم:

۱ـ جناب محسن رنانی که در آخرین لحظات تصمیم به مشارکت می‌گیرید، شما به اقتصاد بپردازید و عقل‌تان را فدای دل‌تان نکنید!

۲ـ جناب بیژن عبدالکریمی که فرمودید استخوان در گلو و خار در چشم، مشارکت می‌کنم، خار در چشم مردم نکارید! شما که نگران «امر معنوی» بودید در هنگامه‌ی فساد اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان!

۳ـ با شما هستم جناب عباس عبدی که میزان مشارکت در انتخابات از آراء پزشکیان برای‌تان ارزش بیش‌تری داشت! شما ستون ثابت‌تان در روزنامه‌ی فرمایشی اصلاح‌طلبانه‌ی «اعتماد» را بچسبید!

۴ـ با شما جناب حمیدرضا جلایی‌پور که «منافع حزبی و جناحی» را به ارزش‌های راستین ملت، همواره ترجیح داده‌اید!

۵ـ با شما جناب علی ربیعی با سابقه‌ی مدیریتی در جناح اصلاحات و اطلاعات که علم و دانشگاه را به منبری برای نصیحت مردم تبدیل کردید و پس از اعلام نتیجه‌ی دور اول انتخابات، ناگهان دل‌سوز کسانی می‌شوید که رأی نداده‌اند و «نرخ روز» را در نظر دارید!

۶ـ با شما هستم جناب محمد فاضلی جامعه‌شناس و مشاور عصبانی آقای پزشکیان که جامعه‌شناسی را «حکومتی» و خالی از محتوا کرده‌اید!

۷ـ با شما جناب تقی آزاد ارمکی با آن چهره‌ی عجیب و متفاوت در میتینگ آقای پزشکیان که تلاش می‌کردید در جهت مشارکت مردم و‌ بازگشت دوباره‌ی خود به صحنه. شما به جامعه‌شناسی‌تان ادامه دهید!

۸ـ با شمایان هستم جنابان غلام‌حسین کرباسچی و حسین مرعشی که احتمالاً تعیین سهم «سازندگی» از مشارکت را طلب می‌کنید!

۹ـ با محمد قوچانی که در کسوت روزنامه‌نگار، نگران مشارکت ۵۰درصدی بود و اینک در تحلیل خود، مغالطه می‌کند! شما به روزنامه‌نگاریت بپرداز و ملت را آزاد بگذار!

۱۰ـ با شمایانم، سرکار آذر منصوری و جناب علی شکوری راد که ترغیب به مشارکت کردید برای بازگشت آرزوهای بربادرفته! شما حزب‌تان را «حزب» و از پاتوق، خارج کنید!

با شمایانی هستم که از گفت‌وشنود چالشی حذر می‌کنید زیرا به استدلال خود اطمینان ندارید و اگر جز این است دعوت به مناظره را پاسخ مثبت دهید.

ای شمایان، واقعیت جامعه را درک کنید و این «شبه رفراندوم» در ۸ تیر ۱۴۰۳ را فهم و در خود تجدید نظر کنید و ای همه‌ی «روشن‌گر نماها» به مردم اقتدا کنید که «روشن‌گران واقعی»، مردمند!
                  شمایان اگر صادقید به عنوان مدیر گروه «جامعه‌شناسی سیاسی» در انجمن جامعه‌شناسی ایران در این گروه آماده‌ی گفت‌وشنود آشکار با شما هستم!

نظر

• liverno
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1742

اسامی کاندیدهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برای دکتر پزشکیان

علی طیب نیا وزیر اقتصاد
                    حسین عبده تبریزی رییس بانک مرکزی

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8863

در اصل توسط liverno پست شده است View Post

علی طیب نیا وزیر اقتصاد
                      قحط الرجال

عجب تایپیک بیخودیه این تایپیک.

آب در هاون کوبیدن است این قلم زدن ها.

نظر

• مرشد
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 684

نظر

• مرشد
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 684

حسین جنتی، شاعر در شبکه‌ اجتماعی ایکس خطاب به پزشکیان نوشت:
                          یک: تضمین می‌دهم گشت ارشاد از خیابان جمع شود.
                          دو: تضمین می‌دهم فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی برداشته شود.
                          سه: تضمین می‌دهم اگر فشاری به دولت آوردند تا مقابلِ خواست مردم بایستد آن را صریح افشا کنم.
                          آقایان پزشکیان، ظریف و جهرمی زیر این نوشته را امضا کنند و انگشت بزنند من رای می‌دهم.

پزشکیان در پاسخ این کاربر نوشت:

تضمین می‌دهم که تمام دولت در برابر گشت‌های اجباری، فیلتر کردن و فیلترشکن بازی و فشارهای بیرونی در همه جلسات و تمام قد بایستد

آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2024/06/30, 18:10.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5108

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                            ..
                            پزشکیان در پاسخ این کاربر نوشت:

تضمین می‌دهم که تمام دولت در برابر گشت‌های اجباری، فیلتر کردن و فیلترشکن بازی و فشارهای بیرونی در همه جلسات و تمام قد بایستد
                            خیر ،

پزشکیان تکذیب کرد و گفت خبر ندارد ادمین از طرف او چه توئیتی زده!

حالا توئیت ادمینش هم در نوع خودش جالبه! گفته در جلسات تمام قد می ایسته!
                            خب میره اونجا فقط می ایسته و میگه دروغ هم نگفته!! laughingsmiley

کلا اصلاحطلبها از چیزی خبر ندارند و صبح روز بعد وقتی مردم به آنها می گویند از کار و گفته خود خبردار میشوند!!

اگه راست میگه بیاد همین جمله نیم بند رو به جای آیه خونی در مناظره و پخش زنده بگه ، جرات داره بیاد بگه !
                            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/06/30, 18:18.
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5108

در اصل توسط liverno پست شده است View Post

علی طیب نیا وزیر اقتصاد

طیب نیا !

عشق بازار سرمایه!!!

با طیب نیا میخوان بازار سرمایه رو نجات بدن !؟ /:.yead.:/

این بیشرف ببینه هنوز کسی تو این بازار داره نفس میکشه خودش با دستهای خودش نفسش رو قطع میکنه ... X-( X-( X-(
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سعید سعیدی
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 248

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                یه داور دیگه داشتیم ( sundaaay)

همین ادبیات داشت

۱۴۰۰ خوب تلاشی کرد تا خاکستری ها رای ندهند

موفق هم شد ....

اینها از آرا خاکستری وحشت دارند ....

کار کار انگلیسیهاست. شما هم گیر دادی به اسم ساندی هی مثل دائی جان ناپلئون تکرار میکنی.

قبلا یه بار دیگه اینجا نوشتم. این سایت یه سایت گفتگو هست. شما اینحا رو با محلی برای تبلیغات اشتباه گرفتی. کسی اینجا براحتی با حرف من و شما یا بقول خودتون ایدی ساندی عقیده اش رو تغییر نمیده. حالا شما بیا از صبح تا شب اینجا میتینگ تبلیغاتی راه بنداز. اصلا فرض کن شما اینقدر کارت درسته و توان این رو داری که دیگران رو متقاعد کنی که تغییر عقیده بدن و رای بدن، که البته نداری، فکر کردی در اونصورت کلا اینجا چقدر مخاطب داره؟! اینجا همه با هم بحث و گفتگو میکنن، فقط در همین حد. اگه کسی هم بخواد روی افکار دیگران اثر بزاره قطعا با این شیوه رفتاری شما نیست. با عرض پوزش، شما با این نوع رفتار نامناسب بیشتر باعث شدی که دیگران دیگه خیلی اهمیتی به مطالب شما ندن. این چند وقت کلی مطلب بی اهمیت و اشتباه نوشتی. از کمتر بودن ارای موسوی در سال 88 و اینکه شما خواستید به زور از صندوق درش بیارید /.:biggrinsmiley.:/ تا اینکه خاتمی بنیان گذار پتروشیمیه و اگه این فرد نبود همه از گرسنگی مرده بودن !!!! حداقل فکر نمیکنی بگی که این سایت خوب یه سایت گفتگوی بورسیه، خوب افرادی که اینجا هستن همگی می دونن که چند تا پتروشیمی که زمان شاه ساخته شده تو بورس هستن و همه هم می دونن!!! از ما گفتن، حالا خود دانی اگه دوست داری همین جوری به این رفتارت ادامه بده.

نظر

در حال کار...
                                X