انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3810

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
    ظریف: ما در برابر یک جهان فرصت سوزی یک جهان توهم هستیم /
    پشت هر بیچارگی که این مملکت گرفتارش شده، این ها هستند؛ صیانت و نور و تحریم و... / تردیدی در انتخاب نکنید
    ما امروز انتخابی کاملا روشن داریم. اگر تحریم بود رقیب دکتر پزشکیان مسئول آن بود، اگر ناملایمات و مخالفت با اف ای تی اف و برجام بود هرچه بود ایشان سرمدار مخالفت با آن بود.
    خوب چندساله چرا لالمونی گرفتید؟؟زبونتون رو گربه خورده بود ؟؟
    همون موقع چرا نگفتید مساله توافق تحریم و اف ای تی اف .رو ما تا اینجا اوردیم و فلانی و فلانی مانع هستن ؟؟؟پست و مقام و حاشیه امنتون مهم تر بود یا منافع کشور و ملت ؟؟شب انتخابات یادتون افتاده وفاز صداقت برداشتید ؟؟؟
    راست و حسینی بگید که ایا اختیار و توان حل مساله تحریم و اینا رو دارید یا نه ؟؟اگه دارید و داشتید که غلط کردید مملکت رو تا اینجا اوردید...اگر هم ندارید بازم غلط می کنید به مردم وعده وعید الکی میدید..میخواید به مردم خدمت کنید به کشور خدمت کنید ..واقعیت ها رو بگید گروکشی نکنید ...
    فردا جریان شما رای اورد تعهد می کنید و میتونید ریشه دولت سایه رو بکنید ؟
    قول میدید به پشتوانه رایی که کسب کردید جلوی اینا دربیایید ؟؟قول میدید از مردمی که بهتون رای دادن در برابر این جریان حمایت کنید؟؟ قول میدید مافیای اقتصادی زیر نظر رهبر و نهادها رو مهار کنید یا فقط زورتون به کسبه خرد میرسه ؟؟و.......

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو جدید
      • Jan 2022
      • 1647

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      طرفدارهای جلیلی که کل مملکت در قبضه قدرت اونهاست به هر دری میزنند که نرخ مشارکت پایین باشه. آرائ اونها که قرار نیست تغییری کنه مهم این هست که مردم هرچه نا امیدتر و سرخورده تر باشن که در این صورت در انتخابات مشارکت به حداقل می رسه. فکر نکنید برای بالا رفتن شمار رای ها له له میزنند ، بر عکس برای اینکه قدرت اجرایی رو از دست ندن ، دارن خودکشی می کنن. رای ندادن مردم خطری رو متوجه اونها نمی کنه این اگر اعتراض هم باشه، اعتراض منفعلانه و بی خطری هست. بورس دست کی هست مگر غیر از اینه که دست همین دار و دسته جلیلی هست چرا اینطور لهش میکنن؟ چرا این سایت با این حجم مخالفت نسبت به مشارکت در انتخابات کاملا آزاد گذاشتنش این موضوع قابل تامل نیست؟
      ازکس دیگه هم پرسیدم...شما تضمین میکنید که بورس با آمدن پزشکیان خوب شود؟؟...
      وشما باور میکنین که تولید داریم؟....آن حجم پولی که در زمان روحانی وارد بازارشد...کدومش خرج طرحهای توسعه ای وسودسازی شد؟؟مبلغی واردشد...باشامورتی بازی پول مردم را ازدستشان درآوردند...ودوباره بدون هیچ توسعه ای خارج شدند...خلق پول وانفجار تورم راحاصل داشت...اگه شما وجناب vion...منظورتان از رشدبورس...رشد تورم است فبها....اما اگر منظور رونق تولیداست...کاهش سود که هیچ...فقط...افزایش زیان داشته اند....
      پزشکیان..جلیلی...فقط سگ زردوشغال هستند(باپوزش ازحیوانات)...
      آزموده را آزمودن خطاست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5108

خطابم به کسانی که دیگران را تشویق به رای میکنید

خوشبختانه هیچکس اینجا برای اصولگرایی جلب آرا ندارد ، آنقدر که میدانند چه تنفری از خود در جامعه به جا گذاشته اند. >:)

شمایی که میگی مردم کم خرد برن به پزشکیان رای بدن لطفا ابتدا در مورد اینکه اصلا پزشکیان کی هست و چه افکاری و چه کارنامه ای پشت سر خود دارد برای کسی که میخواهی رای اش را جلب کنی توضیحی بده بعد او را از جلیلی بترسان و تصمیم را بگذار به عهده خودش
        با قراردادن جلیلی در مقابل امثال پزشکیان نمی توانید رای جمع کنید اینرا در همین دور اول باید گرفته باشید!

تنها خصیصه مثبتی که من در فرومها و کانالها از زبان طرفداران پزشکیان شنیدم پاکدستی اوست!
        خب خدا را شکر! بالاخره در میان صدها رئیس و وزیر و نماینده و فرمانده یکی از یکی دزدتر، توانستید یکنفر را پیدا کنید که دستش کج نیست!

خب حالا چه کارها کرده و نکرده ؟ /:.hmmsmiley.:/

هر بدبختی که امروز مردم تاوانش را میدهند همین دست پاک این آقا در آنجا چرخشی زده و امضایی کرده که!
        دستش پاک اما کارنامه اش سیاه مانده ... /:.zzzzzz.:/

خب اگر رییس جمهور شود چه غلطهایی میتواند بکند که تابحال کسی نکرده؟

خودش در همین مناظره ها به شفافیت تمام گفته!

برای جلب زنان به مشارکت که غوغا کرد! درباره حجاب اختیاری و گشت ارشاد نه تنها یقه هیچ بیشرفی در نظام را نگرفت بلکه انگشت اتهام وانتقادش را متوجه همان زنان و دختران کرد و عینا اینگونه گفت که نمیدانم چرا زنها و دختران ما به این وضعیت افتاده اند! (منظورش بی حجابی و مقابله با حجاب اجباری است که خود او امضایش کرده!)، ما باید آنها را از همان مدرسه تربیت کنیم!!! ( همچنان از امضاش دفاع میکنه فقط در شیوه سرکوب با اصولگرا تفاهم نداره!)

الان که همه دنیا دیگر فهمیده مشکل مردم ایران خود نظام و راس آن است ، کسی که ایدئولوژی آخرالزمانی خودش را تحت فرمان و دستور به جای برنامه و خواسته های مردم بر جمهوری دیکته میکند، پزشکیان چه گفت؟ گفت رهبر عشق منه ، خط قرمزه منه ، من اصلا دارم میرم رئییس جمهور بشم که دستورات اونو اجرا کنم و برای اینکار فقط به رای مردمی نیاز دارم که چشم و گوششون را به اقرار و اعترافهای من ببندن و فقط به روبرو و چهره جلیلی نگاه کنن ، آخه من از اون خوشگل ترم و بهتر بلدم برای رهبرم خوش رقصی کنم!!!!

و البته که در لحظه لحظه صحبتهایش چیزی جز تکرار طوطی وار درهم و غلط آیات قرآن و نهج البلاغه، آنهم در جامعه مخاطبی که خسته از کاسبان دین و تزویر و بعد از تجربه نیم قرن حکومت مذهبی تمام عیار، قصد عبور از چنین نظام ایدئولوژی پرور مذهبی داره و بعد از سالها تسلط دین بر سیاست میخواد به سمت سکولاریسم حرکت کنه نداشت.

بیا توضیح بده که پزشکیان چه ارجحیتی به جلیلی داره که کسی بخواد تحریمش رو بشکنه و بین دو هیولا ، یکی رو انتخاب کنه که در هر صورت زندگی مردم رو به گند و کثافت کشیده و هیچ عذری هم بر خطاهای گذشته نداره و هیچ قولی هم نداده که برعکس شفاف بیان کرده که او همان هیولایی هست که ما از او متصور هستیم!
        /:.offtopic.:/
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• eco777
          عضو فعال
          • Sep 2014
          • 686

_kheyzaran_
          توییتر دانشگاه تهرانی ها

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1549

آهای دوستان مشتاق رای دادن نمی بینید برای ترساندن شما از لو لو خورخوره جلیلی به راحتی سرمایه شما رو بر باد میدن و سهمها رو با شتاب بیشتر به پایین هل میدن؟
            ما که باختیم فرقی برامون نمیکنه
            فقط دوست دارم تک تک حکومتی های این فروم بعدا بیان اینجا شکایت کنن از وضعیت بورس
            45 سال با دو قطبی کردن مملکت سوار مردم شدن ولی باز هم بعضی ها خودشون رو به اون راه زدن
            نظامی که از مردم خودش نمره مردودی گرفته محکوم به سقوطه
            حالا اینجا 4 تا پرفسوز بالتازا برای ما تحلیل میکنن
            از 88 به بعد سراشیبی سقوط دور گرفته و سال به سال تند تر به پیش میره

نظر

• شروع مجدد
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 929

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
              ازکس دیگه هم پرسیدم...شما تضمین میکنید که بورس با آمدن پزشکیان خوب شود؟؟...
              وشما باور میکنین که تولید داریم؟....آن حجم پولی که در زمان روحانی وارد بازارشد...کدومش خرج طرحهای توسعه ای وسودسازی شد؟؟مبلغی واردشد...باشامورتی بازی پول مردم را ازدستشان درآوردند...ودوباره بدون هیچ توسعه ای خارج شدند...خلق پول وانفجار تورم راحاصل داشت...اگه شما وجناب vion...منظورتان از رشدبورس...رشد تورم است فبها....اما اگر منظور رونق تولیداست...کاهش سود که هیچ...فقط...افزایش زیان داشته اند....
              پزشکیان..جلیلی...فقط سگ زردوشغال هستند(باپوزش ازحیوانات)...
              آزموده را آزمودن خطاست
              نه من چه تضمینی دارم که بدم؟ در خصوص بورس می دانیم که دارو دسته جلیلیان حاکم اند و این سه سال گذشته هم بودند و هر تصمیم اقتصادی دولت رئیسی کاملا ضد بازار سرمایه بود. پزشکیان هم قرار نیست معجزه کند فقط پای دولت را از رو حلقوم بازار بردارد، کافیست و بازار راه خودش رو میره. ما فقط میتونیم پیشبینی کنیم که دولت پزشکیان به اندازه دولت جلیلی ضد بورس و بازار سرمایه نباشه.
              آنکه نامخت از گذشت روزگار
              هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3239

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                شماها که تمام انرژیتون رو گذاشتید مردم رو ترغیب به رای دادن بکنید
                چرا اندکی و فقط اندکی حکومت رو تحت فشار نمی زارید که صدای مردم رای نداده رو بشنوه؟
                و اندکی و فقط اندکی در سیاستهاش تعدیل بکنه

یا فقط می تونید مردم رو ترغیب بکنید
                یا فقط همین اختیار بهتون داده شده
                یا فقط منافعتون در رای دادنه مردم هست.
                یا جراتش رو ندارید که فقط اندکی به حکومت نقدی وارد کنید

شماها کی هستید؟ اینو از خودتون بپرسید.

دوست عزیز
                ۱- نیازی به اینهمه عصبانی شدن نیست
                ۲- از زمان شروع انتخابات این دومین پستی هست که من می نویسم ، پست اول برای دعوت مردم بود و پست دوم هم همین پست هست که به شما پاسخ بدم بنابراین فکر نمی کنم به قول شما تمام انرژی را صرف تشویق مردم کرده باشم
                ۳- من از مدتها قبل در خارج از کشور زندگی می کنم و اساسا دسترسی به افراد زیادی ندارم که قرار باشه واسه راضی کردنشان به انتخابات انرژی مصرف کنم
                ۴- من با توجه به واکنش بازار عرض کردم که با شرایط موجود ، بازار روی خوشی به جلیلی نشان نخواهد داد و این موضوع کاملا روشن هست. اگر شما هم برای کسب سود وارد بازار شده اید قطعا برای شما هم مهم خواهد بود که بازار سرمایه با آمدن جلیلی چه سمت و سویی خواهد گرفت .
                والسلام
                Honesty is the best policy

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

الان خامنه ای با سران سپاه و اطلاعاتی ها در حسینه خودش جلسه محرمانه گذاشته که ای وای بیچاره شدیم
                  فقط ۳۵ درصد شرکت کردند .مشروعیتمان از بین رفت! سپاهی ها هم آه و ناله و گریه و زاری و همه با هم دعای توسل میخانند
                  خامنه ای هم هی با عصاش میزنه تو سر سپاهی ها و میگه اگر اینقدر اختلاس و دزدی نمیکردید اینجوری نمیشد
                  .
                  حالا چکار کنیم؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 929

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    آهای دوستان مشتاق رای دادن نمی بینید برای ترساندن شما از لو لو خورخوره جلیلی به راحتی سرمایه شما رو بر باد میدن و سهمها رو با شتاب بیشتر به پایین هل میدن؟
                    ما که باختیم فرقی برامون نمیکنه
                    فقط دوست دارم تک تک حکومتی های این فروم بعدا بیان اینجا شکایت کنن از وضعیت بورس
                    45 سال با دو قطبی کردن مملکت سوار مردم شدن ولی باز هم بعضی ها خودشون رو به اون راه زدن
                    نظامی که از مردم خودش نمره مردودی گرفته محکوم به سقوطه
                    حالا اینجا 4 تا پرفسوز بالتازا برای ما تحلیل میکنن
                    از 88 به بعد سراشیبی سقوط دور گرفته و سال به سال تند تر به پیش میره
                    من متوجه نمیشم، یعنی می فرمائید دولت (که در اختیار جلیلیان هست) بورس رو به پایین هل داده تا مردم به علت ترس از جلیلیان بیان به پزشکیان رای بدن؟ میشه در این مورد شفافسازی کنید.
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3165

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      دوست عزیز
                      ۲- از زمان شروع انتخابات این دومین پستی هست که من می نویسم ، پست اول برای دعوت مردم بود و پست دوم هم همین پست هست که به شما پاسخ بدم بنابراین فکر نمی کنم به قول شما تمام انرژی را صرف تشویق مردم کرده باشم
                      ۳- من از مدتها قبل در خارج از کشور زندگی می کنم و اساسا دسترسی به افراد زیادی ندارم که قرار باشه واسه راضی کردنشان به انتخابات انرژی مصرف کنم
                      ۴- من با توجه به واکنش بازار عرض کردم که با شرایط موجود ، بازار روی خوشی به جلیلی نشان نخواهد داد و این موضوع کاملا روشن هست. اگر شما هم برای کسب سود وارد بازار شده اید قطعا برای شما هم مهم خواهد بود که بازار سرمایه با آمدن جلیلی چه سمت و سویی خواهد گرفت .
                      والسلام
                      دوستان ببینید که اینها هنوز که انتخاب نشدند چه بلایی سر بازار اومده . وای به روزی که بیان
                      به نظرم به جای این بحث های سیاسی ، بهترین کار اینه که هرکدام از دوستان ، با کسانی که می شناسن صحبت کنن و تشویق به رای دادن کنن
                      اگه آمار شرکت کنندگان بیشتر بشه می تونیم از این مرحله عبور کنیم.
                      هنوز هم دیر نشده ، می تونیم مردم را توجیه کنیم . به هیچ وجه تصور نکنید که مثلا این فروم فقط مثلا ۳۰۰ نفر بازدید کننده داره و تاثیر گذار نیست ، این حرف به نظرم درست نیست . شما می تونید با توجیه اطرافیان و دوستان ، و ترغیب اطرافیان به توجیه مابقی مردم ، در این زمینه موثر باشید
                      برعکس شما داخل ایران هستیم ولی مثل شما توی این بازار هستم و تا خرتناق توی ضرر.
                      ولی عشق به ایران و مردمش بهم اجازه نمیده همچین پستی رو نادیده بگیرم
                      من به این پست میگم خون شویی و اصلا برام مهم نیست کی پشت این پست نشسته.
                      همون طوری که از ضرر 99 خارج شدم از این ضرر هم خارج خواهم شد چون پول اضافیم رو وارد این بازار کردم .
                      شما هم سعی کن به درینکت برسی و مردم رو به خون شویی تشویق نکنی.
                      اگر هم خون شویی رو تشخیص نمیدی! وای بر تو که غافلی.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        مردم با این میزان مشارکت با پشت دست زدن دهن خودگوز پنداران گوسفند صفتی مثل بهرام و دوستان

و نشون دادن که بسیار هم دانا هستند/:.Heart.:/

-------------------------------------------------------------------------------------------

ضررت نوش جونت :.thumbsupsmileyanim بیش باد.

مردک وسط باز
                        :.thumbsdownsmileyan
                        دوست عزیز
                        والسلام

یه داور دیگه داشتیم ( sundaaay)

همین ادبیات داشت

۱۴۰۰ خوب تلاشی کرد تا خاکستری ها رای ندهند

موفق هم شد ....

اینها از آرا خاکستری وحشت دارند ....

.

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1549

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                          من متوجه نمیشم، یعنی می فرمائید دولت (که در اختیار جلیلیان هست) بورس رو به پایین هل داده تا مردم به علت ترس از جلیلیان بیان به پزشکیان رای بدن؟ میشه در این مورد شفافسازی کنید.
                          اول سلام بهرام
                          منظورم دولت هست
                          برای ترس از جلیلی بورس رو شل کرده که بپریم بغل پزشکیان
                          مشروعیت

نگرفتی

این دولت نصف صورتش جلیلی
                          نصف دیگه ش پزشکیان

نظر

• زار عی
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 441

اون کسی که مانع پیوستن ایران به FATF شد ،و باعث صدور قطعنامه شورای امنیت علیه ایران شد و صدها میلیارد

دلار به کشور و ملت خسارت تحمیل کرد ،همین جلیلی بود نه دکتر پزشکیان

پزشکیان صد در صد رییس جمهور خواهد شد اما اگر نتواند خواسته مردم رو برآورده کند قطعا دور بعدی عدم مشارکت مردم به

بالای 80 درصد می رسد خود بنده هرگز پای صندوق نخواهم رفت

این سری استثنا ئا به دکتر پزشکیان رای می دهم
                            هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
                            هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3165

آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/06/30, 14:52.

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 929

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                                اول سلام بهرام
                                منظورم دولت هست
                                برای ترس از جلیلی بورس رو شل کرده که بپریم بغل پزشکیان
                                مشروعیت

نگرفتی

این دولت نصف صورتش جلیلی
                                نصف دیگه ش پزشکیان
                                خیلی پیچیده فکر میکنی! یعنی جلیلیان بخاطر رای آوردن پزشکیان این خرابکاریها رو تو بورس می کنن! کلا مشکل اینه که شما فرض رو بر این گذاشتی حتما نظر حکومت رای آوردن پزشکیان هست فقط بخاطر اینکه به شمار آرا او نیاز داره. بهر این نظر شماست و محترم. حالا بنظرت خود جلیلیان خبر داره که داره بازی میخوره و قرار نیست اسمش دربیاد یا بهش خبر بدیم که اینقدر جلز و ولز نکنه برای جمع کردن رای!
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X