انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1800

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    آن دوستمان که جز سفسطه کار دیگری بلد نبود بگذریم ...
    اما از قرار معلوم شما به دلیل سن و تجربه زیاد و بسیار بالا در حد خبرگان رهبری به امور مینگرید و به اندازه همانها از قدرت عقلانی خود صرف میکنید! ، به طور واضحی مشخص هست شما هم از توهم اکثریت و قدرت اصلاح طلبی و اصلاح طلبان و پتانسیل نهفته رنج میبرید!!
    به قول مموتی ، اون ممه رو لولو برد حاج آقا!

اشتباه؟؟؟؟!!
    از کی تابحال به ویرانی به وسعت یک کشور میگویند اشتباه ؟!
    چه کسی به نابودی دریاها و جنگلها و غارت معادن و حراج نفت و گاز و منافع ملی یک کشور می گوید اشتباه؟!
    کجای دنیا به جنایت و قتل و کور کردن و زندانی کردن دانشجو و نویسنده و کارگردان و پزشک و کارگر و معلم معترض و تهدید و تجاوز فرد فرد مردم یک کشور میگویند اشتباه؟!

آهان! فراموش کردم یکی از کارهای اصلی اصلاح طلبان همینست ، اصلاح اعمال قبیح و زشت و تاریک در حد کلماتی ساده و قابل رفع و رجوع!!
    /:.zzzzzz.:/
    پس از منظر شما نه بخشش و صلح و نه پذیرش اشتباه نه ممکن هست و نه عقلانی !
    پس کار ویژه این واژه ها چیست ؟
    و اساسا هر خونی باید با خون شست ؛؟
    ما یک ملتیم و نه یک دشمن
    ضمن اینکه برای اصلاح اشتباهات و حتی بقول شما جنایت ها !! را می شود با گفتگو حل و فصل کرد .

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1549

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
      به نظر بنده
      هم اصلاح طلبها و هم حاکمیت هر دو رو به عقلانیت و خواست مردم تن بدهند برای اعتماد ازبین رفته .
      بلاخره همه اشتباه می کنند
      امیدوارم دوره فعلی دوره همبستگی برای رشد و شکوفایی کشور باشد
      اصلاح طلب ها که پرستو بازن
      نجفی
      جنتی
      همشون دست به زیپ هستن
      شما چند سالتون هست که امیدوار به شکوفایی هستی؟
      هم اصلاح طلب و هم حاکمیت اگر عقل داشتن دختر مردم رو به خاطر موی سر نمی کشتن
      45 سال از هر نظر چاپیدن و اینقدر خوردن دارن تو صورت هم میارن بالا بعد شما تو این مملکت دنبال عقلانیت هستی
      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/06/11, 21:34.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

نقل و قول:

می‌گویند؛ دکتر پزشکیان در گفتگوی دیشب قوی نبود.
        حق دارند.
        گوش آنها با دروغ‌شنیدن(برنامه‌ی ۷هزار صفحه‌ای)، رویافروشی (۴ میلیون شغل) و وعده‌های نجومی(۴ میلیون مسکن) و... خو‌ کرده‌است.
        به حرف‌های صادقانه، قابل اجرا و واقع بینانه عادت ندارند.
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1549

محمود صادقی بعد از حرفای پزشکیان گفت نا امید شدم
          بعد اینجا میگن گوش ما از دروغ پره
          محمود صادقی سیاست بهتر میدونه یا من و شما
          منتظر میشیم ببینیم این آمپول زن چه وعده هایی میده و چه طور عمل میکنه
          قضاوت سخته

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3810

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            محمود صادقی بعد از حرفای پزشکیان گفت نا امید شدم
            بعد اینجا میگن گوش ما از دروغ پره
            محمود صادقی سیاست بهتر میدونه یا من و شما
            منتظر میشیم ببینیم این آمپول زن چه وعده هایی میده و چه طور عمل میکنه
            قضاوت سخته
            ?این ۲ دقیقه صحبتهای پزشکیان را حتما ببینید:

من برنامه دولت فعلی رو ادامه میدم و برنامه جدیدی ندارم

هدف من اجرای اهداف و سیاست‌های کلی رهبری هست!

من برای گرم کردن تنور انتخابات و تحقق خواسته‌های رهبر وارد شدم!

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1549

[QUOTE=امیدازاد;1088832]?این ۲ دقیقه صحبتهای پزشکیان را حتما ببینید:

https://t.me/Iran_news_market[/QUOTE تو این دو روزه منم همین رو میگم
              این بابا ماست بنده
              کاره یی نیست
              بهش گفتن درسته دکتر هستی ولی باید مثل شش کلاسه ها رفتار و عمل کنی در غیر اینصورت برو خونت چرت بزن
              اصلا وجود نداره...هنوز رایی نیاورده هی میگه مطیع رهبرم

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3810

[QUOTE=abdollah000;1088833]
                در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                ?این ۲ دقیقه صحبتهای پزشکیان را حتما ببینید:

https://t.me/Iran_news_market[/QUOTE تو این دو روزه منم همین رو میگم
                این بابا ماست بنده
                کاره یی نیست
                بهش گفتن درسته دکتر هستی ولی باید مثل شش کلاسه ها رفتار و عمل کنی در غیر اینصورت برو خونت چرت بزن
                اصلا وجود نداره...هنوز رایی نیاورده هی میگه مطیع رهبرم
                تو دنیای تجارت اگه فقط یه نمونه محصول داشته باشی برا فروش ...به راحتی نمیشه فروختش ..اما اگه بیایی در کنار همین یه مشابه اش رو بذاری که کیفیت پایین تر و قیمت همون نمونه اول روداشته باشه ...و یه نمونه دیگه ..که همون کیفیت ..نمونه اول ولی قیمت بالاترو داشته باشه ....به راحتی میتونی همون محصول اولی رو بفروشی ....
                الان چینش کاندید ها هم همینه ...کیفیت و عملکردشون یکیه ..منتهی قیمتشون رو طوری تعیین کردن که بتونن همونی رو که میخوان تو پاچه طرف کنن ...طرف هم کلاش رو بندازه بالا که انتخاب هوشمندانه رو انجام داده ...و انتخاب ارزشمندی داشته

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                  نقل و قول:

می‌گویند؛ دکتر پزشکیان در گفتگوی دیشب قوی نبود.
                  حق دارند.
                  گوش آنها با دروغ‌شنیدن(برنامه‌ی ۷هزار صفحه‌ای)، رویافروشی (۴ میلیون شغل) و وعده‌های نجومی(۴ میلیون مسکن) و... خو‌ کرده‌است.
                  به حرف‌های صادقانه، قابل اجرا و واقع بینانه عادت ندارند.
                  این صحبت نقل و قول بود که بنظرم درست بود و به اشتراک گذاشتم
                  بعد اینکه مگه قرار بوده ضد نظام باشد؟؟ مگه روحانی و خاتمی ضد نظام بودند؟؟

بنظر بنده که بسیار عالی تا اینجا ظاهر شده و حتی نشان میده سیاستمدار خوبی نیز هست
                  چون با مصاحبه دیشب یه پاتک هم به رای جلیلی و قالیباف زده!!!!!!!!!!
                  از احمدی نژاد دور اول مطیع تر نداشتیم اما دیدیم که چگونه تغییر کرد چرا نباید در مورد پزشکیال هم این احتمال داد؟؟!!! مگر اینکه قدرت تخیل خوبی نداشته باشیم!!!

مسئله مهم اینه که قالیباف و جلیلی کاندایداهای حمایتی همدیگر هستند؟یانه؟ اگر یکی از این دو بنفع دیگری کنار برود کار پزشکیان سخت تر میشود

نظر

• mohsen55
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 379

با سلام
                    دوستان اون ممها دیگه نیست گربه هم رابرده .

بنظر بنده که بسیار عالی تا اینجا ظاهر شده و حتی نشان میده سیاستمدار خوبی نیز هست
                    از احمدی نژاد دور اول مطیع تر نداشتیم اما دیدیم که چگونه تغییر کرد چرا نباید در مورد پزشکیال هم این احتمال داد؟؟!!! مگر اینکه قدرت تخیل خوبی نداشته باشیم!!!

مسئله مهم اینه که قالیباف و جلیلی کاندایداهای حمایتی همدیگر هستند؟یانه؟ اگر یکی از این دو بنفع دیگری کنار برود کار پزشکیان سخت تر میشود

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11294

ما دراین26-27سال زندگیمون یک بار رای دادیم

اون هم دراوج جوانی بود وفریب شیخ حسن را خوردیم ... ودیدیم درنهایت اوضاع را

به نظرم پزشکیان وجلیلی و قالیباف تلورانس تفاوتشون درحد5درصد هست .. وخیلی تفاوت فازی نداره با این سیستم ...

همین حرف های قشنگی که پزشکیان درمورد بورس و تورم و ..میزد را امشب داره قالیباف میزنه!!.. فرداشب هم یکی دیگشون میزنه و......

ما در دوره شیخ محمود ریزش سنگین در بورس دیدیم .. در دوره روحانی هم دیدیم ... در دوره رییسی هم دیدیم

این که با فرد جدیدی اوضاع درست بشه و روند تورم و ... کاهشی بشه .. این ها همه سراب هست ..

وقتی تصمیمات اساسی مملکت درجای دیگه گرفته میشه وهیچ ارگانی مستقل نمیتونه عمل کنه دیگه این موارد مضحک هست

در دوره محمود دلار1000تومنی رابردند تا4000 .. دوره شیخ حسن بردند تا 25.

ورییسی هم در3سال برد تا 70 ...

دیگه این قدر این ریتم ها تکراری هست که حداقل برا نسل ما تهوع آور هست

دیگه دوستان قدیمی وسابقه دارتر دراین سیستم که بهتر قطعا اوضاع را درک میکنند

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3810

دوست عزیز ..وقتی قرار هست همین سیاست های فعلی ادامه پیدا کنه ...وقتی سیاست ها رو رهبری تعیین و ابلاغ می کنن ..وقتی به جای سنجش هزینه فایده سیاست ها و برنامه ها..ملاک رضایت و مطالبات مقام‌عظما هست ..وقتی سرنا رو از سرگشادش فوت می کنن و از اف ای تی اف داخلی می گن . وقتی صراحتا از تعیین رییس جمهور به جای انتخابش گفته میشه ..اینکه چه کسی رییس جمهور بشه ..چه اهمیتی پیدا می کنه ؟؟؟؟

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3166

کاظم نادرعلی

در این 45 سال عمر ج.ا
                          مردم به قدر کافی شناخت و آگاهی از سیستم و اختیارات دولت و مجلس پیدا کرده اند
                          و به حدی شعور سیاسی دارند که دیگه نیازی نیست کسی توصیه ای بهشون بکنه

اوج مشارکت و تکرار می کنم و لیست امید و بعد هم چرخش 180 درجه ای همین افراد و باز شدن زیپ هاشون و افتادن در آغوش پرستوهای نظام رو فراموش نکرده ایم.
                          که از نجفی شهردار تهران تا جنتی وزیر ارشاد و بقیه شون بخاطر همین پرستوها یا شدند ماشین امضای نظام یا مجبور به استعفا شدند.
                          وزارت ارشاد هم وقتی مجوزی میداد به فیلم خاصی یا کنسرتی ، باز آتش به اختیارها اجازه برگزاری انرا نمی دادند.

هنوز مترسکی به اسم عارف رو فراموش نکرده ام که از دیوار هم اگه صدا در میومد از این یارو هیچ وقت صدایی در نیامد ،و موضوع ژن خوب پسرش و پرونده های فساد همین لیست امید
                          علی مطهری هم نشان داد تفاوتی با کوچک زاده و رسایی و امثالهم نداشت یه متحجر مثل اینا
                          یه محمود صادقی عملکرد خوبی داشت اونم بنده خدا تا انتقادی میکرد شبانه میریختن جلوی درب خانه اش بازداشتش کنند که با وساطت علی لاریجانی ختم به خیر میشد و بعد هم رد صلاحیت شد.

یعده جوری میگن اگه سه سال پیش رای میدادین رئیسی نمیومد و اینترنت و بحث حجاب و حمله پهپادی موشکی رخ نمیداد انگار یا خودشون گوش درازن یا مردم رو چی فرض کردند.

اونموقع که خود ظریف وزیر خارجه بود.
                          زدند هواپیمای مسافربری را ساقط کردند و چند روز کتمان کردند
                          و این التماس میکرد که اگر خودتون زده اید بگویید من جوری ماله بکشم قضیه رو سرهم بیارم
                          اصلا اینو آدم حساب می کردند؟ بشار اسد میومد تهران این بعدا خبردار میشد و قهر میکرد
                          بعد اگه الان بود میخواست جلوی حملات پهپادی موشکی رو بگیره؟
                          وقتی شخص اول نظام میگه باید رژیم اسراییل رو گوشمالی بدیم ، ظریف یا هر کس دیگه ای مگه کاره ای هست؟
                          وقتی شخص اول نظام میگه جلوی این بی بند و باریها و لجام گسیختگی فضای مجازی رو بگیرید مگه دولت و مجلس کاره ای هست که مقابل فیلترینگ و...بایسته؟
                          وقتی شخص اول نظام راجع بی حجابی میگه برخورد قاطع انجام بدید مگه دولت و مجلس میتونه بگه نه؟
                          اگر هم دولت شل بگیره از طریق آتش به اختیارها میان اسیدپاشی های اصفهان رو رقم می زنند.

کوچکترین اصلاح و روزنه ای و بهبود در معیشت مردم و هر موضوع دیگری فقط منوط به اصلاحات اساسی از سطوح بالای نظام است.
                          نظامی که مقابل فسادهای گسترده و زمین خواری های کارگزاران نظام مماشات میکنه و اسمشو می گذاره برخورد مومنانه
                          تا وقتی چنین رویه ای در پیش داره ، امید به تغییر و بهبود شرایط توهم و خیالی بیش نیست.

اگر واقعا دنبال بهبود وضعیت مردم و تغییرات اساسی بودند اول از همین ارگانهای حکومتی و گماشته های حکومتی و کاظم صدیقی ها شروع می کردند .

وگرنه تغییر چینش مجلس و دولت
                          نهایتا منجر به تغییر شیب سقوط میشه ، اینکه با جلیلی و رسایی و زاکانی ها سریعتر بریم ته دره یا با گزینه های دیگه آهسته آهسته
                          در پست قبلی هم گفتم انتخابات در یک سیستم توتالیتر تمامیت خواه
                          فقط حق انتخاب به مردم برای تعیین نوع پوزیشن

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1196

...
                            اگر بخواهیم تا این حد از تخیلمون!! استفاده کنیم .. به نظرم همون جلیلی باز گزینه بهتریه! .. چون هرجوری که در نظر بگیریم .. در مقایسه با پزشکیان .. شباهت‌های جلیلی به احمدی‌نژاد به مراتب بیشتره

یعنی وقتی بخواهی به نتیجه‌ی موردنظر خودت برسی .. هرجور که باشه میرسی .. فردا اگه پزشکیان بگه:

۱- من دهنی از ملت آسفالت بکنم!! .. خار، مادر ملت رو من ...

طرف: "چه صداقتی! .. احسنت .. لذت بردم! .. چه سیاستی! .. خواست خودش رو جلوی حکومت آدم بده نشون بده .. قربون دست و پای بلوریش برم!!"

۲-اگه بگه: "خودم شخصا هر روز میام به تک تک آدم‌ها سر میزنم و از برکات وجود مقام عظمی! .. مشکلات همه‌‌ی مردم ایران رو یک به یک برطرف میکنم"

طرف: "دیگه چی می‌خواهید؟ .. داره میگه مشکلات همه‌تون رو برطرف میکنم دیگه .. بهتر از این؟!"

============

والله اگه 80 ملیون درازگوش هم داشتیم .. دیگه دم به تله نمی‌دادند

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3166

مصاحبه احمدی نژاد با خبر فوری، حتما گوش کنید

همه چیز رو ریخته روی دایره
                              از تعریف و تمجید از دوران پهلوی تا معرفی شخص اول به عنوان مقصر تمام تحریمها و حمله به سفارت انگلیس و عربستان جهت بیشتر شدن تحریم ها!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                                دوست عزیز ..وقتی قرار هست همین سیاست های فعلی ادامه پیدا کنه ...وقتی سیاست ها رو رهبری تعیین و ابلاغ می کنن ..وقتی به جای سنجش هزینه فایده سیاست ها و برنامه ها..ملاک رضایت و مطالبات مقام‌عظما هست ..وقتی سرنا رو از سرگشادش فوت می کنن و از اف ای تی اف داخلی می گن . وقتی صراحتا از تعیین رییس جمهور به جای انتخابش گفته میشه ..اینکه چه کسی رییس جمهور بشه ..چه اهمیتی پیدا می کنه ؟؟؟؟
                                درود بر شما

بیشترین ریزش ارا حکومت در تاریخ ان کی اتفاق افتاد؟ اگر گفتی جایزه داری؟؟؟
                                خودم میگم زمانی که احمدی نژاد در دور دوم رای اورد به اصطلاح !!

اگر اکثریت شرکت کنند و به پزشکیان رای بدهند و یکی دیگه از صندوق رای سر دربیاره فکر میکنی بنفع کی هست؟؟
                                مشخصا بنفع مردم هست باز
                                چون هزینه اش را میده حکومت هیچ چیزی از بین نمیرود که بسوزد جز اینکه کاری نکنیم!!!
                                اگر نرویم پای صندوق هیچ اتفاق منفی نمیافتد و چون کاندید اونا دیگه واقعا رای میاره!!!! بدون هیچ هزینه ای!!!!!! و در برابر اینکه برویم و کاندیدمان تایید نشود زمین تا اسمان فرق دارد

نظر

در حال کار...
                                X