انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5108

پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    حتی همین یک ماه قبل از انتخابات هم اجازه ندادن اوضاع اسفناک بازار سرمایه کمی رو به بهبود بره تا حداقل یه دلگرمی برای رای دادن وجود داشته باشه.
    هدف اصلی ترغیب مردم به عدم مشارکت در انتخابات هست.
    برعکس ، ترغیب به مشارکت در انتخاب افرادی است که وعده سرخرمن حمایت از بازار سرمایه را میدهند، دم انتخابات هر گروه و باندی از هر ابزاری که دارد برای گدایی رای بکار میگیرد.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      درود
      آقا پزشکیان که از خاتمی ، خاتمی تر نیست! از روحانی که بارها علنا مخالف رهبر اعلام موضع کرد روحانی تر نیست ! خوب 16 سال خاتمی و روحانی رییس جمهور بودند ! الان نتیجه کار اونها کو ؟ چی شد؟ اومدن اصلاح طلبان دقیقا مثل قرص استامینوفن است 4 ساعت درد را کم می کند اما بعدش درد کشنده تر میشه !
      از کجا معلوم؟

کیوان ، ما از خاتمی خاتمی تر داشتیم ...

بزرگمردی به نام میر حسین موسوی

پزشکیان اول باید از فیلترها عبور کته به سلامت

دنیا را چه دیده ای؟

از آینده خبر داری ؟

اومدیم پزشکیان حتی از میرحسین هم موسوی تر شد !

کارنامه بقیه که مشخصه....
      .

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5108

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود . من در مخالف بودن این بخش مورد بحث شما تردید دارم
        تا مخالف را چی معنی کنیم . اگر مخالف را به معنی خواهان تحول و تغئیر و دگرگونی کلی بدانیم ، از این رو
        بخشی از اینها مخالف نیستند و بطور کلی بازی در این سیستم و ماندگاری انرا دوست دارند . اصلا یه جورائی معتاد به اصولی شده اند که در ذهن انها ماسیده است

من معتقدم حتی بخشی از این افراد ، حالا چقدر و چند درصدشون را نمیدونم ولی شک ندارم کار چاق کن های همیشگی و مشروعیت طلبان ، در صورتی که به فرض رفراندوم 12 فروردین 58 تکرار شود ، رای انها آری است و کاملا مشخص است
        درود ، در اینصورت فقط میتوان آنها را اقلیتی همراه با تاریکی و زور و ظلم شمرد در برابر اکثریت مردم مظلوم و خشمگین ، خدا اگر بتواند به راه راست هدایتشان کند ، اگر بتواند!

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1839

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          رفراندوم؟! از طرف کی؟! باورتون شده شما 70 درصد هستید نه 25 درصد ؟! در مشارکت بازی حکومت و انتخاب مهره های حکومتی شما برای کی داری رفراندوم برگزار میکنی جز حکومتی که مشروعیت میخواد؟
          بهبود شرایط ، یک امید واهی که هیچگاه در طول این 45 سال از زبان حکومتی ها نیوفتاد و همیشه فردای بهتر را حواله دادند اما جهنمی بدتر را تحویل دادند!

مشارکت شما اعلام نبودنتان با ما مردم و بودنتان کنار رژیم است ، شما پیاده سریاز دشمن مردم شده اید و عملتان تایید نظام و ساختار حکومت و تمام خباثتها و فسادهایش است، واقعا بحث بی فایده است ، بین ما فاصله ای عمیق است که با گفتگو پر نمیشود.
          دوست عزیز ما با شما دشمن نیستیم باور بفرمایید از ته قلبم من با شما هم نظر هستم و از جنایتکاران چکمه پوش رژیم متنفرم
          ما با شما تنها در راه رسیدن به هدف مشترکمان اختلاف عقیده داریم.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• reza@bourse2024
            عضو عادی
            • May 2024
            • 186

ممکنه بعضی بگویند این شکمش سیر است و موعظه میکند، اینها که میگن من برای بورس خودم میرم رای میدم! هیچکدومشون به اندازه من زندگیش رو در بورس نباخت و مورد دستبرد چهل دزد بغداد قرار نگرفت، هیچکدومشون به اندازه من در فشار و تنگنای زندگی قرار نگرفت ، هیچکدومشون به شدت و اندازه من محتاج رونق گرفتن و برگشت روزهای خوب به بورس نیست ، حتی نمیتونند هضم کنند من درباره چه حجم فشار و زیانی صحبت میکنم ، اما بلد نیستند یا نمی خواهند بزرگتر از دایره خودشون رو ببینند ، متاسفانه باید بگم خودخواه و منفعت طلب هست کسی که فقط به خودش اهمیت میده، من اما به خاطر تمام کسانی که بهای سنگین تری از من پرداخت کردند و جان به جای مال از دست دادند، به خاطر تمام بچه هایی که پر پر شدند، به خاطر تمام چشمهایی که دیگر نمی بینند، به احترام و باور تمام نورها و صداهایی که خاموش شدن، به میزان اپسیلونی در ایجاد مشروعیت کذایی برای این سیستم مشارکت نخواهم کرد ، هرکسی حق انتخاب دارد با هر توجیهی که میخواهد داشته باشد اما نمی تواند رد خون را از اثر انگشت خود پاک کند تا ابد همراهش خواهد بود.

اما بدونید حتی اگر به فرض پزشکیان هم بیاید و به فرض بخواهد در جهت مخالف تصمیمات نظام قدمی بردارد ، به شش ماه نکشیده به سادگی حذف خواهد شد و آن همه کاره ، داغ را بر دل کسانی که منافع شخصی و مادی خود را به منافع ملی ترجیح دادند خواهد گذاشت.

درود ... آقا کیوان عزیز امیدوارم ایرانی جماعت همانند جنابعالی موضع شفاف داشته باشند. تا زمانی که مردم ایران به بلوغ اعتقادی و رفتاری نرسند و از سیاست عافیت طلبی و منفعت طلبی گذر نکنند وضعیت همینی که هست خواهد بود! صرفا مرگ برای همسایه نباشه و یکبار برای همیشه تصمیم بگیرند که با خودشون و حکومت چند چند هستند. شتر سواری دولا دولا نمیشه.

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5108

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              دوست عزیز ما با شما دشمن نیستیم باور بفرمایید از ته قلبم من با شما هم نظر هستم و از جنایتکاران چکمه پوش رژیم متنفرم
              ما با شما تنها در راه رسیدن به هدف مشترکمان اختلاف عقیده داریم.
              چطور باورتان کنیم!؟!
              چطور کسی که رادیکالی ترین شیوه یعنی مبارزه مسلحانه را راهکار میداند! خودش میرود در زمین دشمن مردم می ایستد و همانکه میخواهد سر به تنش نباشد را تشویق و تایید میکند؟
              راهکار ما به وضوح اعتراضات مدنی در انواع و اقسام شکلی اش است اما شیوه شما، تایید آنچه رژیم میخواهد تسلیم شدن است و نه مبارزه ، پس از ما نخواهید باورتان کنیم ، آدمها خود و مواضعشان و نیات واقعیشان را در بحرانها و چالشها ، در لحظاتی که ثبات و آرامش و کفه قدرت و ثروت و نفوذشان در خطر است ،نشان میدهند ، نه در روزگار خوش و سرمستی.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

چطور باورتان کنیم!؟!
                چطور کسی که رادیکالی ترین شیوه یعنی مبارزه مسلحانه را راهکار میداند! خودش میرود در زمین دشمن مردم می ایستد و همانکه میخواهد سر به تنش نباشد را تشویق و تایید میکند؟
                راهکار ما به وضوح اعتراضات مدنی در انواع و اقسام شکلی اش است اما شیوه شما، تایید آنچه رژیم میخواهد تسلیم شدن است و نه مبارزه ، پس از ما نخواهید باورتان کنیم ، آدمها خود و مواضعشان و نیات واقعیشان را در بحرانها و چالشها ، در لحظاتی که ثبات و آرامش و کفه قدرت و ثروت و نفوذشان در خطر است ،نشان میدهند ، نه در روزگار خوش و سرمستی.
                دوست عزیز من میخام برای شما خاطراتی را ازدوران طلایی 98بورس تعریف کنم
                درپاسخ شما باید عرض کنم من اکنون به میانسالی رسیده ام
                نمیدونم شما چه سنی دارید ؟ولی انسان معمولا هرچه سنش بالاتر میره از کمال گرایی مطلق به واقعیت گرایی میرسد.
                من واقعیت گرا هستم
                برای همین به این نتیجه رسیدم با سوسول بازی این رژیم ساقط بشو نیست
                این رژیم الان یک دایره کشیده خودیها رو در آن جمع کرده من و شما و اکثریت مطلق جامعه را بلا نسبت آدم حساب نمیکند و فقط قصد استفاده ابزاری از ما دارد
                من اینها را به خوبی میدونم
                اما واقعیت گرایی به من میگه تنها زیان را نصیب خودم نکنم
                یا یک راهکار عملگرایانه یا منفعت شخصی
                من حرفم این است
                مطلب زیاد شد خاطره ام را در مطلب بعدی و جریان رسیدن من به سود رویایی در فاصله سالهای 98 تا 400 را بعدا عرض میکنم

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5108

دوست عزیز من میخام برای شما خاطراتی را ازدوران طلایی 98بورس تعریف کنم
                  درپاسخ شما باید عرض کنم من اکنون به میانسالی رسیده ام
                  نمیدونم شما چه سنی دارید ؟ولی انسان معمولا هرچه سنش بالاتر میره از کمال گرایی مطلق به واقعیت گرایی میرسد.
                  من واقعیت گرا هستم
                  برای همین به این نتیجه رسیدم با سوسول بازی این رژیم ساقط بشو نیست
                  این رژیم الان یک دایره کشیده خودیها رو در آن جمع کرده من و شما و اکثریت مطلق جامعه را بلا نسبت آدم حساب نمیکند و فقط قصد استفاده ابزاری از ما دارد
                  من اینها را به خوبی میدونم
                  اما واقعیت گرایی به من میگه تنها زیان را نصیب خودم نکنم
                  یا یک راهکار عملگرایانه یا منفعت شخصی
                  من حرفم این است
                  مطلب زیاد شد خاطره ام را در مطلب بعدی و جریان رسیدن من به سود رویایی در فاصله سالهای 98 تا 400 را بعدا عرض میکنم

سن من یحتمل از شما بالاتر است.
                  پاسخ خودتان را با بولد آن به خودتان برگرداندم، به راستی سخنی بیش از این نیست.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

برعکس ، ترغیب به مشارکت در انتخاب افرادی است که وعده سرخرمن حمایت از بازار سرمایه را میدهند، دم انتخابات هر گروه و باندی از هر ابزاری که دارد برای گدایی رای بکار میگیرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

من به احترام دوستانی که در این 4 سال خون دل خوردن و سرمایه شان به غارت رفت در انتخابات شرکت نمیکنم

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

به خاطر نهایت چند هفته یا یکی دو ماه جو هیجانی میزان مشارکت و بهره برداری حکومت و … حاضریم دو دستی همه چیز را برای ۴ سال یا ۸ سال تقدیم کنیم.
                        تجربه دوره های گذشته نشون میده در هر حالت شرایط رو به بدتر شدن هست و هرکی اینو میگه خیلی هم علامه دهر نیست. همه میدونن که با این ساختار اجتماعی اقتصادی همه چیز رو به پسرفت هست. ولی سرعت و شتاب رفتن به سمت دره را میشه گرفت تا شاید فرصتی ایجاد بشه برای پیدا کردن راهکار موثر

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

من به احترام دوستانی که در این 4 سال خون دل خوردن و سرمایه شان به غارت رفت در انتخابات شرکت نمیکنم
                          هدف دقیقا همین هست، و خوب به اهدافشون میرسن.
                          من هم چون بورس و بازار سرمایه را به یک ارگان کامل دولتی دستوری تبدیل کرده اند و سرمایه مردم را نابود کردند اصلا دلم نمیخواهد رای بدهم.
                          ولی میدونم اینها همه اهداف از پیش طراحی شده است تا تک تک مخالفان را دلسرد کنن.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

این بورس لعنتی شاید روح و روان شما را داغون کند اما به وقتش جبران هم میکند
                            از فرصت پیشرو نهایت استفاده را ببرید
                            اشتباهاتتان را بنویسید و هر روز بخانیدتا تکرار نکنید
                            بورس حرکات طوفانی دارد و بعد از آن فقط باید تماشاگر بود!

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

این بورس لعنتی شاید روح و روان شما را داغون کند اما به وقتش جبران هم میکند
                              از فرصت پیشرو نهایت استفاده را ببرید
                              اشتباهاتتان را بنویسید و هر روز بخانیدتا تکرار نکنید
                              بورس حرکات طوفانی دارد و بعد از آن فقط باید تماشاگر بود!

درود ...

اما بنده به خاطر بورس نمیگم رای بدیم به دکتر پزشکیان

مهاجرت
                              ( بخوانید فرار از کشور ) سنگین متخصص ها بلای جان کشور شده و خانواده ی خودم هم آسیب دیده از این ناحیه

نمیخوام خانواده ام گسسته بشه و یکی خارج کشور زندگی کنه و خودم ایران

میخوام همه برگردند به کشور
                              تمام متخصص های فراری داده شده در دوران اصولگرایان

.

نظر

• ordeal
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 608

وقتی با دسترسی کامل به دیتا و اطلاعات هر لحظه دارند برنامه ریزی میکنند که مردم سر کیسه کنند چه انتظاری از اینا میشه رفت واقعا خوب شعر سروده شده این گرگ سال هاست ...
                                اول دفتر به نام ایزد دانا
                                صانع پروردگار حی توانا

نظر

در حال کار...
                                X