کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده با سند و مدرک نشان دادم که چه کسی دروغ میگه ....
پرچمدار اصلاحات از تهران و کلانشهر ها به روستاها تغییر کرده ...
جلیلی چی ها و عقبه ی احمدی نژاد از همین می ترسند ....
چون پایگاه اصلی اجتماعی شون قبلا همین روستاها و شهرهای کوچک بوده .....
توهین زشت عضو ارشد ستاد جلیلی در گیلان خطاب به فرمانداران و دهیاران فعلی؛
از سگ کمترید!
رضا عاشری عضو شورای شهر رشت و معاونت پشتیبانی ستاد جلیلی در گیلان از فرمانداران و دهیاران منتصب دولت سیزدهم برای رای آوردن پزشکیان انتقاد کرد و عبارت توهین آمیزی به کار برد.
ظاهرا ایشان انتظار داشت آرای انخابات برعکس خوانده شود و یا مدیران دولتی به نفع یک کاندیدی خودی فعالیت کنند ....
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/07/01, 08:57.
پاسخ : انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری تیر ماه 1403
بورس روند خودش رو طی میکنه
جلیل و دوکی هم حالیش نیست
به احتمال 90 درصد دوکی رییس جمهور میشه
اگر از شنبه بورس حرکت زد به اسم دوکی ننویسید
چون بعد از صعود کوتاه مدت یک ریزش مشدی داریم
اونجا دوکی باید خودشو نشون بده
طرح جدید تیم جلیلی: اعزام طلبه و روحانی به روستاها جهت تغییر نظر مثبت مردم نسبت به پزشکیان
ارسال پیامک های گسترده جهت دعوت از روحانیون برای سفر تبلیغی در حمایت از جلیلی
تیم سعید جلیلی که در ۲۰ سال گذشته مشغول شبکه سازی در سراسر کشور بوده، اکنون وارد فاز تازهای برای جلوگیری از رای مردم به پزشکیان شده است. این جریان اخیرا با ارسال پیامک گسترده برای روحانیون و طلبهها از آنها برای اعزام به روستاها، مساجد و مناطق مختلف کشور دعوت کرده است.
اگر مردم يك بار ديگر به اميد تغيير وارد عرصه شدند و لطف كردند و به پزشكيان اعتماد كردند، ديگر نبايد عذر و بهانه اي براي مانع تراشي ها و سنگ اندازي هاي رقيب آورده شود. هر جا كه مانع جدي براي انجام اصلاح و تغيير ايجاد شد بايد مانع تراشان و سنگ اندازان بدون ملاحظه به مردم معرفي شوند. اين حداقل انتظار از پزشكيان در صورت كسب راي اعتماد ملي هست.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
بورس رو گرو کشیدید که بریم رای بدیم!!!؟
فول سهمم..غیر از دو تا از ۶ سهمی که دارم...بقیه تا خرتناق تو ضررم!!!
رای هم نمیدم
باید تشریفشون رو ببرند دیگه...۴۵ سال کافیه برای تحقیر ملت
حق خودمون رو گدایی نمیکنیم...حق رو باید گرفت
امروز اگر من رای بدم خیانت هست در حق نسل فردای ایران
همانطور که ما از پدرانمان بابت انتخاب جمهوری اسلامی در سال 58 انتقاد میکنیم فردا فرزندان ما هم به همین شکل از ما انتقاد میکنن که چرا رای دادید و ما را بیچاره کردید
بچه های ما طور دیگری دوست دارن زندگی کنن
مثل ما نمیخواهن تو سری خور باشن
بچه های ما مثل ما ساده لوح نیستن 45 سال گول بخورن
ای نسل بی نظیره
مرد حسابی ...مگه به رای هست ...
رای از شما... انتخاب ازاونا ...
احتراما
به نظر قدرت این گرگها را خیلی دست کم گرفته اید.
خیلی ها محض احتیاط مرحله اول رفتند رای دادند، پروانه قدرت اینها بعد بیست سال خرابکاری و ویروسی کردن مملکت ، دوباره تمدید نشود.
مرحله دوم باید 70 میلیون بیان پای صندوق و پشت رایشون و حمایت از کوتاه کردن دست خیانتکاران به این کشور بایستند.
احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت:من سال ۱۳۸۴ رأی ندادم، چون از محمود احمدینژاد نمیترسیدم. سال ۱۴۰۰ رأی ندادم، چون از مرحوم سید ابراهیم رئیسی نمیترسیدم. دور اول انتخابات ۱۴۰۳ رأی ندادم، چون از محمدباقر قالیباف نمیترسیدم. واقعیت، اما این است که الان از تیم سعید جلیلی میترسم!
ترسم، ترس شخصی نیست، از آیندهٔ این کشور و جامعه است. ممکن است برخی بگویند؛ از چه میترسی؟ مگر از این بدتر هم میشود؟ در جوابشان میگویم، من در این شش دهه عمری که از خدا گرفتهام، از تحولات روزگار یک درس بزرگ آموختهام و آن درس این است که بدی و بدبختی و رنج و فلاکت ته ندارد! وضعی که در آن به سر میبریم بدترین نیست که گمان شود بدتر از آن امکان ندارد! هنوز چیزهای بسیاری برای از دست رفتن وجود دارد. آن چیزها تا وقتی هستند به چشم نمیآیند، وقتی از دست میروند رنج فقدانشان، چون خاری در چشم میخلد!
الان در مورد وضع اسفناك بورس سه گزينه مطرح ميتونه بشه
1- فعالان بازار اميدوار به راي آوردن پزشكيان نيستند يا ترديد جدي دارن.
2- فعالان بازار هيچكاره هستند بلكه باند جليلي براي ايجاد ياس و نااميدي بازار رو تعمداً منفي ميكنه تا بورسي ها مشاركتشون كم بشه.
3-در راستاي بالا بردن آمار مشاركت بازار رو منفي كردن تا بورسي ها به اميد نجات از اين فلاكت برن راي بدن(طبعاً به پزشكيان)
البته بنده خودم گزينه 3 رو خيلي غير منطقي ميدونم ولي اينجا طرفداراني داره. بنظر خودم گزينه 2 صحيح هست.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
الان در مورد وضع اسفناك بورس سه گزينه مطرح ميتونه بشه
1- فعالان بازار اميدوار به راي آوردن پزشكيان نيستند يا ترديد جدي دارن.
2- فعالان بازار هيچكاره هستند بلكه باند جليلي براي ايجاد ياس و نااميدي بازار رو تعمداً منفي ميكنه تا بورسي ها مشاركتشون كم بشه.
3-در راستاي بالا بردن آمار مشاركت بازار رو منفي كردن تا بورسي ها به اميد نجات از اين فلاكت برن راي بدن(طبعاً به پزشكيان)
البته بنده خودم گزينه 3 رو خيلي غير منطقي ميدونم ولي اينجا طرفداراني داره. بنظر خودم گزينه 2 صحيح هست.
قبلا میگفتیم برید روزی صد بار بنویسید این کاندیدها هیچ فرقی با هم ندارند ...به حال منافع مردم فرقی ندارن..حالا میگم برید روی پوست تن خودتون خالکوبی کنید که همیشه یادتون باشه!!!
اگر هم دلیل میارید که خاتمی فرق داشت...اون زمان اینها ضعیف شده بودند...رفتار غرب هم تهاجمی بود...نیاز داشتند در داخل کمی فضا ملایمتر باشه...یک گاوی هم باشه که لق لقه دهنش گفتگوی تمدن ها باشه که افکار عمومی در غرب پیشتیبانی نکنه از حمله نظامی به ایران
الان هم بحال مردم فرقی نمیکنه...جلیلی بشه بهتر...تجمعات و تظاهرات و اعتراضات به سرعت شکل میگیره...اون گاگول بشه...دوباره مردم رو بازی میدند...البته کوتاه مدت
این بنا از روز اول و خشت اول کج بوده...چی رو میخوابید اصلاح کنید؟ این آقا هم یک بله چشم قربان گو مثل بقیه!!!
فقط باید بازی اینها رو بهم زد...مثل دور اول که مردم رای ندادند
نظر