کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد بانی درود
خوش حال میشیم برامون بیشتر بنویسید :)
لطفا اگه فرصت داشتید یه نمودار از کمرجان برامون بزنید
ممنون و سپاس
سلام مجدد .تحلیلی که صفحه قبل گذاشته بودم , همانطور که گفتم چون بر اساس نمودار خطی بود زیاد جالب نیست.
و اما کمرجان:
درگیری سهم فعلا رو میدل لاین چنگال قرمز رنگ است و سهم داره توسط خط پایین چنگال ابی حمایت میشه.
چنانچه سهم این حمایت را بشکند تا خط ماشه چنگال ابی یعنی تا 635-645 (با توجه به شیب حرکت سهم) میتونه نزول کنه و اگه توسط خط پایین چنکال ابی کماکان حمایت شود توان صعود تا سقف قبلی معادل میدل لاین چنگال قرمز را دارد.
سلام خانوم پانی
امروز تمحرکه تقریبا 5 درصد سهامش جابه جا شد
میشه دلیل خریدتون و هدف قیمتیتونو بگین
و به تحلیلم ازش بزارین
ممنون میشم
سلام.در مورد خرید تمحرکه چند تا دلیل داشتم در ادامه تحلیلشو میزنم و دلیل اینکه چرا سهمو تو پیشنهاد خرید معرفی نکردم.
تمحرکه:
دوستانی که خواننده این تاپیک هستند در جریان تحلیل 2-3 ماه پیش من از سهم هستند.من عقیده دارم سهم از حدود 6 سال از 470 تومان طی 5 موج الیوت (نزولی) به محدوده 73 تومان رسید و از این قیمت تا محدوده 240 تومان در موج a صعود کرد و موج b مجددا تا 120 اصلاح کرد و به عقیده من موج c سهم با هدف 280-300 تومان اغاز شده است.
خوب این موج شماری عقیده شخصی منه و شاید اشتباه باشه ولی اگه درست باشه سهم شانس اینو داره که تا اواخر امسال و نهایتا 9 ماهه به تارگت مدنظر من برسه یعنی 80-90% بازدهی در کمتر از یکسال :D
البته سهم راه دشواری پیش رو داره, با توجه به چارت زیر :
[IMG][/IMG]
سهم در محدوده 185-190 به خط روند شکسته شده میرسه که مقاومت خیلی قوی برای سهم بشمار میاد و سهمو آزار خواهد داد .دلیل خرید من حمایت خط پایین چنگال و حمایت بروی RSI سهم است و سهم در 160 تومان نیز مقاومت دارد .
با عرض سلام پانی عزیز
منم نمی تونم وارد بورکس بشم...در صورت ورورد یا پیدا کردن آدرس جدید منمم ممنونم میشم در جریان قرار بگیرم(معتاد بورکس شدم...وقتی واردش نمی تونم بشم اینگار چیزی گم کردم)...
راستی زحمتی میکشین نگاهی به وتوکا و سیلام بندازین و نظرتون و بگین؟
نظر