سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

در اصل توسط asemaneabi پست شده است View Post
    سلام بر استاد خودم زهره خانم . از اینکه دیدم باز گرمی بخش محفل دوستان شدی واقعا و از ته دل خوشحال شدم . بگذار صادقانه بگم مدتی که نبودید همیشه از خدا میخواستم لباس سلامتی و عافیت را برتن همه مریضان به پوشاند . خدایا ممنونم محفل ما بی نام زهره نه نوری دارد و نه گرمایی یا علی
    :">:">:">
    وووووی چقدر شرمنده کردید
    متاسفانه این اسم های مستعار باعث می شه که دوستان و نشناسم
    منم براتون ارزوی سلامتی دارم
    یاعلی

نظر

• farhad.fathi
      کاربر فعال
      • Dec 2010
      • 278

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      سلام فرهاد عزیز
      خوبی ؟
      صدرا رو داری ؟ نمودارش چی می گه ؟
      سلام
      رو 145 تا 150 تک سهم شدم رو 185 نشستم رو سود رو 280 خروج کردم از امروز شروع به خرید

نمودارش میگه بیا منو بخر
      yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• farhad.fathi
        کاربر فعال
        • Dec 2010
        • 278

[QUOTE=pani;53401]اگه صدرا 252-258 رو بشکونه توان افت تا محدوده 216-200 تومان را بلحاظ تکمیل موج 2 از 3 بزرگ داراست.

منتظر نظر همه دوستان و زهره جان
        [/QUOTE
        پانی عزیز سلام خواهر

اون موج شماری یادته رو 220 داشت شیرجه میرفت واسه 145 که رفت
        الان هم شاید این عدد مقدس رو منتظرش بود 249 :x

نظر

• reihane
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 41

سلام به همه دوستان مخصوصا پاني و زهره عزيز .
          خيلي وقت بود اينجا نيومده بودم ( البته گاهي سركي زدم و رفتم )
          پاني جان من چند هفته اي هست نمودار ندارم واسه همين تحليلي هم نداشتم كه بيام تو تاپيك بذارم .
          يه زحمتي ميكشي نگاهي به وتوكا بندازي و اگه ميشه تصوير نمودارشو با مك دي rsi برام بزاري .
          مرسي

نظر

• alibaghdadi2010
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 378

پاني خانم خريد بكام رو بنا به تحليلتون صلاح ميدونين؟

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

وتوکا

سلام بر همه دوستان

در نمودار هفتگی همچنان میدل لاین چنگال و مقاومت خط سبز سهمو ازار میده و محدوده 221 تومان نیز حمایت مهمی محسوب میشود
              کلا احتمال افت در صورت عدم عبور از میدل لاین و شکست حمایت 221 تا محدوده کف چنگال در 200-190 نیز دور از انتظار نمیباشد.
              حمایت مهم بعدی:214

[IMG][/IMG]

اینم rsi, macd روزانه
              [IMG][/IMG]
              [IMG][/IMG]
              آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/09/20, 09:43.

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                پاني خانم خريد بكام رو بنا به تحليلتون صلاح ميدونين؟
                اگه حمایتی که تو تحلیل دیروز گفتم بشکنه اصلا سراغ سهم نروید امروز هم که منفیه!

نظر

• alibaghdadi2010
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 378

ببخش هي سوال ميكنم
                  تو فاراك چرا اينجوري حجم ميزنن51و53؟
                  راستي خساپا226خريدم

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

در مورد غدیر من فکر میکنم سهم به میدل لاین یه پول بک منفی بزنه که محدوده 445 تومان میباشد و سپس ادامه ماجرا ....

لینک تصویر
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                      در مورد غدیر من فکر میکنم سهم به میدل لاین یه پول بک منفی بزنه که محدوده 445 تومان میباشد و سپس ادامه ماجرا ....

لینک تصویر
                      موافقم

دارم خودم رو برای اضافه کردن غدیر و ورود به صدرا و زامیاد اماده میکنم.بنظرم باید رو این سه تا سهم خوب کار بشه

نظر

• esi_mohammadi
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 1105

پانی جان در مورد صدرا من چند جور تحلیل زدم
                        اگر این موج شماری را معتبر بدانیم حالات های زیر پیش خواهد امد

حالت های مختلف را بررسی می کنم :
                        اگر طبق الگوی ab=cd کلاسیک بخواییم بررسی کنیم پیش روی موج b پس روی موج c را نمایان میکنه که الگو دقیقا روی تراز 1.6180 که برابر قیمت 246 تومان است ، سهم باید برگرده
                        حالت بعدی طول موج c هست که طبق قوانین الیوت حداقل میتونه 240 تومان و حداکثر تا 212 تومان ادامه پیدا کنه
                        یه حالت دیگه هم وجود داره که تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی که دقیقا نقطه 230 تا 235 تومان محدوده prz الگوی مورد نظر می باشد که دقیقا روی تایم هفتگی مقیاس معمولی هم این محدوده برابری میکنه با پول بک قیمت بر روی ترند نزولی سهم که تحلیلش را روی تایپیک مربوطه گذاشتم.
                        نظرت راجع به این تحیل ها چیه؟

لینک تصویر
                        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• farhad.fathi
                          کاربر فعال
                          • Dec 2010
                          • 278

پانی جان ودی رو نظر میدی خواهر

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                            پانی جان در مورد صدرا من چند جور تحلیل زدم
                            اگر این موج شماری را معتبر بدانیم حالات های زیر پیش خواهد امد

حالت های مختلف را بررسی می کنم :
                            اگر طبق الگوی ab=cd کلاسیک بخواییم بررسی کنیم پیش روی موج b پس روی موج c را نمایان میکنه که الگو دقیقا روی تراز 1.6180 که برابر قیمت 246 تومان است ، سهم باید برگرده
                            حالت بعدی طول موج c هست که طبق قوانین الیوت حداقل میتونه 240 تومان و حداکثر تا 212 تومان ادامه پیدا کنه
                            یه حالت دیگه هم وجود داره که تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی که دقیقا نقطه 230 تا 235 تومان محدوده prz الگوی مورد نظر می باشد که دقیقا روی تایم هفتگی مقیاس معمولی هم این محدوده برابری میکنه با پول بک قیمت بر روی ترند نزولی سهم که تحلیلش را روی تایپیک مربوطه گذاشتم.
                            نظرت راجع به این تحیل ها چیه؟

لینک تصویر

خیلی جامع و کامل بود واقعا ممنون
                            منم خیلی رو صدرا کار کردم و نکات تکنیکالی که در مورد سهم توجه منو بخودش جلب کرده رو میگم بررسی بنیادیش هم کار دوستانه:

اول یه نکته جالب بخاطرم رسید و اونم اینکه قبل از اینکه صدرا خط روند معروفشو بشکنه همه میگفتند :"اگه 250 رو رد کنه واردش میشیم و ..."
                            حالا این خط روند با گپ شکسته شده ولی هنوز اما و اگرها فراوانند.

نکته تکنیکالی سهم همین شکسته شدن خط روند یا خط ماشه چنگال (در نمودار زیر) با گپ میباشد که نشان از حرکت پرقدرت سهم داشته و این خط روندرا تبدیل به حمایت قوی سهم کرده.
                            خط روند الان 255 و با در نظر گرفتن تلورانس 248-255 حمایت قوی سهمه.

از اون که گذشت سهم میتونه تا یکی از حمایتهای بین خط ماشه و سقف چنگال نزول کنه.سقف چنگال تقریبا 182 تومان میباشد.

[IMG][/IMG]

و اما حمایتهای بین این دو:

بیشتر حمایتها رو که گفتید و بسیار عالی بود

من احتمال پول بک به چند تا خط روند دیگه رو هم دور از ذهن نمیدونم:

پول بک به خط روند قرمز و حمایت در 235 و پول بک به خط روند ابی و حمایت 210 تومان
                            و با توجه به اینکه سهم احتمالا 2 از 3 بزرگ و یا 4 از 1 از 3 بزرگ است.حمایتهای فیبوناچی:253-233-216 و 200 تومان

[IMG][/IMG]

زهره جان هم در مورد صدرا دو نکته خیلی جالب بمن گفتند که امیدوارم خودشون توضیحات کاملش رو بدن و منتظر نظر بقیه دوستان تکنیکالیست و بنیادی هم هستیم
                            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/09/20, 16:27.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                              پانی جان ودی رو نظر میدی خواهر
                              آقا فرهاد کاش اول نظر شما رو میدونستیم

من مقاومت (خط آبی) رو سهم همیشه مدنظر داشتم الان این مقاومت شکسته شده و پول بک هم انجام شده پس باید منتظر صعود سهم باشم فقط امکان داره سهم با رسیدن به مقاومت 317 که بالاترین سقف سهم هست کمی ادیت کنه.

بدبینانه اینه که سهم بخواد بره واسه الگوی کاپ و واسه هندلش اصلاح کنه که در اینصورت همین حمایت خط ابی در 275 حمایت خیلی خوبیه و خوشبینانه هم موافق با نظر پرچم جناب سعید درخشانی هستم که با رد شدن از 317 محقق خواهد شد.

[IMG][/IMG]
                              آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/09/20, 16:33.

نظر

• حبیب
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 252

در صورت امکان شبریز را هم تحلیل بفرمایید ممنون میشم این سهامدار عمده ( غدیر ) بد جور داره سهم را اذیت میکنه

نظر

در حال کار...
                                X