کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
استاد بانی درود
خوش حال میشیم برامون بیشتر بنویسید :)
لطفا اگه فرصت داشتید یه نمودار از کمرجان برامون بزنید
ممنون و سپاس
سلام خدمت دوست عزیز جناب آریو
کمرجان محدوده حداقل دیروز (677) توسط میدل لاین چنگال حمایت شده اگه در صعود خودش سقف قبلی یعنی 780 رو رد کنه میتونه تا سقف چنگال که همون هدف معروف 900 تومان است صعود کنه با مقاومتهای بسیار.
ولی چنانچه این میدل لاین شکسته بشه سهم حداقل 600-630 را خواهد دید.
کمرجان محدوده حداقل دیروز (677) توسط میدل لاین چنگال حمایت شده اگه در صعود خودش سقف قبلی یعنی 780 رو رد کنه میتونه تا سقف چنگال که همون هدف معروف 900 تومان است صعود کنه با مقاومتهای بسیار.
ولی چنانچه این میدل لاین شکسته بشه سهم حداقل 600-630 را خواهد دید.
این تحلیل باید اصلاح بشه نمودارم خطی شده بوده و اشتباهه
غدیر رو چون دارم و مدام در حال رصدش هستم دیگه از حفظم.سهم از مثلثش خارج شد و موج 5 صعودیه و با معاملات امروز بنظر میدل لاین چنگال نمودار جناب محمدی رو بتونه بشکنه هر چند همه چیز به فردا موکول میشه اگه مقاومتهای بسیار محدوده 450-460 رد بشه هدف اول 500
غدیر رو چون دارم و مدام در حال رصدش هستم دیگه از حفظم.سهم از مثلثش خارج شد و موج 5 صعودیه و با معاملات امروز بنظر میدل لاین چنگال نمودار جناب محمدی رو بتونه بشکنه هر چند همه چیز به فردا موکول میشه اگه مقاومتهای بسیار محدوده 450-460 رد بشه هدف اول 500
نظر