در اصل توسط آریو پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام و درود خدمت دوست عزیز جناب آریو.
خیلی خوب دارید جلو میرید فقط در مورد الگوی کاپ هنوز نظر دادن روش زوده چون سهم باید دقیقا به موازی سقف قبلی واکنش نشون بده یعنی در 110 تومان.
و اما نظر من در مورد سهم انتظار حداکثر اصلاح را تا محدوده 90 تومان دارم .حمایت قوی دیگه محدوده 923-937
ممنون از نظر شما پانی عزیز
اینا هم یه نقاشی هستن برای خودم ...ممنون که نظر دادین قعطا تصمیم گیری های من روی چارت ها و تحلیل های اساتید خودم هست که همیشه هم نتیجه داده
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postپر از ایهام است جمله آخرتان
در اصل توسط oplus پست شده است View Postچه دسته ی زیبایی هم داره!
ممنون میشمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در مورد بوعلي اماري كه به دست من رسيده اينه كه ي سري از حقيقي هاي بازار روي 104 تومن خاليش كردن و منتظرن تا 90 بياد پايين و دوست دارن بياد شركت گزارشش تا اوايل ابان مياد گزارش سال مالي 30 6 90 كه بالاي 30 ساخته به نظرم حركت سهم ابان ماه ميباشد مگر اتفاق خاصي بيفتدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
ودی:
با نشانه های واگرایی در rsi , macd سهم حدود 10% از ماکزیمم قیمت تا مینیمم افت کرده ولی انتظار افت چندانی وجود نداره.
با توجه به rsi دو خط روند مقاومتی سهم شکسته شده و در افت سهم حمایت مستحکمی خواهند بود. از طرف دیگه سهم امروز به حمایتهای محدوده 290 واکنش نشان داد(که البته طبیعی بود) اگه این حمایت شکسته بشه احتمالا سهم محدوده 268-275 تومان را خواهد دید.(سایر حمایتها 180-184)
[/URL][/IMG]
و اما بیمه دی:
در مورد موج شماری سهم احتمال میدم سهم وارد موج 2 از 3 از 3 اصلی شده که همزمان در حال ساختن دسته فنجان (هندل) ان میباشد.
باید قدری دیگه سهم جلو بره تا بتونیم نوع اصلاح و زمان تقریبی و هدف نهایی اصلاح سهم را تخمین بزنیم ولی حداقل 3 هفته تا پایان اصلاح نهایی سهم را میتوان تخمین زد.
البته همانطور که دوستان میدانند امواج اصلاحی بصورت یک افت پیوسته نمایان نمیشه و صعودهای مقطعی فقط واکنش به حمایتها خواهند بود.
هدف نهایی اصلاح میتواند یکی از دو سطح 253-258 و یا 240-244 تومان باشد و اولین حمایت جدی سهم 267-273 تومان میباشد.
دوستانی که تاپیک اموزشی را به یاد دارند در اموزش مبحث گپ که به عهده من بود از گپ صبحگاهی گفتم که در بیمه دی در قسمتی که هایلایت کردم این اتفاق افتاده و همانطور که گفته بودم با بسته شدن گپ صبحگاهی معمولا سهم به سمت موینگهای 40-50 روزه خود حرکت خواهد کرد یعنی 252 و 244 تومان.
لازم بذکر است پس از پایان اصلاح سهم در اغاز موج پرقدرت 3 از 3 قرار خواهد گرفت و هدف کاپ سهم حدودا 450-470 تومان میباشد.
موفق باشید.
[IMG][/IMG]
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/02, 00:32.
نظر
-
راستی رسم این دسته فنجون چطوریه یعنی اصولش تا کجاست ؟؟
ممنون میشم[/quote]
سلام خدمت شما،والله الگوی برگشتی کاپ در تایم فریم های بلند مدت رخ میده، بیشتر در نمودار هفتگی و ماهانه؛ و به نظرم این الگو بدون دسته ی فنجون معنا نداره و حداقل صعود به اندازه ی دسته ی اون هست.ارادت
نظر
-
صدرا:
تا اینجا صحیحترین موج شماری برای امواج کارکشن سهم در موج 2 از 3 بزرگ wxy بنظر میرسه
با این ایده میتوان انتظار بازگشت سهم را از محدوده 239-243 داشت ولی چنانچه فردا سهم افت بیشتری از این محدوده داشته باشه نوع اصلاح سهم تغیر خواهد کرد
چنانچه این اصلاح برای سهم اتفاق بیفتد شاهد برگشت سهم از محدوده یاد شده تا 260 و پس افت نهایی سهم تا 230-232 خواهیم بود.(حدودا 2 هفته)
[IMG][/IMG]
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/02, 19:47.
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postصدرا:
تا اینجا صحیحترین موج شماری برای امواج کارکشن سهم در موج 2 از 3 بزرگ wxy بنظر میرسه
با این ایده میتوان انتظار بازگشت سهم را از محدوده 239-243 داشت ولی چنانچه فردا سهم افت بیشتری از این محدوده داشته باشه نوع اصلاح سهم تغیر خواهد کرد
چنانچه این اصلاح برای سهم اتفاق بیفتد شاهد برگشت سهم از محدوده یاد شده تا 260 و پس افت نهایی سهم تا 230-232 خواهیم بود.(حدودا 2 هفته)
[/IMG]
سهم هنوز 5 ریز موج موج یک را کامل نکرده . من ریز موج های موج 1 را بهتون روی شکل نشون میدم که با الیوت اسیلاتور هماهنگ می باشد . به پیک الیوت اسیلاتور توجه کنید که نماینگر موج سه از یک می باشد و همینطور شروع یه واگرایی مثبت در الیوت اسلاتور در فاز منفی
من سهم را تو موج 4 از 5 از یک از سه بزرگ میبینم طبق این موج شماری که با رشد شاخص نیز همگون می باشد
احتمالا نهایت اصلاح سهم 231 تومان میتونه باشد با تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی
لینک تصویر
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر