سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    سلام و درود به استاد پانی عزیز
    پانی جان میخواستم نظر شما رو در مورد بوعلی بدونم
    ببینید این نقاشی من درسته :)
    پر از ایهام است جمله آخرتان
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• oplus
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 252

چه دسته ی زیبایی هم داره!

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post
        سلام و درود خدمت دوست عزیز جناب آریو.

خیلی خوب دارید جلو میرید فقط در مورد الگوی کاپ هنوز نظر دادن روش زوده چون سهم باید دقیقا به موازی سقف قبلی واکنش نشون بده یعنی در 110 تومان.

و اما نظر من در مورد سهم انتظار حداکثر اصلاح را تا محدوده 90 تومان دارم .حمایت قوی دیگه محدوده 923-937
        سلام مجدد خدمت استاد بزرگوار دقیقا پله دوم خرید بوعلی من محدوده 90 تومنه اگه خبری برام اومد که تغییر غیر طبیعی تو سهم ایجاد کنه حتما اعلام میکنم
        ممنون از نظر شما پانی عزیز
        اینا هم یه نقاشی هستن برای خودم ...ممنون که نظر دادین قعطا تصمیم گیری های من روی چارت ها و تحلیل های اساتید خودم هست که همیشه هم نتیجه داده

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        پر از ایهام است جمله آخرتان
        ناشناس جان بگو کجاش ایهام داره تا توضیح بدم ...فکر کنم علامت سوال بذارم آخر جمله ایهامش رفع بشه :)
        در اصل توسط oplus پست شده است View Post
        چه دسته ی زیبایی هم داره!
        راستی رسم این دسته فنجون چطوریه یعنی اصولش تا کجاست ؟؟؟
        ممنون میشم
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

در مورد بوعلي اماري كه به دست من رسيده اينه كه ي سري از حقيقي هاي بازار روي 104 تومن خاليش كردن و منتظرن تا 90 بياد پايين و دوست دارن بياد شركت گزارشش تا اوايل ابان مياد گزارش سال مالي 30 6 90 كه بالاي 30 ساخته به نظرم حركت سهم ابان ماه ميباشد مگر اتفاق خاصي بيفتد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

ودی:

با نشانه های واگرایی در rsi , macd سهم حدود 10% از ماکزیمم قیمت تا مینیمم افت کرده ولی انتظار افت چندانی وجود نداره.
            با توجه به rsi دو خط روند مقاومتی سهم شکسته شده و در افت سهم حمایت مستحکمی خواهند بود. از طرف دیگه سهم امروز به حمایتهای محدوده 290 واکنش نشان داد(که البته طبیعی بود) اگه این حمایت شکسته بشه احتمالا سهم محدوده 268-275 تومان را خواهد دید.(سایر حمایتها 180-184)

[/URL][/IMG]

و اما بیمه دی:

در مورد موج شماری سهم احتمال میدم سهم وارد موج 2 از 3 از 3 اصلی شده که همزمان در حال ساختن دسته فنجان (هندل) ان میباشد.

باید قدری دیگه سهم جلو بره تا بتونیم نوع اصلاح و زمان تقریبی و هدف نهایی اصلاح سهم را تخمین بزنیم ولی حداقل 3 هفته تا پایان اصلاح نهایی سهم را میتوان تخمین زد.

البته همانطور که دوستان میدانند امواج اصلاحی بصورت یک افت پیوسته نمایان نمیشه و صعودهای مقطعی فقط واکنش به حمایتها خواهند بود.

هدف نهایی اصلاح میتواند یکی از دو سطح 253-258 و یا 240-244 تومان باشد و اولین حمایت جدی سهم 267-273 تومان میباشد.

دوستانی که تاپیک اموزشی را به یاد دارند در اموزش مبحث گپ که به عهده من بود از گپ صبحگاهی گفتم که در بیمه دی در قسمتی که هایلایت کردم این اتفاق افتاده و همانطور که گفته بودم با بسته شدن گپ صبحگاهی معمولا سهم به سمت موینگهای 40-50 روزه خود حرکت خواهد کرد یعنی 252 و 244 تومان.

لازم بذکر است پس از پایان اصلاح سهم در اغاز موج پرقدرت 3 از 3 قرار خواهد گرفت و هدف کاپ سهم حدودا 450-470 تومان میباشد.

موفق باشید.

[IMG][/IMG]
            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/02, 00:32.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

با توجه به اینکه شبریز سقف کانال کوتاه مدتشو شکسته تا محدوده 223 تومان رشد خواهد کرد.سهم را در پول بک احتمالی در روزهای اینده از دست ندهید(200)

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

تمحرکه:
                یه رنج از منفی کامل تا نزدیک مثبت کامل :*
                همچنان منتظر حرکت سهم پس از شکست 160

نظر

• oplus
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 252

راستی رسم این دسته فنجون چطوریه یعنی اصولش تا کجاست ؟؟
                  ممنون میشم[/quote]
                  سلام خدمت شما،والله الگوی برگشتی کاپ در تایم فریم های بلند مدت رخ میده، بیشتر در نمودار هفتگی و ماهانه؛ و به نظرم این الگو بدون دسته ی فنجون معنا نداره و حداقل صعود به اندازه ی دسته ی اون هست.ارادت

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

صدرا:

تا اینجا صحیحترین موج شماری برای امواج کارکشن سهم در موج 2 از 3 بزرگ wxy بنظر میرسه
                    با این ایده میتوان انتظار بازگشت سهم را از محدوده 239-243 داشت ولی چنانچه فردا سهم افت بیشتری از این محدوده داشته باشه نوع اصلاح سهم تغیر خواهد کرد

چنانچه این اصلاح برای سهم اتفاق بیفتد شاهد برگشت سهم از محدوده یاد شده تا 260 و پس افت نهایی سهم تا 230-232 خواهیم بود.(حدودا 2 هفته)

[IMG][/IMG]
                    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/02, 19:47.

نظر

• bluetooth
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 220

سلام
                      میتونی نظرت رو در مورد زامیاد اعلام کنید. (ظاهرا واگرایی مثبت داره)
                      در خصوص وساخت هم ممنون ;;) :)
                      [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• farhad.fathi
                        کاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 278

سلام آریو عزیز

این فنجونت عتیقس ؟

خیلی کفش موج داره زیر خاکیه اساسی :))
                        yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• bluetooth
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 220

به نظرتون رتکو مثلث رو رو به بالا شکسته؟ ( با هدف 4100 ریال)

نمیدونم چرا نمیتونم نقاشی بگذارم
                          [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• bluetooth
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 220

پانی جان صندوق پستیت ظاهرا پر شده

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1422

سایه جان سلام
                              خوبی؟
                              امروز یه سر زدم به بورس 24 تا سلام علیکی با دوستان سابق کنم
                              سانسور شد
                              ببین اینا از سلام علیکم می ترسن
                              بعد از بیرون کردن تمام بچه های فعال سایت اون سایت تبدیل به مخروبه ای شده ;)

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

صدرا:

تا اینجا صحیحترین موج شماری برای امواج کارکشن سهم در موج 2 از 3 بزرگ wxy بنظر میرسه
                                با این ایده میتوان انتظار بازگشت سهم را از محدوده 239-243 داشت ولی چنانچه فردا سهم افت بیشتری از این محدوده داشته باشه نوع اصلاح سهم تغیر خواهد کرد

چنانچه این اصلاح برای سهم اتفاق بیفتد شاهد برگشت سهم از محدوده یاد شده تا 260 و پس افت نهایی سهم تا 230-232 خواهیم بود.(حدودا 2 هفته)

[/IMG]
                                پانی خانم من مخالفم که سهم تو موج دوم از سه یزرگ باشه
                                سهم هنوز 5 ریز موج موج یک را کامل نکرده . من ریز موج های موج 1 را بهتون روی شکل نشون میدم که با الیوت اسیلاتور هماهنگ می باشد . به پیک الیوت اسیلاتور توجه کنید که نماینگر موج سه از یک می باشد و همینطور شروع یه واگرایی مثبت در الیوت اسلاتور در فاز منفی
                                من سهم را تو موج 4 از 5 از یک از سه بزرگ میبینم طبق این موج شماری که با رشد شاخص نیز همگون می باشد
                                احتمالا نهایت اصلاح سهم 231 تومان میتونه باشد با تشکیل الگوی هارمونیک گارتلی

لینک تصویر

لینک تصویر
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X