اگه ضلع بالای مثلت رو با حجم معامله بالا شیکوند، شاید ما هم رفتیم تو گود! :d
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط orion پست شده است View Postاگه ضلع بالای مثلت رو با حجم معامله بالا شیکوند، شاید ما هم رفتیم تو گود! :d
من هم تا مثلث به بالا شكسته نشه به هيچ وجه حتي طرف وغدير هم نميرم چون هنوز احتمال تشكيل الگوي گارتلي وجود داردآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/06/19, 11:47.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
آقا حجت!
از اون روش جديدت روي وغدير، خگستر و وساپا استفاده ميكني ببينيم تو اين سهمها چه خبره؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postحجت جان این روشت همون خطوط گان نیست؟؟
در مورد گان من خیلی تحقیق کردم، ظاهرا ایشون اطلاعات رسم خودش رو به شاگردانش یاد نداد. تعدادی نمودار هست. راستش نمیدونیم گان چطور چارت میزده، اطلاعاتی هم که هست از نمودارهاش بدست اومده. میدونیم روی قیمت و زمان هر دو کار میکرده، اما ندونسته ها خیلی بیشتره، مثلا آیا نمودار لگاریتمی کار میکرده یا حسابی، یا زمانهایی که سهام میبستن رو لحاظ میکرده یا نه (چون این ابزار به زمان حساسه.) یا از میله ای استفاده میکرده یا خطی و ......
اما با توجه به اینکه نمودارهای فعلی ما در ایران به این ابزار (ابداعی) در لحظه برخورد واکنش نشون میدن، به نظر میتوان برای تریدها ازش استفاده کرد. اگر در مورد گان هم شما مطلبی جایی دیدی خوشحال میشم، برام ارسال کنی.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر