در اصل توسط pani پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد در خصوص شبريز هنوز هم برگشت سهم را از 190 متصوريد ؟ با تشكر
والا شبریز رو گمان نمیکردم زیر 200 بیاد خودم 202 خریدم 5% .حتما یه جا اشتباه کرده بودم... ولی تو قیمتهای امروز بنظرم ارزندست با دید میان مدت .منم تصمیم به نگهداری دارم زیر 190 چند تا اردر گذاشتم اگه بدن میانگینمو میارم پایین
نظر
-
استاد كم سعادتم كماكان از تحليل هاي خوبتون استفاده ميكنم دست گلتون درد نكنه خدا قوت از لطف شما سپاسگزارم
نظر
-
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postمن فعلا صدرا ندارم اما امیدوارم این سقف 250 امروز و فردا شکسته بشه چون اگه بخواد بره کف کانال میوفته زیر خط روند نزولی بلندمدت شکسته شده و اون وقت کلا قضیه صدرا متفاوت میشه
البته در سه شنبه و چهارشنبه هم زیر خط روند نزولی بوده
نظر
-
استاد سلام خدا قوت در خصوص صدرا با توجه به عدم شكست سقف كانال آيا نوع اصلاح سهم فرق ميكنيد با معاملات امروز يا هنوز در الگوي اصلاحيwxyهستيم با تشكر
نظر
-
-
-
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام و درود
پانی جان چطور میشه فهمید رد کرده یا نه ؟؟؟
چند روز باید بگذره ؟؟
آیا امروز با صف ببنده یعنی رد کرده ؟؟؟
ممنون
به ما گفتند برای شکست یه مقاومت باید سه روز بالای اون قیمت ببنده که بنظرم با احتساب امروز سه روز تکمیله
نظر من در مورد وتوصا بصورت چارت پایین میباشد (فعلا فقط و فقط در حد یه فرضیه است)
سهم از پس مقاومت محدوده 129 برنیاد و یه پول بک به خط روند شکسته بزنه که با توجه به شکسته شدن خط مقاومتی بروی rsi این پول بک بروی rsi نیز محتمل است (یعنی یه چیز دوروبر 120 رو مجددا ببینه) و با این افت تشکیل یه سر و شونه کف بده با هدف 145
[IMG][/IMG]و
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/10, 17:16.
نظر
نظر