سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط m_reza پست شده است View Post
    با عرض سلام
    من خيلي وقته با توجه به تحليل هاي خوبتون خريد و فروش مي كنم، خدا خيرتون بده
    آيا به نظر شما اصلاح سهم "ودي" تموم شده؟ مدتهاست منتظر پايان اصلاح سهم نشستم
    امروز قيمت پاياني بالاي 280 اومد
    سلام.ممنون از لطفتون .تصور من هنوز اینه که سهم موج b هست.
    حداکثر امروز هم به سقف باند بولینگر برخورد کرد.احتمالا از همین محدوده ها (نهایتا 290) وارد موج c میشه که انتظار دارم حداقل 238-240 و حداکثر 225-227 افت کنه.

[IMG][/IMG]

نظر

• m_reza
      عضو جدید
      • Jul 2011
      • 6

در اصل توسط pani پست شده است View Post
      حداکثر امروز هم به سقف باند بولینگر برخورد کرد.احتمالا از همین محدوده ها (نهایتا 290) وارد موج c میشه که انتظار دارم حداقل 238-240 و حداکثر 225-227 افت کنه.

[/URL][/IMG]
      خدا خيرتون بده

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

امروز بیشتر صدرا رو فروختم و با پول کارگذار 2% ضرر کردم.اصلا به ریسکش نمی ارزه.

نقد بودن تو این بازار از همه گزینه ها بهتره.طبق پیش بینی چند روز پیش این دو روز فقط واکنش شاخص به حمایت 25800-25900 بوده و امروزم حتی نتونسته مجددا 26000 رو ببینه.

......

در حال حاضر شاخص کل اگه بیشتر از 25800-25900 افت کنه تا محدوده 25250 اصلاح میشه با حمایت نصفه و نیمه در 25500.

و پس از پایان اصلاح , شاخص تا 29000 واحد صعود خواهد کرد.این نظر شخصی منه و شاید کاملا اشتباه باشه

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

آیا شاخص قصد کف کانال رو داره (24600-24700) :-SS

[IMG][/IMG]

نظر

• امیر
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 144

با سلام و تشکر در صورت امکان نمودار غشان را مورد بررسی قرار می دهید.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

[/URL][/IMG]

با اینکه هنوز بیمه دی بالای 290 تثبیت نشده ولی اگه این اتفاق افتاد به احتمال قوی سهم موج b قدرتمندی خواهد داشت با اهداف 306, 312-316و ..
              آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/30, 11:50.

نظر

• farhad.fathi
                کاربر فعال
                • Dec 2010
                • 278

سلام دوستان
                چطور میشه وقتی که سهمی رو تو امی بروکر تعدیل میکنیم از برگشت مجدد چارت قبلی جلوگیری کنیم ممنون
                yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  چطور میشه وقتی که سهمی رو تو امی بروکر تعدیل میکنیم از برگشت مجدد چارت قبلی جلوگیری کنیم ممنون
                  همشهری آمی بروکرت کرک شده ؟ ورژنش چنده ؟
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• reihane
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 41

سلام پاني جان .
                    ميخواستم نظرت رو راجع به فولاد بدونم . هرچند كه 286 مقاومت مهمي محسوب ميشه براي سهم . اما يه كوچولو احتمال اينكه مقاومتش بشكنه هست .
                    مرسي عزيزم .

نظر

• farhad.fathi
                      کاربر فعال
                      • Dec 2010
                      • 278

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                      همشهری آمی بروکرت کرک شده ؟ ورژنش چنده ؟
                      سلام عزیز جالن

کرک شده 4.8

نظر

• farhad.fathi
                        کاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 278

سلام بر مشهدیها
                        از امروز تا دوشنبه مهمونتونم
                        شهر خوبی دارید

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

سلام بر همگی.

متاسفانه همینطور که بالا هم نوشتم فعلا انتظار از بازار یه اصلاح خسته کننده است.
                          شاخص تو مرز 25550-25650 حمایت داره که بنظرم فرصت فروشه و معتقدم تو خیلی از سهمها مینونیم حداقل 10% پایینتر وارد بشیم.

در مورد صدرا همینظور که قبلا تو تاپیک سهم نوشتم سهم موج b است و سه موجیه.من صعود تا 225 را موج 1 میبینم و این نزول موج 2 هست که انتظار دارم تا 199 تومان سهم پایین بیاد و در اخرین صعود ار موج b حداقل تا 230 بالا میاد.و بعد از اتمام موج b سهم برای تکمیل موج c میتونه تا محدوده 165-180 افت کنه.

این نظر من در مورد صدراست و شاید اشتباه باشه.
                          موفق باشید.

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

سلام بر همگی.

متاسفانه همینطور که بالا هم نوشتم فعلا انتظار از بازار یه اصلاح خسته کننده است.
                            شاخص تو مرز 25550-25650 حمایت داره که بنظرم فرصت فروشه و معتقدم تو خیلی از سهمها مینونیم حداقل 10% پایینتر وارد بشیم.

در مورد صدرا همینظور که قبلا تو تاپیک سهم نوشتم سهم موج b است و سه موجیه.من صعود تا 225 را موج 1 میبینم و این نزول موج 2 هست که انتظار دارم تا 199 تومان سهم پایین بیاد و در اخرین صعود ار موج b حداقل تا 230 بالا میاد.و بعد از اتمام موج b سهم برای تکمیل موج c میتونه تا محدوده 165-180 افت کنه.

این نظر من در مورد صدراست و شاید اشتباه باشه.
                            موفق باشید.
                            سلام
                            اما من هنوز معتقد هستم اون سیکل 5 موجه هنوز تمام نشده .. البته نظر شخصیه منه و نظر دیگر دوستان قطعا محترم و مقدم هست
                            به نظر من این رشد تا 226 ریز موج 4 از کل حرکت بود
                            موج b موج ناتوانی نیست و معمولا با داویرجنس مثبت تو الیوت اسیلاتور حرکت خوبی خواهد نمود . در الیوت اسیلاتور این واگرایی مثبت متاسفانه دیده نشد...
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              سلام
                              اما من هنوز معتقد هستم اون سیکل 5 موجه هنوز تمام نشده .. البته نظر شخصیه منه و نظر دیگر دوستان قطعا محترم و مقدم هست
                              به نظر من این رشد تا 226 ریز موج 4 از کل حرکت بود
                              موج b موج ناتوانی نیست و معمولا با داویرجنس مثبت تو الیوت اسیلاتور حرکت خوبی خواهد نمود . در الیوت اسیلاتور این واگرایی مثبت متاسفانه دیده نشد...
                              macd در 197 واگرایی خوبی داشت که شروع موج بی بود و تا این قیمت ما واگرایی دیگه ای از اسیلاتورها ندیدیم

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

macd در 197 واگرایی خوبی داشت که شروع موج بی بود و تا این قیمت ما واگرایی دیگه ای از اسیلاتورها ندیدیم
                                مکدی موینگ اوریج بله واگرایی مثبت داد سهم هم سی تومانی رشد کرد
                                اما مکدی استاندارد و الیوت اسلاتور خیر

پانی جان اوون پیک الیوت اسیلاتور که با فلش مشخص کردم خیلی مشکوکه . هنوز به نظره من اوون سیکل 5 موجه نزولی مد نظره شما تمام نشده . احتمالا باید منتظر یه لوی دیگه باشیم

نظر

در حال کار...
                                X