در اصل توسط فرهاد پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبنظر من و خیلی از دوستان شاخص موج 4 هست و با توجه به اینکه باید موج 4 و 2 از نظر
زمانی با هم هارمونی داشته باشند این اصلاح حداقل قریب به یکسال از نظر زمانی باید
طول بکشه یعنی شاخص از اواخر فروردین امسال اصلاحشو شروع کرده که حداقل تا اخر سال
جاری این اصلاح میتونه ادامه داشته باشه البته این اصلا به این معنا نیست که ما
یکسال فقط بازاری نزولی داشته باشیم بلکه همچنان که تا به امروز دیدیم نوسانات
مثبتی هم در این بین خواهیم داشت.
اصلاح مدنظر من یک اصلاح مرکب است که از
نظر زمانی زمانبر بوده ولیکن قدرت نزولی خیلی زیادی نداره .
با مفروضاتی که فعلا داریم میتونیم یک اصلاح فلت رو ببینیم
همانطور که پیشتر هم گفته بودم میتونیم به این شکل این اصلاح را کانال کشی کنیم:
طبق قانون جناب neely اگه شاخص تا کف کانال یعنی محدوده 24500-24600 اصلاح کنه صعود
بعد از ان به احتمال زیاد موج x در راستای یک اصلاح مرکب خواهد بود ولی اگه کف
کانال رو بشکنه و یکسره تا مرز 24000 واحد نزول کنه اصلاح فلت تکمیل شده و پایان
یافته.
نتیجه گیری : با توجه به قانون تناسب موج 2و4 و
اینکه این اصلاح از نظر زمانی هنوز باید زمان ببره و با توجه به اصلاح فلتی که پیش
روی شاخص هست من احتمال میدم شاخص از مرز 24500-24600 صعود خوبی رو حوالی اوایل
زمستان درقالب موج x تجربه کنه و مجددا ادامه اصلاح تا اواخر سال جاری تا تکمیل
اصلاح wxyxz
با شکست 25300 رفتیم برای 24900-25000
نظر
-
در اصل توسط aliadel پست شده است View Postسایه خانوم میشه لطف کنید یه تحلیل از فاذر ارئه بدین.به نظرم سهم در کف قیمتی 2 ساله خود قرار داره.بنظرتون جای افت بیشتری دارد یا خیر؟ممنون
سلام.
فاذر و فاراک یعنی صدرا . دیروز و چند روز پیش گفتم فاراک نباید 150 رو بشکنه که این حمایت رو نشکست و فاذر 205-210 که ...؟!
دارم فکر میکنم ایا امکان داره فاراک بخواد راهشو از دو کله پوک دیگه جدا کنه یا نه؟فقط یک امکان داره اونم اینه که سهم واسه تعدیلی چیزی متوقف بشه تا تکلیف صدرا معلوم بشه و در غیر اینصورت هنوز خطر فاراک 130 تومانی در صورت شکست 150 تومان برای فاراک وجود داره.
در مورد صدرا قبلا هم خیلی گفته بودم(تو تاپیک صدرا) که حمایتها بین 170-180 زیاد هستند و شکست قاطع این حمایتها یعنی میل شدید سهم به نزول.
هرچند هنوز هیچ چیز در مورد صدرا مشخص نیست و این برگشت میتونه واکنش طبیعی سهم به این محدوده حمایتی باشه ولی اگه صدرا 200-205 و سپس 210-215 رو رد کنه امید به رشد سهم بیشتر میشه
به هر صورت اگه صدرا این حمایتها(170-180) رو بشکنه , مطمئن باشید 150 رو هم میبینه و در اون صورت فاراک 130-140 تومانی و فاذر 170-180 تومانی خیلی عجیب بنظر نخواهد رسید.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام.
فاذر و فاراک یعنی صدرا . دیروز و چند روز پیش گفتم فاراک نباید 150 رو بشکنه که این حمایت رو نشکست و فاذر 205-210 که ...؟!
دارم فکر میکنم ایا امکان داره فاراک بخواد راهشو از دو کله پوک دیگه جدا کنه یا نه؟
ما تازه امروز واردش شدیم :xیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postمبارکتون باشه ولی مطمئنم واسه نوسان خریدید نه ؟ ;)
تو این بازار به نظرم بهترین کار همین باشه چون آینده ی هیچ چیز رو نمیشه پیش بینی کرد
چه برسه به تجهیزاتی ها که به قول خودت دیگه آخرشن :dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postپانی عزیز سلام و خسته نباشید
از حمایتهای فاراک وفاذر گفتید میشه لطفا اولین مقاومتهای هر دو سهم را هم بفرمایید سپاسگزارم.
فاذر 205-210 اولین مقاومتشه ولی مقاومت جدی و اساسی سهم 222-226 تومان است.
فاراک هم 165-170 مقاومت سختی در پیش داره.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام.
دارم فکر میکنم ایا امکان داره فاراک بخواد راهشو از دو کله پوک دیگه جدا کنه یا نه؟فقط یک امکان داره اونم اینه که سهم واسه تعدیلی چیزی متوقف بشه تا تکلیف صدرا معلوم بشه و در غیر اینصورت هنوز خطر فاراک 130 تومانی در صورت شکست 150 تومان برای فاراک وجود داره.
در مورد صدرا قبلا هم خیلی گفته بودم(تو تاپیک صدرا) که حمایتها بین 170-180 زیاد هستند و شکست قاطع این حمایتها یعنی میل شدید سهم به نزول.
هرچند هنوز هیچ چیز در مورد صدرا مشخص نیست و این برگشت میتونه واکنش طبیعی سهم به این محدوده حمایتی باشه ولی اگه صدرا 200-205 و سپس 210-215 رو رد کنه امید به رشد سهم بیشتر میشه
به هر صورت اگه صدرا این حمایتها(170-180) رو بشکنه , مطمئن باشید 150 رو هم میبینه و در اون صورت فاراک 130-140 تومانی و فاذر 170-180 تومانی خیلی عجیب بنظر نخواهد رسید.
به نظر ميرسد اساتيدي مثل شما و خانم مارال بيشتر به فاراك اعتقاد دارند! در حاليكه گفته مي شود فاذر از نظر بنيادي قويتره ! به نظر شما فاراك برتري خاصي داره ؟ با تشكر
نظر
-
نظر