کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام خانم پانی :
من چندوقته که نمودارهای موج شماری شمارو پیگیری می کنم و البته یه کم مطالعه هم داشتم . موج شماری بعضی سهما که پیچیده نیست رو می فهمم . ولی مثلا تو ثشرق اگه بخوای دقیق بشماری و اون قواعد مثلا عدم تداخل موج 4 با 2 و ... رو بکار ببری مجبور میشی گسترش های تودرتوی زیادی به کار ببری . مخصوصا وقتی که موج کامل نشده خیلی پیچیده میشه .من ثشرق رو پایین اوردم .با موج شماری من تو موج(4) ازموج 3بزرگترکه بازردپرشده هستیم که البته فکرکنم یه مثلث واگراست .ممنون میشم اگه لطف کنین نظرتونو در باره این موج شماری من وایراداتش بفرمایید و به طور کل در باره موج شماری ها وقتی که میانه موجیم و خود نمودار پیچیده است راهنمایی کنید .ایم شهادتو تسلیت عرض می کنم و پیشاپیش از زحمات شما متشکرم.
سلام خانم پانی :
من چندوقته که نمودارهای موج شماری شمارو پیگیری می کنم و البته یه کم مطالعه هم داشتم . موج شماری بعضی سهما که پیچیده نیست رو می فهمم . ولی مثلا تو ثشرق اگه بخوای دقیق بشماری و اون قواعد مثلا عدم تداخل موج 4 با 2 و ... رو بکار ببری مجبور میشی گسترش های تودرتوی زیادی به کار ببری . مخصوصا وقتی که موج کامل نشده خیلی پیچیده میشه .من ثشرق رو پایین اوردم .با موج شماری من تو موج(4) ازموج 3بزرگترکه بازردپرشده هستیم که البته فکرکنم یه مثلث واگراست .ممنون میشم اگه لطف کنین نظرتونو در باره این موج شماری من وایراداتش بفرمایید و به طور کل در باره موج شماری ها وقتی که میانه موجیم و خود نمودار پیچیده است راهنمایی کنید .ایم شهادتو تسلیت عرض می کنم و پیشاپیش از زحمات شما متشکرم.
سلام و تشکر از شما بابت نظر ارزشمندتون.
من ثشرق رو اینگونه میبینم: (ببخشید که رو نمودار شما نوشتم)
و با توجه به شاخص این گروه (که دوست گرامی سلطان زمان گذاشتند) و ثشرق نتیجه گیری نهایی با دوستان:
سركار خانم پاني
خوشحالم كه دو باره مينويسيد من معمولا نمودار اپ نميكنم علتش هم براي اينكه هر جور كه بررسي شه ميتونه نتايج مختلفي داشته باشه عليرغم اخبار نچندان خوب
مپنا رو اماطه يه موج صعودي قوي بررسي كردم كه ميتونه اهداف نزديك ٩٠٠ تومن سهم رو برسونه حالا جايي هستيم كه سهم پس از باز شدن بررسي بهتري بشه و جايي هستيم كه اخبار فاندي با تكنيكال هم خوني نداره
ممنون خانم پانی .
بنده هم از دید بصری موج شماری شما مد نظرم هست ، اما چیزی که بیشترمنو به این نوع شماره گذاری وادار کرده ،رعایت عدم تداخل ریزموجهای 2و4است که با روش موج شماری شما به نظرمیرسه اون ریزموجها که زیرمجموعه موج اصلی 1 شماهستند تداخل دارند. نمیدونم شاید یه جاهایی این قانون نیست یا اولویتش کم میشه . نظر شمادررابطه با رعایت اون دراینجاچیه؟
درضمن اینکه شماروی نموداربنده تصحیح فرمودید مثل امضای استادروبرگه دانشجوست . ممنون
نفت موج a را بصورت ترکیبی داشته دابل زیگزاگ یا بنظر من صحیح تر ترکیب زیگزاگ+x+ فلت
موج a ذاتا سه موجی بوده بنابراین حدس دقیق اینکه موج بی تا کجا نفت رو بتونه بالا ببره خیلی سخت میشه.بنظر من فعلا موج 2 از b هستیم.
انتهای ریزش نفت در موج سی ... :-SS
اپدیت شده تحلیل فوق و موج شماری نفت از سال 2008 در پست بعدی......
لطفا یک تحلیل به روز شده از وپترو هم ارائه دهید. پایان ریزش کی خواهد بود؟ صعود از چند و تا کجا خواهد بود؟
با تشکر
رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره
سلام من تازه عضو سایت شده و تنها 1سالی هست که در بورس فعالیت دارم . ممنون میشم دوستانی که مدت هاست تجربه بورسی دارن و صاحب نظرن اشکالات تحلیل هام رو گوشزد کننن.
رفتار سهم رو این چنگال همیشه خوب جواب داده و باید سهم رو از 86-88 برگردونده
در مورد موج شماریش هم مفصل توضیح دادیم صفحات قبل که نظر من و دو سه نفر دیگه از دوستان موج 4 هست که قاعدتا نباید وارد حریم موج 2 بشه یعنی 80 تومان.
سهم بلند مدت اهداف صعودی بسیار خوبی داره چون تو موج 5 بزرگ قرار داره
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و صاحبخونه
2 تا سوال دارم یکی اینکه در مورد ودی و وپترو
ودی چطور نمیتونه پایان موج 4 باشه و پایان A است ؟
در مورد وپترو و با توجه به سوال قبل وپترو رو نمیشه به صورت 5 موج تموم شده فرض کرد؟
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و صاب خونه
2 تا سوال دارم یکی اینکه در مورد ودی و وپترو
ودی چطور نمیتونه پایان موج 4 باشه و پایان A است ؟
در مورد وپترو و با توجه به سوال قبل وپترو رو نمیشه به صورت 5 موج تموم شده فرض کرد؟
باتشکر
با سلام.
جوابتون در مورد وپترو نقص یکی از قوانین ثانویه موج شماریست یعنی هم درجه نبودن 2 و 4
توضیحاتشو ص 334 تاپیکم گذاشتم
و اما بیمه دی موج 4 اصلی از 3 بزرگ هست و دلیلم اینه که این مقدار تصحیح رو برای موج 4 ناکافی میبینم
البته تو بازار هیچ قطعیتی وجود نداره ..
مدت هاست که این سهم رو زیر نظر دارم. قبل عید یه جورایی دوقلوی کف تشکیل داده ولی استارت حرکت صعودی رو نزد. . ولی بعد عید تونست یه جورایی کنج نزولی بسازه و بعد نشست 5+1 با شکستن خط روند مقامت و آخرین قله (3445) به سمت هدف 7543 حرکت کرد. در این میان 4378 و 5669 مهمترین مقاومت های این سهم اند.
نظر