سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
[QUOTE=mohseni1353;14066]در اصل توسط pani پست شده است View Postتحلیل تکنیکال وپست
...
پاني خانم امكان داره پست بانك دوقلو كف بزنه با توجه به معاملات امروز سهمدر اصل توسط سپه پست شده است View Postسلام فکر می کنم پست بانک به طرف 3 قلو شدن داره می ره(البته ازنوع کفش)
من نظرم سر و شانه کفه.وقتی سهمی الگویی تشکیل میده (مثل وپست که مشکوک به سر و شانه کفه قرار نیست عین همون خطی که کشیدم صاف تا 800 صعود کنه
احتمال بقیه الگوهای برگشتی هست مثل الگوی سه حمله ولی مادامیکه سهم پایین 620 نبنده من اعتقاد به سر و شانه کف دارم.ضمن اینکه مقاومت 690 فعلا مانع صعود سهم شده
نظر
-
سلام
پانی جان تشکر از زحماتت
یه نگاهی به صندوق میندازی..من دلیل این صف فروشو نمیفهمم!!:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نگاهی به مرقام
سهم با توجه به نمودار زیر تا کنون دو بار در گذر از میدل لاین چنگال نا موفق عمل کرده و با پول بک به ان اصلاح گردیده است.
سهم در قیمت 570 تومان بطور کامل خط پایین چنگال را لمس کرده و همینک در حال حرکت بسوی میدل لاین چنگال در محدوده 636-640 میباشد در صورت عبور موفق از میدل لاین هدف سهم بسوی سقف چنگال در محدوده 740-750 تومان میباشد.
در ضمن سهم در 650 تومان(با توجه به نمودار) عینا تارگت 121.7AB=CD را تکمیل نمود که منجر به تصحیح سهم تا سطح 570 تومان معادل (50% فیبوی Retبازوی CD) گردید.
(در محدوده 605-610 مقاومت مشاهده میشود)
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postسلام
پانی جان تشکر از زحماتت
یه نگاهی به صندوق میندازی..من دلیل این صف فروشو نمیفهمم!!:)
وصندوق در 367 ناجور سیگنال فروش داد.در اسیلاتورها و کندل مرد آویزان..
هرچند جای نگرانی نداره ولی سهم اصلاح داره.
حمایتها:
یک حمایت در 322-325 وجود داره و یه باند حمایتی در 314-316.در 300 -297 تومان هم دو حمایت وجود دارد که یکی عدد روانی رند میباشد
اما نهایت افت سهم را در 255-265 میدانم.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام
وصندوق در 367 ناجور سیگنال فروش داد.در اسیلاتورها و کندل مرد آویزان..
هرچند جای نگرانی نداره ولی سهم اصلاح داره.
حمایتها:
یک حمایت در 322-325 وجود داره و یه باند حمایتی در 314-316.در 300 -297 تومان هم دو حمایت وجود دارد که یکی عدد روانی رند میباشد
اما نهایت افت سهم را در 255-265 میدانم.
فکر میکنم اگه قرار به پایین اوردن بود امروز به اندازه حجم مبنا معامله میشد
احتمالا فردا صف جمع میشه و از سه شنبه روند سهم تغییر خواهد کرد[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
سلام پانی خانم
میتونیم نمودار خودور رو اینجوری نگاه کنیم
یا مثلا سایپا رو اینجوری
البته میدونم نمودارهای الکی و چرتی کشیدم ولی یه لطفی کنید و نظری بدینفایل های ضمیمه شدهآخرین ویرایش توسط farhad61؛ 2011/04/17, 20:03.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postسلام پانی خانم
میتونیم نمودار خودور رو اینجوری نگاه کنیم
....
یا مثلا سایپا رو اینجوری
...
البته میدونم نمودارهای الکی و چرتی کشیدم ولی یه لطفی کنید و نظری بدین
میخوام بدونم میخواستیدخط روند رو نشون بدید یا الگوی خاصی رو یا امواج رو؟برای نشون دادن موج خودرو بهتر کار شده
نظر
-
در اصل توسط Unio پست شده است View Postفکر میکنم اگه قرار باشه صندوق 255 ببینه باید منتظر شاخص زیر 20000 باشیم!!
احتمالا فردا صف جمع میشه و از سه شنبه روند سهم تغییر خواهد کرد
همانطور که در تحلیل هم دیدید حمایتهای زیاد سهم تا 300 را هم اورده بودم.ولی باید در تحلیل امکان افت تا سطحی که امکانش وجود دارد را برای هر سهمی در نظر گرفت
مگر فاراک که با تعدیل سود 2-3 برابری از 250 تا 200 پایین اومد قابل تصور بود؟
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام و درود فراوان.
همانطور که در تحلیل هم دیدید حمایتهای زیاد سهم تا 300 را هم اورده بودم.ولی باید در تحلیل امکان افت تا سطحی که امکانش وجود دارد را برای هر سهمی در نظر گرفت
مگر فاراک که با تعدیل سود 2-3 برابری از 250 تا 200 پایین اومد قابل تصور بود؟
اگه این اتفاق بیوفت یعنی شاخص 20000!
حال که همه صحبت از شاخص 28000 یا حتی 30000 میکنن!
من از این بابت گفتم امکانش بسیار کم است
وگر نه حرف شما کاملا صحیح است در بازار نشد وجود ندارد و هیچ چیز قابل پیش بینی نیست[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[/B]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.اتفاقا برای کار اول خوب هم هست
میخوام بدونم میخواستیدخط روند رو نشون بدید یا الگوی خاصی رو یا امواج رو؟برای نشون دادن موج خودرو بهتر کار شده
در مورد خودرو منظورم اول سر و شانه سقف بوده و قسمت دوم که وضعیت جاری باشه سر و شانه کف یا معکوس
در مورد سایپا شکستن روند نزولی و پول بک دوباره به سقف
نظر شما چیه؟فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط Unio پست شده است View Postفکر میکنم اگه قرار باشه صندوق 255 ببینه باید منتظر شاخص زیر 20000 باشیم!!
احتمالا فردا صف جمع میشه و از سه شنبه روند سهم تغییر خواهد کرد[B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[/B]
نظر
-
صدرا
امروز سهم بین دو سطح مهم حمایتی و مقاومتی بازگشایی و معامله شد.
مقاومت خط روند نزولی (خط قرمز رنگ) در 305 تومان
حمایتها:
میدل لاین چنگال اندروز در 2735 ریال
270 (معادل خط سبز رنگ)
265 (همپوشانی دو فیبوی 50% موج قبل و 38.2 موج فعلی ) و 255(خط زرد رنگ و دو فیبوی 61.8 موج قبل و 50% موج فعلی)
سطوح حمایتی 273-265 قوی بوده و احتمال افت بیشتر سهم از این محدوده ها اندک میباشد.
[IMG][/IMG]
نظر
-
نظر