در اصل توسط بوف کور پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postممنونم. شما و زهره خانم هردو از اساتيد تكنيكال هستيد و تحليل هاتون براي من مثل كلاس درس است.
آره ديگه. سايپاست. فكر كنم با بازگشايي وساپا و تراكم حمايتها در قيمت كنوني سايپا احتمال برگشتش زياد باشه.
نمودار سایپاتون عالی بود لذت بردم.
مطمئنا باید منتظر بازگشت سایپا باشیم.330 هم یه جا چند روز پیش میدل لاین چنگال در اورده بودم که حمایت قوی محسوب میشه.
نظر
-
امید
سلام زهره خانم . خدا خیرتان دهد . دوستان بدانین صبح کامیابی همیشه بعد از ظلمانی ترین لحظات شب فرا می رسد . این راز کسب موفقیت است . حالا همه بخندید :d=))
نظر
-
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postخانم معلم! اجازه؟
ميشه يه نمره به نقاشيم بدين؟
فقط ارفاق يادتون نره
با اجازتون اوردمش این ور دیده بشه
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام بر جناب محمود خان.
این نمودار زیبا واسه کدوم سهم؟شبیه سایپاست؟هرچی هست برگشت خوبی رو در 2346 داره.
راستی با من بودید یا زهره عزیزم؟
در اصل توسط محمود خان پست شده است View Postممنونم. شما و زهره خانم هردو از اساتيد تكنيكال هستيد و تحليل هاتون براي من مثل كلاس درس است.
آره ديگه. سايپاست. فكر كنم با بازگشايي وساپا و تراكم حمايتها در قيمت كنوني سايپا احتمال برگشتش زياد باشه.
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postزهره جان من بازم گيج شدم اگه ممكنه توضيح بيشتري بفرماييد از صبح كه تو سكته ناقص بوديم واسه تجهيزاتي ها جهت جلوگيري از سكته كامل عنايت بيشتري بفرماييد
مخصوصا صدرا
که اکثر در نمودار هفتگی واگرایی مخفی مثبت دادند مخصوصا صدرا که نشان از صعود عالیه بنابراین بازار اماده حرکت گروهیه
در اصل توسط asemaneabi پست شده است View Postسلام زهره خانم . خدا خیرتان دهد . دوستان بدانین صبح کامیابی همیشه بعد از ظلمانی ترین لحظات شب فرا می رسد . این راز کسب موفقیت است . حالا همه بخندید :d=))
نظر
-
مداران:
همانگونه که در نمودار زیر مشاهده میشود سهم تشکیل یک کاپ بزرگ داده و در حال حاضر در حال تکمیل دسته فنجان میباشد.
هدف این کاپ بزرگ در میان مدت بالای 900 تومان میباشد.
[IMG][/IMG]
در نمودار زیر در نمایی بزرگ سهم بنظر در حال تشکیل الگوی پرچم (مثلثی یا چهار گوش) بلحاظ تکمیل دسته فنجان میباشد
با توجه به معاملات امروز سهم امکان تصحیح تا سطح 410-430 وجود دارد.هدف نهایی تصحیح با توجه به این الگو میتواند تا سطح 385-400 تومان باشد
هدف پرچم:با توجه به میله پرچم در حدود 720 تومان میباشد.
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postنمره اتون ارفاق نمی خواد ؛ خودش بیست می گیره
با اجازتون اوردمش این ور دیده بشه
:">:xشما لطف دارید ولی در تکنیکال همیشه باید شاگرد بود و منم کلاس اولیم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
دوستان گرامی من:زهره و پانی
احوال شریف؟خوب هستید؟
بنظر شما وبانک استارت نزده;)؟
یه نقاشی تمام قد ازش میزنید خواهشا؟
@};-وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postدوستان گرامی من:زهره و پانی
احوال شریف؟خوب هستید؟
بنظر شما وبانک استارت نزده;)؟
یه نقاشی تمام قد ازش میزنید خواهشا؟
@};-
تراكم حمايتها در شكل زير بوضوح قابل مشاهده است. اولين هدف كه انتظار دستيابي در كوتاه مدت دارم 380 تومان است
آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/04/20, 08:47.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postسلام سایه جونم :x
من اومدم با اخبار خوب
این دو روز رو کل بازار کار کردم
امروز روز نهایی و هر کی نقده هر چی دوست داره بخره
خودرویی
تجهیزات
سرمایگذاری
نوسان کلشون مسا و یه و هیچ فرقی در سود دهی ندارند
اردیبهشت طلایی خواهیم داشت >:D<:x
زهره جونم نتیجه دو روز کم خوابیت عالی جواب داد.من میگفتم شنبه برمیگرده
نظر
-
-
محمود خان عزیز سپاس فراوان
ببخشید اول صبح سلام نکردم خدمت شما:xوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
زهره خانوم يعني يك سهمي مثا فاذر با 50 درصد تعديل بايد تابلوش 3670 ريال باشه امان از تجهيزاتي ها
نظر
-
نظر