سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
    سایه جونم نمودار نمی زاری یا من نمی تونم ببینم؟
    سلام زهره جون
    نمودار خبهمن رو در صفحه قبل همین تاپیک گذاشتم.تو وبلاگ هم گذاشتم.قابل نمایش نیست؟

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

سعید درخشانی در بورکس نوشت:

چند پیشنهاد خرید با دید یک ماهه :

فاراک : بازه 240-260

حفاری زیر 300 تومن .

وایران بازه 290-310 تومن .

فاسمین و کروی و نیز کچاد و کگل و معادن .

مرقام زیر 600 .

سایپا منفی شنبه خیلی خوبه .

و در جواب کاربری تاکید موکد بر هدف 400 تومان فاراک داشتند

نظر

• هادی تحلیل
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 43

با توجه به میزان تقسیم سود(حدود90 تومان)،میزان سود اعلامی سال بعد(136 تومان)،پی بر ای مناسب،همچنین دست پایین گرفتن اعلام سودها در ابتدای سال(سود سال 88 را ابتدا 70 اعلام و سپس تا 115 افزایش داد وهمینطور سالهای گذشته)،شایعه تاسیس بانک،سرمایه گذاری در شرکتهای پربازده مانند بیمه ها و... با دید قبل از مجمع،در مجمع وبعد از مجمع ...آیا مناسب میباشد؟!!!نمی باشد،هیچکدام ،هرسه، یکی از ما دونفر...

پاسخ صحیح: گزینه ی :و ل س ا پ ا

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

نگاهی اجمالی به دجابر

سهم پس از افزایش سرمایه با شیبی ملایم به سمت پر کردن گپ بوجود آمده حرکت میکند.(هدف بلند مدت 800)

اگر حرکت سهم را در قالب کانالی صعودی در نظر بگیریم ( اعتبار فعلی کانال با دو پیوت کف و دو پیوت سقف ) سهم پس از برخورد با کف کانال در 444 تومان حرکت خود را به سمت سقف کانال در قیمت 517 تومان اغاز کرده که در صورت شکست سقف کانال فعلی توان رشد تا محدوده سقف کانال مجاور در قیمت احتمالی 590-600 را داراست

سهم در قیمت 500 با میدل لاین و محدوده 545-560 با سقف چنگال برخورد میکند(هر چند هنوز چنگال از اعتبار خاصی برخوردار نمیباشد)

با توجه به همه نکات بالا, مقاومتها:
          493-500-517-545-560-585

[IMG][/IMG]

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

پاني جان مرصي از تحليل شما نظرتون در خصوص وايران رو هم اگه ممكنه مرقوم بفرماييد متشكرم

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
              پاني جان مرصي از تحليل شما نظرتون در خصوص وايران رو هم اگه ممكنه مرقوم بفرماييد متشكرم
              استاد سعید درخشانی تحلیل سهمو تو بورکس اورده اند:
              اولین هدف 340

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

خاذین

حمایت قوی در 160 تومان به احتمال زیاد مانع افت بیشتر سهم خواهد شد.احتمال بدبینانه :افت تا 155

هدف فعلی سهم رسیدن به سقف چنگال در 185-190.مقاومت اصلی در برخورد با میدل لاین در 166 تومان

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

پاني جان نظرتون رو در خصوص كاذر مجددا مي خواست بدونم فكر كنم شنبه حداكثر ممفي بخوره و صف فروشش جمع بشه امروز به خط روند بلند مدتش برخورد كرد احتمالا شنبه برگرده سهم اگه تو rsi پيوت بسازه زمان خريد است نظر خودتون را بفرماييد ممنون مي شوم[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                    پاني جان نظرتون رو در خصوص كاذر مجددا مي خواست بدونم فكر كنم شنبه حداكثر ممفي بخوره و صف فروشش جمع بشه امروز به خط روند بلند مدتش برخورد كرد احتمالا شنبه برگرده سهم اگه تو rsi پيوت بسازه زمان خريد است نظر خودتون را بفرماييد ممنون مي شوم[IMG][URIMG][/URL][/IMG]
                    سلام.نظر منم اینه که حداکثر شنبه میتونه منفی بخوره هر چند امکان افت تا خط پایین چنگال حدود 1148 وجود داره چون سهم به میدل لاین چنگال واکنش نشون داده
                    منم بین 115-120 برگشت سهم و حرکت صعودی سهم رو انتظار دارم

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1422

تحلیل سایپا :
                      همان گونه که در شکل مشاهده می شود سایپا بعد از ساختن موج 1 و 2 بزرگ وارد موج 3 بزرگ خود شده است
                      در این حرکت بعد از طی موجهای 1و2و3و4 در حال تکمیل موج 5 از 3 می باشد که می شود که در این مسیر نیز بعد از ساختن یک چهار موجی خود را برای شروع موج 5از5از3 اماده کرده است و نظر بنده این است که معاملات متفاوتی با امروز در روز شنبه خواهد داشت و حرکت خود را برای 420 تا 440 اغاز خواهد کرد

مورد مهم دیگر این است که سهم بعد از شکست کانال بلند مدت خود تمایل برای تاچ کردن نوار بالای کانال را داشت که امروز این تماس اتفاق افتاد و همین دیوار بالایی کانال می تواند حمایت خوبی برای سهم محسوب شود

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

زامیاد
                        زامیاد نیز سایپا را در این حرکت صعودی همراهی خواهد کرد و موج 5 از 5 خود را تکمیل می کند
                        هدف قیمتی این موج سهم را نیز می توان 400 تا 420 در نظر گرفت

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

زهره جان تحلیل های بسیار خوبی بودن و خیلی استفاده کردم
                          تکنیکال خساپا و خزامیا
                          البته خودم امروز خزامیا رو انتخاب کردم با وضعیت بنیادی قویتر و نسبت پی به ای کمتر ... هدف 420
                          راستی زهره عزیز امروز نتونستم وارد وبلاگ بشم ؟؟؟
                          از پانی عزیز هم به خاطر تحلیل های قشنگش تشکر میکنم
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1010

[QUOTE=بوف کور;13426]تحلیل سایپا :

مورد مهم دیگر این است که سهم بعد از شکست کانال بلند مدت خود تمایل برای تاچ کردن نوار بالای کانال را داشت که امروز این تماس اتفاق افتاد و همین دیوار بالایی کانال می تواند حمایت خوبی برای سهم محسوب شود

سلام استاد با تشكر از تحليل شما در نمودار rsi فكر نمي كنيد سهم بايد پيوت بسازه و هنوز اين كار انجام نشده و كمي پايين تر ميآد با توجه به خطي كه كشيديد

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1422

[QUOTE=mohseni1353;13448]
                              در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              تحلیل سایپا :

سلام استاد با تشكر از تحليل شما در نمودار rsi فكر نمي كنيد سهم بايد پيوت بسازه و هنوز اين كار انجام نشده و كمي پايين تر ميآد با توجه به خطي كه كشيديد
                              سلام جناب محسنی عزیز
                              به نظرم منتظر بودن برای این پیوت ممکنه فرصت خرید خوبو ازمون بگیره و حمایت خوب خط بالای کانال( که حتی در معاملات امروز هم مشهود بود و سهم از اواسط بازار بالاتر از قیمت کلوز سهم معامله می شد ) امکان بازگشت سهم رو خیلی بالا می بره
                              البته ممکنه روز معاملاتی بعد اول وقت کمی منفی معامله بشه ولی حرکت به سمت مثبت خواهد بود
                              این نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه باشه
                              و در مقابل اساتیدی مثل جناب holy و حجت و انالیست و پانی و سایر عزیزان من واقعا شاگرد هستم
                              خواهش میکنم همون زهره صدا کنید خوشحال تر می شم >:D<
                              ممنونم

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                زهره جان تحلیل های بسیار خوبی بودن و خیلی استفاده کردم
                                تکنیکال خساپا و خزامیا
                                البته خودم امروز خزامیا رو انتخاب کردم با وضعیت بنیادی قویتر و نسبت پی به ای کمتر ... هدف 420
                                راستی زهره عزیز امروز نتونستم وارد وبلاگ بشم ؟؟؟
                                از پانی عزیز هم به خاطر تحلیل های قشنگش تشکر میکنم
                                ممنون از لطفتون اریو عزیز
                                امروز وبلاگ توسط گروهی از دشمنان اسلام و مسلمین با عملیاتی غافلگیر کنند هک شد :d:))

نظر

در حال کار...
                                X