کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پانی جان این روزها بازار تحلیل داغه و سر شما هم حسابی شلوغ. یک نگاهی به مرقام بیاندازید ممنون میشم. به نظر من الان رو کف کانال صعودی هست و مستعد صعود به سقف کانال صعودی تا 400 در میانمدت
مرقام:
اصلاح نهایی سهم در پایان موج سی یکی از سطوح زیر میباشد
الگوی AB=CD در همپوشانی فیبوی 100% پروجکشن AB بروی C با فیبوی 127.2EXT بازوی BC معادل 295تومان
الگوی CD=AB 127.2 در همپوشانی فیبوی 127.2% پروجکشن AB بروی C با فیبوی 161.8 EXT بازوی BC معادل 262 تومان
[IMG][/IMG]
منتها در محدوده 315 معادل خط میانی چنگال فعلا حمایت داره
[IMG][/IMG]
واقعا ممنون از اینکه به این زیبایی پاسخ همه سوالات رو دادید.
در مورد جواب سوال دوم یک مسئله ای توجهمو جلب کرده :
چیزیکه تا به حال دیدیم دولت از صنعت خودروسازی داخلی به هر شکلی شده حمایت میکنه که نمونش تعرفه سنگین واردات خودروهای خارجی هست.
به هر جهت نمیشه انکار کرد که بیش از 70% جامعه جزو قشر بسیار متوسط جامعه هستند که توان خرید خودروی خارجی با این تعرفه سنگین رو ندارند بنابراین بازار خودروی داخلی همچنان داغ باقی خواهد ماند.
ولی حقیقتا نمیشه کاهش تولیدات چند وقت اخیر رو نادیده گرفت.
یک مسئله:
با افزایش نرخ ارز قیمت خودروهای وارداتی داره افزایش پیدا میکنه و بنظرم تا حدی افزایش قیمت خودروی داخلی هم توجیه پذیر بوده و بنظر من با این نرخ تورم سنگین که حتی قیمت یک بسته پفک نمکی رو 30-40 درصد افزایش داده. افزایش قیمت خودروی داخلی برای جبران مسئله ارزبر بودن این صنعت خیلی هم جنجال براگیز نباشه
البته همانطورکه قبلا گفتم بنیادی کار نیستم و صرفا نظراتم استدلال شخصی بود.
بازم خوشحال میشمنظرات دوستان رو بدونم.
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نقل قول :
بنظر من هم 150-160 فرصت خرید هست با تارگت 220 تومان
بعد از اون ریزش تا 80 تومان را برای صدرا متصور هستم.:O
فاراک هم یک صعود موقت و بعد ریزش تا 88 تومان را خواهد داشت.:O
نقل قول :
بعد از اون ریزش تا 80 تومان را برای صدرا متصور هستم.
فاراک هم یک صعود موقت و بعد ریزش تا 88 تومان را خواهد داشت. http://www.bourexpro.com/viewtopic.p...asc&start=7080
سلام.
سر و شونه رو آقا فرهاد قبول داشتند که الان نظرشونو نمیدونم..
ولی بنظر شیب نکلاین خیلی زیاده فکر نکنم مجاز باشیم این سر و شونه رو قبول کنیم.
مطالب واسه تاپیک جناب سعید درخشانی بود, در کل با بیشتر تحلیلهای آقای درخشانی موافقم فقط تارگتهای نزولی رو خیلی ناگهانی اعلام میکنند که همین باعث شده خیلیها در مقابلشون موضع بگیرند
ایشون دید خیلی خوبی دارند و هنوز هم میگم اقای درخشانی اخر فروردین اخطار این ریزش رو داده بودند.و من بشخصه از سبک تحلیلشون خیلی اموختم و ایشون رو استاد خودم میدونم.
هیچ تحلیلگری نمیتونه همه ابعاد رو کامل در نظر بگیره واقعا تحلیل تکنیکال پیچیدگی زیادی داره خصوصا موج شماری با توجه به اینکه اسکلت یک تحلیل صحیح رو تشکیل میده خودش از ظرائف زیادی برخورداره. به عقیده من استاد عزیز جناب holy حقیقتا استثنای حال حاضر تحلیل تکنیکال در ایران هستند.
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سرمايه گذاري غدير طی نامه شماره مورخ 1390/09/06 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1391/09/30 با سرمایه 12,000,000 میلیون ریال مبلغ 835 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است
نقل قول :
بعد از اون ریزش تا 80 تومان را برای صدرا متصور هستم.
فاراک هم یک صعود موقت و بعد ریزش تا 88 تومان را خواهد داشت. http://www.bourexpro.com/viewtopic
پانی جان تارگت صدرا را تا 220 مشخص کردی میشه لطفا بگید فاراک هم تا کجا صعود داردوبعد ریزش تا88 مرسی.
من فقط یه سوال از بعضی دوستان دارم
اگه صدرا بخواد تا 80 پایین بیاد هدف شاخص چقدره ؟!!!
متاسفانه اعتماد به نفس بیش از حد موجب دادن تارگتهای خیالی میشه
البته منظورم کلیه
یه وقت سو تفاهم نشه
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر