سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Aug 2025
    • 1422

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
    میبینم که بعضی ها ..... که تک سهم شدن روی صدرا توی پوست خودشون نمی گنجن.
    نتیجه : یا دعای مقبول شد یا بعضی ها خیلی خوش شانسن.
    دریغ از یک لبخند
    انقدر برای دوستانی که تک سهم صدرا هستند و رو ضررن غصه می خورم که این مثبت شدن و خرید پائین خودم هیچ لذتی برام نداره
    دوست عزیزی دارم که قیمت خریدش 260 تومنه
    یه عزیز تر از جانی دارم که بالای 200 خریده
    به امید روزی که همه رو این سهم رو سود باشند

نظر

• rezaafshari110
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 347

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      دریغ از یک لبخند
      انقدر برای دوستانی که تک سهم صدرا هستند و رو ضررن غصه می خورم که این مثبت شدن و خرید پائین خودم هیچ لذتی برام نداره
      دوست عزیزی دارم که قیمت خریدش 260 تومنه
      یه عزیز تر از جانی دارم که بالای 200 خریده
      به امید روزی که همه رو این سهم رو سود باشند
      و به امید روزی که کبافق هم به قیمت خرید ما هم برسه
      .
      .
      .
      لطفا همه دعا کنید
      حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
      همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• jamall
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 217

و به امید روزی که کبافق هم به قیمت خرید ما هم برسه
        .
        .
        .
        لطفا همه دعا کنید
        سلام آقا رضا
        انشالله
        راستی امضای خیلی قشنگی داری ...

نظر

• rezaafshari110
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 347

در اصل توسط jamall پست شده است View Post
          سلام آقا رضا
          انشالله
          راستی امضای خیلی قشنگی داری ...
          علیک السلام
          امضای من که واقعا قشنگ نیست ولی فرمایش حضرت رسول چون در درخشان است.

راستی دوستان فکر کردید اگه همه به این فرمایش عمل کنیم دیگه حداقل برای کسی مشکل درست نمیکنیم و این یعنی آرامش ؟
          حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
          همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• jamall
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 217

علیک السلام
            امضای من که واقعا قشنگ نیست ولی فرمایش حضرت رسول چون در درخشان است.

راستی دوستان فکر کردید اگه همه به این فرمایش عمل کنیم دیگه حداقل برای کسی مشکل درست نمیکنیم و این یعنی آرامش ؟
            امیدوارم که بتونیم عامل به فرمایش حضرت باشیم
            از آشنایی با شما خوشبختم همشهری

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

نمودار دلار هم زیاد جالب نیست
              خستگی را توی نمودار میشه دید . به نظرم الگوی کنج بالا رونده باشه
              با افت قیمت دلار بازار ارز و سکه هم یه خورده ای از تب و تاب می افته

لینک تصویر
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• riskman
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 208

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                نمودار دلار هم زیاد جالب نیست
                خستگی را توی نمودار میشه دید . به نظرم الگوی کنج بالا رونده باشه
                با افت قیمت دلار بازار ارز و سکه هم یه خورده ای از تب و تاب می افته

لینک تصویر
                يعني امكانش هست كه اين روند صعودي تداوم داشته باشه !:)

نظر

• aminaran
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 254

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                  آفرین زهره جان. :x

منم عصر تو تاپیکشون اعتراض کردم به این برخوردها.
                  زهره جان از وقتی تو بورکس تاپیک زدند مدام تحلیلهاشون رو دنبال کردم و از سبک تحلیلگریشون خیلی زیاد اموختم.تو پیام خصوصی هم بهشون گفتم بیان و اینجا بنویسن چون با وجود مدیران لایق بورسی ما از این برخوردها اینجا نداریم.

سعید درخشانی با وجود سن و سال کم (24 سال) واقعا اینده بسیار درخشانی داره و امیدوارم به راهش ادامه بده.بنده خدا خودش میگه من به تحلیلهای شش ماه پیشم میخندم .خود من تحلیلهای 6 ماه پیشم رو اصلا قبول ندارم .اگه تحلیلهای قدیممون واسم خاطره انگیز و شیرین باشه معلومه اصلا در مسیر پیشرفت نیستیم

زهره عزیزم یک جمله ای در مورد بیشتر اهالی بورس بمن گفتی واقعا باورم شد.خدا رو شکر ما اینجا از این دست بورسبازها نداریم.
                  خیلی متاسفم که با آقای درخشانی چنین برخوردهائی میشه .......متاسفانه ما انسانها عادت داریم شکستهای خودمون را به گردن دیگران بندازیم ............من با وجود تجربه کم در بورس تا به حال چندین بار از تحلیلهای ایشون استفاده کردم وسود خوبی هم بردم .......................امیدوارم همانطور که گفتین به این فروم بیان وبه نوشتن ادامه بدن

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

مثل بیشتر دوستان منتظر نوسان مثبت شاخص و سهمها بودم.

البته این نوسان برای امثال من که نقدبودند فرصت نوسانگیری و واسه کسانیکه هنوز سهامداری میکنند اخرین فرصت خروج قبل از ریزش بزرگتر خواهد بود.

در این بین برخی از نمادها شانس بیشتری برای صعود دارند که تصمیم دارم اونها رو به همراه شما بررسی کنم:

سهام گروه روی:

اکثر نمادهای این گروه پس از افت سنگین در موج ای اکنون وارد موج بی شده اند:

باما

این سهم رو اختصاصی واسه دوست مشترک من و زهره جان بررسیش کردم و تاکید کردم به احتمال بسیار قوی موج a محدوده 1250 تومان به اتمام میرسه.

باما پس از افت سنگین در موج ای وارد موج بی خودش شد که انتظار رشد حداقلی1570-1600 تومان از سهم رو دارم.سنگینترین مقاومت سهم بر سر راه صعود بیشتر در منطقه 1800 متمرکز شده اند.

اولین مقاومت سهم در موج بی :1440

کبافق

این سهم نیز اصلاحش خیلی به باما شباهت داره و احتمالا در موج بی بسر میبرد محدوده 1500 مثل یک سد محکم در برابر صعود بیشتر سهم قرار دارد.که در صورت شکست این مقاومت توانایی صعود تا محدوده 1800-1770 را نیز داراست.

مقاومتهای سهم بر سر راه صعود در موج بی : 1300,1430,1500,1650,1800

فرآور

فراوری نیز وضعیتی مشابه دو سهم دیگر دارد.مقاومت محدوده 400 برای سهم بسیار با اهمیت میباشد.سایر مقاومتها:380-400-440-450 -467 و 480

و در پایان ذکر این نکته ضروریست که به احتمال قوی نمادهای این گروه قابلیت افت بیشتر رو در موج سی اصلاحی خواهند داشت که صد البته به میزان صعود فعلی انها در موج فعلی دارد
                    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/11/29, 18:17.

نظر

• oplus
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 252

سلام ،خسته نباشید
                      نظرتون رو راجع به احتمال سر و شانه ی سقف فاذر می فرماید(هر چند neck lineجالبی نداره)
                      ممنون

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط oplus پست شده است View Post
                        سلام ،خسته نباشید
                        نظرتون رو راجع به احتمال سر و شانه ی سقف فاذر می فرماید(هر چند neck lineجالبی نداره)
                        ممنون
                        سلام.چه خبر شده همه تو تجهیزات بدبخت سر و شانه میبینند(شوخی) ;)

با این سر و شونه ها صدرا تقریبا 180 تومان به زیر صفر و فاراک تقریبا به صفر ریال میرسد.البته تا به حال به فادر دقت نکرده بودم که همانطورکه شما فرمودید هرجور خط گردنو بکشیم یه چیزش اشتباه میشه

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در صعود فعلی شاخص چنانچه 24600-24700 رو رد کنه تا 25600 هم میتونه بالا بیاد (نظر شخصی)

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

در صعود فعلی شاخص چنانچه 24600-24700 رو رد کنه تا 25600 هم میتونه بالا بیاد (نظر شخصی)
                            پانی جان من فکر میکنم اوون موج صعودی که در شاخص کل منتظرش هستیم هنوز زمانش فرا نرسیده
                            احتمالا 2 یا 3 تا بازار فول منفی دیگه داریم
                            از سهم هاای تاثیر گذار روی شاخص به نظره من یه تک موج دیگه مونده تا اصلاحشون فعلا تمام بشه و سپس یه رشد مقطعی خوبی در کل بازار را شاهد هستیم
                            مثلا فولاد مبارکه 230 یا مپنا 185 یا غدیر 360 و یا سایپا 155
                            البته این نظر شخصی بنده هست و میتونه اشتباه باشه
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                              پانی جان من فکر میکنم اوون موج صعودی که در شاخص کل منتظرش هستیم هنوز زمانش فرا نرسیده
                              احتمالا 2 یا 3 تا بازار فول منفی دیگه داریم
                              از سهم هاای تاثیر گذار روی شاخص به نظره من یه تک موج دیگه مونده تا اصلاحشون فعلا تمام بشه و سپس یه رشد مقطعی خوبی در کل بازار را شاهد هستیم
                              مثلا فولاد مبارکه 230 یا مپنا 185 یا غدیر 360 و یا سایپا 155
                              البته این نظر شخصی بنده هست و میتونه اشتباه باشه
                              منظور من پایان اصلاح نیست فکر میکنم موج بی باشیم .صفحات قبل کانال کشی شاخص رو بصورت اصلاح wxy انجام داده بودم ما بعد x یک 5 موجی نزولی داشتیم تا اینجا یعنی 24000 که موج ای بوده و الان شروع موج بی هست. و اگر قائل به سی 5 موجی باشیم صعود فعلی موج 2 از سی
                              میشه موج شماریتون رو قرار بدید.

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

منظور من پایان اصلاح نیست فکر میکنم موج بی باشیم .صفحات قبل کانال کشی شاخص رو بصورت اصلاح wxy انجام داده بودم ما بعد x یک 5 موجی نزولی داشتیم تا اینجا یعنی 24000 که موج ای بوده و الان شروع موج بی هست. و اگر قائل به سی 5 موجی باشیم صعود فعلی موج 2 از سی
                                میشه موج شماریتون رو قرار بدید.
                                با امواج قبلی شاخص کل با شما موافقم
                                اما موج a به نظره من هنوز تمام نشده . هنوز اسیلاتور ها ( مکدی و الیوت اسیلاتور ) شروع موج b را به ما هشدار ندادند
                                اگر اشتباه نکنم این رشد الان شاخص ریز موج 4 از 5 از 3 از 3 از 3 بزرگ هست

لینک تصویر

نظر

در حال کار...
                                X