پانی خانم گرامی اگر در مورد دکیمی تحلیل حاضری داریذ لطفا در تاپیک قرار دهیذ چون گروه دارویی را تحلیل کردی سپاس
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط sirwan پست شده است View Postپانی خانم گرامی اگر در مورد دکیمی تحلیل حاضری داریذ لطفا در تاپیک قرار دهیذ چون گروه دارویی را تحلیل کردی سپاس
فقط دوستان حتما مستحضر باشید دکوثر بعد از اتمام 1 از 3 برای موج 2 اصلاح خواهد داشت.
دکیمی:
این سهم موج ای رو بصورت فلت به اتمام رسوند و الان در موج بی هست
این سهم موج a را در قالب الگوی AB=CD به اتمام رسوند که TP این الگو معادل 315 تومان هست که سقف چنگال نیز میباشد.
با توجه به اینکه موج ای سه موجی بوده اصلاح فلت است و پیش بینی دقیق اینکه بی تا کجا سهم را بالا خواهد برد کمی سخته فعلا هدف رو همون 315 در نظر میگیریم تا ببینیم با ایم مقاومت چه میکنه
در ضمن اولین مقاومت سهم در 300 و 308 واقعست.
نظر
-
-
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی pani به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postظرفیت صندوق پیام های خصوصی pani به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postکاش میشد مدیران بورسی ظرفیت صندوق پیام های استاد پانی رو بیشتر می کردند:)
باور کنید دلیل اینکه نمیتونم صندوقم روکامل خالی کنم بخاطر سوالاتی بوده که تو پی ام ازجناب holy داشتم مگه میشه این گنجینه گرانبها رو نابودکرد.
منم بیسواد .... نمیدونم پیامها رو کجا ذخیره کنم که از بین نره :D
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post:"> :d
باور کنید دلیل اینکه نمیتونم صندوقم روکامل خالی کنم بخاطر سوالاتی بوده که تو پی ام ازجناب holy داشتم مگه میشه این گنجینه گرانبها رو نابودکرد.
منم بیسواد .... نمیدونم پیامها رو کجا ذخیره کنم که از بین نره :d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
پانی خانم با سلام
اگر امکان دارد شاخص گروه کاشی و سرامیک و کسعدی و کچینی رو یه لطفی کنید و تحلیلی از اونها هم داشته باشید .
ممنون از شما
نظر
-
در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Postپانی خانم با سلام
اگر امکان دارد شاخص گروه کاشی و سرامیک و کسعدی و کچینی رو یه لطفی کنید و تحلیلی از اونها هم داشته باشید .
ممنون از شما
نظر
نظر