کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محمود جان ریسک داره
من بودم صبر میکردم 4 به 5 دلار را در آینده میگرفتم
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
ولی منظور این جمله ی شمارو نفهمیدم (من بودم صبر میکردم 4 به 5 دلار را در آینده میگرفتم)
یعنی موج 4 به موج 5
از ره آورد نوین
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
ولی تصویرتون که توی داینامیک بود
-------
ما فقیر بیچاره ها پول نداریم ره آورد بخریم! راه دیگه ای نداره؟
والله چی بگم . من که فقط از ره آورد نوین میگیرم. هر وقت خوستی دستور بده تا دیتای دلار سکه یا ... را بهت بدم
من هم اشتراک ره آورد نوین را مجانی بهم میدند چون ماهیانه کلی مشتری از دوستانم واسشون میفرستم:d
خلاصه هوامو دارند:->
والله چی بگم . من که فقط از ره آورد نوین میگیرم. هر وقت خوستی دستور بده تا دیتای دلار سکه یا ... را بهت بدم
من هم اشتراک ره آورد نوین را مجانی بهم میدند چون ماهیانه کلی مشتری از دوستانم واسشون میفرستم:d
خلاصه هوامو دارند:->
ممنون شما لطف دارید. نصف قیمت نمیشه به منم بدن؟:d
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
خوشحالم تا الان شرمنده دوستان نشدم و سهم هایی که معرفی شده بازده خوبی داشته .
آکنتور 1100 معرفی شد تو کمتر از سه هفته حدود 50 درصد و امروز هم صف خرید
فولاد امیر کبیر کاشان 136 معرفی شد تو کمتر از دو هفته حدود 20 درصد و امروز هم صف خرید
دکوثر قیمت 290 و 315 و ثامان 97 معرفی شد که مطمئنا تو اینده نزدیک به تارگتی که گفتم میرسه ( اگه اشتباه نکنم سامان امروز مقاومت 100 را شکست و از فردا حرکتشو شروع میکنه )
پاني خانم ، با سلام لطفآ اگر تحليل ونوين و فولاي كامل شده است راهنمايي فرمائيد. با سپاس
سلام
در مورد ونوین شاید بد نباشه شاخص بانکیها رو ببینیم:
شاخص بانکی خط روند بلند مدتشو شکسته و به ان پول بک کرده بنابراین اصلاح بلند مدت تری برای ان پیش بینی میشود:
از طرفی شاخص بانکی در انتهای موج ای میباشد و امکان نزول تا 315-317 واحد را داراست (عدد فعلی 319) و سپس در موج بی صعود خوبی برای این گروه پیش بینی میشود:
ونوین هم بنظرم هنوز موج ای را تکمیل نکرده اگه نتونه از 360-363 عبور کنه 337 و محدوده 320-322 حمایتهای سهم هستند
نظر