پانی عزیزباتشکرفراوان اززحمات بی منت شما.ممکنه نظرتون رودرموردوبیمه بدونم؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
با توجه به اینکه احتمال آزاد سازی فاز دوم یارانه ها در این هفته بالاست پیشنهاد ما احتیاط در خرید سهام است.
1- در گروه تجهیزاتی با توجه به حمایت ساتا از حفاری احتمالا جو مثبتی را برای همگرو ه های این سهم شاهد خواهیم بود که در این گروه
خرید حفاری در صورت وجود موقعیت با هدف 235 خوب می باشد .
وصدرا در محدوده 154 وبدبینانه 145 تومان شاهد موج برگشتی خواهیم بود .
در سهام مپنا 204 تا 206 حمایت خوبی به چشم میخورد وبرای خرید در کوتاه مدت خوب است هر چند که روند میان مدت سهم اصلاحی خواهد بود .
فاراک نیز در 145 تومان حمایت خوبی دارد که در صورت تثبیت بر روی 156 تومان انتظار شروع موج صعودی را خواهیم داشت.
در نماد فاذر در 186 تومان انتظار حمایت خوبی داریم ودر صورت شکست 197 تومان انتظار شکل گیری موج صعودی را خواهیم داشت.در کل انتظار شکل گیری موج صعودی در این گروه بالاست.
2- درگروه بانکی که اصلاح قیمتی خوبی را پشت سر گذاشته اند انتظار حمایت از این گروه بالاست در نماد و نوین احتمالا اصلاح سهم در سطح 300 تومان به پایان می رسد
در نماد وپارس انتظار برگشت سهم ار 245-250 تومان را داریم
در نماد پست بانک نیز انتظار برگشت سهم از محدوده فعلی وصعود تا 440 وسپس 480 تومان را داریم
3- در گروه ساختمانی
ثاخت با مقاومت 300-305 مواحه است وفعلا در 275 تا 305 نوسانی است
وساخت نیز با مقاومت 195 تا200 درگیر می باشد وفعلا انتظار میرود در محدوده 180 تا 197 تومان نوسانی باشد
در نماد آ .س.پ نیز که فردا با سقف قیمتی خود روبرو خواهد شد احتمالا تشدید عرضه ها بالااست ولی با توجه به حمایت ساتا از این سهم انتظار رشد خوبی از این سهم در میان مدت میرود
در نماد بانک ملت نیزانتظار داریم در صورت شکست 207 تا 212 تومان سهم وارد فاز اصلاحی جدیدی شود.
http://bours.persianblog.ir/[SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]
نظر
-
[SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]
نظر
-
امشب تصمیم دارم به کمک دوستان یه بررسی کامل بروی سهام و در راس ان شاخص کل داشته باشیم.
امیدوارم دوستان هم همراهی کنند:
شاخص کل:
در کانال کشی اصلاح شاخص به نکته بسیار جالبی برخورد کردم :
همانطور که میبینید پس از شکسته شدن این کانال و پول بک به ان ناتوان در رسیدن به کانال شکسته شده میباشد.
نتیجه:
چنانچه شاخص نتواند مجددا وارد کانال شکسته شده شود (یعنی تثبیت بالای 24750 واحد) در مرحله اول تا 23700 و سپس 23300 خواهد رسید
و این یعنی اخرین نزول برای تکمیل موج a از y و سپس ورود شاخص به موج b و یک صعود خوب!؟
برای این صعود و نزول دلایلی میتوان یافت در پستهای بعدی درباره وضعیت تکنیکالی سهام تاثیر گذار در شاخص کل خصوصا اخابر فملی و فولاد بحث خواهیم کرد.
منتظر نظرات دوستان هستم.آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/12/30, 22:50.
نظر
-
اخابر:
حقیقتش دیشب با یکی از دوستان بحث بر سر این بود که گپ حال از تقسیم سود را لحاظ کنیم یا نه؟
بنظر با توجه به سه موجی بودن بخش اول اصلاح باید تقسیم سود لحاظ شود تا موج بی به حداقل تراز 61.8 برسد.
موج شماری اخابر:
با توجه به موج شماری فوق چنانچه سهم موفق به تثبیت بالای قیمت 315 تومان نشود و یا حمایت 300 را از دست بدهد طبق کانال کشی این اصلاح به محدوده 270 خواهد رسید و در غیر اینصورت موج شماری بخش اخر این اصلاح تغییر خواهد کرد.
نظر
-
شب بخير دوستان تحليل سركار خانم پاني به معني الزاما سقوط قيمت سهام براي برخورد با كف كانال نيست در صورت باز شدن سهام سنگ اهني اصلاح فوق ميتواند در يك يا چند روز اتفاق بيفتد و شروع موج صعودي بعدي با روند پايان سال اتفاق بيفتد وضعيت بورس در وضعيت نامتعارف نسبت به بورس هاي پويا ميباشد بنابراين ميتواند باعث نگراني نباشد
نظر
-
در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Postدوست من ، این چارت تحلیل استاد گرانقدر جناب هالی هست. کار من نیست
در ضمن متوجه نشونم که کدوم موج b رو می گوید ، بر اساس ساختار این نوع از امواج ایمپالسی چیزی که زیاد به چشم میاد موج a و b هست، اگر مشخص کنید که منظورتان کدام قسمت هست بر اساس دانش ناقصم سعی می کنم این شاهکار جناب هالی رو توضیح بدم،
نظر
-
تو موج شماری اخابر قسمت ((4)) اشتباه تایپ شده.صحیح ان ((3)) میباشد.
در ضمن برای بسیاری از دوستان موج شماری wxy سوال بوجود اورده و تو پی ام تو چند روز گذشته سوالات زیادی پرسیده شده.چون در این شمارش y برخلاف c در انواع کارکشنهای سه تایی که 5 موجی میباشد بصورت سه تایی یعنی abc شمرده میشود
دوستان این اصلاح ترکیبی است و جزو دابلها میباشد.سعی میکنم امروز یه توضیح خوب در مورد این اصلاح ترکیبی بنویسم.موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postامشب تصمیم دارم به کمک دوستان یه بررسی کامل بروی سهام و در راس ان شاخص کل داشته باشیم.
امیدوارم دوستان هم همراهی کنند:
منتظر نظرات دوستان هستم.
می خواستم نظرتون رو در رابطه با این خط روندهای نزولی که شاخص شکسته و بعد از اون هربار که به اون رسیده واکنش نشون داده بپرسم . البته من هم در نمودارم برای صعود شاخص به عدد 24750 رسیدم که در صورت عبور در مرحله اول 25200 و بعد از اون 26000 هدف شاخص میشه.
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
با تشکر از شما.
خدا رو شکر که شما نظرتونو دادید من از دیشب منتظرم در مورد 4 تا چارتی که دیشب گذاشتم دوستان بیان و به نتایجی که خودشون رسیدن صحبت کنند تا یه نتیجه خوبی بگیریم.
نمودار و تحلیل زیبایی بود.
شاخص برای ادامه رشد الزاما باید بالای 24750 واحد که بروی اون توافق داریم تثبیت بشه.
اولین حمایتهای قوی در برگشت به خطوط زرد رنگ وجود داره که حمایتش تقریبا همون اعدادی هست که در پست دیشب گفتم برسه
ممنون از نظرتون خیلی خوب بود.
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم:شاخص اخابر فولاد فملی >:d<
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا تشکر از شما.
خدا رو شکر که شما نظرتونو دادید من از دیشب منتظرم در مورد 4 تا چارتی که دیشب گذاشتم دوستان بیان و به نتایجی که خودشون رسیدن صحبت کنند تا یه نتیجه خوبی بگیریم.
نمودار و تحلیل زیبایی بود.
شاخص برای ادامه رشد الزاما باید بالای 24750 واحد که بروی اون توافق داریم تثبیت بشه.
اولین حمایتهای قوی در برگشت به خطوط زرد رنگ وجود داره که حمایتش تقریبا همون اعدادی هست که در پست دیشب گفتم برسه
ممنون از نظرتون خیلی خوب بود.
منتظر نظر بقیه دوستان هم هستم:شاخص اخابر فولاد فملی >:d<
واقعا تحلیل های خوب و تامل برانگیزیه که همه دوستان رو به فکر فرو برده !;;)
راستش اون چیزی که نمودار های شما میگه افت بیشتر شاخص کله که سهم های بزرگی مثل فملی و اخابر و فولاد اونو همراهی میکنه
راستش این نمودار ها در حساس ترین برهه قیمتی و زمانی زده شدن !
از یک طرف مخابرات رو داریم که سهم خاص و سنگینیه که میتونه شاخص رو به تنهایی تکون بده این سهم سیاسیه و بی جهت منفی نمیخوره ! قاعدتا باید یه عنصر پیرامونی به غیر از عملیاتی باعث منفی شدن این سهم بشه !
از طرفی فملی و فولاد رو داریم که وابسته به قیمت های جهانی هستن و بازار بی صبرانه منتظر گزارش های 9 ماهه این دو سهمه ...اگه گزارش های 9 ماهه این دو شرکت انتظارات رو براورده نکنه بی شک مستعد افت 1تا 1.5 واحد از پی به ای این دو سهم خواهیم بود که در کنار اوضاع نابسامان اقتصاد جهانی و افت قیمت های جهانی این احتمال بیشتر میشه ...
به نظر من شرکت های بزرگ تو نقطه قیمتی خاصی قرار دارن ...
برای بالا رفتن بهانه گزارش های خوب 9 ماهه وجود داره
اما برای پایین اومدن بهانه های زیاد مثل :اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها .نابسامانی اوضاع اقتصاد جهانی ..نزدیکی به انتخابات و ...، تحرکات منطقه ...سنگ آهنی ها و نحوه بازگشایی اونها و خبر های پیرامونی
نتیجه گیری شخصی من اینه که بازار یه عنصر منفی تو دل خودش داره که دیر یا زود خودشو نشون میده و ما رو به اهداف چارت های بالا نزدیک و نزدیک تر میکنه !ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر