در اصل توسط farhad.fathi پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
....
وپترو در زیر موجهای 3 از 3 صعودی قرار گرفته و اهداف خوبی در میان مدت دارد.در کوتاه مدت محدوده 100 تومان اولین حمایت و 97-98 قویترین حمایت محسوب میشود.وپترو هم پس از نوسانات به محدوده 117-120 تومان خواهد رسید.
در اصل توسط bourse پست شده است View Post
با سلام.سال نوی شما هم مبارک. منم با فولاد و فولای موافقم.از فولای در صورت عبور از 270-272 انتظار یه حرکت شارپ دارم و فولاد هم بنظر داره با مقاومت سنگین 312 خداحافظی میکنه و به استقبال 325 و 340 تومان میره
نظر
-
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
آخرین ویرایش توسط mohammad.؛ 2012/03/28, 22:48.[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
چنگال نزولی بلند مدتی هم که ترسیم کردید به نظر نادرست میاد.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.بنده هم سال جدید رو خدمتتون تبریک عرض میکنم امیدوارم سال خوبی داشته باشید.
سایپا طبق نمودار زیر 184-186 مقاومت سختی داره(به محدوده دایره ابی رنگ توجه کنید) چنانچه موفق به عبور از این محدوده بشه هدف بعدی حوالی 210 تومان قرار داره (با چند درصد تلورانس)
زامیاد هم فعلا درون مثلث قرار داره شکست 104-105 موجب افت و عبور از 115-117 موجب رشد خواهد بود (با هدف 135 و 150)
موفق باشید.
شاخص گروه چندین و چند بار ناموفق بوده در شکست ترند نزولی منتها اینک با وجود واگرایی در ار اس ای شانس عبور از کمند این مقاومت زیاد میباشد:
نظر
-
در اصل توسط mohammad. پست شده است View Post
با تشکر از توضیحات خوب جناب کیوان.
نظرمو در مورد فولاد ابتدای همین صفحه گفتم:
در اصل توسط pani پست شده است View Postمنم با فولاد و فولای موافقم.از فولای در صورت عبور از 270-272 انتظار یه حرکت شارپ دارم و فولاد هم بنظر داره با مقاومت سنگین 312 خداحافظی میکنه و به استقبال 325 و 340 تومان میره
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا تشکر از توضیحات خوب جناب کیوان.
نظرمو در مورد فولاد ابتدای همین صفحه گفتم:
میخواستم یعنی حال و هوای فروم عوض بشه و به جای تحلیلای یه خطی و بدون تصویر , تحلیلای نموداری و تصویری داشته باشیم تا امثال من تازه کار هم کم کم راه بیوفتند ....
آخه اونروز که اومدم تو این سایت از تحلیلای تکنیکالش خوشم اومد که با بنیادی قاطی میشد و خب به نوبه ی خودش عالی جواب میداد ولی الان اگه نگاهی به سایت بندازیم همش تبدیل شده به شایعات بازار و خبرهای ضد و نقیض !!!
از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم و از کیوان عزیز هم به خاطر راهنماییشون سپاسگزارم :)
یه درد دل کوچیک بود از هوای این چند وقت سایت و تاپیک , ایشالا که اسباب دلخوری و کدورت رو فراهم نکرده باشم . :)[COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]
نظر
نظر