سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    پانی جان از بابت تحلیل ها خوبتون ممنون
    واقعا تحلیل های خوب و تامل برانگیزیه که همه دوستان رو به فکر فرو برده !;;)

راستش اون چیزی که نمودار های شما میگه افت بیشتر شاخص کله که سهم های بزرگی مثل فملی و اخابر و فولاد اونو همراهی میکنه

راستش این نمودار ها در حساس ترین برهه قیمتی و زمانی زده شدن !

از یک طرف مخابرات رو داریم که سهم خاص و سنگینیه که میتونه شاخص رو به تنهایی تکون بده این سهم سیاسیه و بی جهت منفی نمیخوره ! قاعدتا باید یه عنصر پیرامونی به غیر از عملیاتی باعث منفی شدن این سهم بشه !

از طرفی فملی و فولاد رو داریم که وابسته به قیمت های جهانی هستن و بازار بی صبرانه منتظر گزارش های 9 ماهه این دو سهمه ...اگه گزارش های 9 ماهه این دو شرکت انتظارات رو براورده نکنه بی شک مستعد افت 1تا 1.5 واحد از پی به ای این دو سهم خواهیم بود که در کنار اوضاع نابسامان اقتصاد جهانی و افت قیمت های جهانی این احتمال بیشتر میشه ...

به نظر من شرکت های بزرگ تو نقطه قیمتی خاصی قرار دارن ...
    برای بالا رفتن بهانه گزارش های خوب 9 ماهه وجود داره
    اما برای پایین اومدن بهانه های زیاد مثل :اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانه ها .نابسامانی اوضاع اقتصاد جهانی ..نزدیکی به انتخابات و ...، تحرکات منطقه ...سنگ آهنی ها و نحوه بازگشایی اونها و خبر های پیرامونی

نتیجه گیری شخصی من اینه که بازار یه عنصر منفی تو دل خودش داره که دیر یا زود خودشو نشون میده و ما رو به اهداف چارت های بالا نزدیک و نزدیک تر میکنه !

خیلی ممنون .مثل همیشه عالی
    بلحاظ تکنیکال همه منتظر یه صعود خوب تو موج بی از y بودیم و هستیم.الان با دو گمانه مواجهیم:

1-شاخص صعود کنه و 24750 رو بشکنه و تا حوالی 25500 بالا بیاد که این رشد قطعا با همراهی سهام سنگین بازار مثل مواردیکه گفتم میتونه محقق بشه.بلحاظ تکنیکال این صعود را موج بی میدونم.

2- شاخ کف قبلیشو بزنه و ریزش کنه تا حوالی اعدادی که دیشب صحبتش بود و ....که در اینصورت صعود فعلی موج بی محسوب نمیشه و 4 از ای شاخص بوده و با تکمیل 5 موج به استقبال بی از اصلاح y شاخص خواهیم رفت.

این صعود و نزول حتما دلایلی به لحاظ تکنیکی و بنیادی باید داشته باشه.

جناب آریو گرامی به نکات خیلی خوبی اشاره کردند.

منتظر نظر همه دوستان هستم.

نظر

• تينا
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 25

پاني جان شاهكاري>:d<
      ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط تينا پست شده است View Post
        پاني جان شاهكاري>:d<
        :* :x :*

نظر

• shadi
          کاربر فعال
          • Jul 2011
          • 914

پانی عزیز سلام وخسته نباشی سپاسگزارم بخاطر راهنمایی و کمکت انشالا که همیشه تندرست وشاد باشی.مزسی

نظر

• تينا
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 25

پاني جان لكما هم داره يك شيطونيايي ميكنه اگر فرصت داشتي يك نگاهي بهش بكن:*
            ما به طرف انديشه هاي غالب خود كشيده مي شويم:-?:-?:-?

نظر

• amir3236
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 266

من قبلا تحلیلم این بود که با ریزش قیمت جهانی طلا ودرضمن احتمال اجرای فازدوم هدفمندی سه ماه قبل عید بازار خوبی داشته باشیم.اما فعلا فاز دوم به تاخیر افتاده واحتمالا بعد از انتخابات اجرایی میشه .به نظر من زمان اجرای فاز دوم هدفمندی زمان شروع افزایش شاخص کل هم خواهد بود .پارسال هم اگه یادتون باشه تاقبل از اجرای طرح بازار خراب بود اما بعداز آن چهارماه بازار طوفانی داشتیم .به نظر من ایندفعه هم بعد از اجرای فاز دوم هدفمندی که اینجور که بوش میاد بعد از انتخابات اجرایی میشه بعد از عید سه چهار ماه بازار خوب داشته باشیم واین دوسه ماه قبل از عید بازاربازهم افت خواهد کرد.

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                خیلی ممنون .مثل همیشه عالی
                بلحاظ تکنیکال همه منتظر یه صعود خوب تو موج بی از y بودیم و هستیم.الان با دو گمانه مواجهیم:

1-شاخص صعود کنه و 24750 رو بشکنه و تا حوالی 25500 بالا بیاد که این رشد قطعا با همراهی سهام سنگین بازار مثل مواردیکه گفتم میتونه محقق بشه.بلحاظ تکنیکال این صعود را موج بی میدونم.

2- شاخ کف قبلیشو بزنه و ریزش کنه تا حوالی اعدادی که دیشب صحبتش بود و ....که در اینصورت صعود فعلی موج بی محسوب نمیشه و 4 از ای شاخص بوده و با تکمیل 5 موج به استقبال بی از اصلاح y شاخص خواهیم رفت.

این صعود و نزول حتما دلایلی به لحاظ تکنیکی و بنیادی باید داشته باشه.

جناب آریو گرامی به نکات خیلی خوبی اشاره کردند.

منتظر نظر همه دوستان هستم.
                با سلام
                راستش برا موج شماری شاخص دو تا پیشنهاد دارم
                1- حرکت اصلاحی شاخص رو تا اینجا یه فلت در نظر بگیریم :

همون طور که ملاحظه میکنید قسمتی که به عنوان A شمارش شده 3 موجی هست لذا یکی از گزینه های پیش رو FLAT میباشد,
                که البته درین صورت انتظار داریم موج C به صورت 5 موجی باشد و اندکی پایین تر از کف موج A پایان یابد(شمارش 5 تایی دیگه ای برام متصور نیست!)

در صورت مقبول بودن این شمارش ادامه ی حرکت شاخص را میتوان به 2 صورت مفروض دانست:
                1-الف: پایان اصلاح و شروع موج ایمپالس جدید: که البته بنده این فرضیه را نمیپذیرم زیرا اگر چنین حالتی رخ میداد حجم معاملات میبایست افزایش میافت که نیافته
                1-ب:ادامه اصلاح در قالب Double correction و یا triple correction که میتونه مثلا به صورت "flat - any three - zigzag" باشه و(میتونه) علی رغم پایان موج C شاخص درین
                مرحله فعلی(که هر نوع حرکت 3 موجی میتونه باشه) دیگه بالای 24750 یا کانال شکسته شده نره (و صرفا وقت تلف کنه تا موج اصلاحی بعدی (حالا یا zigzag یا triangle) شروع بشه)
                2- میتونیم دست از 5 موجی شماری نزول اخیر بر داریم :

درین صورت تا حالا(از اردیبهشت) 3 تا 3 موجی داشتیم و تنها گزینه پیش رو expanding triangle هست:

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5095

دوستان کسی نمودار قیمتی کساوه اش مانند آنچه میبیند میشود؟! :-/ من این مشکل را فقط با این سهم دارم!! :( گویی 1000 تا تعدیل باید به آن وارد شود! نمی توانم تحلیلی روی ان انجام دهم!
                  :((
                  آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2011/12/31, 22:42.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                    دوستان کسی نمودار قیمتی کساوه اش مانند آنچه میبیند میشود؟! :-/ من این مشکل را فقط با این سهم دارم!! :( گویی 1000 تا تعدیل باید به آن وارد شود! نمی توانم تحلیلی روی ان انجام دهم!
                    این نمودار شما بیشتر شبیه چکاوه هست آقا کیوان.
                    نمودار کساوه تقدیم به شما:
                    (لگاریتمی و بدون تعدیل. فقط فکر کنم تا چهارشنبه آپ دیت شده)

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5095

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      خودم کشف کردم!!! مضحکه! باگ امی بروکر روی حروف فارسی بود! این تداخل 2 نمودار چکاوه و کساوه بود! چون امی بروکر هر دو نمودار را با اختصار"وه" شناسایی می کرد قیمتهای آندو را روی هم ترکیب می کرد و من را چند روز مشغول خودش کرده بود!! ای بابا! #-o
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

5 تا اپلودر دارم هیچکدوم کار نمیکنه :((

لطفا یه اپلودر خوب معرفی کنید

نظر

• 664
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 424

تو موج شماری اخابر قسمت ((4)) اشتباه تایپ شده.صحیح ان ((3)) میباشد.

در ضمن برای بسیاری از دوستان موج شماری wxy سوال بوجود اورده و تو پی ام تو چند روز گذشته سوالات زیادی پرسیده شده.چون در این شمارش y برخلاف c در انواع کارکشنهای سه تایی که 5 موجی میباشد بصورت سه تایی یعنی abc شمرده میشود

دوستان این اصلاح ترکیبی است و جزو دابلها میباشد.سعی میکنم امروز یه توضیح خوب در مورد این اصلاح ترکیبی بنویسم.موفق باشید

l-) l-) l-)
                          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

تصویر پست قبلی رو با این آپ کردم:

ولی فکر کنم آدرسشو از روی تصاویر قبلی خودتون برداشته بودم ;;)
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• 664
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 424

حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• farhad.fathi
                                کاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 278

در اصل توسط 664 پست شده است View Post

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

در حال کار...
                                X