با تشکر از کمک همه دوستان
در مورد اصلاح ترکیبی مطالبی رو اماده کردم در حد توان خودم امیدوارم مفید واقع بشه:
اصلاح ترکیبی اصلاحیست که هر بخش آن یکی از انواع کارشن base یا پایه میباشد.
انواع دابل تری double threes که با نام اعم wxy شناخته میشوند که معروفترین و شناخته شده ترین ان دابل زیگزاگ میباشد.
که به جای ترکیب abcxabc از نام wxy استفاده شد
برخی از انواع double threes:
زیگزاگ + x + زیگزاگ زیگزاگ+x+مثلث فلت + x+زیگزاگ و ...
و بهمین صورت سه تایی ها با نام تریپل triple three و نام اعم wxyxz

و این هم یه موج شماری زیبا که اصلاح wxy در واقع یک دابل زیگزاگ میباشد:

االگوهای اصلاحی مرکب خود به دونوع استاندارد و غیر استاندارد تقسیم میشوند
در اصلاح مرکب استاندارد تناسب بین w و x به فلت و irregular شباهت دارد
و در نوع غیر استاندارد شامل دو دسته زیر میباشد:
1- هنگامیکه دو حرکت اصلاحی با یک تک موج اصلاحی از هم جدا شوند بصورتی که این حائل کمتر از 61.8 از نخستین موج اصلاحی (w) باشد به این اصلاح مرکب غیراستندارد اصلاح مرکب با موج x کوچک میگویند.

2- هنگامیکه سه چندموجی اصلاحی یکی پس از دیگری تشکیل گردند بطوریکه اصلاح دومی در تراز 161.8 درصدی و حتی بالاتر از این تراز نسبت به اصلاح اول قرار داشته باشد دومین بخش یک موج x میباشد و به این اصلاح ترکیبی اصلاح مرکب با موج x بزرگ میگویند.( در این اصلاح مرکب صعود موج x دربسیاری از موارد با موج پیشرو اشتباه گرفته میشود)
اشتباه اکثر تحلیلگرها در این هنگام پیدایش این اصلاح مرکب اینست که عموما بخش اول این اصلاح مرکب را موج 4 درنظر میگیرند و x نیز به عنوان موج 5 در نظر گرفته میشود و ...

و البته یه سری تصاویر دیگه دارم که فکر میکنم براتون جالب باشه: (به نوشته زیر تصاویر توجه کنید)

در مورد اصلاح ترکیبی مطالبی رو اماده کردم در حد توان خودم امیدوارم مفید واقع بشه:
اصلاح ترکیبی اصلاحیست که هر بخش آن یکی از انواع کارشن base یا پایه میباشد.
انواع دابل تری double threes که با نام اعم wxy شناخته میشوند که معروفترین و شناخته شده ترین ان دابل زیگزاگ میباشد.
که به جای ترکیب abcxabc از نام wxy استفاده شد
برخی از انواع double threes:
زیگزاگ + x + زیگزاگ زیگزاگ+x+مثلث فلت + x+زیگزاگ و ...
و بهمین صورت سه تایی ها با نام تریپل triple three و نام اعم wxyxz

و این هم یه موج شماری زیبا که اصلاح wxy در واقع یک دابل زیگزاگ میباشد:
االگوهای اصلاحی مرکب خود به دونوع استاندارد و غیر استاندارد تقسیم میشوند
در اصلاح مرکب استاندارد تناسب بین w و x به فلت و irregular شباهت دارد
و در نوع غیر استاندارد شامل دو دسته زیر میباشد:
1- هنگامیکه دو حرکت اصلاحی با یک تک موج اصلاحی از هم جدا شوند بصورتی که این حائل کمتر از 61.8 از نخستین موج اصلاحی (w) باشد به این اصلاح مرکب غیراستندارد اصلاح مرکب با موج x کوچک میگویند.

2- هنگامیکه سه چندموجی اصلاحی یکی پس از دیگری تشکیل گردند بطوریکه اصلاح دومی در تراز 161.8 درصدی و حتی بالاتر از این تراز نسبت به اصلاح اول قرار داشته باشد دومین بخش یک موج x میباشد و به این اصلاح ترکیبی اصلاح مرکب با موج x بزرگ میگویند.( در این اصلاح مرکب صعود موج x دربسیاری از موارد با موج پیشرو اشتباه گرفته میشود)
اشتباه اکثر تحلیلگرها در این هنگام پیدایش این اصلاح مرکب اینست که عموما بخش اول این اصلاح مرکب را موج 4 درنظر میگیرند و x نیز به عنوان موج 5 در نظر گرفته میشود و ...

و البته یه سری تصاویر دیگه دارم که فکر میکنم براتون جالب باشه: (به نوشته زیر تصاویر توجه کنید)

نظر