سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

با تشکر از کمک همه دوستان

در مورد اصلاح ترکیبی مطالبی رو اماده کردم در حد توان خودم امیدوارم مفید واقع بشه:

اصلاح ترکیبی اصلاحیست که هر بخش آن یکی از انواع کارشن base یا پایه میباشد.

انواع دابل تری double threes که با نام اعم wxy شناخته میشوند که معروفترین و شناخته شده ترین ان دابل زیگزاگ میباشد.

که به جای ترکیب abcxabc از نام wxy استفاده شد

برخی از انواع double threes:

زیگزاگ + x + زیگزاگ زیگزاگ+x+مثلث فلت + x+زیگزاگ و ...

و بهمین صورت سه تایی ها با نام تریپل triple three و نام اعم wxyxz

و این هم یه موج شماری زیبا که اصلاح wxy در واقع یک دابل زیگزاگ میباشد:

االگوهای اصلاحی مرکب خود به دونوع استاندارد و غیر استاندارد تقسیم میشوند

در اصلاح مرکب استاندارد تناسب بین w و x به فلت و irregular شباهت دارد

و در نوع غیر استاندارد شامل دو دسته زیر میباشد:

1- هنگامیکه دو حرکت اصلاحی با یک تک موج اصلاحی از هم جدا شوند بصورتی که این حائل کمتر از 61.8 از نخستین موج اصلاحی (w) باشد به این اصلاح مرکب غیراستندارد اصلاح مرکب با موج x کوچک میگویند.

2- هنگامیکه سه چندموجی اصلاحی یکی پس از دیگری تشکیل گردند بطوریکه اصلاح دومی در تراز 161.8 درصدی و حتی بالاتر از این تراز نسبت به اصلاح اول قرار داشته باشد دومین بخش یک موج x میباشد و به این اصلاح ترکیبی اصلاح مرکب با موج x بزرگ میگویند.( در این اصلاح مرکب صعود موج x دربسیاری از موارد با موج پیشرو اشتباه گرفته میشود)
    اشتباه اکثر تحلیلگرها در این هنگام پیدایش این اصلاح مرکب اینست که عموما بخش اول این اصلاح مرکب را موج 4 درنظر میگیرند و x نیز به عنوان موج 5 در نظر گرفته میشود و ...

و البته یه سری تصاویر دیگه دارم که فکر میکنم براتون جالب باشه: (به نوشته زیر تصاویر توجه کنید)

نظر

• سعید درخشانی
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 286

عالی بود پانی عزیز . خود الیوت میگه که امواج مرکب اصلاحی تقریبا در هر حالتی از الگوهای اصلاحی امکان پذیر هست . بنابراین مبحث امواج اصلاحی مخصوصا اگر مرکب باشند بسیار پیچیده هستند که جای تقدیر و تشکر داره از پانی عزیز که چراغ اموزش این مبحث جالب رو روشن کردند ..:)

نظر

• lord arshiya
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 81

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
        استاد شرمنده که وقتتون می گیرم . وقتی امواج مطالعه می کنیم داخل تمامی امواج از اعداد استفاده میشه ولی در اینجا از حروف استفاده شده ، دلیل خاصی داره یا نه؟
        http://1.iped.netii.net/images/d9e928c0f0fb.png
        با اجازه صاحب تایپیک پانی عزیز
        دوست من همانطور که می دانید امواج به دو دسته ترندها و کانتر ترندها تقسیم می شود، عمده تفاوت این دو دسته در نوع حرکت آنهاست
        ترند ها را معمولا موجهای حرکتی می گویند که در یک مسیری در حال حرکت هستند (Directionally Action)

کانتر ترندها معمولا موجهایی هستن که امواج آنها با هم همپوشانی دارند یا به گفته ای در یک مسیر در جا می زنند (Non-Directionally Action)
        این ها دو دسته اساسی امواج هستند . ولی حالاتی و جود دارد که تلفیق این دو حالت هست یعنی علاوه بر این که در یک مسیری در حال حرکت هست ولی امواج آن به شکل منظمی در هم تنیده شده است

این نوع خاص از امواج را که به حالت گوه هستن را Large wave degees می گویند که نشان دهنده به انتها رسیدن روند گذشته حرکتی هست
        در چارت صدرا

زدن چنین الگویی در موج ترند c نشان دهنده به اتمام رسیدن موج بزرگ دو نزولی و شروع موج صعودی و قوی سه هست
        آخرین ویرایش توسط lord arshiya؛ 2012/01/01, 00:27.
        [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
        آنها گفتند: "ما می ترسیم"
        او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
        آنها گفتند: "ما می ترسیم"
        او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
        آنها آمدند
        او هل داد
        آنها پرواز کردند.
        "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• aminaran
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 254

پاني خانم به نظرتون دكوثر تا چند پائين مياد ؟................با تشكر

نظر

• vahhta
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 51

از زحمات پانی عزیز و لرد عرشیا در جوابگویی به سوالات و اموزش تقدیر و تشکر میکنم.
            پانی خانم اگه ممکنه یه تحلیل از وساپا بزنید ، آیا می تونیم بگیم دو قلو یا مثلث در حال تشکیل هست؟

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
              پاني خانم به نظرتون دكوثر تا چند پائين مياد ؟................با تشكر
              به نظر من تا 280 و تا آخر هفته هم در همین حدود قیمتی میماند. رشد سهم پس از آن آغاز خواهد شد.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                عالی بود پانی عزیز . خود الیوت میگه که امواج مرکب اصلاحی تقریبا در هر حالتی از الگوهای اصلاحی امکان پذیر هست . بنابراین مبحث امواج اصلاحی مخصوصا اگر مرکب باشند بسیار پیچیده هستند که جای تقدیر و تشکر داره از پانی عزیز که چراغ اموزش این مبحث جالب رو روشن کردند ..:)

سلام و عرض ادب خدمت استاد محترم آقای درخشانی

تشکر فراوان از لطف و توجهتون .حقیقتش قطره ای کوچک بود از دریایی بیکران که هر چه بیشتر بریم به پیچیدگیهای این مبحث بیشتر پی میبیریم.

امواج اصلاحی رو اکثر مواقع هم میشه ساده شمرد و هم مرکب و این به علاقه و قدرت تحلیلگر برمیگرده ولی به عقیده من شناخت ویژگیها و انواع و اشکال امواج اصلاحی مرکب کمک زیادی به شمارش صحیحتر میکنه.به هر حال شمارش بصورت مرکب در سطحی بالاتر از شمارش ساده قرار داره و گاها با یه شمارش ساده اصلا نتیجه ای حاصل نمیشه.

یکی از تکنیکالیستهای خیلی خوبمون موج شماری از اخابر برام فرستادند که اصلاح ساده abc بود و کاملا صحیح و همون اصلاح را من بصورت مرکب (wxy) شمرده بودم. مهم نتیجه است که کامل ترین و بهترین نتیجه و هدف تقریبی اصلاح رو بتونه به ما بگه.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                  به نظر من تا 280 و تا آخر هفته هم در همین حدود قیمتی میماند. رشد سهم پس از آن آغاز خواهد شد.

کیوان جان چه بخشی از سود دکوثر غیر عملیاتیه دوست عزیز؟؟؟
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amir3236
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 266

دکوثر درنمای لگاریتمی و12ساله

نظر

• amir3236
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 266

دکوثر درنمای هفتگی وخطی

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        کیوان جان چه بخشی از سود دکوثر غیر عملیاتیه دوست عزیز؟؟؟
                        آریو جان میبخشید دخالت کردم

اما پیش بینی فروش بلوک فارابی ( با قیمت 800 تومن هر سهم) 41.5 تومن روی سود هر سهم بوده

15 تومن هم از فروش دفتر سود شناسایی میکنه که هنوز قطعی نیست و اعمال نشده
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

اما پیش بینی فروش بلوک فارابی ( با قیمت 800 تومن هر سهم) 41.5 تومن روی سود هر سهم بوده

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

امیر جان با تشکر از نمودارهایتان و زحمتی که کشیدید و واگرایی منفی که از سهم نشان دادید را قبول دارم. تکنیکال هرچقدر دورتر و کلی تر باشد به واقعیت صحیح تر و هرچه به جزئیات نزدیکتر و ریزتر بخواهد عمل کند ضریب خطای بیشتری دارد. این ضریب خطا باعث میشود که مثلا من نتوانم کف مناسب را تشخیص دهم و سهم را بالاتر از کف مناسب خریداری کنم اما در عین حال مانعی برای اهداف بلندتر سهم نمی گردد.
                            در مورد این سهم به شخصه بنده با توجه و واگرایی و سایر مسائل در حال حاضر افت آنرا تا محدوده 273 میدانم. در بدترین حالت سهم باید تا 245 سقوط کند که به دلایلی آنرا قابل وقوع نمی بینم!
                            من مدتیست دامین را نیز زیر نظر گرفته ام و گمان میکنم زمان حرکت دکوثر با دامین گره خورده است!

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

مرسی مصطفی جان ...اگه دکوثر 35 تومن عملیاتی بسازه ....40 تومن بلوک فارابی ... و 15 تومن هم سود فروش دفتر که البته هنوز قطعی نیست ...میرسیم به سود تقریبی 90 تومنی

تقریبا نصفش عملیاتیه و نصف غیر عملیاتی !

35*6=210
                              اگه 210 تومن رو به سود غیر عملیاتی حدود 50 تومن اضافه کنیم ارزش سهم تو محدوده 260 تا 270 تومن قرار میده !

البته نسبت پی به ای 4 در نگاه اول گول زننده چون بخشی از سود دکوثر غیر عملیاتیه !

در کنار تحریم ها و افزایش نرخ ارز نسبت پی به ای 6 برای گروه دارویی خیلی بالا که من انتظار تعدیل این نسبت رو دارم
                              البته این نظر شخصیه منه دکوثر بیشتر این نمی ارزه ...

اگه جایی رو اشتباه میکنم خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم !
                              هر چند این روزها ارزش ذاتی سهم ملاک بر حرکت سهم نیست!
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                مرسی مصطفی جان ...اگه دکوثر 35 تومن عملیاتی بسازه ....40 تومن بلوک فارابی ... و 15 تومن هم سود فروش دفتر که البته هنوز قطعی نیست ...میرسیم به سود تقریبی 90 تومنی

تقریبا نصفش عملیاتیه و نصف غیر عملیاتی !

35*6=210
                                اگه 210 تومن رو به سود غیر عملیاتی حدود 50 تومن اضافه کنیم ارزش سهم تو محدوده 260 تا 270 تومن قرار میده !

البته نسبت پی به ای 4 در نگاه اول گول زننده چون بخشی از سود دکوثر غیر عملیاتیه !

در کنار تحریم ها و افزایش نرخ ارز نسبت پی به ای 6 برای گروه دارویی خیلی بالا که من انتظار تعدیل این نسبت رو دارم
                                البته این نظر شخصیه منه دکوثر بیشتر این نمی ارزه ...

اگه جایی رو اشتباه میکنم خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم !
                                هر چند این روزها ارزش ذاتی سهم ملاک بر حرکت سهم نیست!
                                البته کلیت صحبت شما درسته و منم بر سر قیمت دکوثر بحثی ندارم

اما چیزی که بازار ما در نظر نمیگیره اینه که دارو یک کالای کاملا بی کشش از نظر تقاضاست . یعنی تغییرات قیمتیش تاثیری در تقاضاش نداره.

خیلی ساده بگم : خریدار دارو به این خاطر که سلامتش یا جانش در خطره ، برای خرید دارو توجهی به قیمت اون نداره . پس افزایش دلار و افزایش قیمت تمام شده دارو ، خیلی راحت بر قیمت مصرف کننده اعمال میشه و شرکت این وسط فشاری رو متحمل نمیشه .

پس خیلی هم نمیبایست به سودآوری این شرکتا - به دلیل رشد ارز - بد بین باشیم.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X