سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط vahhta پست شده است View Post
    از زحمات پانی عزیز و لرد عرشیا در جوابگویی به سوالات و اموزش تقدیر و تشکر میکنم.
    پانی خانم اگه ممکنه یه تحلیل از وساپا بزنید ، آیا می تونیم بگیم دو قلو یا مثلث در حال تشکیل هست؟

موج شماری بخش c اصلاح وساپا در صورت صعود بیشتر از 280 تومان تغیر خواهد کرد.

و با شکست حمایت 240 سهم به حرکت خود در موج سی ادامه خواهد داد.

انتهای اصلاح سهم احتمالا در محدوده بین 185-200 تومان واقعست.حمایتهای مهم:240-226-212 و 200

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      البته کلیت صحبت شما درسته و منم بر سر قیمت دکوثر بحثی ندارم

اما چیزی که بازار ما در نظر نمیگیره اینه که دارو یک کالای کاملا بی کشش از نظر تقاضاست . یعنی تغییرات قیمتیش تاثیری در تقاضاش نداره.

خیلی ساده بگم : خریدار دارو به این خاطر که سلامتش یا جانش در خطره ، برای خرید دارو توجهی به قیمت اون نداره . پس افزایش دلار و افزایش قیمت تمام شده دارو ، خیلی راحت بر قیمت مصرف کننده اعمال میشه و شرکت این وسط فشاری رو متحمل نمیشه .

پس خیلی هم نمیبایست به سودآوری این شرکتا - به دلیل رشد ارز - بد بین باشیم.
      خب موافقم مصطفی جان اما دارویی های قویتری هم داریم که طرح های توسعه ای شون داره یکی یکی راه میوفته جالبش اینجاست که نسبت پی به ای این گروه داره کم کم از 6 و 6.5 به 5 تا 5.5 کاهش پیدا میکنه یعنی سرمایه گذار با توجه به وضعیت پیش اومده در صنعت و کلیت بازار دوره بازگشت سرمایه کوتاه تری رو برای این صنعت در نظر گرفته .
      تحریم های پیش رو میتونه راه اندازی طرح های شرکت ها رو به تاخیر بندازه...
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• vahhta
        عضو عادی
        • Sep 2011
        • 51

نمودار صدرا که نشون میده خط روند نزولی شکسته شده ولی آیا میتونه بالای اون تثبیت بشه؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          خب موافقم مصطفی جان اما دارویی های قویتری هم داریم که طرح های توسعه ای شون داره یکی یکی راه میوفته جالبش اینجاست که نسبت پی به ای این گروه داره کم کم از 6 و 6.5 به 5 تا 5.5 کاهش پیدا میکنه یعنی سرمایه گذار با توجه به وضعیت پیش اومده در صنعت و کلیت بازار دوره بازگشت سرمایه کوتاه تری رو برای این صنعت در نظر گرفته .
          تحریم های پیش رو میتونه راه اندازی طرح های شرکت ها رو به تاخیر بندازه...
          بله 100% همینه

منم همون اول عرض کردم ، اصلا بحثم سر دکوثر نیست.

در مورد پی به ای هم میبینیم که پی به ای کل بازار کم شده . فرضا گروه روی ، فلزات اساسی و ... پارسال این موقع پی به ای چند داشتن؟ الان چند؟ آیا این شرکتا از رشد دلار منتفع نمیشن؟ پس دلیلش ...؟

خب چیزیکه کاملا مشخصه ، این خاصیت وضعیت تورمیه که سود مورد انتظار سرمایه گذار رو افزایش میده و چون سود مورد انتظار با نسبت پی به ای نسبت عکس داره... پی به ای کل بازار کم میشه .

اما از نظر من ، راه برای افزایش قیمت محصولات دارویی خیلی هموار تر از افزایش نرخ محصولات سایر گروههاس..اونم بخاطر کشش قیمتی تقاضا عرض میکنم
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            بله 100% همینه

منم همون اول عرض کردم ، اصلا بحثم سر دکوثر نیست.

در مورد پی به ای هم میبینیم که پی به ای کل بازار کم شده . فرضا گروه روی ، فلزات اساسی و ... پارسال این موقع پی به ای چند داشتن؟ الان چند؟ آیا این شرکتا از رشد دلار منتفع نمیشن؟ پس دلیلش ...؟

خب چیزیکه کاملا مشخصه ، این خاصیت وضعیت تورمیه که سود مورد انتظار سرمایه گذار رو افزایش میده و چون سود مورد انتظار با نسبت پی به ای نسبت عکس داره... پی به ای کل بازار کم میشه .

اما از نظر من ، راه برای افزایش قیمت محصولات دارویی خیلی هموار تر از افزایش نرخ محصولات سایر گروههاس..اونم بخاطر کشش قیمتی تقاضا عرض میکنم

درسته مصطفی جان بنده هم عرض کردم این نسبت برای گروه به همراه کل بازار افت کرده ...که علت رو به خوبی عرض کردین
            اما نکته اینجاست که این فشار در قسمت تامین مواد اولیه و همینطور افزایش هزینه های سرسام آور در نتیجه نرخ ارز خیلی بالاتر و سریعتره نسبت به افزایش نرخ محصولات!
            نکته دیگه دوره وصول مطالبات این گروه هست که داره سال به سال افزایش پیدا میکنه ...الان به حدود یک سال رسیده
            نتیجه ای که من برای این گروه بهش رسیدم افزایش شدید هزینه ها و نداشتن گزارش های خوب برای سال 91 هست که میتونه سناریوی سیمانی ها ی سال 90 رو برای این گروه در سال 91 رقم بزنه !

نباید فراموش کنیم که سیمانی ها بعد گزارش سال 90 افت های شدیدی کردن و کم کم با حاشیه های خاص ؛ خودشونو پیدا کردن هر چند هنوز تهدید هایی اطرافشون هست!
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Mousavi
              عضو عادی
              • May 2011
              • 196

سلام پانی خانوم
              من یکم ولیز دارم از 207 تومن بنظرتون نمودارش برای صعود بیشتر مساعده یا فردا خارج بشم .

نظر

• shigley
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 153

سلام
                دوستان نظراتتون باعث یادگیری بنده میشه لطفا دریغ نفرماییداللخصوص اساتید
                JUST FOR FUN NO ADVICE
                اینم یک نقاشی از وساپا

به نظر من موج 4
                و در یک ABC که اخرای موج 5 نزولی از C
                اما روندش به نظرم از 235-227 برگشت میزنه
                اگر از 235 برگشت بزنه واگرایی میزنه و میشه گفت موج 5 شروع شده
                یکی از دلایل اینکه بیشتر از 235 اصلاح نکنه به نظرم پایین بودن PTI و رد کردن ریزموج 4 از کانال قرمز موج 4 هستش که چون شکل شلوغ میشد نزاشتم
                موفق باشید
                [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• shigley
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 153

نگاهی به صنعت بانک
                  JUST FOR FUN NO ADVICE
                  ماشالله همه استادند دیگه شرح نمیدم
                  شاخص بانکی تایم روزانه

بانک ملت تایم روزانه

بانک پارسیان روزانه

بانک تجارت روزانه

به نظرم بانکیها یک 10 درصدی بدهند
                  اولویت
                  تجارت 167پارسیان 235ملت202
                  موفق باشید
                  [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

کروی مقاومتهای بسیار سنگینی رو رد کرد.اهداف سهم رو قبلا گفتم.

مبارک کسانیکه تو سه هفته اخیر رو کروی سهامداری کردند.همانطور که چند هفته قبل گفتم بنظر سهم در حال تکمیل سرو شانه بزرگی با هدف 400 تومان است.(بنابراین احتمال شدت یافتن عرضه ها در 337-340 زیاد است)

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      فسرب

فسرب در موج بی اصلاحی توان صعود تا دو سطح 340 و 385 تومان را داراست.

امکان اینکه موج بی سهم طبق الگوی پرفکت AB=CD حرکت کند زیاد است.اهداف سهم در صورت گذر از 310:

340 تومان: در همپوشانی دو فیبو 100% پروجکشن ab بروی c و 161.8 فیبوی ret بازوی ab

385 تومان: در همپوشانی دو فیبو 161.8% پروجکشن ab بروی c و 261.8 فیبوی ret بازوی ab قرار دارد

اینم باید بالای 310 تثبیت بشه

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                        کروی مقاومتهای بسیار سنگینی رو رد کرد.اهداف سهم رو قبلا گفتم.

مبارک کسانیکه تو سه هفته اخیر رو کروی سهامداری کردند.همانطور که چند هفته قبل گفتم بنظر سهم در حال تکمیل سرو شانه بزرگی با هدف 400 تومان است.(بنابراین احتمال شدت یافتن عرضه ها در 337-340 زیاد است)
                        استاد 295 تا 301 خریدم...کلی خبر منفی میدادن دوستان که قیمت های جهانی ریزشیه و ..... اما به تحلیلتان ایمان داشتم و منتظر ماندم...حالا هم دارم نتیجشو میبینم...خیلی خیلی متشکرم..

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                          استاد 295 تا 301 خریدم...کلی خبر منفی میدادن دوستان که قیمت های جهانی ریزشیه و ..... اما به تحلیلتان ایمان داشتم و منتظر ماندم...حالا هم دارم نتیجشو میبینم...خیلی خیلی متشکرم..
                          درود بر آقا مهران. @};-

چرا منو خجالت میدید.بخوبی یادمه خودتون قبلا خرید کرده بودید.

اگه سهم قیمتی رو که گفتم رد کنه با رنج منفی امروز به احتمال قوی تا 360-370 میره (هدف سر و شانه کوچکتر) ولی اگه از 337-340 برگرده تا محدوده 300-310 میتونه افت کنه برای تکمیل شانه راست و هدف 400 تومانی سهم.

نظر

• shigley
                            عضو عادی
                            • Jan 2012
                            • 153

just for fun no advice
                            سلام دوستان و اساتید
                            خانم مجری:نقاشی از اخابر اینو شیگلی کشیده 5 ساله از تهران

به نظرم موج aتموم کرده و داره موج bشروع میکنه با هدف 350
                            روندشم شاید اینجوری باشه از چپ به راست
                            340-320-350
                            شاخص هم ببه سلامتی از 24700 گذشت شاید 25050
                            موفق باشید
                            آخرین ویرایش توسط shigley؛ 2012/01/04, 11:05.
                            [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• shigley
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 153

ببخشید من ندیدم استاد پانی درمورد اخابر تحلیل زدند از ادمین میخام پست بالا حذف کنه
                              [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                                ببخشید من ندیدم استاد پانی درمورد اخابر تحلیل زدند از ادمین میخام پست بالا حذف کنه
                                اصلا اینکارو نکنید
                                اگه نظرات همه یکسان باشه
                                هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه
                                خیلی ممنون ازنظری که دادید.من نظرات مخالف رو از موافق بیشتر دوست دارم.شما موج ای رو پایان یافته میدونید ولی من نظرم افت تا 270-280 است و سپس شروع موج 5

نظر

در حال کار...
                                X