سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirreza6790
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 328

دوسته عزیز یه تحلیل از شفن میزارید؟ فکر کنم سهم تو موج3 فرعی از 5 اصلی ترنده..ممنون میشم یه تحلیل هم شما بزارید..
    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• amirreza6790
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 328

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
      دوسته عزیز یه تحلیل از شفن میزارید؟ فکر کنم سهم تو موج3 فرعی از 5 اصلی ترنده..ممنون میشم یه تحلیل هم شما بزارید..
      شایدم هنوز موج 4 تکمیل نشده تو موج b اصلاحی باشه؟

نظر دوستان چیه؟

آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/20, 12:03.
      هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

پانی جان اجازه نمیداد بهت پیام خصوصی بفرستم واسه تشکر
        همینه که میگن میتونه نتایج متفاوتی در نمودارهای بلند مدت داشته باشه ها ;) الان تفاوت انحراف تو 2 تا منحنی رو درک میکنم.
        ممنون
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• alireza64
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 156

سلام به همگي دوستان
          دوستان صاحبنظر اگه لطف كنن يه نگاهي به گزارش 9ماهه تمحركه بندازن ما رو راهنمايي كنن در مورد اين سهم. باتشكر

نظر

• Amo Hoseian
            عضو عادی
            • Oct 2010
            • 212

شایدم هنوز موج 4 تکمیل نشده تو موج b اصلاحی باشه؟

نظر دوستان چیه؟

امیرجان
            جسارتا یک اشکالی در موج شماری بالا دیدم ، گفتم شاید حواست نبوده و متوجه نشده باشی:
            در ریز موجهای موج 1 اصلی ، موج4 به 1 نفوذ کرده و نقض قوانین اصلی الیوت رو داره.
            یک نگاه دوباره بهش بندازی بد نیست!
            [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط alireza64 پست شده است View Post
              سلام به همگي دوستان
              دوستان صاحبنظر اگه لطف كنن يه نگاهي به گزارش 9ماهه تمحركه بندازن ما رو راهنمايي كنن در مورد اين سهم. باتشكر
              اگه بنده رو قابل بدونيد خدمتتون عرض كنم كه شركت از پيشبينيش خيلي عقبتره و علتشم كنسل شدن يه قرارداد مهم بود كه شركتو زمين زد...به همه دوستان توصيه كرده بودم كه واستن گزارش 9 ماهش بياد تا تكليف اين قرارداد روشن بشه كه ظاهرا قرارداد عملي نشده واسه همين ديگه نگهداري سهم توجيه نداره مگر به ديد خيلي بلند مدت.....البته خودم به شخصه انتظار تعديل منفي نداشتم ...ولي بازم اينطور شركتا بايد در پايان سال بررسي بشن ....يه تناقضهايي هم تو حساباش ميبينم...پس اگه ديديد نوسان معكوس ميده از نوسانش استفاده كنيد و اگه آدم صبوري هستيد نگه داريد...ولي از لحاظ بنيادي ديگه توجيهي واسه بالا رفتن نداره مگر با سفته بازي ...از لحاظ تكنيكي هم دوستان اگه نظرشونو بدن تا اين دوستمون بتونه درست تصميم بگيره ممنون ميشم
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                اگه بنده رو قابل بدونيد خدمتتون عرض كنم كه شركت از پيشبينيش خيلي عقبتره و علتشم كنسل شدن يه قرارداد مهم بود كه شركتو زمين زد...به همه دوستان توصيه كرده بودم كه واستن گزارش 9 ماهش بياد تا تكليف اين قرارداد روشن بشه كه ظاهرا قرارداد عملي نشده واسه همين ديگه نگهداري سهم توجيه نداره مگر به ديد خيلي بلند مدت.....البته خودم به شخصه انتظار تعديل منفي نداشتم ...ولي بازم اينطور شركتا بايد در پايان سال بررسي بشن ....يه تناقضهايي هم تو حساباش ميبينم...پس اگه ديديد نوسان معكوس ميده از نوسانش استفاده كنيد و اگه آدم صبوري هستيد نگه داريد...ولي از لحاظ بنيادي ديگه توجيهي واسه بالا رفتن نداره مگر با سفته بازي ...از لحاظ تكنيكي هم دوستان اگه نظرشونو بدن تا اين دوستمون بتونه درست تصميم بگيره ممنون ميشم
                رو نمودار هم جالب نیست. روند صعودی بلند مدتشو شکسته و وارد یک کانال نزولی شده و فعلا در حال حرکت به کف 73 تومانشه!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• sirwan
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 330

سلام پانی خانم وذوستان دیگر لطفا با توجه به نزدیکی مجمع یک تحلیل از کمرجان بگذارید
                  گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                    امیرجان
                    جسارتا یک اشکالی در موج شماری بالا دیدم ، گفتم شاید حواست نبوده و متوجه نشده باشی:
                    در ریز موجهای موج 1 اصلی ، موج4 به 1 نفوذ کرده و نقض قوانین اصلی الیوت رو داره.
                    یک نگاه دوباره بهش بندازی بد نیست!
                    خواهش میکنم امیر جان شما استادی ما داریم درس پس میدیم:

درسته شما درست میفرمایید..باید غیر همپوشان باشه ولی یه قانونه کوچیکه دیگه هم من دیدم که براساس اون شمردن

موج 4 می تواند در موج 1 نفوذ کند اما در حد یک شادو در حدود (10%)

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم..:">

نظر

• shigley
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 153

خواهش میکنم امیر جان شما استادی ما داریم درس پس میدیم:

درسته شما درست میفرمایید..باید غیر همپوشان باشه ولی یه قانونه کوچیکه دیگه هم من دیدم که براساس اون شمردن

موج 4 می تواند در موج 1 نفوذ کند اما در حد یک شادو در حدود (10%)

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم..:">
                      جسارت حقیر ببخشید ولی این قانون فرعی که شما ذکر کردید برای بورس کالا تا حدودی معتبراست
                      [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                      [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• amirreza6790
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 328

خیلی ممنون از دوستان که اشکاله کارمو گرفتن و راهنماییم کردن..پس با توجه به تفاسیری که به این قانونی که من گفتم نمیشه دل خوش کرد پس میشه به این صورت نمودارو دید؟

البته سهم برای تعدیل مثبت بسته باید دید میره پایین به سمته کلاستر c یا خیر جای A باید 4 گذاشت!!#-o

نمودار هفتگی..موج B تا 78% Aصعود کرده..

آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/20, 15:22.

نظر

• Amo Hoseian
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 212

شفن و شاید بشه اینجوری هم موج شماری کرد
                          [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• amirreza6790
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 328

کهرام: احتمالا تو موج B بزرگه خودشه::-?

نظر

• alireza64
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 156

سلام دوستان (راهنمايي كنيد)
                              درمورد سبد سهام من نظرات و تحليل هاي خودتونوبذاريد با تشكر:
                              -فولاژ 280---تمحركه 125---فن اوا 180----رمپنا117-وبملت126

نظر

• omidbefarda
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 104

با سلام خدمت دوستان عزیز . میخواستم نظرتون را در مورد ثامان در قیمت کنونی بدانم آیا به دید 2-3 ماهه خریدش خوب است؟ البته با توجه به نوع خریدهایی که در این مدت شده است آیا خبرهایی در شرکت هست که اینطور دارند خرید می کنند؟ قبلا از توجه دوستان سپاسگزارم

نظر

در حال کار...
                                X