دوسته عزیز یه تحلیل از شفن میزارید؟ فکر کنم سهم تو موج3 فرعی از 5 اصلی ترنده..ممنون میشم یه تحلیل هم شما بزارید..
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postدوسته عزیز یه تحلیل از شفن میزارید؟ فکر کنم سهم تو موج3 فرعی از 5 اصلی ترنده..ممنون میشم یه تحلیل هم شما بزارید..
نظر دوستان چیه؟
آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/20, 12:03.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
پانی جان اجازه نمیداد بهت پیام خصوصی بفرستم واسه تشکر
همینه که میگن میتونه نتایج متفاوتی در نمودارهای بلند مدت داشته باشه ها ;) الان تفاوت انحراف تو 2 تا منحنی رو درک میکنم.
ممنونما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
جسارتا یک اشکالی در موج شماری بالا دیدم ، گفتم شاید حواست نبوده و متوجه نشده باشی:
در ریز موجهای موج 1 اصلی ، موج4 به 1 نفوذ کرده و نقض قوانین اصلی الیوت رو داره.
یک نگاه دوباره بهش بندازی بد نیست![SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط alireza64 پست شده است View Postسلام به همگي دوستان
دوستان صاحبنظر اگه لطف كنن يه نگاهي به گزارش 9ماهه تمحركه بندازن ما رو راهنمايي كنن در مورد اين سهم. باتشكرمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه بنده رو قابل بدونيد خدمتتون عرض كنم كه شركت از پيشبينيش خيلي عقبتره و علتشم كنسل شدن يه قرارداد مهم بود كه شركتو زمين زد...به همه دوستان توصيه كرده بودم كه واستن گزارش 9 ماهش بياد تا تكليف اين قرارداد روشن بشه كه ظاهرا قرارداد عملي نشده واسه همين ديگه نگهداري سهم توجيه نداره مگر به ديد خيلي بلند مدت.....البته خودم به شخصه انتظار تعديل منفي نداشتم ...ولي بازم اينطور شركتا بايد در پايان سال بررسي بشن ....يه تناقضهايي هم تو حساباش ميبينم...پس اگه ديديد نوسان معكوس ميده از نوسانش استفاده كنيد و اگه آدم صبوري هستيد نگه داريد...ولي از لحاظ بنيادي ديگه توجيهي واسه بالا رفتن نداره مگر با سفته بازي ...از لحاظ تكنيكي هم دوستان اگه نظرشونو بدن تا اين دوستمون بتونه درست تصميم بگيره ممنون ميشمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postامیرجان
جسارتا یک اشکالی در موج شماری بالا دیدم ، گفتم شاید حواست نبوده و متوجه نشده باشی:
در ریز موجهای موج 1 اصلی ، موج4 به 1 نفوذ کرده و نقض قوانین اصلی الیوت رو داره.
یک نگاه دوباره بهش بندازی بد نیست!
درسته شما درست میفرمایید..باید غیر همپوشان باشه ولی یه قانونه کوچیکه دیگه هم من دیدم که براساس اون شمردن
موج 4 می تواند در موج 1 نفوذ کند اما در حد یک شادو در حدود (10%)
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم..:">هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/20, 15:22.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
شفن و شاید بشه اینجوری هم موج شماری کرد
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز . میخواستم نظرتون را در مورد ثامان در قیمت کنونی بدانم آیا به دید 2-3 ماهه خریدش خوب است؟ البته با توجه به نوع خریدهایی که در این مدت شده است آیا خبرهایی در شرکت هست که اینطور دارند خرید می کنند؟ قبلا از توجه دوستان سپاسگزارم
نظر
نظر