سایه جان ؛ نیستی عزیزم ؟
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/22, 22:10.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در مورد شفن صفحه قبل دیدم دوستان تحلیلهای بسیار خوبی داشتند از سهم میتونم بگم اگه مقاومت 1080-1100 رو رد کنه براحتی به اهداف 1350-1400 و 1550-1600 خواهد رسید.
کمرجان رو یکی از دوستان پرسیده بودند 800-820 حمایت داره که با شکسته این حمایت تا 770 تومان افت خواهد کرد.
نظر
-
خیلی ممنون پانی جان دلمون برای نوشته هاتون تنگ شده بود..ولی به نظرم شفن باید حداقل 30 تا تعدیل میداد الان دلارو زیر 1100 دیده جالبه! ولی اوله گزارش 1200 دیده اینم جالبه!!
فردا با توجه به اینکه رو مقاومته باید دید چیکار میکنن..توکل به خدا..
ممنون پانی خانوم از تحلیل هات..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاین هم از بازگشایی شفن :d
اگه این بیچاره رو نمیبستن تا به حال با جو بازار به بالای 1100 تومان هم رسیده بود :-&
همون موقع که نبسته بود رو همین قیمت صف بود..14 روز صبر کردیم بعدش اینطوری..کلی هم سهم از دسته مردم کشیدن بیرون نامرداهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
حالا بینه خودمون باشه ها منم 50% خریدمو بعده اینکه صفو برداشتنو قیمت اومد رو 1039 اوردر گذاشتم رو 10426 سر 2 ثانیه پشیمون شدم و برداشتم!! گفتم اینا میخوان بز خری کنن..ولش کردم صف شد!!:d
ولی من امیدم این بود سهم حداقل 1080-1100 باز شه نه رو صفه روز بسته شدن!!
من تو بورکس خوندم میگن ناظر گفته تعدیل با فرموله ما 17% بوده!!=))=))
فکر کنم یکی از علت های مهمش این بود که شاخصو منفی نگه دارن..اگه توجه کنید بالا های جدول تاثیر در شاخص فقط شبریز و شفن و شپنا مثبت هستش..که اینم جلوش گرفتن...:-wآخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/23, 11:38.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
سلام
for fun no advice
خطخطیه ملی مس
بنده دو الترناتیو درمورد موج شماری دارم و البته موج شماری دوم خودش دوحالت داره
فرض اول ما موج 5 شروع کرده باشیم
روند:485یا475سپس 530یا610
فرض دوم ما هنوز درموج 4باشیم و در ریزموجb
که دوحالت داره
حالت اول موج cاز موج bانتهاش 519 بگیریم و موج اصلی Cاز 4 شروع بشه در این حالت موجcساده است
دراین حالت روند با خط صورت نشان داده شده است
حالت دوم
موج cازBهنوز تمام نشده باشه و روند مانند شکل اصلاح تا485یا475سپس رشد 530-540 ادامه داشته باشه و مانند شکل قبلی موجcازموج4شروع بشه
حالا ما دو فرض داریم حالا نگاهی به اندیکاتورها میکنیم
درتایم روزانه اکثرا در حالت اشباع خرید قرار دارند و در تایم هفتگی واگرایی مثبت با مکدی دیده میشود
استراتژی:بالشخصه 475یا485 میخرم و تا 510 صبر میکنم و به قولی دست به ماشه ام
موفق باشید[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
آخرین ویرایش توسط amirreza6790؛ 2012/01/24, 00:30.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
با سلام خدمت تمامی سروان.
خانم پانی حالا دیگه بنظرم وقت تحلیل جدید تکنیکال از باما رسیده باشه؟در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postبا سلام خدمت تمامی سروان.
خانم پانی حالا دیگه بنظرم وقت تحلیل جدید تکنیکال از باما رسیده باشه؟
با سلام.باما مقاومت بسیار مهمی رو رد کرد و احتمالا در حال پول بک به ان میباشد و بنابراین سهم در محدوده 2150-2170 تومان به احتمال قوی با حمایت خوبی مواجهه خواهد شد.
منتها بلحاظ موج شماری هنوز نمیتونم با قطعیت صحبت کنم خیلی ازدوستان که از 1.5 ماه گدشته خواننده این تاپیک بودند به یاد دارند که این صعود را موج بی لحاظ میکردم و سهم از کف 1250 تومان سه موجی تا حوالی 2370 رشد کرد و با این وضعیت هنوز خطر موج سی سهم رو تهدید میکنه...البته هنوز یه احتماله و با شکست سطح 1750 تومان قطعیت پیدا میکنه....[]
وضعیت rsi هفتگی:
نظر
-
نگاهی به چند سهم:
صدرا در صورت شکست سطح 159-160 تا محدوده 151-154 تومان افت خواهد کرد.
مپنا در صورت شکست حمایت 216-220 تا محدوده 208 تومان امکان افت وجود دارد و در صورت عدم شکست حمایت 200-204 انتظاررشد تا محدوده 255-260 وجود دارد.
در نماد وغدیر حمایت 438-440 بسیار مهم هست بطوریکه با شکست این حمایت احتمال تریپل تری wxyxz زیاد است و سهم راهی 400-405 و بدبینانه 390 تومان خواهد شد.
و در مورد شاخص کل با شکست حمایت 25600 واحد ابتدا راهی 25450 و سپس 25250-25300 خواهد شد.
نظر
نظر