سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
با سلام خدمت دوستان عزیز
تحلیل مختصری بر گزارش بانک پاسارگاد را در وبلاگم قرار داده ام .خوشحال می شم بازدید کرده و نظر دهید.
[url]www.tahlilgaran.bourseblog.ir[/url]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postدیروز و امروز کل سایپا رو فروختم ( نزدیک 17 -20% تو 5 روز کاری بازدهی داشت که تو کوتاه مدت برای سهم کافی بود ) و همه رو با وپترو جایگزین کردم .چارت وپترو رو تا قبل بازار شنبه اینجا میذارم انتظار بالایی از سهم دارم
حجم مبنا لطفا... :d
بیشتر ساختمانیها حتی در قیمت فعلی ارزنده هستند و سرمایه گذاری میان مدتی خوبی محسوب میشوند.بنظرتون چه پی بر ای زیبنده آ.س.پ هست؟
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
بیشتر ساختمانیها حتی در قیمت فعلی ارزنده هستند و سرمایه گذاری میان مدتی خوبی محسوب میشوند.بنظرتون چه پی بر ای زیبنده آ.س.پ هست؟
بنظرم ab=cd آ.س.پ که تو صفحه قبل چارتش رو گذاشتم شرایط الگوی پرفکت رو داره اگه اینطوری باشه تو هفته اینده به تارگت دوم میرسه منتها باید از پس 455 تومان بربیاد.
نظر
-
pani خانم میتونم ازتون خواهش کنم از نمودارها و اهداف کچینی و کسرا و کترام یک نقاشی برامون بذاریدخدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post;)
حجم مبنا لطفا... :d
بیشتر ساختمانیها حتی در قیمت فعلی ارزنده هستند و سرمایه گذاری میان مدتی خوبی محسوب میشوند.بنظرتون چه پی بر ای زیبنده آ.س.پ هست؟در اصل توسط pani پست شده است View Postدیروز و امروز کل سایپا رو فروختم ( نزدیک 17 -20% تو 5 روز کاری بازدهی داشت که تو کوتاه مدت برای سهم کافی بود ) و همه رو با وپترو جایگزین کردم .چارت وپترو رو تا قبل بازار شنبه اینجا میذارم انتظار بالایی از سهم دارمآخرین ویرایش توسط meysam؛ 2012/02/26, 22:12.
نظر
-
در اصل توسط مهدي منصوري پست شده است View Postpani خانم میتونم ازتون خواهش کنم از نمودارها و اهداف کچینی و کسرا و کترام یک نقاشی برامون بذارید
در مورد کاشی سرامیکیها حقیقتش زیاد کار نکردم رو این گروه منتها در مورد شاخصشون نظرم بصورت چارت زیر است یعنی احتمال میدم شاخص گروه نتونه از محدوده 800 واحد عبور کنه بدلیل تراکم مقاومتها تو این منطقه و برای اصلاح وارد موج سی بشه (اگه بتونه این مقاومت قوی رو رد کنه مجددا باید بررسی بشه)
نظر
نظر