در اصل توسط طيب پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postالانکه سر صحبت باز شد. این دختر شما چه عکس نازی انداخته:x
شده عین مدلای دهه 70 آمریکاb-)
خیلی ممنون.آره اکثر دوستای بورسیم هم همینو بهم گفتن.کلا تو استفاده از وسایل من ید طولانی داره.
اون روز صدام زده که بیا برات نقشه بورس رو کشیدم .حتما نقاشیشو اپلود میکنم.حتی موج شماری هم کرده بود... :*
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post:d >:d<
خیلی ممنون.آره اکثر دوستای بورسیم هم همینو بهم گفتن.کلا تو استفاده از وسایل من ید طولانی داره.
اون روز صدام زده که بیا برات نقشه بورس رو کشیدم .حتما نقاشیشو اپلود میکنم.حتی موج شماری هم کرده بود... :*
از الان کارشو شروع کنه چند سال دیگه جای رابرت ماینر و میگیره!!
پانی خانوم حتما آپلود کن خیلی دوست دارم ببینم...:dهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
آخرین ویرایش توسط shigley؛ 2012/02/23, 17:21.[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط shigley پست شده است View Postpaniخانوم خدا دخترتو برات نگهداره>:D<
قرار بود اون اصلاح zاز شاخص بزنی من نفهمیدم منظورتون چیه خواستم یاداوری باشه:D
ممنون از لطفتون.انشالله
در مورد شاخص کل از 3-4 ماه پیش تا به حال خیلی روش کار کردم .در ابتدا اصلاح wxy را مدنظر داشتم بعد گمانه شروع موج 5 که هنوز این گمانه فیل نشده و پابرجاست.
منتها بعد رشد فعلی با توجه به نگاهی که این چند روزه به غدیر فولاد فملی و ... کردم و نمودار همه رو تا فردا شب تو تاپیک میذارم عقیدم اینه که فعلا با هر دو موج شماری انتظار یه اصلاح حداقل 1000 واحدی وجود داره(چه در موج شماری شروع موج 5 و در اصلاح سی و چه در موج شماری به سبک wxyxz) که مثلا غدیر حتی تا محدوده 350 تومان اصلاح می کنه(در نمودار تعدیل سود سهم)
دلایلی دارم که همه رو تا فردا ارائه میدم و تقریبا روشون مطمئنم.
تو کوتاه مدت انتظار رشد اون هم بصورت نوسانی تا محدوده 25400-25500 واحد وجود دارد.
اینم موج شماری wxyxz که از قبل قولش رو داده بودم:
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/02/23, 17:52.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postممنون از لطفتون.انشالله
در مورد شاخص کل از 3-4 ماه پیش تا به حال خیلی روش کار کردم .در ابتدا اصلاح wxy را مدنظر داشتم بعد گمانه شروع موج 5 که هنوز این گمانه فیل نشده و پابرجاست.
منتها بعد رشد فعلی با توجه به نگاهی که این چند روزه به غدیر فولاد فملی و ... کردم و نمودار همه رو تا فردا شب تو تاپیک میذارم عقیدم اینه که فعلا با هر دو موج شماری انتظار یه اصلاح حداقل 1000 واحدی وجود داره(چه در موج شماری شروع موج 5 و در اصلاح سی و چه در موج شماری به سبک wxyxz) که مثلا غدیر حتی تا محدوده 350 تومان اصلاح می کنه(در نمودار تعدیل سود سهم)
دلایلی دارم که همه رو تا فردا ارائه میدم و تقریبا روشون مطمئنم.
تو کوتاه مدت انتظار رشد اون هم بصورت نوسانی تا محدوده 25400-25500 واحد وجود دارد.
اینم موج شماری wxyxz که از قبل قولش رو داده بودم:
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط shigley پست شده است View Postسلام
نگاهی به وساخت
باتوجه به نمودار یک اصلاح تا 173-163 داریم سپس ادامه روند تا 245
اگر 207 بشکنه میتوان انتظار رشد تا 245داشت میتوان گفت ریز موج 3هنوز تمام نشده است
فیل شدن این موج شماری شکستن نمودار 160است
وساخت(update)
Click this bar to view the full image.
تارگت اول که زد 268 تومان به نظر من تارگت بعدی میتونه 320 باشه و از اونجا اصلاحشو شروع کنه مهمترین چیزی که درنمودار دیده میشه شکستن مقاومتی که از ابتدای ورود به بورس از ان نان بوده که نشاندهنده موج 3 بودن سهمه
بهترین استراتژی در موج سه خروج از سودها و اضافه کردن در اصلاح هاست
از نظر فاندی هم مالک تعداد زیادی سهم ونوین است و تعدادی ساختمان که درحال فروش است[CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postسلام پانی خانم خسته نباشید با تشکر از تحلیل شما یک سوال پس از اصلاح شاخص هزار واحد گه انجام شد رشد شاخص ایا می تواند در یک سال کامل در مدار 30هزار به بالا برود و خود را در قیمتهای 32 الی 33 هزار واحد ثبت کند اخرین مرحله رشد شاخص چه میزانی می باشد با تشکر
پس از اصلاح مورد نظر که بروی نمودار مشخص کردم انتظار رشد تا محدوده 28000 واحد وجود دارد.
نظر
نظر