سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

لپارس

با توجه به نمودار زیر سهم در حال تکمیل الگوی گارتلی میباشد که این الگو در چند محدوده کامل میشود:

1- محدوده قیمت 102 در معاملات سه شنبه
    2-94 تومان
    3- 84 تومان

قابل ذکر است که واکنش فعلی سهم امکان دارد بدلیل مجاورت با مرز روانی 100 تومان باشد

ولی اگر محدوده 124 -130 تومان را با قدرت رد کند توانایی صعود تا سطح 165 تومان را در میان مدت دارد.

نظر

• fiona
      کاربر فعال
      • Apr 2011
      • 405

پاني جان يه تحليل از وساپا ميذاري

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

در اصل توسط pani پست شده است View Post

سلام اقای علی محمدی

مباحث اموزشی تاپیک اموزشی را استاد بزرگوار جناب هالی معین میکنند و برای منم مبحث گپ و نمودار لگاریتمی و خطی رو در نظر گرفتند که دیشب در تاپیک قرار دادم.
        بسیار عالیه پانیه عزیز
        من به شخصه این تعطیلی ها رو صرفا جهت آشنا شدن با تکنیکال گذاشتم چون چنین فرصتهایی کم گیرم میاد و دارم سعیم رو میکنم و 1 روز فقط طول کشید خودمو کشتم بالاخره یه دیتا بر روی نمودار آوردم و از اول تایپیک جناب holy بزرگوار که راشین عزیز و جناب holy و علیرضای عزیز و شما بزرگوار پله پله مراحل رو در حال انجام هستم (چون شاگرذ واقعا تنبلی هستم همونطور که تو دانشگاه به پروژه هام استادای بزرگوار بر اساسه پولی که بابت کپی پرداخت کرده بودم بهم نمره میدادن :)) ).
        ولیکن واقعا زحمات شما و همه دوستان که در این ایده واقعا مبتکرانه (تشکر ویژه از جناب holy عزیز که آشنایی ما هم با کار ارزشمند ایشون در قبال بنده صورت گرفت ) مشارکت نمودید و میدونم این ادامه دار خواهد بود و مطمئنا خانم تدین عزیز و بزرگواران دیگر هم در این بخش به ارائه مطالب خواهند پرداخت (البته واقعا استادان گرانبهایی در یکجا جمع شده اند و این خودش یک موفقیت بزرگ بشمار میره) پیشاپیش تشکر ویژه دارم و برای همه عزیزان در درجه اول سلامتی و بعد موفقیت (همراه با سودهای شیرین ) آرزو میکنم.
        شاد باشید

نظر

• aminaran
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 254

ولصنم

سهم طبق نمودار زیر در حال تشکیل الگوی "ولف" میباشد

که این الگو در محدوده 2 ماه اینده برای تشکیل پیوت 5 خود تا محدوده 130-135 نزول خواهد کرد و پس از این افت سهم در میان مدت به صعود خود به خط EPA در محدوده 250-260 ادامه خواهد داد.

طبق پیش بینی قبلی که از این سهم داشتم سهم در صعود فعلی خود اهداف 180 و 192 و بسیار خوشبینانه 200 تومان(نهایتا 1 ماهه) را دارد و پس از این صعود به احتمال بسیار قوی به افت خود تا تکمیل پیوت 5 و قیمت 134 تومان ادامه میدهد.و پس از ان به سمت قیمت 250 تومان حرکت خواهد کرد.

[/URL][/IMG]
          باتشکر از تحلیلهای خوبی که انجام می دهید ...آیا این کاهش قیمت ولصنم می تونه بخاطر افزایش سرمایه باشه که قراره در هفته های آتی انجام بگیره ؟ ....با تشکر

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

پاني خانم چرا ولصنم افت كرد؟ آيا براي خيلي از سهم هاي ديگه مثل ولساپا و وايران هم چنين افتي رو متصور هستيد؟
            در مورد مپنا و فولاد و خبهمن چه نظري داريد؟
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

به نقل از وليد هلالات
              بیمه ای ها + جوابیه و ختم جلسه

دلیل صف خرید بیمه ها فقط و فقط یک چیز است و افزایش مبلغ دیه ! افزایش مبلغ دیه به دوبرابر موجب افزایش بهای بیمه شخص ثالث می شود . پر واضح است تعداد تصادفات که بیشتر نمی شود ، بنابراین یک مازاد برای بیمه ای ها می ماند . حالا اگر خیلی بررسی دقیقی می خواهید بکنید ، در صورت مالی بیمه ای ها بروید و ببینید چند درصد پرتفوی بیمه ای آنها بیمه شخص ثالث است .

از بین وساپا-رمپنا-رانفور-رپارس اگر بخواهیم یکی را انتخاب کنیم تقریبا" به مشکل بر می خوریم :

از رپارس خبری ندارم و بررسی نداشتم . رانفو با جو مناسبی که دارد می تواند به ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان برگشت کند هرچند صف خرید است و عرضه نمی شود . رمپنا کم ریسک تر است و می تواند ۴۰۰ را ببیند و در تعادل کامل به سر می برد . وساپا که در رشد و سقوط قیمت بی مانند است . مثل آب خوردن از ۲۰۰ تومان می شود ۴۰۰ تومان و مثل آب خوردن کل راه را بر می گردد . نقد شونده تر ، پر بازده تر و پر ریسک تر است . اگر ریسک زیاد و هیجان بیشتری اشتها دارید ، با شایعات فعلی وساپا مناسب تر است

یکی از دوستان نوشته : افزايش بيمه شخص ثالث: تلخ براي افراد وشيرين براي شركتهاي بيمه يك شبه در امد نجومي ......................

در نماد وسینا و قیمت ۲۹۰ تومانی مورد انتظار ، یک مبحث خیلی ساده و کاربردی مدیریت مالی است . ارزش فعلی برابر است با قیمت تقسیم بر (r+1) که بنده 4% در نظر گرفته بودم و انتظار داشتم حداقل در 290 بازشود و کمی رشد کند که همانطور که عرض کردم جدیدا" قیمت ها روی تعادلی باز می شوند . بحث این ارزش فعلی خیلی طول و دراز است و موضوع دیگرش اینکه مولفه های آن دلبخواهی است ...

در مورد قلرست اطلاعات ندارم ، بانک پارسیان هم بررسی نداشته ام . تکنیکالش را باید ببینند . کهرام هم بهمچنین ... بنده فرصت برای دیدن خیلی از سهم ها پیدا نمی کنم که حتی ممکن است ارزنده باشند اما فرصت محدود است و ما معمولا" درگیر برخی سهم های خاص

پسهند - خبهمن - كالسيمين - - پاسا - فسرب ..... در مورد این پرتفوی : فاسمین و فسرب تقریبا" از یک گروه هستند ، فاسمین شرایط بسیار خوبی دارد فلذا همگروهانش نیز باید وضعیت مشابهی داشته باشند . پاسا احتمالا" افزایش سرمایه بدهد . کم تحرک است اما با نسبت قیمت به درآمد خوبی که دارد مناسب است . خبهمن و پسهند هم قبلا" اطلاعات زیادی در موردشان نوشتیم

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

به نقل از وليد هلالات
                بیمه ای ها + جوابیه و ختم جلسه

دلیل صف خرید بیمه ها فقط و فقط یک چیز است و افزایش مبلغ دیه ! افزایش مبلغ دیه به دوبرابر موجب افزایش بهای بیمه شخص ثالث می شود . پر واضح است تعداد تصادفات که بیشتر نمی شود ، بنابراین یک مازاد برای بیمه ای ها می ماند . حالا اگر خیلی بررسی دقیقی می خواهید بکنید ، در صورت مالی بیمه ای ها بروید و ببینید چند درصد پرتفوی بیمه ای آنها بیمه شخص ثالث است .

از بین وساپا-رمپنا-رانفور-رپارس اگر بخواهیم یکی را انتخاب کنیم تقریبا" به مشکل بر می خوریم :

از رپارس خبری ندارم و بررسی نداشتم . رانفو با جو مناسبی که دارد می تواند به ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تومان برگشت کند هرچند صف خرید است و عرضه نمی شود . رمپنا کم ریسک تر است و می تواند ۴۰۰ را ببیند و در تعادل کامل به سر می برد . وساپا که در رشد و سقوط قیمت بی مانند است . مثل آب خوردن از ۲۰۰ تومان می شود ۴۰۰ تومان و مثل آب خوردن کل راه را بر می گردد . نقد شونده تر ، پر بازده تر و پر ریسک تر است . اگر ریسک زیاد و هیجان بیشتری اشتها دارید ، با شایعات فعلی وساپا مناسب تر است

یکی از دوستان نوشته : افزايش بيمه شخص ثالث: تلخ براي افراد وشيرين براي شركتهاي بيمه يك شبه در امد نجومي ......................

در نماد وسینا و قیمت ۲۹۰ تومانی مورد انتظار ، یک مبحث خیلی ساده و کاربردی مدیریت مالی است . ارزش فعلی برابر است با قیمت تقسیم بر (r+1) که بنده 4% در نظر گرفته بودم و انتظار داشتم حداقل در 290 بازشود و کمی رشد کند که همانطور که عرض کردم جدیدا" قیمت ها روی تعادلی باز می شوند . بحث این ارزش فعلی خیلی طول و دراز است و موضوع دیگرش اینکه مولفه های آن دلبخواهی است ...

در مورد قلرست اطلاعات ندارم ، بانک پارسیان هم بررسی نداشته ام . تکنیکالش را باید ببینند . کهرام هم بهمچنین ... بنده فرصت برای دیدن خیلی از سهم ها پیدا نمی کنم که حتی ممکن است ارزنده باشند اما فرصت محدود است و ما معمولا" درگیر برخی سهم های خاص

پسهند - خبهمن - كالسيمين - - پاسا - فسرب ..... در مورد این پرتفوی : فاسمین و فسرب تقریبا" از یک گروه هستند ، فاسمین شرایط بسیار خوبی دارد فلذا همگروهانش نیز باید وضعیت مشابهی داشته باشند . پاسا احتمالا" افزایش سرمایه بدهد . کم تحرک است اما با نسبت قیمت به درآمد خوبی که دارد مناسب است . خبهمن و پسهند هم قبلا" اطلاعات زیادی در موردشان نوشتیم

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                  باتشکر از تحلیلهای خوبی که انجام می دهید ...آیا این کاهش قیمت ولصنم می تونه بخاطر افزایش سرمایه باشه که قراره در هفته های آتی انجام بگیره ؟ ....با تشکر
                  من از افزایش سرمایه سهم بیخبر بودم.

بله امکان داره افتش بدلیل افزایش سرمایه باشه چون طبق الگویی که ترسیم کردم خوشبینانه سهم 134 رو میدید و امکان افت حتی تا 115-120 رو هم داشت پس ما فرض رو همون افزایش سرمایه سهم میگیریم .
                  ولی هر وقت سهم به محدوده قیمتی که دیشب گفتم برسه هدف میان مدتش 250 تومان است.
                  آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/05, 10:19.

نظر

• majid
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 151

خانم پانی - با سلام
                    با توجه به قیمت پس از مجمع وسپه و کچاد کوتاه مدت و میان مدت سهمها و اهداف انها را چگونه ارزیابی می نمائید؟ .با تشکر فراوان

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                      خانم پانی - با سلام
                      با توجه به قیمت پس از مجمع وسپه و کچاد کوتاه مدت و میان مدت سهمها و اهداف انها را چگونه ارزیابی می نمائید؟ .با تشکر فراوان
                      وسپه در جای بسیار حساسی قرار گرفته

اگر بتونه از قیمتهای فعلی خودشو بالای 160تثبیت کنه ( که بسیار سخته) تا 185 بالا میره

والا تا 128-132 پایین میاد و سپس خودشو برای اهداف بالاتر آماده میکنه.

حمایتهای سهم:
                      لازم به ذکر است سهم در قیمتهای فعلی در محدوده حمایتی خودش قرار گرفته یعنی 141-148
                      سایر حمایتها:139 و 134-135

مقاومتها:148-149-153-157 و 162

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

کچاد هم در محدوده 650 رو حمایت قوی خودش قرار گرفته و احتمال یک نوسان مثبت 10-15% را از سهم دارم ولی کلا اصلاح سهم تمام نشده
                        و همه این نوساناتو در مسیر اصلاح سهم میدونم.

حمایتهای سهم:615-600-550 و 530 تومان.

مقاومتها:675-700-720 و محدوده 740-760

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

دوستی در مورد وساپا سوال کرده بودند در جوابشون باید بگم امیدی به رشد فعلی سهم ندارم شاید به سختی محدوده 310-320 رو ببینه .

هرچند من این فرصتها رو فرصت خروج میدونم و سهم میتونه تا 250-220 و بدبینانه 190-200 هم اصلاح بشه(در یک دوره زمانی 3 ماهه)

قبل از عید برای معاملات انلاین به یکی از کارگزاری خوشنام مشهد رفته بودم عجیب از این سهم حمایت میکرد و میگفت تا 700 بدون توقف میره(بهش گفته بودم از تکنیکال چیزی بلدم) و منم سفت و سخت باهاش مخالفت کردم...

یک تجربه ای رو تو این سالها به دست اوردم که با هیچ چیز عوضش نمیکنم:

وقتی سهمی تو پیک قیمته و میبینید مدام اهداف انچنانی براش ترسیم میکنند(حتی از کسانیکه بسیار بهشون اعتماد دارید) بی درنگ بفروشید .
                          مثال همینو رو شاخص هم دیدیم شاخص بالای 25000 بود و رشد زیادی کرده بود اینطرف و انطرف حرف شاخص بالای 40000 بود!

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

دوستی در مورد وساپا سوال کرده بودند در جوابشون باید بگم امیدی به رشد فعلی سهم ندارم شاید به سختی محدوده 310-320 رو ببینه .

هرچند من این فرصتها رو فرصت خروج میدونم و سهم میتونه تا 250-220 و بدبینانه 190-200 هم اصلاح بشه(در یک دوره زمانی 3 ماهه)

قبل از عید برای معاملات انلاین به یکی از کارگزاری خوشنام مشهد رفته بودم عجیب از این سهم حمایت میکرد و میگفت تا 700 بدون توقف میره(بهش گفته بودم از تکنیکال چیزی بلدم) و منم سفت و سخت باهاش مخالفت کردم...

یک تجربه ای رو تو این سالها به دست اوردم که با هیچ چیز عوضش نمیکنم:

وقتی سهمی تو پیک قیمته و میبینید مدام اهداف انچنانی براش ترسیم میکنند(حتی از کسانیکه بسیار بهشون اعتماد دارید) بی درنگ بفروشید .
                            مثال همینو رو شاخص هم دیدیم شاخص بالای 25000 بود و رشد زیادی کرده بود اینطرف و انطرف حرف شاخص بالای 40000 بود!
                            اين افتي كه شما ميگيد حتما بايد صورت بگيره و شكي در آن نيست. البته در قالب تقسيم سود نقدي و نه چيز ديگري
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                              اين افتي كه شما ميگيد حتما بايد صورت بگيره و شكي در آن نيست. البته در قالب تقسيم سود نقدي و نه چيز ديگري
                              یه مقدار با شما موافقم چون نمیشه افت بعد از مجمع رو هم ندیده گرفت .ولی انتظار دارید تا مجمع چقدر رشد کنه؟

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

من انتظارم اینه که تا مجمع با افت و خیز حتی 250 رو هم ببینه و بقیه افتشو بعد از بازگشایی مجمعش تا 185-200 داشته باشه.

نظر

در حال کار...
                                X