کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام استاد هولي از راهنمايي هاتون سپاسگزارم اميدوارم تشكيل كلاس آموزشي هر چه سريعتر به مرحله عمل برسه تا از پراكندگي سوالات و عدم بهره برداري ساير دوستان از توضيحات شما و ديگر اساتيد كاسته بشود از همت والاي شما و جديت و صبر تون در پاسخگويي به سوالات صميمانه متشكرم
درود بر روژان عزیز و محسنی گرامی
شما بزرگوارید ،ممنونم...،درود برهر دو عزیز
ضمنا پانی جان اگه ایندیکیتور دیمارک رو احیانا خواستین بفرمایین تقدیم کنم .......(در متاتریدر)
با سلام و تشکر فراوان از شما استاد عزیز
خیلی ممنون از توضیحات کامل و عالیتون.متاسفانه در وارد کردن اطلاعات به متا تریدر مشکل دارم و از راهنمایتون در مورد نحوه وارد کردن اطلاعات به متاتریدر پیشاپیش کمال امتنان را دارم
منتظرم
با سلام و تشکر فراوان از شما استاد عزیز
خیلی ممنون از توضیحات کامل و عالیتون.متاسفانه در وارد کردن اطلاعات به متا تریدر مشکل دارم و از راهنمایتون در مورد نحوه وارد کردن اطلاعات به متاتریدر پیشاپیش کمال امتنان را دارم
منتظرم
سلام پانی عزیز
تو این لینک تو ضیحاتی داده که فکر کنم مشکلتون حل بشه.
موفق باشین
با توجه به نمودار فوق قیمت مثبت کامل امروز سهم مجاور با ضلع بالای مثلث مقاومتی بسیار قوی برای سهم محسوب میشود
در صورت شکست مثلث و مقاومت فوق هدف مثلث حدود 960 تومان میباشد.واگرایی مثبت ایجاد شده در rsi , cci گواه حرکت صعودی سهم از 635 تا مثبت کامل امروز میباشد.635 مجاور ضلع پایین مثلث حمایت خوبی برای سهم محسوب میشود
با توجه به نزدیک شدن سهم به راس مثلث باید منتظر شکست مثلث در معاملات روزهای اینده ماند
با توجه به نمودار زیر سهم در صدد تشکیل نقطه D در الگوی هارمونیک BEARISH CRAB میباشد
نقطه D میتواند در این الگو در نقاط زیر تکمیل شود:
1.618فیبوی EXT بازوی XA :هدف 340 تومان
2.618 فیبوی EXT بازوی BC: هدف 325 تومان(این هدف را پشت سر گذاشته است)
3.618 فیبوی EXT بازوی BC: هدف 358 تومان
سقف کانال معادل 280 تومان(خط ابی رنگ)
270 تومان معادل 23.6 فیبوی RET بازوی CD
حمایت قوی در محدوده 261-264 معادل سقف تاریخی سهم(سقف قبلی در چند سال اخیر)
250-256 :فیبوی 38.2 و نقطه B
246:خط سبز رنگ معادل خط روند نزولی میان مدت
235:تارگت نهایی تصحیحAB=CD و معادل کف کانال صعودی سهم
ماشالا کم کم سایت داره قرق خانم ها میشه ( پانی خانم ناهید خانم ریحانه خانم و ....)
نکته جالب اینه که همگی جزء حرفه ایی ها هستن و از راهنمای هاشون میشه خیلی استفاده کرد
( یه تاپیک مثلا با نام بانوان پیشرو هم ایجاد کنید خوب کارتون میگیره ها :d )
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
ماشالا کم کم سایت داره قرق خانم ها میشه ( پانی خانم ناهید خانم ریحانه خانم و ....)
نکته جالب اینه که همگی جزء حرفه ایی ها هستن و از راهنمای هاشون میشه خیلی استفاده کرد
( یه تاپیک مثلا با نام بانوان پیشرو هم ایجاد کنید خوب کارتون میگیره ها :d )
ممنون اقا فرهاد
به تالارهای دیگه هم سر بزنید حرفه ایهای خانم بورسی فراوانند:زهره تدین مارال صفا راشین خانم و...
از هم دوره ایهای خودم خانمهای تحلیلگر زیادی داشتیم با تحلیلهای خیلی خوب ولی تحلیلهاشونو کمتر میزنن.از همشون خواستم بیان و تحلیل بزنن ببینم قبول میکنن
تو تحلیلگری خانم و آقا نداریم ;)
نظر