سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

کچاد:

اولین هدف کچاد رسیدن به قیمت قبل افزایش سرمایه:1050 تومان

مقاومتها:870 و 950
    آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/07, 13:14.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

کگل:

سهم مقاومت جدی خود در 1170 تومان را پشت سر گذاشت

هدف سهم رسیدن به قیمت قبل افزایش سرمایه :2000 تومان

مقاومتهای مهم :1250 - 1350- 1400

نظر

• SHAMSIAN
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 103

استاد پانی لطف کنید نگاهی مجدد به کاذر داشته باشید ممنون خواهم شد .

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط SHAMSIAN پست شده است View Post
          استاد پانی لطف کنید نگاهی مجدد به کاذر داشته باشید ممنون خواهم شد .
          تا فردا تحلیلشو میذارم یه الگوی خوب دیگه هم تشکیل داده

نظر

• رضا احدی
            عضو جدید
            • Feb 2011
            • 12

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            نگاهی به بیمه البرز

[/URL[/IMG]

با توجه به نمودار فوق قیمت مثبت کامل امروز سهم مجاور با ضلع بالای مثلث مقاومتی بسیار قوی برای سهم محسوب میشود
            در صورت شکست مثلث و مقاومت فوق هدف مثلث حدود 960 تومان میباشد.واگرایی مثبت ایجاد شده در rsi , cci گواه حرکت صعودی سهم از 635 تا مثبت کامل امروز میباشد.635 مجاور ضلع پایین مثلث حمایت خوبی برای سهم محسوب میشود
            با توجه به نزدیک شدن سهم به راس مثلث باید منتظر شکست مثلث در معاملات روزهای اینده ماند
            سلام
            این مثلث ارزش نداره یعنی اصلا مثلث نیست ;)

نظر

• mohseni1353
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1010

تا فردا تحلیلشو میذارم یه الگوی خوب دیگه هم تشکیل داده
              پاني جان اين الگو كه ميگفتيد يه سروشانه نيست رو نمودار كاذر[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط رضا احدی پست شده است View Post
                سلام
                این مثلث ارزش نداره یعنی اصلا مثلث نیست ;)
                مثلثش که واضحه فقط مسئله اینجاست که چندروزه فکر منو رو مثلث نزولی بخودش مشغول کرده با هدف:((
                الان رو قیمت 619 دقیقا رو ضله پایین مثلثه و اگه در معاملات شنبه این سطحو با حجم بشکنه سیگنال فروش قطعی صادر میشه
                فقط از بنیادی شرکت خبری ندارم

نظر

• رضا احدی
                  عضو جدید
                  • Feb 2011
                  • 12

مثلثش که واضحه فقط مسئله اینجاست که چندروزه فکر منو رو مثلث نزولی بخودش مشغول کرده با هدف
                  الان رو قیمت 619 دقیقا رو ضله پایین مثلثه و اگه در معاملات شنبه این سطحو با حجم بشکنه سیگنال فروش قطعی صادر میشه
                  فقط از بنیادی شرکت خبری ندارم
                  شرمنده
                  اتفاقا مثلثش مثلث نیست هرچی شکل مثلث باشه مثلث نمیشه زمان این خیلی طولانیه اکثر این مثلث از یک نزول تشکیل شده مثلث که الگو بخواد بشه و هدف یده باید دوسوم تا سه چهارم از قاعدش ازمثلث خارج بشه بازم بگم ..;)

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

چیزی که میگید عین جمله کتاب جان مورفیه
                    ولی این مثلثه ;)

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در تحلیل فاذر

هیچ مشکلی در تشکیل نقطه c بوجود نمیاد چون کندل c سایه پایینی بلندی تشکیل داده.
                      اینکه میگید 88.6 در خیلی موارد فیل میشه من در تحلیل فاراک در وبلاگ خودم هم دو قلوی کف فاراک را نقاط b , c قرار دارم و تشکیل خفاش نزولی در 250 تومان داد و تا 61.8 بازوی cd تصحیح کرد یعنی تا 206(و سهم عین تحلیل من پیش رفت.حتما تحلیلشو در وبلاگم مطالعه کنید واسه 1.5 ماه پیشه)
                      تو تحلیلتون رو تشکیل c تا فیبوی 99 RET بازوی AB را هم در نظر بگیرید
                      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/07, 21:13.

نظر

• رضا احدی
                        عضو جدید
                        • Feb 2011
                        • 12

در تحلیل فاذر

هیچ مشکلی در تشکیل نقطه c بوجود نمیاد چون کندل c سایه پایینی بلندی تشکیل داده.
                        اینکه میگید 88.6 در خیلی موارد فیل میشه من در تحلیل فاراک در وبلاگ خودم هم دو قلوی کف فاراک را نقاط b , c قرار دارم و تشکیل خفاش نزولی در 250 تومان داد و تا 61.8 بازوی cd تصحیح کرد یعنی تا 206(و سهم عین تحلیل من پیش رفت.حتما تحلیلشو در وبلاگم مطالعه کنید واسه 1.5 ماه پیشه)
                        تو تحلیلتون رو تشکیل c تا فیبوی 99 RET بازوی AB را هم در نظر بگیرید
                        پانی خانوم اینکه شما تو وبلاگت چیکار کردی مهم نیست
                        مهم اون چیزیه که قانونه
                        همون کتاب که تو امضات گذاشتی یه نگاه بکن اگه غیر گفته من چیزی بود من دیگه هیچوقت پست نمیزنم
                        تو پست قبلی هم که میگی حرف من عین حرف جان مورفیه ولی مثلثه باشه شما بیشتر از مورفی میدونی
                        هدف من اینه اشتباهت رو بهت بگم دفعه بعد این اشتباه رو نکنی از هرکی دوست داری سئوال کن معلومت میشه کی درست میگه
                        من برا بحث نیومدم شبت بخیر

نظر

• farhad61
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 512

سلام پانی خانم
                          یه درخواست و یه سوال
                          موقع برگذاری مجمع که همه درذ موردش صحبت می کنند و میگن مثلا رانفور بعد از مجمع با هر قیمتی بود بخر کی برگزار میشه در مورد فولاد و خودرو چه زمانی برگزار میشه
                          اگه امکان داره یه تحلیل در مورد خودرو هم بکنید با توجه به افت قیمت در چند روز گذشته آینده کوتاه مدت سهم رو چطور میبینید
                          با سپاس از راهنمایتون
                          فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                          قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط رضا احدی پست شده است
                            ده نشد دیگه شما از تحلیل خودت برای من مثال میاری که نمیشه
                            شما یه نمونه عکس از یه کتاب بزار که نقطه c با سایه یا بی سایه پایینتر از a باشه من میگم حرفت قبول از تحلیل خودت که نمیتونی مثال بیاری که
                            بعدش هم مگه سایه جزو بار نیست سایه قیمت بالا و پایین سهم هست و کاملا جزو بار حساب میشه
                            اما من برات عکسشو میزارم تا ببینی
                            البته تو این عکسه جایی که ما میگیم a بهش میگه b و جایی که میگیم c بهش میگه d که خوب اسمه و مهم نیست

دورشم خط کشیدم برات که نوشته 38.2 تا 88.6 غیر اینم نیست حالا شما من نمیدونم چرا داری بجث میکنی حکایت مثلث که اونم مثلث نیست
                            نه ناراحت هم نشدم منتها بحث علمیش خوبه من هم خواستم یه چیزی از من یادگار داشته باشی حالا نمیخوای و اصرارداری میل خودته ضمنا این الگوها هم هرکدوم جای خاصی تو شمارش الیوت میشینه
                            همین خرچنگ برای هدف موج 5 هست منتها نه از اونجا که شما در نظر گرفتی اگه اطلاعات بیشتر هم خواستی کتاب کارنی رو ببین
                            آخرین حرفمم اینه اگه قبول کردی که هیچ ولی اگه واقعا هنو احساس میکنی درست میگی از یک کدوم از تکنیکالیستها که تو سایت قبول داری بگو بیاد نظر بده

مجدد شب بخیر
                            چقدر خوب که کتاب رو دارید
                            به صفحه 309 مراجعه کنید
                            نمودار روزانه شاخص ( nasdaq(nq
                            c خیلی پایینتر از a تشکیل شده.چی جوابی دارید؟

من جواب دارم.شما در همه الگوها حالت ایده آل رو یاد گرفتید ولی کتاب میگه در حالت کلی:

پس از تشکیل نقطه b پس از صعود یا نزول (در الگوی صعودی یا نزولی) و با توقف در یکی از تراز های فیبو ناچی AB نقطه C تشکیل میگردد.
                            آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 01:54.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                              سلام پانی خانم
                              یه درخواست و یه سوال
                              موقع برگذاری مجمع که همه درذ موردش صحبت می کنند و میگن مثلا رانفور بعد از مجمع با هر قیمتی بود بخر کی برگزار میشه در مورد فولاد و خودرو چه زمانی برگزار میشه
                              اگه امکان داره یه تحلیل در مورد خودرو هم بکنید با توجه به افت قیمت در چند روز گذشته آینده کوتاه مدت سهم رو چطور میبینید
                              با سپاس از راهنمایتون
                              با اجازه اساتید ....فرهاد عزیز در مورد تاریخ برگذاری مجامع پرسیدید ... به عنوان مثال فولاد در چهار سال گذشته همیشه نیمه اول تیر ماه برگذار کرده 14 ام ..5ام..31 تیر و سال 88 هم 27 خرداد یا مثلا رانفور اکثرا نیمه دوم برج چهارم 23 ام 24ام 25ام 30 تیر و سال گذشته 12 تیر و خودرو هم روندش اواخر برج چهارم 28 ام 29ام و 30 ام پس میبینیم که اکثر شرکتا یه تاریخ خاصی برای خودشون دارن که مجمع برگذار میکنن
                              در مورد تحلیل ایران خودرو چون معاملاتش خارج از اصول بنیادی داره صورت میگیره ترجیح میدم چارتیست ها توضیح بدن ..... اما در کل در این گروه سایپا و خبهمن ارزنده تر هستن
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

سلام برای دوستانی که تاپیک رو مرور میکردند. با مکاتباتی که با آقای احدی داشتیم معلوم شد. مطالب نوشته شده، یک اشتباه تایپی بوده، با توجه به این مطلب پستها برگردانده شده و مطالب اصلاح گردید.
                                آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 01:56.
                                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X