در اصل توسط بوف کور پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postزهره جان چون تاپیک مخصوص شما تکنیکالیست هاست ما باید فقط تماشا کنیم از این جهت عرض کردم
جونم در اومد تا زهره جون رو راضی کردم بیان اینجا .رضا جان درسته بتازگی جلوی تاپیک زدم تحلیل تکنیکال ولی هدفم برسی سهام بصورت تکنیکال و بنیادیه.من که بنیادی کار نیستم پس وجود شما دوست باتجربه و بنیادی کار در کنارمون نعمته.
زهره جان هم که ماشالله همه چی تمامند تکنیکال فاندامنتال رانتامنتال
نظر
-
سلام بوف كور صبح بخير خوش آمديد ممنون از همراهي شما مجدد از استاد پاني هم واسه پشتكارشون در تحليل در اين سايت سپاسگزارم وزحمت در جهت راضي كردن بوف كور
نظر
-
ونیکی:
با شکست میدل لاین در معاملات امروز سهم به سقف چنگال می اندیشد(سقف محدوده 235-240)
[IMG][/IMG]
در الگو AB=CD نقطه D میتواند در یکی از سطوح زیر تکمیل گردد
AB=CD : در 220 تومان
121.7AB=CD:معادل 240 تومان
161.8AB=CD:معادل 260 تومان
[IMG][/IMG]
محدوده 240 با توجه به قرار گرفتن سقف چنگال و تارگت 121.7AB=CD مقاومتی جدی برای سهم محسوب میشودآخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/12, 16:57.
نظر
-
پانی جان این نقاشی وتوکا را من هر جوری نگاه میکنم شبیه نقاشی ونیکی میباشد.
از قراره معلوم فردا صف وتوکا را جمع خواهند کرد. ایا هدف موج بعدی را میتونی بهم بگی؟وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postپانی جان این نقاشی وتوکا را من هر جوری نگاه میکنم شبیه نقاشی ونیکی میباشد.
از قراره معلوم فردا صف وتوکا را جمع خواهند کرد. ایا هدف موج بعدی را میتونی بهم بگی؟
وتوکا در 284 تومان سقف چنگال رو شکسته بود و با تشکیل پیوت سقف سیگنال فروش داده بوده(هنوز دیتاهای امروز رو نگرفتم و مطابق نمودار دیروز عرض میکنم)
در معاملات دیروز سهم در نزول خودش به میدل لاین رسیده بوده و امروز میدل لاین را هم شکسته
اگه در معاملات فردا سهم همچنان به نزول خودش ادامه بده با دید بدبینانه امکان افت تا 212 هم وجود داره.سیگنال خرید در سهم مشاهده نمیشود
نظر
-
با سلام خدمت جناب پانی
به نظرتون خکاوه دارای الگوی سروشانه کف(تو نمودار هفتگی)با هدف 130 رو می سازه الان در حال تشکیل شانه راست هست[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
ایا مشکل خبهمن در گیری با دو چنگال میان مدت و بلند مدته؟
[IMG][/IMG]
در چنگال سبز رنگ(بلند مدت) سهم با برخورد با سقف چنگال در حال حرکت به سمت میدل لایم میباشد(محدوده احتمال 297-300)
در چنگال ابی رنگ(میان مدت) سهم پس از گذز از میدل لاین و پول بک به ان در حال رسیدن به خط پایین چنگال میباشد (در منفی امروز در قیمت 308 تومان با این سطح برخورد داشته)
هر چند بنظر چنگال سبز رنگ از اعتبار بیشتری برخوردار است ولی از محدوده 297-308 میتوان انتظار برگشت سهم به سمت سقف چنگال سبز در 355 و میدل لاین چنگال ابی در 345 را داشت
همچنین سقف چنگال سبز معادل سقف کانال فرضی در خبهمن از اعتبار زیادی برخوردار است
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب پانی
به نظرتون خکاوه دارای الگوی سروشانه کف(تو نمودار هفتگی)با هدف 130 رو می سازه الان در حال تشکیل شانه راست هست
نظر
-
خیلی ممنون که وقت گذاشتید
خکاوه وهپکو اینا برن تو لیست .......................[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام
وتوکا در 284 تومان سقف چنگال رو شکسته بود و با تشکیل پیوت سقف سیگنال فروش داده بوده(هنوز دیتاهای امروز رو نگرفتم و مطابق نمودار دیروز عرض میکنم)
در معاملات دیروز سهم در نزول خودش به میدل لاین رسیده بوده و امروز میدل لاین را هم شکسته
اگه در معاملات فردا سهم همچنان به نزول خودش ادامه بده با دید بدبینانه امکان افت تا 212 هم وجود داره.سیگنال خرید در سهم مشاهده نمیشود
من شنیدم فردا صفو جمع میکنند.
سوال من اینه که اگه فردا صف جمع بشه تا چند میتونه سهم بالا بیاد؟وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
نظر