سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در صفحه 309 کتاب الگوهای هارمونیک در بازار سرمایه
    نمودار شرکتnasdaq (nq گذاشته شده که سهم تشکیل الگوی خفاش نزولی داده که نقطه c پایینتر از نقطه a قرار دارد
    دلیل اینکه برخی بر قرارگیری نقطه c بالاتر از a تکیه دارند اینست که فقط حالت ایده آل این الگوها را مد نظر قرار میدهند
    در کتاب عیننا نوشته :نقطه c میتواند در یکی از ترازهای فیبوناچی بازوی abتشکیل شود ولی حالت ایده آل این الگوها بر تراز خاصی تاکید دارد
    مثلا خفاش ایده آل باید c در تراز 50-61.8 بازوی ab قرار داشته باشند
    دوستانیکه کتاب را دارند با توجه به نمودار صفحه 309 قضاوت کنند.
    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/04/08, 02:04.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

پاني خانم فكر ميكنيد خاور تو اين بازار واثعا اصلاحي كه گفتيد رو داره؟ جناب آريانا اين سهم رو براي خريد معرفي كردند.
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• farhad61
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 512

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        با اجازه اساتید ....فرهاد عزیز در مورد تاریخ برگذاری مجامع پرسیدید ... به عنوان مثال فولاد در چهار سال گذشته همیشه نیمه اول تیر ماه برگذار کرده 14 ام ..5ام..31 تیر و سال 88 هم 27 خرداد یا مثلا رانفور اکثرا نیمه دوم برج چهارم 23 ام 24ام 25ام 30 تیر و سال گذشته 12 تیر و خودرو هم روندش اواخر برج چهارم 28 ام 29ام و 30 ام پس میبینیم که اکثر شرکتا یه تاریخ خاصی برای خودشون دارن که مجمع برگذار میکنن
        در مورد تحلیل ایران خودرو چون معاملاتش خارج از اصول بنیادی داره صورت میگیره ترجیح میدم چارتیست ها توضیح بدن ..... اما در کل در این گروه سایپا و خبهمن ارزنده تر هستن
        آریو جان از توضیحاتتون سپاسگذارم کاملا دقیق و واضح بود
        و اما در مورد خودور ، به این دلیل خودور را سوال کردم چون مقداری از این سهم دارم و میخام بدونم اگر قیمت زیاد پایین میاد با ضرر ردش کنم و اگر یه اصلاح مقطعی هست نگهداریش کنم ( یه لطف بکنید زمان رسیدن به هدف احتمالی هم حدودا بگید)
        +++++++++++++++++++++++
        پانی خانم در مورد گفته شما که تحلیل گر زن و مرد نداره کاملا حق با شماست و نکته ایی هم که وجود داره خانم ها در هر کاری که با جدیت وارد میشن درصد موفقیت و پیشرفتشون مثل جناب عالی و دیگربانوان سایت خیلی بیشتر خواهد شد
        موفق و پیروز باشید
        فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
        قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          پاني خانم فكر ميكنيد خاور تو اين بازار واثعا اصلاحي كه گفتيد رو داره؟ جناب آريانا اين سهم رو براي خريد معرفي كردند.
          با سلام
          البته جناب آریانا استاد بنده محوب میشوند و برای تصمیم گیری باید طبق نظر اساتید عمل کرد
          ولی با توجه به الگویی که کشیدم نظر من اصلاحه.حداقل 119-116 و حداکثر 106

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
            و اما در مورد خودور ، به این دلیل خودور را سوال کردم چون مقداری از این سهم دارم و میخام بدونم اگر قیمت زیاد پایین میاد با ضرر ردش کنم و اگر یه اصلاح مقطعی هست نگهداریش کنم ( یه لطف بکنید زمان رسیدن به هدف احتمالی هم حدودا بگید)
            +++++++++++++++++++++++
            ....
            موفق و پیروز باشید
            با سلام خدمت اقای فرهاد
            خودرو را بررسی میکنم

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

صفحه 309 کتاب الگوهای هارمونیک را بدلیل رفع هرگونه ابهام بابت سوالهای کاربر(رضا احدی) اسکن میکنم و تا فردا در این تاپیک قرار میدهم تا برای کسی ابهام پیش نیاید
              c در حالت خفاش پروانه و ... نزولی میتواند پایینتر از a و درحالت صعودی بالاتر از a تشکیل شود

من شاگرد خصوصی تکنیکال پیشرفته بودم و اطلاعاتم محدود به کتابها نیست;)

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
                +++++++++++++++++++++++
                پانی خانم در مورد گفته شما که تحلیل گر زن و مرد نداره کاملا حق با شماست و نکته ایی هم که وجود داره خانم ها در هر کاری که با جدیت وارد میشن درصد موفقیت و پیشرفتشون مثل جناب عالی و دیگربانوان سایت خیلی بیشتر خواهد شد
                موفق و پیروز باشید
                فرهاد جان دوست عزیز...اون توجه ای که فعلا روی سایپا و خبهمن شکل گرفته روی خودرو نیست ... به نظر من اصلاح موقتیه و هدف 500 تومنه ....در کنار سایپا و خبهمن با تمام حواشی و توجه هایی که روش هست ... اما به شخصه خودم رو ***خمحرکه*** کار میکنم
                امیدوارم سود خوبی بکنی دوست من
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• farhad61
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 512

شاید اینجا جاش نباشه ولی به هر حال....
                  فکر میکنم این آقای احدی یکم ضعف اعصاب داشته باشن
                  احدی جان ،عزیزم اول یه سلامی علیکی چیزی بعدش ... البته من منکر انتقاد نیستم ولی هر چیزی راهی داره تازه شما باید مد نظر قرار بدین که روی سخن شما یک بانو هست و در عرف ما احترام به این قشر باید بیشتر از حد معمول باشه ( به هر حال لحن صحبت شما یه مقدار ....)
                  امیدوارم من رو دیگه نچسبونی به دیوار
                  فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                  قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

پاني خانوم اين نموار كاذر من كشيدم شما تاييد مي كنيد ؟باتشكر

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                      پاني خانوم اين نموار كاذر من كشيدم شما تاييد مي كنيد ؟باتشكر
                      تحلیل جدید کاذر رو در تاپیک مسابقه گذاشتم
                      سر و شونه قبلا خیلی روش تاکید میشد ولی بنظرم با نزول سهم تا 108 تومان الگو فیل شد و الان مثلث معتبره

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

الوعده وفا

طبق قولی که دادم صفحه 309 کتاب را برای روشن شدن بحثهایی که کاربر(رضا احدی) با من در مورد نقطه cنسبت به aداشتند قرار میدهم
                        البته من در کلاس تکنیکال پیشرفته جزوات زیادی در این مورد داشتم که حتما برای ایشون مستند نبود پس به همون کتابی که خود ایشان بول دارم استناد میکنم
                        [IMG][/IMG]

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                          صفحه 309 کتاب الگوهای هارمونیک را بدلیل رفع هرگونه ابهام بابت سوالهای کاربر(رضا احدی) اسکن میکنم و تا فردا در این تاپیک قرار میدهم تا برای کسی ابهام پیش نیاید
                          c در حالت خفاش پروانه و ... نزولی میتواند پایینتر از a و درحالت صعودی بالاتر از a تشکیل شود

من شاگرد خصوصی تکنیکال پیشرفته بودم و اطلاعاتم محدود به کتابها نیست;)
                          كي؟ كجا؟
                          خوب اطلاع رساني ميكرديد ما هم شركت مي كرديم!
                          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
                            كي؟ كجا؟
                            خوب اطلاع رساني ميكرديد ما هم شركت مي كرديم!
                            سلام جناب محمود خان
                            کلاس تو مشهد برگزار نشد و در واقع بنده شاگرد با واسطه تحلیل تکنیکال پیشرفته یکی از اساتید نامی در تهران بودم
                            یعنی از همون اشنام که میگم ازشون دیمارک رو سوال میکنم و منم از حاصل اموزشها و جزواتشون استفاده کردم

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

نگاهی به خودرو

با توجه به نمودار خودرو سهم در حدود یکسال اخیر تا کنون در حدود 400% رشد را تجربه کرده است

[IMG][/IMG]

همانگونه که در سقف فعلی سهم مشاهده میشود بنظر سهم تشکیل سقف دو قلو داده است که نک لاین ان در محدوده 420 تومان قرار دارد

ولی با توجه به وضعیت خودروییها میشه این نمودار را از جنبه دیگری هم مورد بررسی قرار داد و ان هم تشکیل مثلث صعودی در سهم میباشد(مثل زمانیکه در 270 تومان بسیاری از تحلیلگران بر سقف دو قلو در زامیاد تاکید داشتند

نتیجه گیری:
                              با توجه به همه موارد یاد شده چون هنوز هیچکدوم از دو الگوی فوق کاملا تشکیل نشده نمیشه بین سقف دو قلو یا مثلث صعودی یر شکل گیری یکی از این دو الگو نظر داد
                              در صورتیکه سهم تا 420(نک لاین احتمالی دو قلو سقف)افت کند هدف دو قلو سقف افت تا 360 تومان میباشد
                              و اگر مثلث صعودی شکل بگیرد هدف مثلث در حدود 540 تومان میباشد
                              در ضمن واگرایی مخفی در کف در rsi , cci مشاهده میشود

نظر

• محمود شریعت
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 1358

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                نگاهی به خودرو

با توجه به نمودار خودرو سهم در حدود یکسال اخیر تا کنون در حدود 400% رشد را تجربه کرده است

[/URL][/IMG]

همانگونه که در سقف فعلی سهم مشاهده میشود بنظر سهم تشکیل سقف دو قلو داده است که نک لاین ان در محدوده 420 تومان قرار دارد

ولی با توجه به وضعیت خودروییها میشه این نمودار را از جنبه دیگری هم مورد بررسی قرار داد و ان هم تشکیل مثلث صعودی در سهم میباشد(مثل زمانیکه در 270 تومان بسیاری از تحلیلگران بر سقف دو قلو در زامیاد تاکید داشتند

نتیجه گیری:
                                با توجه به همه موارد یاد شده چون هنوز هیچکدوم از دو الگوی فوق کاملا تشکیل نشده نمیشه بین سقف دو قلو یا مثلث صعودی یر شکل گیری یکی از این دو الگو نظر داد
                                در صورتیکه سهم تا 420(نک لاین احتمالی دو قلو سقف)افت کند هدف دو قلو سقف افت تا 360 تومان میباشد
                                و اگر مثلث صعودی شکل بگیرد هدف مثلث در حدود 540 تومان میباشد
                                در ضمن واگرایی مخفی در کف در rsi , cci مشاهده میشود
                                اينو خوب اومدي. چند روزي هست منتظر خوردروي 440 توماني ام كه بزنم تو گوشش. با توجه به اينكه اكثر بنيادي كارها هدف 500 توماني براي سهم متصورند ميشه ريسك كرد و قبل از تحقق مثلث در محدوده 440 (البته اگر رسيد) وارد سهم شد ...
                                . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                                [/RIGHT]
                                [/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X