سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
    اينو خوب اومدي. چند روزي هست منتظر خوردروي 440 توماني ام كه بزنم تو گوشش. با توجه به اينكه اكثر بنيادي كارها هدف 500 توماني براي سهم متصورند ميشه ريسك كرد و قبل از تحقق مثلث در محدوده 440 (البته اگر رسيد) وارد سهم شد ...
    محمود خان یکم ریسک داره ولی عجیب منو یاد خزامیا 270 میندازه.البته با توجه به وضعیت خوب خودروییها الگوی مثلث دور از ذهن نیست

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

با توجه به بررسی که قبلا در مورد سطوح حمایت مقاومت و تارگتهای کگل و کچاد داشتم

امروز کچاد با مقاومت 870 خود درگیر شد.احتمال چند روز توقف و استراحت در این نماد بسیار کم بوده و نگهداری سهم تا مجمع بشدت توصیه میشود

کگل همانگونه که در تحلیل 2 روز پیش گفتم تا 1250 مقاومت جدی نداره و به هدف 1400 در کمتر از یکماه اینده میرسد.

نگهداری این دو خواهر دو قلوی سنگ اهنی تا مجمع بشدت توصیه میشود

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

اگه برخی نمودارهایی که اپلود کردم قابل نمایش نیستند ایراد از سایتیه که واسه اپلود انتخاب کردم.حتما بعد از رفع اشکال فنی خود سایت مجددا قابل نمایش خواهند بود

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

نگاهی به سطوح حمایتی سایپا

همانگونه که قبا گفته شد سهم در قالب کانالی صعودی قرار دارد و در معاملات چند روز گذشته موفق به شکست سقف کانال و رشد تا محدوده 390 تومان گردید
          [IMG][/IMG]

با توجه به معاملات امروز و پول بک به سقف کانال انتظار اصلاح سهم در چند روز اینده دور از ذهن نمیباشد

بغیر از سطوح حمایتی فیبو ناچی در سطوح 345-334-317 و 300 تومان
          سهم در منفی کامل فردا( در حدود 256 تومان ) کاملا به سقف کانال پول بک میکند که حمایت خوبی برای سهم محسوب میشود.دیگر حمایت قوی سهم در محدوده خط ابی رنگ در حدود 310 تومان قرار دارد.

نظر

• farhad61
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 512

با این تفاسیر هدف چقدر میتونه باشه؟؟؟؟
            فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
            قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط farhad61 پست شده است View Post
              با این تفاسیر هدف چقدر میتونه باشه؟؟؟؟
              سلام اقا فرهاد
              هدف سهم رو که استاد بزرگ تکنیکال سعید درخشانی تا مجمع 600 گفته اند.تحلیلهاشون عالیه
              نظرشون هم اینه که در منفی بازم سایپا خرید بشه(امروز تو بورکس گفته اند در منفی خرید همه تجهیزات همه معدنیها سایپا خگستر)
              بنظر منم منفی کامل فردا واسه یه پله خرید مناسبه.بنظرم 240-255 سهم برمیگرده
              ببینید سهم تقریبا الگوی 1.618ab=cd را کامل کرده و اساتید حداکثر افت در این الگو را تراز 61.8 بازوی cd قرار میدهند که در سایپا معادل 300 تومان میباشد

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

وضعیت تکنیکالی فاراک

همانطور که قبلا در تحلیل فاراک گفته بودم سهم حمایت قوی در 260 و محدوده پر تراکم 247-257 داره.
                من افت بیشتر از 252-255 را متصور نیستم مگر در شرایط هیجان فروش

با توجه به نمودار زیر سهم تشکیل الگوی فنجان با هدف 360 تومان داده و اکنون در حال تشکیل دسته فنجان میباشد

دسته فنجان به احتمال زیاد درصدد تشکیل الگوی پرچم میباشد (پرچم مثلثی یا چهارگوش با توجه به نمودار)

نکات قابل توجه:

این الگو کوتاه مدتی بوده و به زمانی حدود 1 تا سه هفته برای تکمیل نیاز داره

بوجود امدن این الگو ایده آل ترین الگوی صعودی در سهم میباشد

در ساخت این الگو امکان افت (بدبینانه)تا 247 وجود دارد.

در روزهای اینده چگونگی پیشرفت این الگو را در فاراک مرور خواهم کرد
                [/URL][/IMG]

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                  سلام اقا فرهاد
                  هدف سهم رو که استاد بزرگ تکنیکال سعید درخشانی تا مجمع 600 گفته اند.تحلیلهاشون عالیه
                  نظرشون هم اینه که در منفی بازم سایپا خرید بشه(امروز تو بورکس گفته اند در منفی خرید همه تجهیزات همه معدنیها سایپا خگستر)
                  بنظر منم منفی کامل فردا واسه یه پله خرید مناسبه.بنظرم 240-255 سهم برمیگرده
                  ببینید سهم تقریبا الگوی 1.618ab=cd را کامل کرده و اساتید حداکثر افت در این الگو را تراز 61.8 بازوی cd قرار میدهند که در سایپا معادل 300 تومان میباشد
                  پانی عزیز...منظور شما 355-340 هست دیگه؟؟
                  خواهشا کمی دقت کنید شاید این اشتباه باعث سکته و ....در بین سهامدارن بشه;)
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                    پانی عزیز...منظور شما 355-340 هست دیگه؟؟
                    خواهشا کمی دقت کنید شاید این اشتباه باعث سکته و ....در بین سهامدارن بشه;)
                    کاملا حق با شماست.حالا به این سوتی های من عادت میکنید;)
                    خودم از صف فروش امروز اولین پله رو خریدم(تقریبا 30% از خریدی که مدنظرم هست رو سهم)

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

ایا جو بازار اجازه این پول بک را خواهد داد؟

پول بک به سقف کانال شاخص در محدوده 25200
                      [IMG][/IMG]

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

حفاری شمال:

پول بک به سقف چنگال در 287 و پول بک به سقف کانال در 280 .احتمال بدبینانه افت تا 50% فیبوی ret موج اخیر در 275 تومان

[/URL][/IMG]

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

تحلیلهایی که تو چند روز گذشته تو این تاپیک گذاشتم و خودم خیلی ازشون راضی بودم:

1-تحلیل وتوشه:تقریبا یک هفته پیش در 200 تحلیل گذاشتم و کوتاه مدت تا قیمت فعلی نزدیک 250 اومده.تارگت مثلثی که کشیدم :260

2- تحلیل خپارس:تارگت اول را 152 گذاشتم که دیروز با رسیدن به این تارگت به سقف چنگال پول بک کرد و میره برای 175.مقاومت قوی محدوده 159

3- خاور: در 129 روزیکه گره بود تحلیل زدم که تشکیل خرچنگ نزولی داره اصلاح میشه.جناب اراک بورس چند بار ازم سوال کردند که جناب ... گفتند سهم در 120 حمایت داره ایا واقعا اصلاح میشه.گفتم اصلاح داره:115-118 و 110-111 و 106 و نهایتا 102. امروز به محدوده 111-112 رسید بنظر سهم 106-108 برگرده

4- فاذر: در حالیکه اخبار خوبی از سهم اومده بود بیرون در 340 الگوی خرچنگ نزولی کشیدم و گفتم 358-383 سهم برمیگرده.
                          و یکی از کاربرا چقدر مصرانه و محترمانه بحث میکرد که الگوت اشتباهه

5-کاذر:در 119 تومان گفتم احتمالا موفق به شکست ضلعه بالای مثلث میشه و سهم تا 135 رشد کرد .سهم همینک در حال پول بک به مثلث میباشد و شاید تا 120 هم پایین بیاد ولی رو نمودار اهداف صعودی خوبی رو دنبال میکنه

6- فاراک :در تحلیل گفتم هدف ab=cd سهم 2910 است.تا 2909 یعنی 1 ریال زیر تارگتی که گفتم را دید و اصلاح شد(کاش به تحلیل خودم پایبند میموندم~X(
                          بدبینانه 247 برمیگرده

سایپا تا اینجا بیشتر مواردش خوب پیش رفته بیمه البرز اگه پایین 620 رو نبینه الگوی گارتلی یا خفاش میتونه بزنه و 3-4 ماهه تا 780-830 صعود کنه حفاری تو همون محدوده حمایتی که گفتم قرار داره و در صورت صعود هدف سهم 330-340 تومانه .....
                          باید منتظر اینده ماند... امیدوارم تحلیلهای دست و پا شکستم تا اینجا براتون مفید بوده...@};-
                          آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/11, 16:28.

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

پانی جونم خوبی عزیزم ؟
                            اجازه می دی در خدمت باشم و نمودار بذارم :x

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              پانی جونم خوبی عزیزم ؟
                              اجازه می دی در خدمت باشم و نمودار بذارم :x
                              با سلام و تشکر فراوان
                              منتظر تحلیلهای خوبتون هستم@};-
                              آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/11, 20:08.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

زهره جان.استاد خوبم منتظرتونم...........8->@};-

نظر

در حال کار...
                                X