سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan Am
    کاربر فعال
    • Feb 2011
    • 177

در اصل توسط pani پست شده است View Post

با شکست سقف چند سال قبل سهم توانایی رسیدن به 5500-5600 را در میان مدت دارد.

از ان طرف در 4450-4500 و سپس 4700 تومان هم مقاومتهای مهمی مشاهده میشود

در صورت همراهی با جو بازار و افت سهم توان نزول تا سطح 3300 تومان را هم دارد .حمایتهای سهم"3900-4000 و 3600 و 3300-3400

جناب ehsan a.m بدلایلی اطلاعات زیادی از درون شرکت دارند و سال قبل که نصف قیمت فعلی بود در مورد این سهم اطلاعات خوبی بهم دادند حیف که قدر این سهمو ندونستم.
    پانی عزیز
    سلام بر شما
    مرسی از لطفی که به من داشتید.من بدلایلی کلا این هفته نبودم ولی امروز نیمه شب قبل از پروازم وقت کردم و مطالب شما بزرگواران رو که واقعا احساس میکنم که واقعا بدور از هر گونه احساسات وجو و بر مبنای واقعیاتی که متاسفانه در پیش داریم نوشتید صمیمانه تشکر میکنم.
    من چون اصلا نمیرسم که بازار رو پیگیری کنم از این رو از صحبت های شما و بقیه عزیزانی که جه در این تایپیک و چه در تایپیکهای دیگه کمال استفاده را میکنم .
    بهترین آرزوها رو برای شما و تمامی عزیزان زحمت کش که تلاش شبانه روزی می کنند و ماحصل اونو هم برای بهره بری دیگران در سایت قرار میدهند خواستارم.
    به امید روزی سبز به سبزیه رویاهایمان
    پایدار باشید

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

سر و شانه سقف در واتی؟

مثبت شدن امروز سهم را میتوان پول بک به نک لاین در نظر گرفت(چون واگرایی درکف در rsi , macd هم دیده میشد)
      حال در صورتیکه در صعود فعلی سهم بالای 125-124 تومان بسته شود تحلیل فوق فیل میگردد. لازم بذکر است هدف این سرو شانه محدوده 90 تومان میباشد.

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

با اعلام خبر رشد نرخ ارز دولتی توسط بانک مرکزی امروز برخی شرکتها مورد اقبال بازار قرار گرفتند مثل پتروشیمیها سنگ اهنیها بخصوص کگل که صادرات قابل ملاحظه ای دارد و فولادیها

که این افزایش نرخ ارز دولتی در مورد صنایعی که دارای صادرات قابل توجهی هستند میتواند در بلند مدت در سودآوری این شرکتها تاثیر مثبت بگذارد و در کوتاه مدت موجب اقبال بازار به این صنایع و شرکتها شود .

کگل و شپدیس 2 تا از این دست شرکتها هستند که که باید ببینیم بلحاظ تکنیکال در کجا ایستاده اند

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

تحلیل تکنیکال کگل

سهم طبق نمودار زیر در موج 3 بزرگ (که در نمودار تعدیل شده از محدوده 300 تومان شروع شده ) در قالب کانالی صعودی قرار دارد.

من سهم را در موج 4 از 5 از 3 بزرگ تصور میکنم که نوسانات اخیر سهم به مثلث افزایشی شباهت بسیاری دارد.

مقاومت اصلی سهم محدوده 1300 تومان معادل ضلع بالای مثلث میباشد که در صورت شکست این مقاومت و ضلع بالای مثلث به محدوده 1420 تومان و سقف کانال میاندیشد.(در ضمن میدل لاین چنگال 50% , 1290 تومان و سقف چنگال 1450 تومان میباشد که به مقاومتهای ضلع بالای مثلث و سقف کانال هم نزدیک میباشد)

هدف مثلث (در صورت شکست سطح 1300 تومان) محدوده 1550 تومان میباشد.

لازم بذکر است اولین حمایت جدی سهم در مجاورت ضلع پایین مثلث در محدوده 1160 تومان واقع است.

[IMG][/IMG]
          آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/08, 19:17.

نظر

• farhad.fathi
            کاربر فعال
            • Dec 2010
            • 278

وصنعت
            پله اول 150 اصلاح تا 140 صعود تا 180

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• fiona
              کاربر فعال
              • Apr 2011
              • 405

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              سلام
              شما بزرگواری، ببینید اگر سهمی رو میشه اعلام کرد، توی سایت بزنید تا همه منتفع بشن، در غیر این صورت با پیام خصوصی به هم بگین. ممنون. اینجوری که شما نوشتی فقط خواننده تحریک میشه، چی شده تو شپدیس؟

اما عالی بود. من 30 درصد رو سفارود با میانگین 90 تومنم و 70 درصد غدیرم با میانگین 3950 ، نقدینگی نداشتم. با این خبر قیمت دلار فکر کنم یک گین خوب بگیریم. ممنون.
              حجت جان با افزايش نرخ ارز اوضاع سفارود رو چطوري ميبيني؟
              منم 10% سبدم سفارود با ميانگين 92 تومنه

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

با توجه به شاخص سیمانیها و اینکه سفارود حوالی 900 کف قیمتی بلند مدتش هست، باید رشد داشته باشه. احتمالا نرخ ارز هم روی صعودش اثر داشته باشه. دلیلش رو بعد بهت میگم.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

تحلیل تکنیکال ایران خودرو

به نظر سهم در حال تکمیل موج c در اصلاح فلت خود میباشد.

سهم در موج 3 از c میباشد و انتظار داریم در محدوده های فعلی شاهد نوسان مثبت سهم بلحاظ تکمیل موج 4 از c باشیم.

فیبوی 127.2 موج b میتواند سطح حمایتی خوبی برای پایان موج 3 باشد.

انتظار پایان موج c در فیبوی 138.2 و 161.8 میرود که فیبوی 161.8 در برخورد با حمایت بسیار قوی خط قرمز و قبل از ان خط نقطه چین قرمز از اعتبار بسیار بالایی برخوردار میباشند.

هدف سهم در پایان اصلاح و شروع موج صعودی بعدی در مجاورت خط قرمز بالایی در محدوده 600 تومان در بلند مدت میباشد.

[IMG][/IMG]

نظر

• aminaran
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 254

سر و شانه سقف در واتی؟

مثبت شدن امروز سهم را میتوان پول بک به نک لاین در نظر گرفت(چون واگرایی درکف در rsi , macd هم دیده میشد)
                    حال در صورتیکه در صعود فعلی سهم بالای 125-124 تومان بسته شود تحلیل فوق فیل میگردد. لازم بذکر است هدف این سرو شانه محدوده 90 تومان میباشد.

[/URL][/IMG]
                    گزارش واتی بر روی کدال آمد فکر کنم شنبه صف خرید بشه

نظر

• hamed1
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 75

سلام به همه دوستان
                      جناب پاني بنظر شما ورود به گلگهر براي شنبه با توجه به تحليل خودتون صلاح هست يا نه ؟
                      و يا صبر و ورود بعد از رد كردن 1300 رو صلاح مي دونيد
                      ممنون

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط hamed1 پست شده است View Post
                        سلام به همه دوستان
                        جناب پاني بنظر شما ورود به گلگهر براي شنبه با توجه به تحليل خودتون صلاح هست يا نه ؟
                        و يا صبر و ورود بعد از رد كردن 1300 رو صلاح مي دونيد
                        ممنون

با سلام.

با توجه به اینکه تا به حال سه بار در برخورد با این مقاومت نا موفق عمل کرده منتظر شکست این مقاومت بمونیم بصلاح باشه

اگه این مقاومت رو براحتی بشکنه میتونیم سهم را در شروع 5 از 3 در نظربگیریم با هدف 1550-1420 تومان.

نظر

• hamed1
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 75

با سلام.

با توجه به اینکه تا به حال سه بار در برخورد با این مقاومت نا موفق عمل کرده منتظر شکست این مقاومت بمونیم بصلاح باشه

اگه این مقاومت رو براحتی بشکنه میتونیم سهم را در شروع 5 از 3 در نظربگیریم با هدف 1550-1420 تومان.
                          ممنون از پاسخ خوبتون
                          اگه ممكنه يه تحليل از فخوز هم بديد با توجه به حركت سهم امكان رشد تا 1200 رو بايستي داشته باشه
                          باز هم ممنون

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

وپارس

[IMG][/IMG]

سطح 324-320 بدلیل حمایت خط آبی و حمایت 88.6 فیبوی ret از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

نظر

• نادری
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 519

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                              گزارش واتی بر روی کدال آمد فکر کنم شنبه صف خرید بشه
                              صد در صد صف وحشتناکی میشود چون سال آینده سود های اصلی شرکت به بار مینشیند.در ضمن شرکت باید ذخیره هم آزاد کند .البته تانظر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نادری
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 519

سر و شانه سقف در واتی؟

[/URL][/IMG]
                                صددرصد این الگو که فرمودید تا 90 ریزش داریم مطابق گفته خودتان فیل میشه.الگوی بعدی بعد از صعود سهم تا 125 چه شکل و شمایلی میگیره اگر یک بررسی نمایید متشکر میشوم.محسن نظری میگه تا 160 میره بالا نظر شما با توجه به نمودار هایتان چند است با الگوی احتمالی جدیدجدید

نظر

در حال کار...
                                X